Dit wordt te ECHT, waarom praat niemand hierover?

76

Sommigen van jullie hebben dit misschien al gezien, maar onlangs werd dit door een lezer naar Frontnieuws gestuurd en vond de symboliek in deze voorstelling nogal verontrustend. Het leek me een goed idee om dit te delen om de betekenis achter deze voorstelling en de connecties met CERN aan het licht te brengen. Wat zijn jullie gedachten?

Eerst kwam het aanbidden van Azteekse oorlogsgoden, nu is het ‘Satan’ gympen met MENSENBLOED – is Amerika in orde?

  Covid-19 verbrijzelt de façade van de Europese ‘Unie’
Vorig artikelNog een interview met Dr Mike Yeadon – “Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen”
Volgend artikelCovid-19 vaccin meerdere malen officieel vermeld als doodsoorzaak door Schotse autoriteiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

76 REACTIES

 1. Ik kan alles verklaren maar mag dat niet ,zonder bijbel kun je niks ontmaskeren
  Het CERN-logo is 3 met elkaar verweven 6-en (zoals in 666). Er is geen logische reden voor dit 666-patroon, aangezien de tunnels van de CERN-faciliteiten niet zo zijn ingericht. 2. CERN is de geboorteplaats van het World Wide Web (WWW). Interessant genoeg is het Hebreeuwse equivalent van onze “w” de letter “vav” of “waw”, die de numerieke waarde 6 heeft.

  nou ik stop maar

  • Interesssant, Edwin. Zelf ben ik op de eoa manier bekend gemaakt met de betekenis van nummers. Dit begon ongeveer 15 jaar geleden toen ik herhaaldelijk met het nummer 11 geconfronteerd werd. Dit was geen toeval meer zoals het steeds getoond werd, en zelfs een beetje griezelig. De 11 was het eerste nummer dat ik leerde. Daarna ook de 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99. Niet in die volgorde. Een bepaald nummer wordt gepresenteerd, en omdat ik nu weet wat de betekenis is, weet ik ook wat ik kan verwachten in de situatie die aanwezig is. De 11 betekent “grote veranderingen.” De 22 betekent “groot verlies of dood dat alleen dmv heel veel werk tegen te houden is.” De betekenis van de andere nummers weet ik ook. Ik krijg bijvoorbeeld herhaaldelijk de 22 te zien gedurende een aantal dagen voordat er een grote aardbeving plaatsvindt. Inzake de 911 gebeurtenis: die was niet voor niets zo gepland en genoemd, want zoals je weet staat de gebeurtenis met het WTC voor een ingrijpende, blijvende globale verandering. Besef ook dat de nummers te maken hebben met wat door mensen aangericht wordt; ook aardbevingen worden door mensen gestimuleerd. De 66 betekent deceptie en bedrog. De 99 duidt de uiteindelijke status quo aan, maar zover zijn we nog niet. En de 33 betekent “blijf in controle” (over wat je doet). Vandaar dus dat de vrijmetselaars dit getal hier en daar verborgen in hun infrastructuren. Maar ze begrijpen de werkelijke betekenis niet; ze hebben de betekenis geapproprieerd om hun gekweekte dominantie en invloed te symboliseren, helaas. Maar de werkelijke betekenis van de 33 is dat men in controle over zichzelf moet blijven en niet moet afwijken van het juiste pad. Of dat pad nou aan een god toegeschreven kan worden, of aan je eigen moraal, dat doet er verder niet toe. Want iedereen weet wat juist is. Als je dat niet weet, dan ben je een psychopaat, en dat verklaart dan genoeg over wat er gaande is in de wereld. Deze nummers zijn een mooi orakel c.q. hulpmiddel in een verwarrende wereld, en als ik mensen er over vertel, dan gaan ze de nummers ook zien. Dat gezegd, de nummers hebben al een paar keer een leven gered met hun waarschuwing. Dus het is geen lulverhaal, dit. Hopelijk vind je het interessant.

   • Laat ik nou jarig zijn 11-03. Tijd voor grote verandering.
    Slechter kan dan bijna niet meer als ik jou zo lees. Een 11 en een 3.
    Je zal toch maar geboren zijn op 06-06-1966.
    Dan komt het helemaal nooit meer goed met je.

   • Wie zich verdiept in de werkwijze van de Illuminati, ziet steeds bepaalde getallenreeksen terug zoals 11, 911, 22, 33, 13 en 666. Dat is niet zonder reden, want numerologie behoort tot de ‘verborgen kennis’, die door de Illuminati wordt benut om hun sinistere plannen te bekrachtigen. Het cijfer 11 is een priemgetal, een getal dat alleen door 1 en zichzelf kan worden gedeeld. De cijfers 22 en 33 zijn meervoud van het getal 11 en dat zien we opvallend vaak terug in de datum en andere aspecten van valse-vlag-aanslagen.

    Ook bij de aanslag in Apeldoorn valt het cijfer 11 op, net als de getallenreeks 9/11. Zo kunnen we op Wanttoknow lezen; “Op de achterkant van de koninklijke bus stond links en rechts het getal 11. Volgens het programma Netwerk reed de auto precies om 11:50:31 in op de menigte. En daar zien we het 11-9 patroon weer terug, want 50:31 is opgeteld 9, en het tijdstip als geheel is 11 (1+1+5+3+1). Ook werd gemeld dat de bestuurder een 38-jarige man was; 38 bevat eveneens een 11-trilling. Slachtofferhulp was tot 22:00 in de avond bereikbaar via 0900-0101.” Kijk je naar alle valse-vlag-aanslagen, dan valt op dat de cijfers 11 en 22 ontzettend vaak voorkomen, net als de cijfercombinatie 9-11. De cijferreeks 9-11 zit ook verscholen in het monument De Naald, dat op 9 maart 1901 werd geplaatst. Tel je de cijfers van het jaartal op dan krijg je 11 (1+9+1). De aanslag gebeurde in 2009, dat opgeteld ook weer 11 vormt.

    gematria

    • Je hebt het er zo evengoed toch maar druk mee.
     Hoeveel uren ben je daar nou mee bezig zo op een dag.
     Dat zal dan wel een zooitje zijn bij jou thuis met hele stapels papier overal vol geschreven met getalletjes over gebeurtenissen en andere toevalligheden waar dezelfde getalletjes dan weer in voorkomen.
     Of doe je dat allemaal uit je hoofd.

    • Hey Edwin, jij komt toch ook uit 1966?
     Ik las dat je 55 was en een groene baret had.
     je kan het je nauwelijks voorstellen.
     Maar ik kende er ook 1 die ze naar Libanon hadden gestuurd en die kwam knettergek terug.
     Er viel geen zinnig woord meer met die gozer te lullen, die zag in alles en iedereen een vijand die tegen hem was.
     Hij was zo agressief als de pest geworden, en hij ging er dan ook echt voor als je ruzie kreeg.

    • Apart he…. en het eea lijkt wel een solide construct te zijn, zoniet de eoa vorm van communicatie met iets anders. Ik hou mezelf niet zo bezig met het doorberekenen van deze master getallen, maar neem aantekening van alleen die getallen die zich onmiddellijk voordoen. Ooit zag ik een interessante docu, Secrets in Plain Sight, waar die getallen toegelicht werden waar ze verstopt zitten in de infrastructuur. (Maar deze docu zag ik nadat ik de getallen al “geleerd” had.) Verder ben ik er zeker van dat deze getallen en hun betekenis niet het domein van de zgn “illuminati” zijn, maar van een hogere kracht. (Ik gebruik hier bewust het woord god niet.) De “illuminati” en dat soort verknipte gasten hebben zich deze master numbers onterecht toegeëigend om zo een soort van geheime code en begripvorming voor en met elkaar te hebben. Ik geloof dat deze getallen het domein zijn van de hele mensheid, en iedereen die er oprecht voor open staat kan ze ontvangen. Bedankt voor je interesse.

    • Men denke aan de honderdvierenveertigduizend verzegelden (Openb. 7 : 4), aan het getal zeshonderdzesenzestig (Openb. 13 : 18) en vooral aan het rijk der duizend jaren (Openb. 20)! Gelukkig die exegeet en prediker, die, vervuld van schroom voor de heiligheid van Gods Woord, en gezalfd door Gods Geest, aan ’s Heeren Kerk de troost en het onderwijs mag doorgeven, die opgesloten liggen ook in de getallen in de Heilige Schrift.

     • En toevallig was het 19:44 toen ik de Mac zojuist opende om de berichten te lezen. De 44 betekent: alles in balans, je kan elke kant op. In andere woorden: er is kracht voor je missie. En het bericht van Lentos Matos was er! Ook voelde ik de kracht van de H**** G**** over me stromen. (Ik durf het niet te schrijven hier.) Maar we zitten op het goede pad nu! We gaan het voor elkaar krijgen!

 2. pentahof.nl/Brochures/961-Saturnus-Baal-CERN.pdf

  Dit wordt te ECHT, waarom praat niemand hierover?

  Je word voor gek verklaard ,op een gegeven moment dacht ik tien jaar geleden dan niet laat maar

   • Hahahahahaha! Ja als je het filmpje seconde voor seconde voorduwt, dan zie je wat er gebeurt. Ze heeft een lichte aanval of zo in haar hoofd, een verstandsverbijstering of zo, een soort van epilepsie of iets dergelijks. Maar het lijkt ook wel of de kleur verandert? Of zou dat door toedoen van bijvoorbeeld een passerende lichtbron links van haar geweest kunnen zijn. Wel opvallend, dat wel. Ik zou bijna zeggen, dit is een teken van een geestesgestoord mens. Ik kende ook een vent waarvan de ogen regelmatig naar achteren rolden, als bij een haai, als hij met je sprak, dan zag je alleen het wit voor een seconde of twee, voor de ogen weer normaal terugrolden. Ook niet normaal, zou ik zeggen. 😉

 3. Zeker een raar optreden. Maar kunst is vaak raar. Misschien eens een interview met de choreograaf doen, vragen wat het idee achter dit optreden is?

  • Zo iets denk ik ook.
   Een vrije vorm van culturele expressie uit de gestoorde gedachte wereld van een aan de drugs verslaafde trippende choreograaf.
   Nou al zoveel totaal onbegrijpelijke kunstzinnige uitingen gezien waarvan geen mens begrijpt wat daar nou de gedachte achter is.
   Ik heb helemaal niks met geen enkel geloof dus geloof ik ook niet in iets een duiveltje, of iets waar we bang voor moeten wezen.
   Zo iets zit altijd tussen je oren om daar in te geloven.

 4. Typisch product van linkse sicko’s die voorheen in gewatteerde kamertjes opgesloten zaten.
  Geen aandacht aan besteden.

  • Ja, die Volker Hesse is ook een beetje een aparte gozer. Het lijkt of hij Cirque de Soleil heeft samengesmolten met het satanistische gedachtegoed. Niet erg creatief dus, of toepasselijk, voor die tunnel. Wat opvalt is dat het publiek niet bijzonder fronsend zit te kijken, zelfs nauwelijks geboeid. Zo van, straks gaan we wijn drinken, nog even blijven ziten nu.

 5. Trouwens, die tunnel begint in Rotterdam en trekt door tot in het hart van EU. Het eerste wat in gedachten komt is drug trafficking en andere criminaliteit. Zwitserland is een klein crimineel landje hoor, vergis je niet, en zonder drugs komen de volkeren in opstand. Die Volker Hesse weet dat natuurlijk ook allemaal.

 6. Begint die tunnel inderdaad in Rotterdam? Dan denk je inderdaad aan al die containers met drugs, mensen…..
  En aan de reputatie die Nederland heeft op het gebied van drugs en kindermisbruik. Ellende.

 7. Wacht, correctie van mijn opmerking geboden! De tunnel begint niet in Rotterdam. De tunnel is minder dan 60 km lang, dus hij kan onmogelijk in Rotterdam beginnen. Bedankt voor je wedervraag, Themis.

  In dat filmpje van de opening ceremony staat een tekening over die tunnel; daarin lijkt het of die tunnel “begint” in Rotterdam. Dit is niet waar. Het idee is dat hij EU met Zwitserland verbindt (dat niet tot de EU behoort). Ik neem aan dat de verbinding in Rotterdam “begint,” want daar ligt de zee. Dus, trafficking van watdanook lijkt me een mooie optie met zo’n tunnel die zich met verschillende EU landen verbindt. Lees hier iets over de cocaine handel in het AD: https://www.ad.nl/binnenland/nederland-is-de-marktplaats-van-de-europese-cokehandel~a631e77e/

  Nederland is zeker de drugshoofdstad van EU. Dat wel.

  • Hou op man.. het wordt steeds mooier! Wat een spannende verhalen overal. Zou dit betekenen dat die Nimrod het eeuwige leven kan verschaffen aan gasten die dat willen? Dan zou je haast denken dat die Schwab en zijn clubje het eeuwige leven hebben, want waarom zouden ze anders de boel willen resetten? Hahahahaah!

   • Zonder reden? Ook zonder “rede”?

    Deze mensen zijn er heilig van overtuigd.

    Wat jij er van vindt is voor een klein groepje mensen super belangrijk. Om te lachen. Misschien. Maar daar hebben ZIJ echt geen boodschap aan. Toch zijn ZIJ het die jouw toekomst gaan bepalen.

    Als het te erg is om waar te zijn, is het vast niet waar. Onjuist. Als iets waar is moet het ergens uit blijken. Er zijn net iets te veel zaken waar uit blijkt dat deze mensen doen wat ze al jaren zeggen. En uiteindelijk zullen we niets bezitten en gelukkig zijn. Ik geloof het eerste deel, en de meeste mensen zullen over het tweede deel geen mening hebben.

    https://off-guardian.org/2020/11/12/own-nothing-and-be-happy-the-great-resets-vision-of-the-future/

  • Interessant verhaal over die Nimrod: inderdaad een bruikbaar icoon voor de duistere globalisten. Als CERN met dit soort dingen bezig is dan spreekt die tunnel ceremonie boekdelen. Graag verneem ik meer over dit onderwerp.

    • Okay daar kan ik wat mee. Ik ben zeer serieus. Met de opmerkingen van jou en Edwin Visser klikt er iets met hetgeen ik al heel lang weet. Dit is ook de reden waarom ik hier op FN al herhaaldelijk heb uitgelegd waar die spuit zich precies op richt. Namelijk de epifyse. Dat, gekoppeld aan wat CERN doet en aan Nimrod (en zijn mogelijke herrijzing), is het bevestigd dat de bedoeling vd gifspuit is om mensen het duister in te duwen en te ontkoppelen aan de god-energie. Ik heb dit al meerdere keren herhaald op FN maar het interesseert niemand. Als het jullie hopelijk wel interresseert dan kan ik je de rest vertellen. Ik weet nu waar CERN mee bezig is, en zij zijn niet de enigen die zich bezig houden met de zgn geestenwereld. Het hele verhaal klopt maar het is zo gigantisch ongelooflijk dat ik voor gek uitgemaakt wordt. Ik heb hier 15 jaar geleden al over geschreven maar niemand geloofde me. Dus ik dacht net als Edwin Visser laat maar…als je meer wilt weten wil ik dat graag met jullie delen. Ik vermijd hierbij terminologie die mogelijk als religieus opgevat kan worden. Dank voor je begrip en aanhoudende interesse. Ik heb nog steeds hoop dat we de 1000 jaar vrede zullen halen, zoals het goede het voorziet, en niet volgens het draaiboek van de Schwaboids en de rest van de Nimrod aanbidders.

   • Ancient Book of Jasher – Referenced in Joshua 10:13; 2 Samuel 1:18; and 2 Timothy 3:8
    Biblefacts Annotated Edition – Biblefacts.org – Ken Johnson Th.D. – 2013 – Page 29
    1908 AM – Nimrod Born
    24 And the garments of skin which God made for Adam and his wife, when they went out of the garden, where given to Cush. 25 For after the death of Adam and his wife, the garments were given to Enoch, the son of Jared, and when Enoch was taken up to God, he gave them to Methuselah, his son. 26 And at the dead of Methuselah, Noah took them and brought them to the ark, and they were with him until he went out of the ark. 27 And in their going out, Ham stole those garments from Noah his father, and he took them and hid them from his brothers. 28 And when Ham begat his first son Cush, he gave him the garments in secret, and they were with Cush many days. 29 And Cush also concealed them from his sons and brothers, and when Cush had begotten Nimrod, he gave him those garments through his love for him, and Nimrod grew up, and when he was twenty years old he put on those garments.

    46 And all the earth was of one tongue and words of union, but Nimrod did not go in the ways of the Lord, and he was more wicked than all the men that were before him, from the days of the flood until those days. 47 And he made gods of wood and stone, and he bowed down to them, and he rebelled against the Lord, and taught all his subjects and the people of the earth his wicked ways; and Mardon his son was more wicked than his father. 48 And every one that heard of the acts of Mardon the son of Nimrod would say, concerning him, From the wicked goeth forth wickedness; therefore it became a proverb in the whole earth, saying, From the wicked goeth forth wickedness, and it was current in the words of men from that time to this.

    • Revelations 13:16-18
     16 And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to
     receive a mark in their hand, or in their foreheads: 17 And that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast, or the number of his name. 18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number
     is Six hundred threescore and six. (Vaticaan – Samensmelting van alle goden / ‘gods’diensten / paganisme; Maria verering – Semiramis – vrouw van Nimrod.)

     Revelations 14:9-11
     9 And the third angel followed them, saying with a loud voice, If any man
     worship the beast and his image, and receive the beast and his image, and
     receive his mark in his forehead, or in his hand, 10 The same shall drink of the
     wine of the wrath of God, which is poured out without mixture into the cup
     of his indignation; and he shall be tormented with fire and brimstone in
     the presence of the holy angels, and in the presence of the Lamb: 11 And the
     smoke of their torment ascendeth up for ever and ever: and they have no rest
     day nor night, who worship the beast and his image, and whosoever receiveth
     the mark of his name.

     Revelations 18:4
     And I heard another voice from heaven, saying, Come out of her, my people,
     that ye be not partakers of her sins, and that ye receive not of her plagues.

  • Wat ik probeer te zeggen is dat een kleine groep in staat zal zijn het kwaad te verslaan. Velen zal het een worst zijn wat ik zeg, en ze nemen liever de gifspuit dan moeite te doen om de touwtjes aan elkaar te verbinden. Velen zullen verdwijnen te wijten aan de kwaadaardige gifspuit. Wie er over blijven en zich verenigen in de kennis over wat er momenteel uitgerold wordt onder de noemer “great reset” zullen dan in staat zijn om het kwaad te ontkrachten. Ik hoop dat we elkaar zullen vinden hierin.

   • Ik hoop het met hart ziel. Sterker nog, dit is de enige, innige, vurige wens die ik nog heb. Alle andere dingen zijn voor mij onbelangrijk ofwel ondergeschikt geworden. Mij valt op dat met name ‘spirituele’ mensen behoorlijk ‘zen’ en optimistisch in deze situatie blijven. Dat zou ik ook zo graag willen, maar het lukt mij jammer genoeg niet. Bij mij overheerst de angst voor de monsterlijke agenda’s die op dit moment razend snel worden uitgerold. Ik kan mij niet meer aan het ‘heden’ vasthouden ofwel van ‘het moment’ genieten, want ik hoor alleen maar de trein voortrazen en de tijd wegtikken.

   • Dat hoop ik ook het is een eenzaam gevoel want je vindt of kom bijna nooit iemand tegen waar je in die zin normaal kan praten .
    Ik heb er eerlijk gezegd genoeg van het gevoel te hebben van een andere planeet te komen !!!
    Dat heeft niets met beter zijn , intelligenter zijn of wat dan ook te doen , maar over deze dingen denk ik al na sinds ik een kind ben .
    En het heeft er ook mee te doen dat ik gestorven was en weet terug gekomen ben .
    HEEL INTERESSANT!!!
    Ik zou me willen aansluiten ik zou ook graag willen weten wat je nog te zeggen hebt .
    En als het zo ver is ( nu! ) wat we kunnen doen met elkaar om hoe het ook zit te voorkomen of mee te helpen dat het ophoudt ( de lichamelijke en geestelijke slavernij ) ener dan eindelijk positives gebeurd .
    Sinds ik een kind ben weet ik dat de slavernij nooit opgehouden is ,
    maar nog erger wordt .
    En ben al heel lang op zoek naar puzzeldeeltjes die passen !

 8. Molech, Lucifers Temple at the Vatican
  https://www.youtube.com/watch?v=0oC2xY0gS0o

  Vatican Approves Moloch Statue in Rome!
  https://www.youtube.com/watch?v=MXzYbZEfRg8

  NIMROD | Founder of the Occult ?
  https://www.youtube.com/watch?v=qo7fcj43_x4

  Mount Nemrut: Burial Place of the God-Kings of Ancient Anatolia
  History of the Mount Nemrut
  https://www.youtube.com/watch?v=18yJ9STReP8

  Discovery Channel Documentary on AlUla: “Architects of Ancient Arabia”
  https://www.youtube.com/watch?v=z8A0LpX7_yM

 9. Voor GEK verklaard ? Niks van aantrekken, stoot het van je af dergelijke opmerkingen, leg ze naast je neer. En praat erover met mensen waar het mee kan ( dat zal helaas niet vaak zijn ).
  Honderden boeken over deze onderwerpen gelezen in de laatste 43 jaar. En jaaa vaak sta je dan alleen, maar dat maakt je tevens ook sterk. Deze aarde waarop we nu zijn is een leer-school en slechts tijdelijk, daarna ga je verder.
  Even nog iets over die ` lange-neus-wattenstaaf ` : dit is een soort pre-vaccinatie zou je kunnen zeggen, op die watten zitten ook nano-particles en die verdwijnt achter het zeef-been. Daar worden die nano-particles IN je hersenen afgeleverd, zij gaan een verbinding aan met de daar vlakbij gelegen PIJNAPPEL-KLIER . En dat is nou net het vernietigende ervan : In de pijnappelklier ligt je hele complete ZIELEN-GESCHIEDENIS van al je levens. en die wordt GEWIST.
  Door die nano-particles ! …Mensen denken al gauw, ach, ik laat me wel even TESTEN ( want dat wordt constant geroepen op die KUT-TV ) ….en vervolgens zijn ze genaaid waar ze bij staan !
  NIKS testen, want ze deugen niet ! Dat er een mogelijkheid is dat je al ` bijwerkingen ` kunt krijgen, van gevaccineerden, zonder dat je zelf gevaccineerd bent IS AL ERG GENOEG !
  Wanneer je pijnappelklier wordt aangetast / belaagd…..dan ben je al een `verloren ziel `
  VERGEET DIT NIET !!!

  • Klopt!!! alles klopt wat je zegt. Maar het verhaal is nu rond. Mensen zoals Carola hoeven niet meer bang te zijn; we zijn er voor elkaar nu! En we gaan het kwaad ontkrachten! Dit weet ik nu met grote zekerheid, dus wees niet meer bang. 🙂

   • Je klets als 1 of andere sekte leider.
    We hoeven niet meer bang te zijn.
    We zijn er voor mekaar., wees niet bang.

    Man, ik krijg nog geen 6 buren op 1 lijn wanneer het over de huurverhoging gaat.
    Maar jij gaat de wereld redden.
    Veel succes verder.

 10. Nog iets ` frappants ` :
  Pas meegemaakt : Ik heb een goede vriendin van mij, al tijden lang gewaarschuwd om deze rotzooi NIET te nemen…..maar zij is 1 van de mensen aan wie je dit soort zaken NIET kan uitleggen. Dus DAT had ik ook niet gedaan ( want dat had ze toch niet allemaal begrepen of geloofd ) ….Dus bleef ik maar noodgedwongen een beetje aan de oppervlakte, afijn…..2 weken geleden ging zij dus TOCH
  ( hoe kan het anders ? ) die Astrazenica-prik halen ! …Ik belde haar `s avonds op, en vroeg :
  Hoe was het ? ….Het was goed, zei ze. Ooohh dus GEEN bijwerkingen ? voeg ik….
  Nee hoor, zei ze…..helemaal niks. Okee zei ik, prima, dus geen bijwerkingen die op een LIJST komen ergens ? ….NEE hoor tuuuurlijk niet zei ze.
  En dan verder in het gesprek, vertelde ze : Jaaa weet je….ik moet je toch iets vertellen :
  IK VOELDE ME DAARNA WEL RAAR ! …..Ooohh zei ik : HOEZOOO DAN ???
  “ nou….ik had begeleiding nodig op mijn werk, want ik was heel ergg duizeligggg, en ik voelde
  ALSOF IK NIET MEER MEZELF WAS ……“
  ( ik verschoot daar van MAAR DAT ZEI IK MAAR NIET ) …..achhh zei ik, dat gaat wel over….
  ( ik wist gelijk METEEN AL hoe het zat ) ……Jaaa zei ze, het is al over…..

  EN dat bedoel ik dus : DIT wordt niet als een ECHTE bijwerking gezien, en komt dus NERGENS op een lijst terecht.
  Maar hoeveeeel mensen zouden dit hebben gehad ??? ( zonder dat ze weten dat dit WEL
  iets betekent…….)
  ?????

  • Ik denk dat het er vast velen zijn, maar ze durven niets te zeggen. Het is erg voor ze, maar we kunnen ze niet meer helpen… Er zijn er wel genoeg die geen bijwerkingen meemaken, alhoewel de expressie van de gifstof straks wel problemen gaat geven. Echter, diegenen die er niet in trappen behouden kracht. Trap ook niet in die test!!! Dat zei ik ook meteen al: wat klopt er niet aan die wattenstaaf die zo diep je hersenholte in gepord wordt en rond gedraaid moet worden?

   Maar laten we nu bergopwaarts gaan, nu dat we weten hoeveel bedrog er is, en dat er nog steeds mensen zijn die er niet in trappen maar die het kwaad willen overwinnen. En daar gaat het nu om. Mijn gevoel zegt me nu dat we op het punt staan van voorwaardse kracht in deze ellende!

  • Eye of Horus/Eye of Ra Eye of Horus/Eye of Ra

   https://youtu.be/E0P64UiKS-g

   “De inherente moeilijkheid van de toename en extractie van Adrenochroom, maakt het al lang een zeer exclusief product en het domein van vampirische elites.”

   Adrenochrome is een drug gemaakt van geadrenaliseerd bloed. Wanneer de donor extreme pijn en angst ervaart doordat het geterroriseerd wordt, reageert het lichaam van het slachtoffer door een enorme hoeveelheid adrenaline te produceren voor de fight or flight-reactie. Wanneer deze piek het hoogste is wordt het bloed afgetapt uit de halsslagader of uit de hersenen. Deze procedure kan meermalen herhaald worden, totdat het slachtoffer sterft aan de verwondingen of door uitputting. Hoe jonger de donor, hoe groter het verjongende effect is. Het bloed van jonge kinderen biedt de hoogste opbrengst.

 11. Kijk naar de eerste act van het het Songfestival, het opende met een nummer “diabolo” en de dansers waren duivels met rode verlichting als achtergrond.
  Dit soort symboliek komt op steeds meer festivals, evenementen terug.
  De komende jaren worden een ramp.

  • Dat songfestival is toch al jaren een door links gekaapt feestje en van politiek correct denkende .
   Ik denk dat ik dat voor het laatst gezien heb toen ik iets van 12 of 13 was.
   Als de politieke boodschap maar klopt van je act, dan maak je bij voorkeur een goede kans.
   Het heeft allemaal vrij weinig nog met muziek te maken.
   En waar bestaat zo een jury nou uit, niet uit top muzikanten die hun sporen verdiend hebben.
   Zonde van je tijd om daar je aandacht aan te besteden.

 12. Dit filmpje is slechts een compilatie van de hele show die het volledige eindtijdscenario uit de Bijbel weergeeft, maar dan vanuit een omgekeerd perspectief: Satan en zijn gevallen engelen zijn de helden, de overwinnaars die gaan samenwerken met de mensen en worden aanbeden door de mensen. De show is zelfs zo gedetailleerd dat er in getoond wordt hoe christenen onthoofd worden (niet in deze compilatie).
  Op ongeveer 7 minuten in dit filmpje zie je handen uit het portaal komen, merk op dat hier ook handen zijn met 4 vingers. Dit zijn handen van nephilim, de wezens die half mens half gevallen engel zijn. Deze zullen in de eindtijd van de wereld weer onder de mensen zijn. Ze worden omschreven in Genesis 6. Na de inbezitname van Kanaän door de Israëlieten (zie Bijbelboek Koningen), zijn veel Nepilim gevlucht naar Amerikaanse landen, wat de basis is voor de godsdienst van de indianen. Als indianen elkaar ontmoeten, hebben zij daarom de gewoonte de hand op te steken. Op deze manier kunnen zij zien of de bezoeker 4 vingers heeft of 5. Vier vingers, nephilim-bloed, is slecht nieuws; de nephilim zijn zeer gewelddadig. Reuzen zijn ook afstammelingen van gevallen engelen. Een voorbeeld van een recent gedode reus is ‘The giant of Kandahar’ in Afghanistan. Meer hierover kun je zien in bijvoorbeeld de documentaire ‘The Unholy See’ op twitch.
  Het principe van portalen is verder niet zo vreemd: het Vaticaan is juist vanwege het portaal op Mount Graham begonnen met project Lucifer: de zoektocht naar buitenaardse wezens (=demonen/gevallen engelen). Mount Graham was een heilige berg voor de indianen, omdat het portaal hier al eeuwen bekend is. Meer informatie over portalen kun je bijvoorbeeld vinden in de artikelenserie Top Geheim van Wim Jongman. Over Lucifer van het Vaticaan is ook veel te vinden op Google.
  Dus ja, een puur satanische show die alleen meer aantoont dat de toekomstomschrijving uit de Bijbel juist is. Ook Satan weet dit. En ja, het einde is dichtbij, dit is bijvoorbeeld duidelijk door de Abraham-akkoorden en het vaccinatiepaspoort. Dit is waarom het juist nu zo belangrijk is om te gaan geloven in Jezus Christus.

    • Dank je Bert, je hebt een leuke humor. Maarreuhh… ik kan prima voor mezelf opkomen, hoor.
     Heb je al ontdekt hoe het verhaal afloopt? Je kunt het lezen in Daniel en in Openbaring. We zijn er bijna. Ik wens je veel zegen toe in je zoektocht naar de Waarheid. Je weet wel Wie dat is, toch? ?

     • Ik heb zo mijn eigen waarheid waar ik mee bezig ben.
      Ik heb wel wat anders te doen dan me bezig te houden met verhalen uit een 2000 jaar met 1001 sprookjes oud boek.
      Ik vind me eigen weg wel hoe ik ergens moet komen.
      Dat heeft altijd uitstekend gewerkt.
      Zou je ook eens moeten proberen.

 13. Geen wonder dat aan deze ‘freaky’ ceremonie weinig ruchtbaarheid is gegeven, degene die in zee is gegaan met deze geflipte choreograaf heeft vast wat uit te leggen en zou eigenlijk het vast exorbitante bedrag van deze wanvertoning uit eigen zak moeten terugbetalen. Ik zie een ondergrondse snelweg voor drugs, wapens en migrantenlegers, want dit is niet te beveiligen met tal van luchtschachten e.d.

 14. Songfestival, Olympische Spelen, Big Brother…..staan allemaal vol met Satanische Symbolen,
  daarom kijk ik zeeeer geselecteerd TV . En je merkt het BIJNA niet he ? Als je net als de domme schapen GEWOON simpel TV kijkt, dan merkt niemand het op. Als je er dan over verteld, kijken ze je zooo gek aan, alsof ze STRONT tegen de muur zien kruipen !
  Let bijvoorbeeld HEEL SIMPEL eens op Editie.nl / Boulevard / Hart v. Nederland / Shownieuws…
  WAAROM zitten in al deze programma `s een PENTAGRAM ( 5-puntige ster ) op de achtergrond
  OF in een beneden-hoek…..Hart v. Nederland BEGINT ZOOO tis half 11……KIJK EFFE !!!
  Nooit gezien ?????
  De TV en de ook de muziek-industrie STAAT STRAK van deze symbolen…..VANAF NU, gaat U daar op letten, BIZAR GEWOON

 15. Bij Hart v. Nederland flitst het Pentagram door het beeld aan het begin van het programma,
  zie ik net. Dus die blijft niet constant staan.

  • Jij denkt ook, ik laat het hele verhaal wel vertellen door de grootste oplichter van Nederland.
   Dan weet ik zeker dat niemand het gelooft.

   Aliens gaan er niet komen, die zijn er al.
   We worden al eeuwenlang bezocht door aliens.

 16. De aliens zullen komen in groten getale als de rapture (opname) is geweest. Ze noemen zich bezoekers uit de ruimte maar het zijn gevallen engelen. Ze hebben zeer hoge technologische kennis. Veel meer dan mensen.

  • Nee het is andersom.
   Omdat ze uit de lucht naar beneden kwamen, hebben mensen het gevallen engelen genoemd.
   Omdat ze de hele kennis toen niet hadden om te weten wat aliens waren.
   En omdat ze zeer hoge technologische kennis mee namen dachten ze hier dat ze door de goden gezonden waren of juist werden gestraft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in