Links: IowaPolitics.com / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED) / Rechts: DOD photo by U.S. Air Force Staff Sgt. Jette Carr / Wikimedia (Public Domain)

In een artikel met de titel “Joe Biden riskeert een grote oorlog in het Midden-Oosten als hij de verkeerde keuzes maakt“, citeert The Huffington Post anonieme Amerikaanse functionarissen die vrezen dat het onzorgvuldige en chaotische gedrag van hun commander-in-chief de VS zal verwikkelen in een hete oorlog tussen Israël en Libanon, schrijft Caitlin Johnstone.

Akbar Shahid Ahmed van HuffPost schrijft het volgende:

Amerikaanse functionarissen zeggen dat de regering Biden er niet alles aan doet om de spanningen te verminderen, ondanks publieke toezeggingen van hoge functionarissen om een regionale ontploffing te voorkomen.

“Ik heb geprobeerd te voorkomen dat er een lawine op Libanon zou neerdalen, en dat hebben veel mensen ook gedaan,” vertelde een functionaris aan HuffPost, die zei dat veel nationale veiligheidsmedewerkers bang zijn dat ongecontroleerde Amerikaanse steun voor Israël het land te veel vertrouwen zal geven in het uitbreiden van operaties in Libanon. “Het probleem is dat niemand Biden kan beteugelen, en als Biden een beleid heeft, is hij de opperbevelhebber – wij moeten het uitvoeren. Dat is waar het op neerkomt, heel, heel helaas.”

Luisterend naar de manier waarop mensen van binnenuit de laatste tijd praten over Biden’s bull-in-a-China-shop gedrag met betrekking tot het Midden-Oosten beleid, moet je denken aan de manier waarop de liberale pers vroeger sprak over het grillige en onverantwoordelijke gedrag van Donald Trump toen hij in functie was. De stemming en toon voelt aan als toen Trump verbale vijandigheden uitwisselde met Noord-Korea in het eerste jaar van zijn ambtstermijn, wat komiek John Mulaney beroemde met de wanorde en het ongemak van een loslopend paard in het ziekenhuis.

  Rothschilds sturen Franse president Macron naar China in poging Europa te redden terwijl Amerikaans Rockefeller-imperium in paniek raakt

We zijn hier allemaal aan het bidden dat deze gek niet nog een gruwelijke oorlog ontketent in het Midden-Oosten, terwijl we toekijken hoe hij zonder blikken of blozen een genocide in Gaza sponsort, en we zijn nog steeds niet veilig uit de wereldbedreigende nucleaire impasse waarin zijn regering iedereen heeft meegesleurd met Rusland in Oekraïne. En het is moeilijk om niet op te merken dat dit alles wel heel erg lijkt op wat liberalen vreesden dat er zou gebeuren toen Trump aan de macht kwam.

De aanloop naar Trumps verkiezingsoverwinning in 2016 en zijn ambtsaanvaarding was doorspekt met de meest venijnige en emotioneel intense retoriek in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek, met veelvuldige angsten dat Trump een nucleaire oorlog zou ontketenen, dat minderheden in angst zouden vluchten voor gewelddadige vervolging, dat hij een nieuwe Hitler zou zijn en een nieuwe holocaust zou lanceren, dat hij etnische vervolging en racistische aanvallen zou vergemakkelijken.

Uiteindelijk bleek Trump een vrij standaard slechte Republikeinse president te zijn. Hij liet Venezolanen verhongeren, sprak zijn veto uit over pogingen om Jemen te redden van de door de VS gesteunde wreedheden van Saoedi-Arabië, vermoordde de Iraanse generaal Qassem Soleimani, zette Julian Assange gevangen en, ondanks het ongelooflijk virulente massale waanidee dat hij een geheim agent van Moskou was, spendeerde zijn hele termijn aan het opvoeren van de koudeoorlogsvijandigheden tegen Rusland met extreme agressie.

Dat was allemaal monsterlijk. Maar geen van die misdaden stijgt naar het niveau van het eigenhandig faciliteren van een genocide in Gaza of de wereld dichter bij een nucleaire oorlog brengen dan ooit sinds de Cubaanse Raketcrisis met zijn vredesdodende inspanningen in Oekraïne.

  Schaduwen en as: De Crocus Stadhuis massacre en het spook van de geheime oorlog ISIS, Cui Bono?

Biden is alles gebleken waarvoor we gewaarschuwd waren dat Trump zou zijn: een genocidaal monster dat racistisch geweld en misdaden tegen de mensheid aanwakkert terwijl hij de wereld in gevaar brengt met waanzinnig roekeloze beslissingen op het gebied van buitenlands beleid.

Dit wil niet zeggen dat Trump Gaza anders zou hebben aangepakt dan Biden, of zelfs dat hij Oekraïne anders zou hebben aangepakt. De belangrijkste reden waarom de regering van Biden oorlogszuchtiger is geweest dan die van Trump is waarschijnlijk puur timing en toeval; het Amerikaanse imperium heeft de neiging om min of meer in dezelfde richting voort te denderen, ongeacht wie er aan de macht is, waarbij oorlogen niet ontstaan door wie er op een bepaald moment president is, maar door wat het imperium op dat moment nodig heeft.

De les van Joe Biden’s verdorvenheid is niet dat het beter zou zijn om Donald Trump in het Witte Huis te hebben, het is dat het niet uitmaakt wie er in komt, omdat alleen moordzuchtige monsters die rol mogen spelen in het management van het Amerikaanse gecentraliseerde imperium. De wereldomspannende machtsstructuur die losjes rond Washington draait, wordt bij elkaar gehouden door non-stop geweld en misbruik, en niemand die niet bereid is om mensen over de hele wereld overvloedige hoeveelheden geweld en misbruik aan te doen, zal ooit voorbij de bewakingsmaatregelen komen die zijn geplaatst tussen dat ambt en de illusie van democratie waarvan het Amerikaanse volk is wijsgemaakt dat die echt is.

De wreedheden zullen doorgaan zolang dat imperium bestaat. De mensheid zal nooit een kans hebben op een gezonde en vreedzame wereld totdat die wereld bevrijd is van de tirannie van een planeetoverheersende machtsstructuur die gevoed wordt door menselijk bloed.

  Larry C. Johnson: "Het Oekraïense leger is verslagen. Wat overblijft is opruimen"

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

7 FAKE NIEUWS verhalen die uit Oekraïne komenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïners in Groot-Brittannië moeten zich registreren voor militaire dienst
Volgend artikelVoormalig professor vertelt Tucker hoe Big Pharma ‘kwaadaardige’ tactieken gebruikte om dodelijke COVID-injectie te promoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. ze zijn allemaal gek daar sporen echt niet Europa moet samen werken met Rusland zeker in de economie want de Eu is kapot ALS DE RUSSEN HET NOG WILLEN MET HET LIEGENDE EUROPA

  • Alle leiders zijn niet krankzinnig… ze worden allemaal gedwongen om het spel mee te spelen omdat ze allemaal pedofielen zijn die worden gechanteerd. De mensheid moet gaan samenwerken om deze monsters 1 voor 1 thuis op te halen. WIJ moeten de nieuwe politie worden.

   WIJ zijn met miljoenen en miljoenen en miljoenen… WIJ moeten eindelijk doorkrijgen dat er geen rechtstaat meer is en dat politie/justitie dus niks meer over ons te zeggen hebben omdat ze geen mandaat hebben en gewoon net als ons burgers zijn. WIJ moeten zelf een nieuwe politie macht opzetten en alles overnemen. Sluit iedereen op die ons wil tegenhouden. Het is tijd voor muiterij?

 2. Trump was tot heden de ergste Hitler president op 3 jaar dan Obama in 8 jaar, en dat was al vreselijk meer dan ooit… het 4e Trump jaar werdt hij machteloos gemaakt door het democratische parlement, deze waanzinnige Moordende Trump werd nu overtroffen door de Deep State President Moordenaars vd regering Biden… feiten zijn feiten…

  • Heeft Trump mensen vermoord dan? Ik heb Trump zn presidentschap vrij nauwkeurig gevolgd en ik heb in Trump het tegenovergestelde gezien van de Obama’s (Soetoro’s), de Clintons, de Pelosi’s, de Schumer’s en de Rothschilds/Rockefellers en al hun al slaven. Info/disinfo/misinfo… het loopt allemaal door elkaar. Het enige waarop we nog kunnen vertrouwen is liefde… en als er geen liefde is, moeten wij iemand geen vertrouwen (macht) geven.

   • idd ,als men deze reactie s allemaal leest ,vraag ik mij af of ze Trump ooit echt gevolgd hebben of enkel de mediakanalen die een zware Trump allergie hebben en hadden ,onder Trump is geen enkele oorlog uitgebroken ,Obama heeft er 8 op zijn palmares staan en Biden ,daar hebben we het laatste nog niet van gezien

 3. Trump werd massaal gelyncht door de wolven in Amerika. Omdat de media en de politiek allemaal in de zakken zitten van de happy few. Trump is een outsider. Daar houden die rijke psychopaten niet van. Dus ja, Trump had het zeker beter gedaan. Ukraine is alleen belangrijk voor die psychopaten, omdat ze daar kunnen witwassen, en God weet wat voor andere misdaden ze daar plegen.

  • Hahahaha… hopelijk kunnen we straks allemaal live streams kijken waarop we de losers die de mensheid willen vernietigen kunnen zien wegkwijnen in hun cellen. Dwangarbeid met een GoPro op hun hoofd of doodstraffen.

 4. Eigenlijk vind ik het een schokkende gedachte, dat nog veel mensen een strakke plasser krijgen van de crypto-jood Trump met zijn gevoerde serie moord beleid, operation Warp Speed, vertel het aan de nabestaanden van de dode mRNA slachtoffers en de honderd duizenden vaccine schade slachtoffers.

  • idd en meer, maja… wie dan? er is misschien 1 redelijk lijkende, maar die laten ze vast niet vooraan komen, zo’n getinte man, naam vergeten, maar dan nog, praatjes en of schoon lijkende zegt niet zoveel in de politiek.

   daarom zou de politiek ook geheel moeten verdwijnen, nooit meer partijen en politieke spelletjes, maar een systeem met de mens en de beste op elke post die daar het meeste verstand van heeft en kan vooruitzien/goed doen, op elk vlak een kennis persoon, de beste voor NL en haar Inwoners, if not, de zak en next.

   • Er zijn problemen die oplossingen nodig hebben. Daar hebben we geen politiek voor nodig, wij moeten zelf regie weer nemen, want we leunen allemaal (in)direct voor 95% op de staat. Ze hebben zichzelf nodig gemaakt door overal een probleem van te maken ipv de problemen op te lossen.

    Hopelijk gaat de mensheid ontwaken en tot inzicht komen dat echt leiderschap niet van anderen komt, maar in je hart zit.

 5. Trump wilde ook de NS2 niet, dat ging die ook tegenwerken e.d.

  Ja Trump is beter of anders, als in leuker tegen corrupte media en heeft wat goede dingen gedaan, maar ook veel foute, bovendien zijn dochter die hem adviseerde is samen met haar man Kushner oid Jood en Zionist en Trump eigenlijk ook vol USrael of JewSA en bovendien die dochter WEF young leader, zoveel fout daar, magoed Biden is alles fout, met Trump zie je soms wat goed lijkende acties, maar wijs maar eens een goede aan voor de wereld niet alleen JewSA dan wordt het knap lastig, die laten ze niet snel naar voren komen.

  • Trump is geen enkele oorlog begonnen, hij heeft juist vrede gesticht. Na Trump draaide Biden ALLES wat Trump had gedaan weer terug. Maargoed… het is een shitshow die we moeten ontstijgen. Hoe langer we praten, hoe minder we doen. Ondertussen rolt de deepstate gewoon door.

   Wij moeten beseffen dat onze rechtstaten zijn ontmanteld, dus momenteel is IEDEREEN gewoon een medemens. Niemand heeft op dit moment macht, want alle grondwetten staan uit. De politie overtreedt de wet als ze boetes uitschrijven, rechters hebben geen enkel mandaat, de belastingdienst is een club rovers, etc. Er is geen rechtstaat meer, dus wij zijn vrij om zelf een nieuwe rechtstaat te beginnen en onze eigen politie en justitie op te zetten.

   Maar zolang we allemaal druk blijven met deze shitshow, gaan we niet tot dit besef komen. De grondwet staat uit, dus de wet staat uit… niemand heeft nog wat te zeggen, want niemand leeft nog obv grondwetten en mensenrechten. We leven in een wetteloos land, en als mensen dat doorkrijgen ontstaat de strijd om de macht. Dan gaan de maskers af en dan zullen de satanisten ordinair de macht gaan grijpen. We zijn dichtbij zo’n punt.

 6. Veel mensen zijn door de opeenvolgende hypes het reeds vergeten dat de echte Joe Biden de pijp aan Maarten heeft gegeven volgens zijn familie, stiekem toegegeven dat zijn broer de plaats van creepy Joe heeft ingenomen, velen in de States en overal op de social media geven de voorkeur aan de acteur Arthur Roberts, die wel de rol van zijn leven neerzit door af en toe onhandig een seniele Joe neerzet, zodat veel yanken hem vergeven, tja het cliche dat politiek een spel is komt dan wel heel erg dicht bij de waarheid als deze bestaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in