Kristalina Georgieva, een Bulgaarse econome die werkzaam is als directeur van het Internationaal Monetair Fonds, zei maandag dat het IMF wil dat landen strenge nieuwe koolstofbelastingen invoeren om “klimaatverandering tegen te gaan.”

Ze bracht haar onheilspellende boodschap op de COP28 klimaattop van de Verenigde Naties, waar de aanwezige globalisten in jets arriveerden en er zeker van kunnen zijn dat ze worden rondgereden in luxe auto’s en dineren met de beste stukken rundvlees en andere delicatessen, schrijft Leo Hohmann.

“We zijn er erg op gebrand om de grootst mogelijke stimulans voor decarbonisatie te geven, namelijk door een prijskaartje te hangen aan koolstof”, zei Georgieva op de top in de Verenigde Arabische Emiraten. “Die prijs moet omhoog, omhoog, omhoog als we de decarbonisatie willen versnellen.”

De IMF-baas probeerde ook koolstofbelastingen te rechtvaardigen door te zeggen dat ze inkomsten voor overheden zouden genereren.

“We zijn een groot voorstander van een koolstofprijs,” zei ze, in een gewaagde uitspraak die erop lijkt te wijzen dat alleen de rijken hun huidige levensstijl zullen mogen behouden als de globalisten hun zin krijgen wat betreft het klimaatveranderingsbeleid.

Bekijk haar gewaagde opmerkingen in de video hieronder.

Georgieva heeft het voor ons lijfeigenen heel eenvoudig gemaakt. Klimaatverandering betekent meer geld voor regeringen om hun macht en controle over onze levens uit te breiden. Het zal een prachtig nieuw excuus zijn om in onze zakken te graaien en ons te beroven van je zuurverdiende geld, om vervolgens dat gestolen geld te gebruiken om meer bureaucraten in te huren die als enige doel hebben om de levensstijl van de middenklasse te verstoren en nieuwe barrières op te werpen voor arme mensen die willen opklimmen naar de middenklasse.

  Over geheime tunnels en valse lijsten

Georgieva is een globalistische elitist die daar op COP28 zit onder de vlag van het IMF en de Wereldbank en openlijk toegeeft dat wat de globalisten willen een wereldwijde belasting is die mensen straft voor het rijden in brandstof aangedreven auto’s, het verwarmen van hun huizen, het koken op gasfornuizen, het eten van vlees, het vliegen in vliegtuigen, enz.

Dit zijn allemaal dingen die een doorsnee middenklasse gezin niet als luxe ziet, maar als dagelijkse benodigdheden. Als de globalisten hun zin krijgen, zullen alleen de rijken zich deze dingen kunnen veroorloven. De rest van ons zal voor zichzelf moeten zorgen in koude, vochtige appartementjes, op de fiets naar het werk of met de bus, terwijl we thuiskomen met een diner van meelwormen en krekels.

Nee, dank je.

Deze mensen die op hun hoge en verheven plaatsen zitten op deze globalistische topconferenties hebben op de een of andere manier het verkeerde idee gekregen dat ze hun perverse ideologie over ons kunnen heersen en ons kunnen dwingen ons te conformeren aan een levensstijl die past bij de Middeleeuwen, terwijl zij dineren met filet mignon en kaviaar en zich verplaatsen in hun dure SUV’s en privéjets.

Naarmate meer mensen erachter komen wat decarbonisatie en netto- nul emissies eigenlijk betekenen voor hun eigen manier van leven, kun je er zeker van zijn dat deze globalisten dekking zullen moeten zoeken.

Daarom doen we wat we doen hier bij LeoHohmann.com, rapporteren en informeren in een poging de slapende massa wakker te maken. We moeten hen doen beseffen dat we als slaven zullen leven als we op het huidige pad blijven.

  Pfizer geeft toe dat mRNA-injecties 'Nanobots' bevatten die het DNA permanent veranderen

Om zo’n dystopische samenleving echt af te dwingen, zullen ze de dollar en de rest van de wereldwijde fiatvaluta’s laten crashen, ze vervangen door digitale en programmeerbare CBDC’s (Central Bank Digital Currencies) en biometrische digitale ID’s van alle mensen eisen, waarbij je digitale ID gekoppeld is aan je bankrekening. Zodra dit handhavingsmechanisme is ingevoerd, is het game over. Ik geloof dat dit alles tegen het einde van 2025 gerealiseerd zal zijn. Dat betekent dat 2024 een scharnierjaar wordt waarin een reeks crises wordt gelanceerd die erop gericht zijn om meer van ons in een wanhopige situatie te brengen. Want alleen wanhopige mensen zullen een leven van technoslavernij in een 24/7 controlestaat accepteren.

Leef vrij. Nooit gehoorzamen. Gebruik waar mogelijk contant geld. Onderwerp je nooit aan een digitaal ID. Er is al te veel gehoorzaamheid geweest en daarom staan we voor de deur van de overheersing door deze kwaadaardige parasieten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De GREAT RESET: De lang geplande, hoog georganiseerde gecontroleerde afbraak van de post-moderne beschavingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe versnelling van het ontwaken
Volgend artikelNZ overheidsadministrateur die gegevens lekte waaruit bleek dat één op de vier partijen COVID-vaccins dodelijk was, gearresteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. ik lees steeds vaker en op verschillende plaatsen, dat “de elite” binnenkort voor een tribunaal moet verschijnen en dat ze allemaal worden berecht. klopt dit?

  • Kan logisch zijn… het vervangen van lokale (nationale) bestuurders door straks een wereldwijde heerschappij uit een combinatie van Amerikaanse multinationals en zogenaamd onafhankelijke wereldorganisaties zoals IMF, Wereld gezondheidsorganisatie, etc… en weer loopt bijvoorbeeld een land als Nieuw Zeeland voorop. Het aan de macht komen van typetjes als Wilders en de daaruit voorkomende incompetentie en chaos leidt uiteindelijk tot het accepteren van supernationale regeringen (wereldregering dus). De Covid-zwendel wordt gebruikt om de nationale soevereiniteit af te schaffen door de schuld te leggen bij nationale politici, terwijl Pfizer, Von der Leyen en Bourla, etc.. buitne schot gaan blijven.

  • Het is de bedoeling inderdaad dat de deepstate “as we know it”ontmaskerd wordt, je zult dus komende tijd steeds meer “onthullingen”gaan zien. De zichtbare elite wordt geofferd door de echte deepstate, zodat die deepstate/cabal zich kan opwerpen als “redders” en zo de wereldwijde regering kan gaan optuigen. Dit scenario lijkt mij plausibel al weet ik het natuurlijk ook niet precies.

   • Phaedrus december 6, 2023 Bij 12:18

    Deep State is reeds ontmaskerd, echter 90% van de mensheid is compleet onwetend of steekt de kop dieper in het zand, het omslagpunt is nog niet bereikt.

    • Eind van deze maand zal er een EBS komen voor het grote ontwaken, 2024 zal Europa letterlijk geruimd worden van de publieke Deep State. Met o.a. het WEF, IMF, De Wereldbank, de ECB, de EU, elke regering inclusief de overheden, niemand zal dan kunnen ontsnappen. Het fiatgeld loopt op zijn einde, want er kan sinds 19-11-2023 geen geld meer aangemaakt worden door de centrale banken, het is wachten op de geld implosie. Zorg voor voldoende contant geld voor minimaal een maand, zo ook voedsel met water, medicijnen, alternatieve verwarmingsmogelijkheden. Want het internet zal dan tijdelijk buiten werking zijn en eventueel de stroom kan afgesloten worden. Bereid je er op voor dat dit kan gebeuren tijdens de opruim actie. Wat jij doet met deze informatie is jouw keuze.

 2. Dat bedoel ik : de zoveelste verdwaalde, door niemand ooit gekozen, omhoog-gevallen econome, – en ook nog : zonder enig verstand van zaken – gaat bepalen wat iedereen “moet” doen…………..EU / VN / WEF / NATO / IMF : allemaal de zelfde anti-democratische nitwits met heers-zucht en grootheids-waan.
  We zijn in de hel beland.

 3. Tuig regeert de wereld en datzelfde tuig heeft niets voor het gewone volk over.
  Hun streven / doel is verarmen, knechten, contr en macht uitoefenen over het klootjesvolk. En zelf nog meer dollars, nog meer macht.
  Ik walg van zulke krankzinnige figuren.

 4. Het is ZO overduidelijk die hele klimaat show. En toch blijven ze dit soort debiele uitspraken doen, psychologen voer, want hoe kun je zoiets nog steeds beweren terwijl het verhaal bewezen een hoax is.

 5. Deze wezens en al hun clubjes moeten worden verbrand en hun CERN, HAARP, chemtrail en weermanipulatie programma’s moeten volledig worden vernietigd, en alle politici moeten worden gearresteerd en politiek afgeschaft, dan zal alles snel op natuurlijke wijze gaan herstellen.

 6. Zo zal het na de zondvloed verdwenen water tijdens de aanstaande poolomkering weer omhoog komen

  Op de vraag waar al het water van de zondvloed die de hele aarde overspoelde vandaan kwam, is een sluitend antwoord te geven: vóór deze cataclysmische ramp had de aarde een waterige atmosfeer, die overal voor een gelijkmatig klimaat zorgde en het leven beschermde tegen kosmische straling. Door onbekende oorzaken regende bijna al dit water in zeer korte tijd op onze planeet neer. Maar waar is al dat water na de vloed gebleven? Dat is onder de aardkorst gezakt, waar zich meer water bevindt dan in al onze oceanen. Tijdens de aanstaande poolomkering en micronova zal dit water weer omhoog worden getrokken door zogenaamde ‘thunderbolts of the gods‘: gigantisch sterke, verwoestende bliksemstralen van vele honderden tot duizenden kilometers hoog.

  Op de globalistische COP28 klimaatterreursekte bijeenkomst in Dubai werd zoals verwacht luider dan ooit het valse alarm over de niet bestaande antropogene CO2-opwarming geslagen. Ondanks de vele koude- en sneeuwrecords die nu worden gebroken, werden ‘anti-fossiele’ maatregelen aangekondigd die onze beschaving in de komende 10 tot 20 jaar zullen decimeren en naar de middeleeuwen – om niet te zeggen het stenen tijdperk – zullen terugduwen.

  Beleidsmakers, media en publiek hebben echter andermaal geen enkel oog voor het echte gevaar dat onverbiddelijk op ons afstormt: de reeds in gang gezette poolomkering, waar het almaar sneller afzwakkende magnetische veld bewijs van is.

  Galactic Current Sheet opnieuw bevestigd

  Duitse en Australische wetenschappers hebben opnieuw het bestaan van de op deze site al vaak besproken ‘galactic current sheet’ bevestigd, al wordt die niet letterlijk zo genoemd. In een Astronomy & Astrophysics artikel getiteld ‘The Role of magnetic fields in disc galaxies: spiral arm instability‘ wordt het volgende geconcludeerd: ‘Wij zien magnetische heuvels en valleien door de gefragmenteerde armen (van het sterrenstelsel)… wat karakteristiek is voor de Parker instabiliteit.’ >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/zo-zal-het-na-de-zondvloed-verdwenen-water-tijdens-de-aanstaande-poolomkering-weer-omhoog-komen/

 7. 22 landen ondertekenen nucleaire alliantie op wereldklimaatconferentie – Duitsland ontbreekt

  Tegen 2050: verdrievoudiging van de kernenergiecapaciteit

  Op de Wereldklimaatconferentie (COP) in Dubai bundelden 22 landen hun krachten om een ​​nieuw nucleair bondgenootschap te vormen. Volgens een gepubliceerde verklaring moet de energieproductie uit kernenergie massaal worden uitgebreid ten behoeve van het klimaat. De capaciteit moet tegen 2050 verdrievoudigd zijn.

  Onder de ondertekenaars bevinden zich vrijwel alle grote westerse geïndustrialiseerde landen. De belangrijkste hiervan zijn de VS, Canada, Groot-Brittannië en Frankrijk. Japan is er ook bij, ondanks het ongeluk in de kerncentrale van Fukushima in 2011. Alleen het linksgroene Duitsland dringt aan op het einde van de technologie van kerncentrales, tot eigen economisch nadeel. Andere ondertekenaars uit Europa zijn onder meer Finland, Nederland, België, Polen, Zweden, Hongarije en Oekraïne – maar niet Rusland en China, die over een groot aantal kernreactoren beschikken. >>>

  https://unser-mitteleuropa.com/22-staaten-unterzeichen-atom-allianz-auf-weltklima-konferenz-deutschland-fehlt/

  • Een van de Nederlandse deelnemers aan de vandaag afgesloten klimaatconferentie COP28 in de Verenigde Arabische Emiraten is onze klimaatgezant Jaime de Bourbon de Parme (1972 en tweelingbroer van Margarita). Hij is lid van de duistere soevereine militaire orde van malta (smom) en aangezien hij het klasje van Klaus Schwab heeft doorlopen mag hij zich een global young leader noemen.
   Heeft Jaime een lijnvlucht genomen of toch maar gekozen voor een privéjet?
   Neef & pandjesprins Bernhard von Vollenhoven (1969) wordt als circuit van Zandvoort-eigenaar niets in de weg gelegd om aldaar de Formule 1 te laten rijden. Op zo’n moment is van een stikstof- & CO2-probleem niets te merken.

 8. Er is al te veel gehoorzaamheid geweest en daarom staan we voor de deur van de overheersing door deze kwaadaardige parasieten.

  helemaal eens

 9. Der is maar een weg Dat is de weg die we zelf inslaan en geen WEF volgen wat een zooitje ongekozen illegale criminele zwendel blijkt te zijn Zij die geen grondrechten kunnen betreden en de mens alles maar door hun strot te dauwen Mensen als we allemaal de zelfde weg inslaan en er niet aan meewerken dan is het einde verhaal voor dat WEF Rioolratten tuig die in hun holletje leven Het gaat ze alleen om de GELDSTROMEN binnen te harken met hun Moordde Gif fabrieken PFIZER wat WHO de naam van is Dus hoezo staan we voor de deur van overheersing Het zijn maar stinkende onethische RIOOLRATTEN en hun samenzweringen en hun illegale corrupte criminelen Kartels Met hun FANTASIE en illegale omkopingen en zwendel zaken doen waar zij ook geen belastingen voor betalen Mensen Wie niet waagt Die niet winnen Mensen!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in