#ArrestBillGates gaat viraal in India: hier zijn de redenen waarom Indiërs woedend zijn op de Gates Foundation

8

Op zondag begon op Twitter in India een wijdverspreide kritiek op Microsoft-oprichter Bill Gates met #ArrestBillGates. Gates wordt ervan beschuldigd in 2009 via zijn NGO Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) een programma te hebben gefinancierd om vaccins op inheemse kinderen te testen en gesteriliseerd werden.

Er wordt betoogd dat de Bill and Melinda Gates Foundation een onwettige klinische proef met een vaccin heeft uitgevoerd op inheemse kinderen zonder de toestemming van de ouders.

Een verslag van GreatGameIndia en off-guardian.org beschrijft hoe een in Seattle gevestigde niet-gouvernementele organisatie het Program for Appropriate Technology in Health, (PATH), leidde dat met financiering van de Bill and Melinda Gates Foundation experimentele proeven uitvoerde waarbij het humaan papillomavirus (HPV) vaccin aan 14.000 inheemse meisjes in de leeftijd van 10-14 jaar werd toegediend.

Bill en Melinda Gates: een duister verleden van uitbuiting van arme kinderen als menselijke “proefkonijnen” voor massale medische experimenten

Uit het verslag blijkt dat veel kinderen ernstig ziek zijn geworden en vier meisjes zijn overleden nadat zij met Gardasil waren ingeënt. Hun families wisten echter niet dat hun kinderen ermee waren ingeënt. Aangenomen wordt dat de meeste ouders van de meisjes niet op de hoogte waren van de proeven omdat de meisjes in door de overheid beheerde tehuizen verbleven.

Hansraj Meena, sociaal-politiek activist en oprichter van Tribal Army, deelde dit nieuws vandaag op Twitter.

“Dit is een verhaal waarin een buitenlandse entiteit 14.000 Indiaanse
stammeisjes gebruikt als proefkonijnen. Verscheidene stierven en velen
hadden ernstige bijwerkingen. Maar het bedrijf en zijn medicijn floreren
en verdienen miljoenen. Globaal was er een pact van zwijgen.
#ArrestBillGates”

  Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates "briljante" maar duivelse geest

De oproep verspreidt zich nu op Twitter. Meer tweets zijn hier te lezen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de mensheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAstraZeneca gevaarlijker dan Covid-19
Volgend artikelVrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van “gevaccineerde” werknemers die binnen drie jaar zouden sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. en wat denken ze daar nu? dat ze die imbeciel kunnen vangen en de doodstraf geven? wake up!

  en bovendien: zijn ze in india nog steeds niet erg fanatiek met de prik??

  er is geen touw meer aan vast te knopen…

 2. Wees eerlijk, hoevelen zal het een worst zijn dat “tribal girls in India” als proefkonijnen werden gebruikt? Waarom deed de hele wereld er het zwijgen aan toe? Bill Gates weet dat het niemand een rat’s ass uitmaakt, en hij er dus ongestraft mee weg kan komen. Mensen komen alleen op voor anderen, bijv de “zwarte mamma’s” als er poen aan verdiend kan worden! Het Rode Kruis is net zo.

  Stort op giro 0000 ik verzamel geld voor ongeboren debieltjes zonder hersenen!

  • Ik neem aan dat ‘de hele wereld’ betekent de door het bankensyndicaat beheerste MEDIA ?!!
   Idem aangaande : ‘niemand een rat’s ass’ ?!!

   Kijk uit met generaliseren.
   Ook dat ‘Wij’ is pure conditionering en een absurd taalgebruik.

 3. Massagraf ontdekt in Canada vol met vermoorde inheemse kinderen. Zo doet men dat en wat niet in de media komt, bestaat niet … Ow, het is nu dan toch in de media gekomen, dus … het bestaat.

  Ach en zie nu … Het bestond al vele, vele jaren langer !!! Deze org is al even bezit ‘onze’ aandacht te vragen:

  https://www.survivalinternational.org/

 4. Houden van of niet deze angst behoort niemand toe.
  Het is vrij te zijn.
  Deze mantra herhaalt zich, en gaat voorgoed weg ,wat vertegenwoordigd is
  in deze mantra.

  Aimer ou pas cette peur n’appartient a personne.
  C’ est libre d’être.
  Ce mantra se répète s’ abandonne à ce qui est présent a ce mantra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in