In de afgelopen dagen zijn er vernietigende overheidsgegevens uitgelekt uit Nieuw-Zeeland waaruit blijkt dat meer dan 24 procent van de partijen van Pfizer’s Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccin” dodelijk is. We hebben sindsdien vernomen dat de overheidsadministrateur klokkenluider die de onthulling heeft gedaan, is gearresteerd.

Volgens berichten is de man in kwestie door de politie in hechtenis genomen voor “toegang tot computers voor bedrieglijke doeleinden”. Dit is nogal wat als je bedenkt dat de Nieuw-Zeelandse regering de gegevens in kwestie verborgen heeft gehouden en dat dit het echte bedrog is, schrijft Ethan Huf.

In de volgende clip worden de feiten uiteengezet over wat de gegevens laten zien, dus kijk maar:

Wanneer de waarheid vertellen het verspreiden van “verkeerde informatie” wordt genoemd

De man, 56 jaar, hielp bij het beheren van de database waarin de genoemde gegevens werden bewaard. Het enige wat hij deed was die gegevens publiekelijk delen, blijkbaar tegen de wens van de overheid in, en nu wordt hij vervolgd door de staat.

De bewering is dat de man de database misbruikt heeft door vaccinatiegegevens openbaar te maken die de COVID-prikken van Pfizer ontmaskeren als dodelijke injecties. De Nieuw-Zeelandse regering klaagt de man ook aan voor het “verspreiden van verkeerde informatie over COVID-19.”

Tot op de dag van vandaag verbergen regeringen over de hele wereld, ook in Nieuw-Zeeland, de lelijke waarheid over COVID-prikken voor het publiek. Ze houden deze informatie achter slot en grendel terwijl ze doen alsof de injecties veilig en effectief zijn.

  Waarom krijgen zoveel "volledig gevaccineerde" mensen een tweede keer COVID? Omdat "long covid" code is voor vaccinverwonding

Degenen die de waarheid proberen te vertellen, krijgen daarentegen de etiketten opgeplakt die de overheid verdient: namen als crimineel, misleider of bedrieger. De COVID-19 “pandemie” heeft dit probleem alleen maar erger gemaakt, omdat iedereen die het officiële narratief tegenspreekt als leugenaar wordt bestempeld.

Je vraagt je af hoe de rechtbanken in Nieuw-Zeeland het zullen rechtvaardigen om de man in kwestie te veroordelen, alleen maar omdat hij gegevens met feiten en de waarheid over de injecties openbaar heeft gemaakt. Zal het publiek toestaan dat deze dappere man gevangen wordt gezet omdat hij gewoon het juiste heeft gedaan?

En sinds wanneer zijn relevante overheidsgegevens – die alleen maar bestaan omdat belastingbetalers ze financieren – iets geworden dat geheim moet blijven? Hoe en waarom staat het publiek toe dat dit soort tirannie doorgaat?

Als je denkt dat dit soort dingen niet ook in de Verenigde Staten kan of gebeurt, denk dan nog maar eens na. Artsen zijn hun medische licentie kwijtgeraakt; overheidsfunctionarissen zijn ontslagen; en ja, er zijn zelfs Amerikanen vervolgd voor het lekken van informatie waar het publiek recht op heeft.

“Ik was betrokken bij het opbouwen van het project,” legt de man uit in de bovenstaande video. “Ik hielp bij het implementeren van een betalingssysteem voor vaccins voor onze leveranciers. Het heet een betaling per dosis systeem. Het betekent dus dat elke keer dat iemand gevaccineerd wordt, ze daar als zorgverlener voor betaald krijgen.”

“En toen ik naar de gegevens keek, wat deel uitmaakt van mijn werk, zag ik een aantal discrepanties met de sterfdata: mensen die binnen een week na vaccinatie overleden.”

  Zelfmoord van vaccinatiedokter: Vacinzeloten instrumentaliseren haar dood

Simpel gezegd, de man merkte als onderdeel van zijn werk dat mensen in Nieuw-Zeeland vrijwel direct stierven na het krijgen van COVID-prikken, dus besloot hij dat het in het algemeen belang was om dat publiekelijk te delen. En omdat hij dat deed, wordt hij nu vervolgd.

Zoals ze zeggen, geen goede daad blijft onbestraft, vooral in het post-COVID tijdperk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkend: Nieuw-Zeelandse klokkenluider onthult dat meer dan 20% van degenen die Pfizer-vaccin namen binnen een week stiervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVN “klimaattop” COP28 laat de kat uit de zak: IMF-chef wil een wereldwijde koolstofbelasting om ons te straffen voor energieverbruik!
Volgend artikelNederland gaf 400 miljard euro uit aan migranten tussen 1995 en 2019, volgens nieuwe baanbrekende studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. Dapper of dom?
  Hij had in ieder geval moeten onderduiken voor de landverraders.
  Ooit zal/hoop ik, een nieuw 1945 aanbreken.
  Mijn geloofsovertuiging ontzegd wraak, maar toch zal deze zoet zijn.

  • Als hij was ondergedoken was dit nu geen onderwerp. De wakkere mensen moeten hun broeders en zusters eindelijk eens te hulp gaan schieten. WIJ zijn in elk land met miljoenen, WIJ moeten de politie en jusitie gaan arresteren en in hun eigen cellen opsluiten tot ze smeken om vergiffenis. WIJ zijn met zo’n enorme meerderheid dat we geweldloos alles kunnen overnemen. Met onze overmacht loop je politie bureaus en rechtzalen in en neem je alle macht gewoon over. We moeten niet voor ze vluchten en onderduiken, we moeten opstaan en bepalen dat WIJ de macht hebben.

   • Gisteren nadat nadat Pepijn van Houwelingen van FvD als Tweede Kamerlid is opgestapt, werd hij als criticus van het coronabeleid door het Openbaar Ministerie gedagvaard onmiddellijk (vandaag) voor de rechter te verschijnen vanwege een tweet een jaar geleden waarin hij Ernst Kuipers van D66 had beledigd.

    • Dat bedoel ik dus!!! We wonen in Ruttekaagistan een provincie van het WEF!! Daar kan de Blonde carnavals vierder niks aan veranderen!!

   • Let God sort them out
    december 6, 2023 Bij 11:36
    Je hebt gelijk en misschien ben ik ondertussen ook wel ongeduldig geworden, maar het grote ontwaken duurt mij veel te lang.
    Als je als enkeling opstaat, volgt dat je minstens wordt gecanceld of gearresteerd.
    Ik zie nog niemand een politiebureau of politieke partijen binnen stormen.
    Het zal wel allemaal eerst nog veel erger worden voordat …

    • @Libera…

     Het gaat mij ook veel en veel te langzaam, maar er moet een energie opbouwen… helaas. In de tussentijd ben ik vooral bezig om in mezelf rust te maken. Het gaat idd nog veel erger worden vrees ik, dat is helaas nodig. De meeste mensen vinden pas de wil om ECHT te veranderen/ontwaken als ze de dood in de ogen kijken.

     Houd je haaks Libera nos a malo… alles moet helaas gaan zoals het nu gaat. Houd moed en vertrouwen dat onderaan de streep alle mensen het met ons een zijn, alleen zitten ze nu nog in een psychose. Rust zal ons redden en innerlijke rust is het enige waar je nu nog echt aan kan werken.

 2. Vorig jaar sprak ik een oude kennis van mijn broer wie een zaden bedrijfje had.
  Over de injecties ging het hetzelfde als bij zovelen hier, toen ik over chemtrails begon werdt ik zo’n beetje voor gek verklaard.
  Een maandje of zo geleden kwam ik hem in de supermarkt tegen zittend op een krukje en zeer verzwakt, hij had hart problemen en zou een peacemaker krijgen.
  Hij had net zijn bedrijf verkocht.
  Ik kon het niet laten te zeggen van: het komt niet door injecties hoor, maar daar werd overheen gepraat.
  Ik verneem net dat hij overleden is, en hij verbouwde biologisch.

  • Beste Vok, stel jezelf eens voor dat je met 2 benen volledig in de hoax gestapt bent, je jezelf realiseert dat je jezelf op een dodenlijst gezet hebt, wellicht velen hebt proberen te overtuigen, en dan ineens inzinkt dat je een onderdeel bent geworden van wat nu steeds duidelijker, toch WEL die agenda 2030 is.

   Poeh…ik gok dat het grootste deel dit in stille schaamte in hun vroege graf meenemen.

   Zeker diegene die tot aan de boosters gekomen zjn. Zei moeten zich blijven wijsmaken dat het allemaal goed is….

   Hoe kut is je leven dan.

   • @Vok en Erwin…

    Natuurlijke selectie. Iedereen die weigert kritisch te zijn en weigert om te reflecteren, die mensen zijn een gevaar voor de hele planeet en het leven op aarde. Onwetendheid in een tijdperk van informatie is een keuze.

    Ik kan me wel verplaatsen en voelen hoe en waarom deze mensen hebben gedaan wat ze hebben gedaan en mijn hart huilt voor ze en ik voel hoe ik me zou voelen als ik in hun schoenen zou staan, maar omgekeerd kunnen die mensen dat niet. Dat is ook waarom zij nu vol zitten mef gif en zich nog steeds niets afvragen en niet doorhebben wat er wereldwijd allemaal gaande is.

    Ik zie het letterlijk alsof we bij Jonestown hebben zitten kijken naar mensen die giftige ranja dronken. We hebben ze met man en macht geprovoceerd te stoppen, te waarschuwen, wakker te schudden, remedies aan te bieden, bergen met bewijzen, enorme demonstraties, enz, enz, eindeloos enz… maar ze moesten en zouden de ranja drinken… en nu gaan ze allemaal langzaam of snel dood. Tja… het moet nu zn beloop hebben. We kunnen nu alleen maar verbinden met de mensen die allemaal geen of minimale ranja hebben gedronken en samen als een reus opstaan tegen de sekteleiders en de elites die dit allemaal hebben verzonnen.

     • Als er een god zou zijn bleef hij dan toekijken hoe hij zijn schepping door deze massa moordenaars dat liet gebeuren, ik betwijfel dat maar hoop van harte dat ik mij vergist, iedereen veel sterkte voor de zware tijd die ons te wachten staat.

    • @Adriaan W…
     ‘De intuïtieve geest is een heilig geschenk en de rationele geest is een trouwe dienaar…!’

     Mooie en treffende quote, hier nog één.

     ‘The mind is a great servant, but a terrible master.’

     -Alan Watts

   • Hoi Adriaan,
    Toevallig kwam ik gisteren een andere oude kennis tegen die al sinds zijn pubertijd gehandicapt is dus veel met de ziekenhuizen te maken heeft gehad.
    Hij had de eerste injectie genomen en was er ziek van geweest dat vond hij wel genoeg en is gestopt.
    Opmerkelijk was dat hij een andere kennis waar hij al jaren mee bevriend was niet meer wil zien omdat hij teveel met complotten bezig is en hij verplicht mee moest luisteren naar podcasts.
    Grappig was dat hij zei dat het net leek of hij weer met hem aan het praten was.

 3. “Nieuw Chinees virus” is al in Rusland: symptomen, regeringsverklaringen

  Rospotrebnadzor meldt de opkomst van een “nieuw Chinees virus” in Rusland.

  “Momenteel worden in Rusland geïsoleerde gevallen van mycoplasma-infectie geregistreerd. Net als in het buitenland zijn er geen veranderingen in het ziektebeeld van de ziekte, met name het optreden van ernstigere vormen van infectie. De situatie met luchtwegaandoeningen in Rusland is momenteel volledig onder controle”, aldus de afdeling in een verklaring.

  In het Westen hebben ze nog geen haast om de ‘mysterieuze ziekte als Covid’ te noemen, maar volgens informatie van de ministeries van Volksgezondheid van verschillende landen stuurt het kinderen niet alleen naar ziekenhuizen in China, maar ook in Europa.

  Tot nu toe zijn acht karakteristieke symptomen geïdentificeerd, waaronder zeer hoge temperatuur, eigenlijk koorts, snelle hartslag, droge (onproductieve en irriterende) hoest, zweten en trillen, scherpe of stekende pijn in de borst, snelle en oppervlakkige ademhaling, kortademigheid rust, en in sommige gevallen delirium of verwarring.

  Net zoals in oktober 2019 toen de Amerikaanse delegatie ‘mee deed’ aan de Military Games te Wuhan waar ze het pathogeen ontwikkeld in een laboratorium van Fort Detrick Maryland U.S.A. Wuhan en de omgeving besmette.

 4. We zijn ons alle vergeten is dat alle landen ter wereld, niets anders zijn dan commerciële coöperaties (tenminste zo staan zij ingeschreven in het Amerikaanse register) En coöperaties moeten winst maken om te overleven. Ieder van ons is bij zijn geboorte aangifte op het gemeentehuis omgekat van vrije mens naar een fictieve entiteit “de natuurlijke persoon”. Deze persoon met achternaam wordt ook wel burger genoemd, is in werkelijkheid de borger voor de coöperatie. Alles wat de coöperatie uitgeeft, wordt verhaald op de persoon in de vorm van allerlei belastingen. De coöperatie heeft zelf geen eigen vermogen ingebracht om de coöperatie op te starten. Met verkiezingen stem jij vrijwillig in naam van die persoon, wat inhoudt dat jij als mens gaat identificeren met die de persoon, waardoor jij als ware een volmacht geeft aan de coöperatie om er borg voor te staan. Daar elke coöperatie zwendel en corruptie de gewoonste zaak van de wereld is, worden de belastingen alleen maar hoger. Want de honger van andermansgeld is onverzadigbaar.

 5. Toch vreemd dat deze ‘vaxxinrampen’ zich altijd voordoen op veilige afstand van ons ! Stel je voor 20% overlijdens , oh man toch, hoe glorierijk hadden we dan kunnen uitpakken met onze gefundeerde ‘overtuiging’ ?!

 6. En dan
  Op een dag
  Word je wakker aan het front in ukraine …

  En je vraagt je af
  Watskebeurd
  waar ging het fout
  Oh ja dat virus en dat vaxin waar we tegen protesteerden ..
  .
  .

   • Als elite geen antwoord meer heeft dan stuurt ze aan op oorlog
    ook als ze zeker weet dat ze zal verliezen
    Heel zorgvuldig zal ze de dissidenten en oppositie
    uitfilteren en naar het heetste front leiden.

    Probleem: Opkomst van de geinformeerde burger
    Goedkope zeer goede kranten naar huidige maatstaven
    Opkomst radio (Radio luxembourgh, batavia, london) en openbare bibliotheken
    Opkomst vakbonden socialisme communisme anarchisme zionisme en nationaal-socialisme
    Kortom elite (vooral de britse en duitse) werd geconfronteerd met explosie van brutale en zich emanciperende arbeiders en knechten. Die zich ook nog eens een keer gingen organiseren in vakbonden om hogere loon te eisen en veiliger werkomstandigheden.
    NIet leuk en duur dus weg met die mensen (dat vee).

    Dus krim oorlog, ww1 en ww2

    Churchil liet opstandige indiers gewoon verhongeren, hunger games, miljoenen kwamen om tijdens ww2 want voedsel ging naar uk. Kijk ook even naar engelse en schotse land clearances – schotse chefs wilden meer profijt. Dus hun volk van het land af; naar de steden, fabrieken en kolonien, en de chiefs werden groot grond bezitter met enorme schapen farms.

  • @Joris III…

   Haha… succes om mij aan het front in een oorlog te laten vechten. Ik weiger alles. ALS IEDEREEN ALLES WEIGERT LOSSEN DE PROBLEMEN ZICH SNEL OP… want als wij niet meewerken, valt alles stil.

   Hoe lang nog voordat mensen die eenvoudige logica begrijpen. WIJ doen al het werk. WIJ bedienen alle knoppen. Als wij weigeren stopt alles.

   • ziekte, werkloosheid , pensioenen etc ….zolang alles betaald wordt met geld dat er in feite niet meer is, zal de meute braaf zijn ! wadagjedan ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in