Moloch

De CDC heeft gisteren vaccinatiegegevens (volledige pdf hier) aan de media vrijgegeven die aanzienlijk alarmerende informatie bevatten over negatieve effecten op jonge mensen.

Uit de CDC-gegevens blijkt dat ongeveer 8,8% van de vaccins is toegediend aan mensen tussen de 12 en 24 jaar. Echter, meer dan de helft van de gevallen (52,5%) van hartontsteking zijn afkomstig uit deze zelfde groep.

Bron: CDC pdf pagina 17

REUTERS – “Een hoger dan verwacht aantal jonge mannen heeft een hartontsteking opgelopen na hun tweede dosis van de mRNA COVID-19 inentingen van Pfizer/BioNTech en Moderna, volgens gegevens van twee systemen die de veiligheid van vaccins bewaken, zei de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) op donderdag”.

[…] “We hebben daar duidelijk een onevenwichtigheid”, zei Dr. Tom Shimabukuro, adjunct-directeur van het CDC’s Immunization Safety Office, in een presentatie voor een adviescommissie van de U.S. Food and Drug Administration die donderdag bijeenkwam. De overgrote meerderheid van de gevallen hebben zich voorgedaan binnen een week na vaccinatie, zei Shimabukuro”, (lees meer).

Gegevens van het VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System] laten zien dat er in de periode van 30 dagen na vaccinatie met de tweede dosis COVID-19-mRNA een hoger aantal gevallen van myocarditis / pericarditis werd waargenomen dan verwacht bij 16- 24-jarigen.

De bijgewerkte taal verschilt aanzienlijk van de  CDC-verklaring twee weken eerder , waarin stond dat de myocarditis-percentages niet hoger waren onder gevaccineerde mensen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutatiesVolg Frontnieuws op Telegram

  Ze doen het al met muizen... de gevaccineerden zijn de volgende: een schakelaar omzetten in het hoofd
Vorig artikelAdviseur van de Britse regering zegt dat de mondkapjesmandaten “voor altijd” moeten blijven
Volgend artikelToevalsproces of ontworpen? COVID-19 oorsprong en evolutie “Samenzweringstheorieën”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in