Machtige globalistische elites die naar de COP28 klimaattop van de Verenigde Naties in Dubai vliegen, krijgen gerookte wagyu burgers en luxe BBQ voorgeschoteld terwijl ze eisen dat het grote publiek geen vlees meer mag eten om de “opwarming van de aarde” tegen te gaan.

Nadat ze per privéjet zijn aangekomen voor de twee weken durende conferentie in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), krijgen de deelnemers een grote verscheidenheid aan gastronomisch eten aangeboden van leveranciers die rundvlees serveren, schrijft Frank Bergman.

Tussen de strijd door om een einde te maken aan de zogenaamde “klimaatcrisis”, worden de nobele “eco-strijders” getrakteerd op een overvloedig voedselaanbod, waaronder “sappig rundvlees”, “plakken sappig vlees”, gerookte wagyu burgers, Philly cheesesteaks en “smeltzachte BBQ” naast Afrikaanse street-BBQ, fast-casual Mexicaanse gerechten en een Aziatische optie met een “vleugje Franse flair”, aldus het online portaal van de top.

De onthulling komt op een moment dat de VN kritiek te verduren krijgt vanwege het opstellen van een uniek rapport dat naar verwachting tijdens de top zal worden gepubliceerd.

Het rapport bevat eisen aan regeringen over de hele wereld om de vleesconsumptie te verlagen.

Deelnemers aan de top, waaronder de “klimaatsaar” John Kerry van de Democratische president Joe Biden, dringen erop aan dat de publieke vleesconsumptie wordt afgeschaft.

Zoals Slay News eerder heeft gemeld, houdt Kerry vol dat het beëindigen van de vleesconsumptie noodzakelijk is om de “netto-nul” doelen van het World Economic Forum (WEF) te halen.

De Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) zal tijdens een COP28-sessie haar allereerste wereldwijde routekaart voor voedselsystemen publiceren.

Het rapport zal naar verwachting landen aanbevelen die “te veel vlees consumeren” om hun consumptie te beperken als onderdeel van een bredere inspanning om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

De Verenigde Naties verwachten dat de landen een routekaart geven voor het beperken van de vleesconsumptie met als doel de consumptie volledig te beëindigen, zoals Slay News meldde.

Al jaren roept de VN mensen op om af te stappen van dierlijke diëten.

De ongekozen globalistenorganisatie houdt vol dat het eten van vlees “een grote impact heeft op onze planeet”.

  Globalisten doen de laatste push voor een ontvolkte één-wereldorde: Hoe bieden we weerstand?

“FAO benadrukt de kritieke behoefte aan een innovatief plan en een concreet pakket oplossingen om de agro-voedselsystemen te herzien”, aldus de VN in een verklaring.

“De Global Roadmap is gepositioneerd als een strategisch instrument om aan te tonen dat versnelde klimaatmaatregelen agrovoedselsystemen kunnen transformeren en tegelijkertijd de uitdagingen op het gebied van voedselzekerheid en voeding nu en in de toekomst kunnen aanpakken zonder de drempel van 1,5 graden te overschrijden.

“Met deze routekaart dringt de FAO aan op goed voedsel voor vandaag en morgen.

“Het belangrijkste doel is om [Sustainable Development Goal 2] te bereiken; Zero Hunger, en tegelijkertijd klimaatvriendelijk te zijn, om klimaatfinanciering aan te trekken voor mitigatie, aanpassing en veerkracht, samen met de acties die nodig zijn om het bereiken van 1,5 graden (tegen 2050) te ondersteunen op basis van landengagement, consensus en landentransitie,” vervolgde de verklaring van de FAO.

Maar ondanks de aanbevelingen in het komende FAO-rapport en de herhaalde oproepen van de VN aan mensen om over te stappen op plantaardige voeding en voeding op basis van insecten, biedt volgens de gegevens van de top ongeveer een derde van de voedselverkopers op COP28 vleesopties aan.

De top zei dat het cijfer een overwinning betekende als onderdeel van zijn belofte om “ecologisch duurzaam, sociaal verantwoord, lekker en voedzaam eten en drinken” te leveren.

In mei zei Sultan Al Jaber, de voorgedragen voorzitter van COP28, in een brief aan activisten dat de top “zou zorgen voor de beschikbaarheid van plantaardig voedsel dat betaalbaar en voedzaam is en afkomstig is van lokale en regionale bronnen, met duidelijke emissielabels”.

Zijn brief kwam als reactie op herhaalde oproepen van de klimaatactivistengroep Food@COP om tijdens de top te bezuinigen op vleesopties.

“We weten dat onze voedselsystemen onlosmakelijk verbonden zijn met het lot van onze natuurlijke wereld, en daarom hebben we de progressieve beslissing genomen om te onderzoeken hoe de catering tijdens het evenement verantwoord en klimaatbewust kan zijn, om zo de nadruk die we hebben gelegd op de Verklaring van Emiraten te weerspiegelen,” zei Mariam Almheiri, de directeur van COP28’s voedselsysteemprogramma, in oktober.

  Leger stelt dikke trannies vrij van fysieke fitheidsnormen, waardoor het Amerikaanse leger het lachertje van de wereld wordt

De aanwezigen krijgen onder andere de volgende voedselopties aangeboden:

 • The Hungry Hub, die rundvlees en vlees aanbiedt
 • Philly Jawn van Ghostburger, met gourmet hamburgers en Philly cheesesteaks
 • Swaggers, met gerookte ribbetjes en gerookte wagyuburgers
 • Mattar Farm Live Cooking, dat “ongelooflijk gerookt vlees” en “smeltzachte BBQ” serveert.

Natuurlijk wordt het aangeboden vlees geserveerd aan de globalisten elite die de top bijwoont en is het niet bedoeld voor het belastingbetalende grote publiek.

Rep. Mike Flood (R-NE), lid van de Congressional Beef Caucus, beschuldigde de VN in een verklaring van “hypocrisie”.

“De hypocrisie van de mondiale elites blijft me verbazen,” zei Flood.

“Het zijn dezelfde mensen die willen dat werkende mensen helemaal niet meer vliegen, terwijl ze naar blitse conferenties reizen in privévliegtuigen om een radicale groene agenda door te drukken.”

“Dat de COP28 vlees op het menu zet, bewijst alleen maar dat we rundvlees en allerlei soorten vlees nodig hebben om de wereld te voeden,” vervolgde hij.

“En daarom zal ik blijven vechten tegen de V.N. en de mondiale elites die proberen de vleesproductie om zeep te helpen, wat alleen maar de voedselzekerheid van de wereld zou versplinteren en een einde zou maken aan een eeuwenoude manier van leven voor miljoenen boeren en veehouders over de hele wereld.”

De National Cattlemen’s Beef Association (NCBA), die de Amerikaanse rundvleesproducenten vertegenwoordigt, uitte ook kritiek op de VN in de aanloop naar het rapport over de wereldwijde voedselsystemen van de FAO.

De NCBA wijst op de relatief lage koolstofvoetafdruk van de sector.

In de afgelopen jaren heeft de Amerikaanse landbouw ongekende vooruitgang geboekt in het verlagen van de uitstoot door de vleesproductie.

In feite dragen Amerikaanse boeren slechts een fractie bij aan de wereldwijde uitstoot, veel minder dan bijvoorbeeld China.

“Nu afgevaardigden van over de hele wereld zich voorbereiden op een bijeenkomst in Dubai om oplossingen te vinden voor de klimaatcrisis, roepen we hen op om holistisch naar oplossingen te kijken,” zei NCBA Vice President of Government Affairs Ethan Lane in een verklaring.

“Oplossingen die gericht zijn op het verminderen van de vleesconsumptie zijn misplaatst en zullen alleen maar leiden tot een beperkte keuze voor de consument en hogere voedselprijzen.”

  Voedselrantsoenering begint in het Verenigd Koninkrijk als middel om de komende tekorten te "normaliseren" in afwachting van de ineenstorting

“In een tijd waarin ondervoeding landen over de hele wereld teistert, zou een vermindering van hoogwaardige dierlijke eiwitten een onevenredig grote impact hebben op consumenten die het zich niet kunnen veroorloven om meer te betalen en die uiteindelijk het grootste risico lopen op ondervoeding,” voegde Lane eraan toe.

“Het verminderen van de rundvleesconsumptie in de VS is geen realistische of impactvolle oplossing voor klimaatverandering.

“Amerikaanse rundvleesproducenten en consumenten over de hele wereld verdienen echte oplossingen voor het klimaatprobleem, geen kunstmatige barrières voor eiwitconsumptie die niets zullen doen om de klimaatproblemen van de wereld op te lossen.”

Het wereldwijde voedselsysteem – dat veranderingen in landgebruik, eigenlijke landbouwproductie, verpakking en afvalbeheer omvat – genereert ongeveer 18 miljard ton koolstofdioxide per jaar, volgens een studie uit maart 2021, gepubliceerd in het Nature Food Journal.

Dit komt overeen met 34% van de totale wereldwijde uitstoot.

Uit gegevens van de FAO blijkt dat vee alleen al verantwoordelijk is voor ongeveer 14,5% van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen.

In de VS genereert de landbouw echter alleen al ongeveer 10% van de totale uitstoot van broeikasgassen, zo blijkt uit federale gegevens.

De Amerikaanse landbouwsector is verantwoordelijk voor slechts 1,4% van de wereldwijde uitstoot en heeft een breed scala aan oplossingen geïmplementeerd, waardoor het de economische sector met de laagste uitstoot van het land is.

En rundvee in de VS is verantwoordelijk voor slechts 2% van de nationale uitstoot van broeikasgassen en minder dan 0,5% van de wereldwijde uitstoot.

Toch willen Kerry en zijn globalistische bondgenoten bij de VN dat Amerikanen geen vlees meer mogen eten om “de planeet te redden”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Terwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaPo versterkt de argumenten van de Oekraïense dienstplichtontduikers op het moment dat Zelensky meer rekruten wil
Volgend artikelNieuw-Zeelandse regering geeft elite vrijstelling van dodelijke Covid vaccinaties, terwijl ze de bevolking dwingt zich te laten vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. “VN klimaatconferentie serveert gourmet hamburgers aan elites die eisen dat het publiek geen vlees mag eten”

  Het Westen gaat terug naar een feodaal stelsel/systeem maar dan op steroïden, de gemeente waarin ik woon heeft voornemens om nieuwe “led” straatverlichting te installeren, daarmee is het feit geboren van een 15 min smart city.

  *

  Ik ben net terug van een voorlichtingsbijeenkomst over het volgend jaar geplande ophogen van onze wijk. Hierbij zal ook de straatverlichting vervangen worden door “smart” LED verlichting, in ons geval van het type “Sustainder Anne”
  Op de website van de fabrikant staat over deze armatuur het volgende vermeld:

  “Het toevoegen van een extra smart toepassing wordt door de burgers niet of nauwelijks waargenomen, waardoor eventuele onrust wordt voorkomen.”

  Zijn er mensen in onze groep die ervaring hebben met soortgelijke “voorzieningen” of hierover vragen hebben gesteld aan hun gemeente?

  De vragen die ik schriftelijk ga stellen aan de gemeente Krimpenerwaard zijn in ieder geval:

  Wat gaat er allemaal in de armaturen ingebouwd worden?
  Hoe verhoudt dit zich tot het Smart Cities concept?
  Worden inwoners geïnformeerd over de geïmplementeerde toepassingen?
  Op welke frequenties gaan de armaturen werken?
  Ook op 5G – 61 Ghz?

  Voor meer info
  https://sustainder.com/wp-content/uploads/2022/02/Sustainder_Productblad_Anne-NL-v2202.pdf

  • Het staat er echt inderdaad: “Het toevoegen van een extra smart toepassing wordt door de burgers niet of nauwelijks waargenomen, waardoor eventuele onrust wordt voorkomen.”
   Weten we direct onze plaats in de maatschappij. Ik vind dit onvoorstelbaar, je weet nu dus dat ze alles stiekum doen, burgers totaal onwetend laten, in HUN belang, niet de onze. Wat een maatschappij, echt verschrikkelijk.
   Ik ben benieuwd of je bericht terugkrijgt van de gemeente en al helemaal hoe eerlijk dat bericht dan is.
   Vooral de opties “camera” en “sound” zijn toch op z’n minst discutabel. Iedere lantaarnpaal is dus een afluister en spionage post. Big Brother in de praktijk, nu dus echt.

   • @ Adriaan W. december 9, 2023 Bij 11:04 en Simon december 9, 2023 Bij 12:08.
    Ik heb ca 1 jaar geleden dit ook al gedacht toen er nieuwe verkeerslichten werden geplaatst. Bij de uitrit van de wijk.
    Ook niet zo lang geleden zijn er enkele lantaarnpalen vlak voor dit complex vervangen en er zou binnenkort omgereden moeten worden omdat er ergens ook nieuwe lantaarns geplaatst worden.
    Maar wat jullie aangeven zal in midden van het land ook wel toegepast worden.
    Ik zie een steeds grotere afbraak, lees in de krant info en weet dan meteen wat er op de achtergrond speelt, waar we naar toe gaan.
    Als het allemaal niet zo smerig was, dan zou je bewondering hebben voor de ingenieuze manier waarop dit is gepland en uitgerold wordt.

 2. Tuig regeert de wereld. Alles voor de zgn elite en niets voor het volk, dat via allerlei belastingen de waanzin mag betalen.
  Zelf lekker vliegen en het plebs moet straks lopend naar het werk om zogenaamd het klimaat te sparen.
  Compleet getikte klimaatwaanzin!

  • In zijn nieuwste boek ‘Geld Adel & Zwarte Adel De As van het Kwaad’ noemt auteur B. Izar (Lucas Hollertt) deze categorie wezens parasistoïden.

 3. Wie geïnteresseerd is in het menu kan hier terecht:
  https://www.cop28.com/en/food-and-beverage
  Voor ieder wat wils, haute cuisine uit alle culturen en traditionele gerechten uit alle landen, voor tweederde van het aabod veggie een vegan. Inderdaad, een Texaanse olieboer die vasthoudt aan zijn T-bone steak kan die ook op COP-28 vinden.
  Zolang de échte “inconvenient truth” maar niet besproken moet worden, dat zou de eetlust bederven.
  Overbevolking: er is NIET genoeg voor iedereen.
  Klimaten dan maar en het plebs aan de insecten of het nepvlees uit een fabriek. Daar moet dan ook nog voor betaald worden. Business as usual.

 4. Mike Stone – Navigeren door een nepnieuwswereld

  Mike Stone levert een gewaardeerde bijdrage.
  Hij verwoordt vaak wat we voelen.
  Maar dit artikel is een blindganger. Het spreekt voor zich.
  Bijna doorgegeven. Wat denk je?

  Bovendien is Mike bedrogen door de list van Trump
  en het gekke idee dat John McCain werd geëxecuteerd wegens verraad.

  Als Amerikaanse politici wegens verraad zouden worden geëxecuteerd, zou er niemand meer over zijn.

  Denk aan deze beroemde woorden uit de film Apocalypse Now : “Elke minuut dat ik in deze kamer blijf, word ik zwakker. En elke minuut dat Charlie (de Vietnamees) in de bush hurkt, wordt hij sterker.”

  Dat is de situatie die vandaag de dag bestaat met betrekking tot u en de Fake News-media. Elke minuut die je besteedt aan het kijken naar televisie en het absorberen van leugens, word jij zwakker en zij sterker.

  De meeste mensen hebben tegenwoordig zoveel leugens verteld, zoveel leugens ingeslikt en zoveel leugens geloofd, dat ze zich in een staat bevinden waarin ze God bijna volledig verlaten. Velen van hen zijn zo ver verwijderd van de realiteit dat ze nooit meer terugkomen.

  – Makow

  • ik heb enkele maanden geleden mijn tv weg gedaan “keek er al lang niet meer naar had gewoon een hekel aan dat ding gekregen” blijkt nu weer dat ik de juiste beslissing had genomen

 5. rotstraal nu eens op stelletje psychopaten.
  eet geen vlees meer en je wordt ziek of je gaat dood.
  een mens heeft vlees nodig anders zaten die gekken zich niet vol te vreten.

  de mens geen vlees meer dan gaan er nog meer dood neervallen , o , wacht dat is ook de bedoeling.
  wij moeten de insecten consumeren zodat onze darmen naar de knoppen gaan en weer wat minder mensen op aarde.

 6. Allemaal oppakken en tegen de muur met die V.m0N-schoften! Zelf vlees verslinden en verzwelgen en het gewone volk het verbieden ?? We krijgen jullie nog wel!!

 7. Ik hoop dat ze zich er allemaal aan verslikken en stikken of de diarree en overgeven tot ze omvallen .
  Ik been geen boos mens maar hier voor deze PROBLEMEN moet een oplossing
  komen .
  Deze groep van mensen ( creaturen) moeten we uit de gezelschap terugtrekken.
  Voor ze alles vernietigen en hun plannen helemaal door kunnen voeren .
  Zet ze op kokosmelk en Insekten , maar alleen als ze werken .
  Ik denk dat ze nog heel wat kunnen leren!
  Sorry het is mijn probleem, maar ik explodeer bijna .
  Net als het thema over kleine kindjes en straf vrijheid voor pedofilie !
  En de hele rest van al dat onmenselijke of beestachtige gedoe en dat zijn hele rijen en boeken vol met geestelijke gestoord
  sat…sme .
  Genoeg is genoeg !!!
  Dat wat me verheugt is dat er steeds meer mensen wakker worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in