We weten dat “vaccins” de belangrijkste oorzaak zijn van toevalligheden. Maar de injecties hebben in 2021 ook te maken met een hoop karma, schrijft Thecovidblog.com.

We schreven in juli een verhaal over rechters in de Amerikaanse deelstaat Ohio die DNA-injecties met mRNA en virale vectoren opleggen als voorwaarde voor de proeftijd bij de veroordeling van criminele verdachten. Franklin County (Columbus) rechter David Matia veroordeelde ten minste drie mensen tot injecties op het moment van publicatie. De genoemde county heeft een vaccinatiemandaat uitgevaardigd dat vorige week van kracht is geworden. Alle 1400 werknemers van Franklin County moesten vorige week een bewijs van een injectie van Pfizer, Moderna of Johnson & Johnson laten zien, anders werden ze ontslagen.

Maar het verhaal van het moment speelt zich af in Cuyahoga County (Cleveland). Twee rechters – Peter Corrigan en David Matia – werden in ons verhaal van juli genoemd voor het veroordelen van mensen tot mRNA en virale vector DNA-injecties. Cuyahoga County heeft ook een vaccinatiemandaat dat vereist dat alle werknemers voor 15 oktober de injecties krijgen. En of het nu karma of toeval is, het verhaal gaat vanaf daar verder.

Nancy McDonnell – Cuyahoga County Common rechter overleed 28 september

McDonnell is sinds 1997 rechter in het Common Pleas Court. Cleveland.com noemde haar een “wegbereider” omdat ze van 2006 tot 2009 de eerste vrouwelijke voorzittende en administratieve rechter in het hof was. Ze overleed op dinsdag 28 september op 62-jarige leeftijd.

Lokale media schijnen de dood in de schoenen te schuiven van McDonnell’s dubbele longtransplantatie in 2009. Deze veronderstelling heeft wel enige waarde. National Health Services (NHS) in het Verenigd Koninkrijk schat dat ongeveer de helft van de ontvangers van longtransplantaties tot vijf jaar na de procedure leven. “Velen” leven minstens 10 jaar, met enkele meldingen van ontvangers die meer dan 20 jaar leven, volgens NHS.

  Vaccinwaanzin op steroïden: Katten en honden "moeten na alle mensen COVID-19 vaccins krijgen om verspreiding van varianten te stoppen"

McDonnell was in jaar 12 na de transplantatie. Toch koos ze waarschijnlijk voor experimentele mRNA of virale vector DNA-injecties om haar baan te behouden. Het is onduidelijk of een dokter de injecties heeft aanbevolen, wetende van haar gezondheidsgeschiedenis. McDonnell was een staatsbeambte voor meer dan 30 jaar en had waarschijnlijk een soort van pensioen opgebouwd. Verder had ze ook met pensioen kunnen gaan en een uitkering van de sociale zekerheid kunnen krijgen. Maar nogmaals, haar dood en het vaccinmandaat kunnen gewoon toeval zijn.

Joseph Russo – Cuyahoga County Common Pleas Judge overleed 2 oktober

Joseph Russo was sinds 2001 rechter in Cuyahoga County. Let wel, Ohio rechters worden genomineerd door politieke partijen, maar die partij komt niet voor op het stembiljet wanneer mensen op hen stemmen. Hij deed een gooi naar het Hooggerechtshof in 2008, maar verloor de verkiezing. Russo overleed op zaterdag 2 oktober op 59-jarige leeftijd.

Twee mainstream media meldden dat Russo “onverwacht” was overleden. Zoals we in 2021 hebben gezien, zijn “onverwacht overleden” en “korte ziekte” twee gebruikelijke termen in de media wanneer mensen die gevaccineerd zijn overlijden. Russo laat zijn 28-jarige vrouw en twee kinderen achter.

Larry Jones – 8e District Court of Appeals overleden 7 oktober

Larry Jones heeft 34 jaar als rechter in Cleveland en omgeving gewerkt. Hij was drie jaar openbaar aanklager in Cuyahoga County (1978 tot 1981) voordat hij in de gemeenteraad van Cleveland werd gekozen. Jones was rechter in de rechtbank van Cleveland van 1988 tot 2009, voordat hij tot lid van het Hof van Beroep werd verkozen. Opnieuw meldden twee mainstream media dat Jones op donderdag 7 oktober “onverwacht” in Tampa, Florida, is overleden. Hij was 68 jaar oud. Jones laat zijn vrouw, twee kinderen en een kleinkind achter.

  Steve Kirsch: Ik bood mensen 10.000 dollar aan om 60 minuten lang hun gezichtsmaskers af te doen - Dit is wat er gebeurde

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2021 – het jaar van de “plotseling en onverwacht” overledenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolledig gevaccineerden lopen veel meer Covid infecties op dan ongevaccineerden, en het wordt met de dag erger
Volgend artikelCovid-19 prik: Ze wisten dat er kinderen zouden sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik vraag mij steeds af waar zijn die mensen tegen de vaccinatie zijn, je ziet ze hier wel op FN, doch is het een klein aantal, zijn mensen niet alleen dom maar ook oer achterlijk om de hele leugen van de overheden te geloven, inderdaad technologie maakt het leven makkelijker, maar ook veel dommer, vooral de jongere mensen, zet ze eens één week ergens in een bos, zonder technologie, geef ze opdrachten waar ze hun hersenen moeten voor gebruiken, eens kijken hoe ver ze zullen komen, noem het maar survival kamp, klinkt leuk, ze moeten wel voor alles zelf gaan zorgen, als ze daar in slagen kunnen ze zeggen dat ze intelligent zijn, ze zullen moeten samenwerken, anticiperen, communiceren, regels opstellen, niemand uitsluiten, niet discrimineren, opgeven mag ook niet. De wereld is niet kut, het zijn de mensen die het allemaal naar de kloten doen, de gevaccineerden, de zwakheid van hij die gehoorzaam is, om te laten zien hoe goed zij wel niet zijn, en achter de schermen, de smerigste zaken doen, is om van te kotsen, als ik morgen een gevaccineerde zie omvallen, ik zal er niet naar omkijken, eigen schuld, ik zal duidelijk maken dat deze niet aan het virus is overleden, daar dien je geen medicus voor te zijn om dit te zien.
  Wat een kut mensen.

  • Nog wat brood erbij .
   De vleeswaren heb je al afgeleverd Spirit 😛
   Het heeft je meer in zijn greep dan je voor ogen hebt . 😀
   Idd alleen eigen kringetje is hier de aandacht waard .
   Verbaasd het je dat het gros zo oerstom is geworden ..!
   Ben idd een voorstander van die gasten droppen op een onbewoond eiland . 😀
   Gozer ik had dat ook, kon ook alle onrecht die mij is aangedaan op een rij en die gasten.
   Ben ik mee gestopt omdat het niet leefbaar is .
   Lang bitter geweest .
   Vroeger kwam je met deur en al naar binnen nu klop ik netjes aan ..
   Eerder gezegd nimmer zal ik vrijwillig de shot nemen .
   Blijf wel met argus ogen de zaak in de gaten houden , herken je “emotie” 😀
   Fijne dag Spirit .

  • ‘…niemand uitsluiten, niet discrimineren…’ / ‘…Idd alleen eigen kringetje is hier de aandacht waard…’

   Grappig om soms te kunnen constateren … het gebrek aan zelfreflectie. ‘Hij die oren heeft die hore’, maar zal w.s. niet eens aankomen. @Spirit, ik reageer op jouw verhaal, maar mijn reactie – welke ik niet wil laten – is niet voor jou bedoeld. 😉

   • Waarde grapjas 😛
    Quote mijzelf “Idd alleen eigen kringetje is hier de aandacht waard ”
    Heb meerdere keren je responce gelezen .. kan er geen brood van bakken 😀
    Je kunt in de schuur komen bivakeren hoor 😛
    Ik bereid mij hier voor op de komende gebeurtenissen .
    Het is vaker opgevallen dat je holle woorden gebruikt geen touw aan vast te knopen . maar lees deze link ff door .. je wordt niet opgehaald door GOD .
    Quote “‘Het spijt me voor al die christenen die denken dat we worden weggehaald, maar er staat niet voor niets ‘wie volhardt tot het einde zal behouden worden’.’); maak je borst maar nat ..
    https://www.xandernieuws.net/algemeen/leger-oostenrijk-bereidt-bevolking-voor-op-2-weken-durende-totale-blackout-in-europa
    Dag jongen fijne dag groeten 😀

  • Waar de mensen zijn die tegen vaccinatie zijn? Misschien hun eigen leven aan het leiden, zo min mogelijk met bemoeienis van de idioterie om ons heen? Ik heb vorig jaar ook demo’s bijgewoond, flyers bezorgd etc. Maar het heeft geen nut, totaal niet. Wij hebben ons zo goed mogelijk voorbereid, hebben eten, water, kaarsen, contant geld in huis en wachten het rustig af. De kinderen gaan voorlopig nog gewoon naar school, er wordt nog gewerkt, maar we doen niet mee aan muilkorven, testen, spuiten. De hersenloze ingespoten idioten komen er wel achter, laat ze fijn genieten van hun laatste etentjes en hun qr codes. Onze tijd komt vanzelf als ze met hangende pootjes terugkomen. (of met stijve pootjes hun graf ingedragen worden). Wij gooien zoveel mogelijk zand in de raderen van het systeem door zo min mogelijk uit te geven, eten te kopen op de markt, geld van de bank te halen etc. Als alle “wakkeren” dat doen krijgen die politieke psychopaten het ook moeilijk. Komen er serieuze verplichtingen en er komt een opstand dan staan wij in de linie, maar vredige demo’s zijn we klaar mee. De tijd van liefde en compassie is allang voorbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in