© Mat Napo op Unsplash

Uit de laatste beschikbare gegevens van de UKHSA (het regeringsagentschap UK Health Security Agency) blijkt eens te meer dat de officiële beweringen over de Covid-pandemie en de doeltreffendheid van de vaccins niet opgaan. Drievoudig gevaccineerde Britten van 18 jaar en ouder hebben 2,5 tot 4,7 keer meer kans om Covid te krijgen dan ongevaccineerde Britten, afhankelijk van hun leeftijdsgroep. De autoriteit is van plan om in de toekomst geen gegevens meer te publiceren, bericht Report24.news.

Maandenlang hebben gegevens van de UKHSA, maar ook van Public Health Scotland, aangetoond dat vaccinatie geen voordelen oplevert wat nieuwe infecties betreft. Bovendien blijkt uit de statistieken dat gevaccineerden zelfs aanzienlijk meer kans hebben om Covid-19 op te lopen. De sleetse bewering dat deze ziekten veel milder ernstig zijn, kan natuurlijk niet hard gemaakt worden.

Inmiddels kan men met een gerust geweten spreken van een “pandemie van de gevaccineerden”. Dit blijkt uit de gegevens in het verslag over de 12e kalenderweek, maar ook uit eerdere verslagen. De rest van het verslag is een onberedeneerde lofzang op vaccinatie, waarbij op talrijke bladzijden zelfs wordt beweerd dat zwangere vrouwen en hun ongeboren baby’s er baat bij hebben. In de toekomst zullen de berichten waarschijnlijk beperkt blijven tot deze lofzang, die ook veel beter past bij de inentingscampagne van de regering.

Bladzijde 42 van het UKHSA-verslag voor de 12e kalenderweek.

Zoals uit de gegevens in de tabel blijkt, hebben de meeste mensen die tweemaal gevaccineerd zijn, al meer kans op Covid-19 infecties dan ongevaccineerden. Het verschil wordt dan bijzonder groot bij drievoudig gevaccineerden. Dit past in de vele waarschuwingen van deskundigen dat vaccinaties een negatief effect zouden hebben op het immuunsysteem.

  Er is iets heel ergs aan de hand: bijna 30.000 sterfgevallen gemeld in EU, VK en VS na de COVID-19 injectie

Eigenlijk is het volkomen onverklaarbaar waarom de regeringen blijven aandringen op vaccinatie met deze internationale gegevenssituatie, die toch al grotendeels ondoeltreffend is tegen de momenteel circulerende virusstammen, zelfs als het twee en een half jaar geleden wel zou hebben gewerkt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europees Geneesmiddelenbureau waarschuwt voor gevaarlijke nieuwe horror bijwerkingen van Covid-“vaccins” – Lekkende bloedvatenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe media keren terug naar COVID – Voorspel van een valse vlag voor Oekraïne?
Volgend artikelGlobalisten publiceren tijdschema voor gezondheidstirannie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Op termijn is ook het schoudergewricht door al die heilzame prikjes naar de filistijnen. Hebben de chirurgen weer wat te opereren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in