via © jhervas

Een forensisch onderzoek van 16 Dominion stemmachines in Antrim County, Michigan, vond dat de machines opzettelijk geprogrammeerd waren om massale stemfouten te maken die bedoeld waren om de uitkomst van de verkiezingen te beïnvloeden.

De Allied Security Operations Group concludeert in hun controle van de machines van de provincie – waar meer dan 6.000 stemmen op mysterieuze wijze van Trump naar Biden werden gewisseld – dat de Dominion Voting machines waren ingesteld op een 68,05% foutenpercentage, wat betekent dat 68,05% van de stembiljetten buiten de vestiging  moeten zijn gestuurd om te worden geteld door mensen op een andere locatie.

“We concluderen dat het Dominion Voting System opzettelijk en doelbewust is ontworpen met inherente fouten om systematische fraude te creëren en de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Het systeem genereert opzettelijk een enorm hoog aantal stemfouten. De elektronische stembiljetten worden vervolgens overgedragen voor beoordeling”, stelt het rapport.

In het rapport wordt vervolgens uitgelegd hoe in dit beoordelingsproces de fraude plaatsvindt.

“De opzettelijke fouten leiden tot massale beoordeling van de stembiljetten zonder toezicht, zonder transparantie en zonder controlespoor. Dit leidt tot kiezers- of verkiezingsfraude”, vervolgt het rapport.

“Op basis van onze studie concluderen we dat The Dominion Voting System niet mag worden gebruikt in Michigan. We concluderen verder dat de resultaten van Antrim County niet gecertificeerd hadden moeten worden”.

Rechter Kevin Elsenheimer gaf toestemming aan procureur Matthew DePerno om de bevindingen te openbaren, ondanks dat hij in eerste instantie de Democratische procureur-generaal Dana Nessel toestond om de publicatie te blokkeren namens de Democratische staatssecretaris Jocelyn Benson.

  Pasgeborenen en zwangere vrouwen zullen worden gebruikt als laboratoriumratten in Big Pharma's Covid-19 vaccin proeven

“Dit is niet gedaan door een paar stagiaires, zoals sommige mensen hebben gesuggereerd. Dit is een systematisch programma dat is ontworpen om fouten te genereren die de uitkomst van de verkiezing beïnvloeden”, aldus DePerno.

“Het was of een groot softwarebedrijf, of het was een buitenlandse entiteit die hier achter zat. Er zitten andere krachten achter”.

“Dit schendt alle computerbeveiligingsprotocollen. Het maakt niet uit op wie u stemt. Niemand kan er zeker van zijn dat met een 68,05% foutenpercentage dat uw stembiljet niet massaal werd herzien”, voegt hij eraan toe.

Deze brisante onthulling van systematische fraude kan verklaren waarom de Democraat Nessel zo hard heeft geprobeerd om dit rapport voor het publiek te verbergen.

“Al deze mensen die zeggen dat er geen bewijs van verkiezingsfraude is, saboteren bewust met het indienen van gerechtelijke bevelen om de verspreiding van bewijs van verkiezingsfraude te voorkomen”, zei verkiezingswaarnemer Patrick Colbeck vorige week.

Lees het volledige forensische rapport hier:
Antrim Michigan Forensics Report 121320 Redacted

Sleepy Joe: Biden valt in slaap tijdens de presentatie van zijn regeringsteam

Vorig artikelPeiling: Corona vaccinatiebereidheid daalt en is het laagst onder gezondheidswerkers
Volgend artikelDe mainstream media hypes Moderna’s Covid-19 vaccine en bagatelliseren risico’s 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De ‘deep state’ (staat binnen de staat) en zijn favoriete wapen, de media, doen er alles aan om deze grootschalige verkiezingsfraude in de doofpot te stoppen zodat Biden onrechtmatig president wordt. Ik hoop echt dat Trump en zijn team van advocaten alles uit de kast halen want Trump is de rechtmatige winnaar van de verkiezingen. In onze leugenpers is het ook verdacht stilletjes over Dominion. Geen woord in onze leugenpers over de dode mensen die gestemd hebben, de minderjarigen, de gedetineerden en ga zo maar door. Geen woord over de duizenden poststemmen die op een magische wijze allemaal voor Biden waren. Doelbewust zaken verbergen of verzwijgen is ook liegen. Leugenpers: “eR iS gEeN bEwiJs vAn vErKiEziNgsFrAuDe”

 2. Dat klopt. Maar met een ding waren/zijn de dems beter: ze hebben vooraf de rechters en ambtenaren gekocht die moesten beslissen over het stemmen.

  Niet de stemmer is belangrijk, maar de teller van de stemmen.

 3. Gestolen goed ( een gestolen verkiezing ) gedijt niet, luidt het gezegde maar soms is het heerlijk het
  gestolen goed te koesteren alsof je het eerlijk verdiend hebt en vooral als het gros van de mensen jou
  daarin steunt.
  Soms valt fraude gewoon niet te bewijzen en dan krijg je zelfs bij de hoogste rechter nul op het rekest.
  probeer maar te bewijzen dat een brief niet door de stempelautomaat maar op de hand afgestempeld is.
  Er is geen sprake van fraude op grote schaal ( ” widespread fraud ” ) dus is er geen fraude,
  wat een kromme redenering !!! temeer wanneer geldt: ” the winner takes all ” dus als je bij wijze van spreken slechts 10 stemmen van mij pikt , heb je de volle winst binnen.
  Deze Amerikaanse verkiezingen horen thuis in de categorie: ” democratische verkiezingen in de bananen
  republiek “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in