Tanks op snelweg, Great Falls, Idaho

Vreemde dingen op een vreemde tijd in een vreemd land. Video’s van wijdverspreide militaire voertuigmanoeuvres rond Amerika doken halverwege het weekend op op het web, terwijl de Amerikaanse burgerij haar vakantieweekendzaken deed (inclusief Vaderdag vieren en “Juneteenth” massale schietpartijen): Scènes van pantserwagens die over Walnut Street in het centrum van Philly rollen; B2 bommenwerpervleugels boven Minnesota; Tankcolonnes die langs een snelweg in Idaho rijden… wat tot wijdverspreide vermoedens leidt dat er iets vreemds aan de hand is. Verdomd als ik weet wat het is, schrijft James Hward Kunsler.

Onder dingen die men kan weten: het presidentschap van “Joe Biden” dwarrelt in het volle zicht door de gootsteen, en daarmee waarschijnlijk ook de hoop en dromen van de globalisten om iedereen insecten te laten eten terwijl ze u alles afnemen wat u bezit. Vorige week doken er audiotapes op van de hoofdrolspelers in de Oekraïense zwendel (Biden en Porosjenko) die in 2016 telefonisch dingen uitwerkten in de laatste dagen van “JB” als vicepresident. Ondertussen heeft de House Oversight Committee de bankgegevens van de familie Biden in handen gekregen, waarin de ingewikkelde witwaspraktijken worden beschreven die via obscure Europese banken en talloze lege vennootschappen van Biden werden uitgevoerd. Nou, sonofabitch…!

Het wordt zelfs voor de Democraten steeds moeilijker om de opeenstapeling van bewijzen van de wereldwijde zwendeloperatie van de familie Biden te negeren, en de duidelijk voortschrijdende geestelijke aftakeling van “JB”, die stappen provoceert die ertoe zouden moeten leiden dat hij uit zijn ambt wordt gezet. Vorige week zonden hun gekaapte mainstream nieuwsmedia een hele reeks gênante publieke idioten uitspraken die door de opperbevelhebber werden begaan – hij verklaarde onlogisch “God save the Queen” aan het einde van een wapenveiligheidstop in Connecticut; hij betastte de borsten van actrice Eva Longoria na een filmvoorstelling in het Witte Huis; hij maakte een rare grap over het “Philadelphia-meisje” in zijn bed (Dr. Jill Biden); op een evenement over de instorting van een I-95 brug geïntroduceerd worden door de hersenbeschadigde senator John Fetterman van de PA, die een woordsalade opgooide over de federale “delegatie” die tot doel had de “infrastructuur” te repareren, terwijl hij er verkleed uitzag als oom Fester uit The Addams Family. De vernedering van dit alles was echt iets om te zien.

  VS: wil 74 miljoen mensen tot terroristen bestempelen

U begrijpt, de herverkiezingscampagne van “Joe Biden” is weer zo’n laag bij de grond bedrog, weer zo’n trip dat het Amerikaanse publiek wordt voorgeschoteld door een wanhopige, gedegenereerde Democratische Partij die niet weet wat ze nu moet doen nu de publieke opinie verzuurt. Deze brabbelende bijna-dode kan zich op geen enkele manier opnieuw verkiesbaar stellen. Hij kan niet eens meer als marionet optreden. Hij is een kapotte locomotief die een trein van mislukking, perfidie en verraad 10 km lang achter zich aan trekt. Het oorlogsproject in Oekraïne waar hij de leiding over heeft, lijkt steeds meer op een poging om de omkoopprogramma’s van zijn familie te verbergen en te verdoezelen door de zielige sukkel van een vreemd land, die in de zwendel meeging, met de grond gelijk te maken – en die hoe dan ook eindigt als de zoveelste Amerikaanse militaire vernedering nu de Russen de restanten van het Oekraïense leger in het mislukte “lente-offensief” hebben afgemaakt.

Denkt u dat al deze verplaatsingen van militaire voertuigen door het land de afgelopen dagen duiden op een op handen zijnde constitutionele crisis, die de staat van beleg noodzakelijk maakt? Ik zal het u uitleggen: absoluut niemand gelooft dat vice-president Kamala Harris de taak aankan om in te vallen wanneer “Joe Biden” uit het Witte Huis wordt gezet. Noch, daar ben ik zeker van, willen ze haar dwingen om overhaast af te treden zonder dat er een vervangende vice-president (bijvoorbeeld Gavin Newsom) voor in de plaats is gekomen – een omslachtig proces dat de goedkeuring van zowel het Huis als de Senaat vereist. Maar als Harris gedwongen zou worden om af te treden, dan zou voorzitter van het Huis Kevin McCarthy (R-CA) automatisch voorzitter worden.

  Facebook: Wij delen de politieke doelen van Joe Biden

McCarthy is aantoonbaar gewoon weer een huisknecht van de nu afschuwelijke administratieve staat (of deep state, of permanente bureaucratie, of blob, zoals het soms genoemd wordt). Maar hij is geen Democraat en is onderhevig aan de fractieuze druk in de Republikeinse Partij, en zou er waarschijnlijk toe kunnen worden aangezet om de hele horde opruiende schurken die de uitvoerende agentschappen leiden – van AG Merrick Garland, tot FBI-directeur Chris Wray, minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas, minister van Financiën Yellen… stuk voor stuk – zo snel mogelijk te ontslaan en te vervangen, wat zelfs zou kunnen leiden tot vervolging van deze schurken.

Hoe je het ook wendt of keert, het lijkt op de plotselinge catastrofale ondergang van de Democratische Partij, een existentiële crisis die onvermijdelijk zou leiden tot één mogelijke uitkomst: Bobby Kennedy Jr. nomineren of sterven. Maar wat zou Mr. Kennedy dan doen met alle overgebleven slechte acteurs in de Partij van de Chaos? Ik denk dat bijna iedereen, tot aan de achterban toe, uit hun massale vormingspsychose van zeven jaar zouden ontwaken en volledig zouden doordraaien en de tirannieke waanzin zouden veroordelen die hun afgezette leiderschap ons land heeft aangedaan. Ze zouden zelfs kunnen geloven dat het nooit gebeurd is, of dat zij er niet verantwoordelijk voor waren, alsof het hele gebeuren niet meer dan een nare droom was.

Of misschien is wat we in al deze militaire bewegingen zien wel de opmaat naar een echte militaire staatsgreep? ‘Ik bedoel maar’…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Biden betrapt op video terwijl hij twee kinderen lokt en vervolgens met hen achter gesloten deuren verdwijntVolg Frontnieuws op Telegram

  Klokkenluiders Ministerie van Justitie: Bewijs van "extreme kinderporno" op Biden's laptop wordt onderdrukt

Lees meer over:

Vorig artikelBiden stort van de trap van de VS-China reset af
Volgend artikelVolledige herovering van Pyatikhatki in Zaporizhzhya door de Russen – Felle Russische aanval ook in Torske
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Heel bijzonder die militaire activiteiten kennelijk hoofdzakelijk in de door de democraten bestuurde staten. Zag zelfs militaire voertuigen met enorme hekwerken. Mogelijk verwachten ze daar opstanden als Biden wordt afgezet wat vlgs mij staat te gebeuren. Oekraïne en China fiasco en enorme binnenlandse problemen. Dit kan toch niet doorgaan tot de verkiezingen eind 2024.

  • Als het om acties van aanhangers van de Democratische partij gaat, spreken de mainstream media niet van rellen of opstanden maar van ‘vreedzame betogingen’…

 2. Het zou te mooi zijn om waar te wezen dat het hele debakel wordt beëindigd door de “zekering eruit te trekken”. Maar de vs heeft zich met biden in een lastig parket gewerkt en moet zich nu door het door henzelf gevoerde ‘beleid’ zorgen maken over hun eigen voortbestaan.

  (Hoofdletters van namen zijn weggelaten omdat ik alleen anderen respecteer die mij ook respecteren)

 3. Wat zou er gebeuren als Amerika Rusland aanvalt aan de andere kant? Of zelfs de suggestie daartoe opwekt? Dan moet Rusland haar (als moedertje) aandacht verdelen tussen Oost en West. Zou dat het plan kunnen zijn?

  • Dat is niet zo heel moeilijk hoor. Amerikanen kunnen alleen ongewapende mensen vermoorden in woestijngebieden waar het lekker warm is. Niet tegen Russen op Kamsjatka die buiten zwemmen bij -10°C.

   Het resultaat zal zijn dat Alaska eindelijk weer Russisch wordt. Zoals vroeger.

 4. Er is iets aan het broeien daar in de VS.
  Weten we het nog, al die FEMA kampen?
  Die opgestapelde kunststof doodskisten?
  De steeds strengere wapenwet?

  Als dat daar uit de klauwen gaat lopen kan het best zo zijn dat het financiële systeem dicht gaat klappen met ook gevolgen voor dat systeem hier in Europa.

  • You may just be closer to the truth than you think! Every thing is coming together, but Bidens big enlistment of armed IRS guys is a bit behind schedule.

 5. De illusie van vrijheid gaat net zolang door,
  als het winstgevend is deze illusie aan te houden.

  Op het punt dat deze illusie te kostbaar wordt,
  om deze aan te houden, dan wordt
  simpelweg het decor naar beneden gehaald.
  De gordijnen worden opzij geschoven,
  en ook tafels en stoelen worden weggeschoven.

  We zullen dan de stenen muur zien,
  aan de achterkant van het theater.

  -Frank Zappa (1940 – 1993), componist/muzikant

 6. Nee Joh, die tanks en militairen zijn tegen de ophande zijnde invasie van Aliens die live uitgezonden wordt op CNN, kijkt er nog iemand op CNN?? , nou ja op de NOS dan

  • Ach ja, de aliëns… Mijn perceptie van hun uiterlijk is: móchten ze bestaan, dan zien ze er totaal anders uit dan mensen. Vergeet de ‘getuigenissen’ van mensen die hen beschreven als wezens met een groot hoofd en 2 grote ogen. In dergelijke verhalen lijken de aliëns altijd, anatomisch gezien, op mensen, dus: ze hebben óók 2 benen, een romp, 2 armen met vingers en een hoofd met 2 ogen. Mócht het leven hier op aarde op louter toeval berusten, dan geldt dit ook voor leven op planeten, honderden miljarden lichtjaren van ons verwijderd. Dan heeft het leven daar een totaal andere levensvorm dan mensen, omdat bij hun de evolutie totaal anders verloopt. Marsmannetjes, zoals wij hen het liefst vorm geven, bestaan niet. Onmogelijk

   • Waarom zou hun evolutie totaal anders verlopen? Zelfde elementaire bouwstenen. Entropie. Dus ook eiwitten die overeen zullen komen met aanpassingen voor biotoop.

    Kippenembryo lijkt erg op dat van jou, niet? Dat van krokodil, alligator of ijsbeer net zo. Insecten hebben een kop met ogen, een lijf met ingewanden en ledematen, net als wij, alleen het skelet zit op een andere plaats, en een regenworm lijkt op een van de stadia van de foetale ontwikkeling van elk zoogdier, als er een “ingang” en een “uitgang” ontstaan… 😉

    Bovendien vliegen er taxis rond die overal in het heelal oersoep rondstrooien als ze in de buurt van een warmtebron komen. Denk aan kometen en de zon… 🙂

  • Hahahahaha! Gisteren zag ik ook weer een promo voor de Space Alien en de UFO op Nat Geo (de grootste propaganda zender en leugenmachine en ideeenjatter sinds begin.)

   Zingen jullie mee:
   Hij komt, hij komt, hij komt die goede vrind, de alien, de alien, hij komt zo goed gezind!
   Met zakken, en met pakken, en strooit dan virus rond!
   En jij gaat weer lekker spuiten, want dat maakt je zo gezond!
   Refrein.

   Reaguurders, maak je dus geen zorgen, want Poppa Joe gaat de wereld redden van die lieve Space Alien!

    • Berto Totzzi juni 22, 2023 at 14:52
     Berto, die Greer praat al jaren. En elke keer is het maar ‘disclosure’ dit en dat. En Area 57 en Roswell. En de Barney en Betty Hill alien abduction (spannende verhalen, dat zeker). En Whitley Strieber en de anal probe (https://www.slashfilm.com/581310/the-quarantine-stream-communion/).

     Valt het je op dat je niks to horen krijgt over de Space Alien uit Rusland, uit China, uit Black Africa, uit de Noordpool, etc? Hoe zou die space alien er daar uit zien? En wat voor alien ship vliegt het? Al die space alien verhalen komen alleen maar uit de USA, alsof zij het voorrecht hebben bezocht te worden door de Space Alien. Maar, mocht je het echt willen geloven, ga dan eens kijken naar de filmpjes van Wim Carrette (aka Godgevlamste) in BE, die over de grotere planeet gaan. Als het waar is, wat hij beweert, dan is het goed mogelijk dat er een stukje verderop een Space Alien woont, die technologisch zo goed is, dat hij de Krater Aarde in kan vliegen vanuit zijn home base in zijn eigen kratertje. En uiteraard kloppen ze dan alleen bij de USA aan, en niet bij die vijandige landen zoals Rusland en China. Let ook op de bouw van het vliegend object, het heeft altijd een landingsgestel met een aantal pootjes, en nooit iets meer geavanceerds. Er wordt heel wat in elkaar geflanst aan militaire space ships, want ze hebben oneindig veel geld en geen toezicht. En nu komen ze recentelijk weer met het Alien verhaal? Een jaar of wat geleden was er de dreiging van de Annunaki rots die er aan kwam of zoiets, om al het goud op Aarde te roven. Vermoedelijk hebben de psychopaten een goed excuus nodig om mensen weer de spuit te laten nemen – de Space Covid komt via de Alien. En hoppa! Spuiten jongens!

 7. Het lijkt er op dat het “globalisme” op een betere manier aangepakt wordt in Rusland? Ik zie daar geen dwang om transgender te worden, of kinderen aan pedocriminelen bloot te stellen, of vieze boekjes voor vieze ouwe mannetjes voor te lezen op schooltjes, en geen GMO-gifspuiten ingespoten, en geen dwangmaatregelen over eoa nep maar zeer dodelijk virus, en geen verrot GMO voer met glyphosaat verkopen, etc. Op die manier krijg je mensen wel mee met je Nieuwe Economische Wereld in Oost Aarde waar je de baas van wilt worden met je gezichtsherkenning en camera’s en geautomatiseerde checkpoints en weet ik wat – de hele Big Brother geregelde samenleving waar niemand nog anoniem kan blijven. In tegenstelling, dat hele zionistische NWO broedkassen gekkenhuis lukt voor geen barst met al die dwang en gifmoorderij en pedocriminaliteit en duivelsaanbidding en regenboogshit en GMO voer en krekels op de barbie en een stinkende leugenstroom in de MSM en weet ik wat. Zielige shit is het, bedacht door zwaar neurotische zuurbekken zoals Schwab en zijn EUnuch vrienden en andere psychopaten zoals Soros en Larry Fink en Musk en Bezos en wie nog meer. Let op, de meeste gekke shit komt uit Ziomerica, zoals de Space Alien, de UFO’s, de ‘sightings’ etc, en bevuilt het denkvermogen van de rest van West Aarde nog meer dan het al is. Wat lopen ze toch allemaal krampachtig en neurotisch elkaar en de bevolking voor de gek te houden en te bedriegen… En Rusland maar vliegen meppen… zzwatzzz nog eentje, en daar nog eentje, en nu die nog… en zo maar door, al meer dan een jaar nu. Ik kan er helemaal naast zitten, maar het lijkt mij dat de BRICS langzaam maar zeker zeer goed vat krijgen op het ‘globalisme’. Wat zou er anders nog moeten zijn? De Himalaya is al beklommen, nu nog de Ruimtevaart, en klaar is kees. (Oh, later de oceanen nog in.) Globalisme is de natuurlijke progressie van het leven op Aarde in een tijdperk waar het niet meer noodzakelijk is als een roofmoordenaar zoals Ziomerica de wereld kapot te trappen voor zelfverrijking, maar het moet wel op een draaglijke en acceptabele manier voor het afzetgebied plaatsvinden, want zonder je afzetgebied kun je dan weer niks verkopen of produceren en ontevreden mensen zijn lastig voor je plannen. Dus breng ze niet allemaal om zeep met idiote experimenten, maar leid ze vriendelijk bij de hand naar de digitalisering in je toekomstvisie. Lukt veel beter op die manier. En de BRICS lijken die kunst wel goed te verstaan.

 8. Het is verboden om het leger van de VS op eigen bodem in te zetten, anders dan bij een invasie, tenzij er ‘martial law’ (staat van beleg) wordt afgekondigd, maar daar zijn nogal wat beperkingen aan verbonden.
  Een poging daartoe zou tot enorm verzet leiden, dus is ook niet bepaald de beste zet voor een falende regering.

  Wat betreft Kennedy; een zwamneus zonder inhoud. Zogenaamd tegen de doodsprikken, maar spoort gasten tijdens evenementen wel aan die te nemen. Nee, laat maar zitten, daar heb je niks aan.

 9. Reagan zei het al :

  “If fascism ever comes to America, it will be in the name of “liberalism” [ = links ] …………………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in