Het Russische leger blijft met Lancet drones met veel succes jacht maken op Oekraïens pas verworven houwitsers. Op 17 en 18 december deelden Russische bronnen video’s van drie recente Lancet-aanvallen op een M777 getrokken 155 mm houwitser, een AHS Krab gemotoriseerde 155 mm houwitser en wat een M109 gemotoriseerde 155 mm houwitser lijkt te zijn, bericht Southfront.

Sinds het begin van de Russische militaire operatie in Oekraïne hebben de Kievse troepen ontvangen: 152 M77 houwitsers uit de Verenigde Staten, Australië en Canada; 18 AHS Krab houwitsers uit Polen; 50 M109 houwitsers uit Noorwegen, Letland en België via het Verenigd Koninkrijk. Tientallen andere NAVO-standaard houwitsers werden ook naar Oekraïne verscheept.

De Lancet is ontwikkeld door de ZALA Aero Group, een dochteronderneming van de Russische defensiegigant Kalashnikov Concern. Het bedrijf produceert twee versies van de dronemunitie, de Izdeliye-52 met een uithoudingsvermogen van 40 minuten en een explosief van drie kilogram en de grotere Izdeliye-51 met een uithoudingsvermogen van een uur en een explosief van vijf kilogram.

Beide versies zijn uitgerust met een elektro-optisch systeem en een tweewegs dataverbinding. Hierdoor kunnen ze statische en bewegende doelen opsporen, volgen en vergrendelen.

De Kievse strijdkrachten hebben moeite met de Russische bewapende drones, die de afgelopen maanden zware menselijke en materiële verliezen heeft veroorzaakt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Je niet weet wat je mist, totdat het er niet meer is. Het is al te laat, dus neem uw tijd om ervan te lerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Duitsland loopt risico op massale onlusten - Binnenlandse Veiligheidsdienst

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland bloedt bijna een half biljoen euro om het licht aan te houden nu het “groene experiment” een ramp wordt
Volgend artikel“Poetin heeft het Westen verkeerd geïnterpreteerd en als hij niet snel wakker wordt, is Armageddon aangebroken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ja, nazisme zit diep geworteld in die landen. Is eigenlijk nooit weggeweest. 10.000 nazies waren na 1945 welkom in de usa ( en ook in Argentinië).
  Uit die ‘Operatie Paperclip’ zijn allemaal slechte zaken voortgekomen waaronder Mind Control technieken.
  De demonen uit de hel zijn nu hier losgelaten op aarde….

  • Dat ga je pas snappen als je ziet welke Amerikaanse families, bedrijven en banken Hitler hebben gesteund.
   Deze zelfde zijn ook de grondleggers van de EU die is opgericht op 10 augustus 1944 samen met de SS in ….. Straatsburg !!!

   Misschien dat mensen eens gaan snappen waarom er 2 EU parlements gebouwen zijn 1 in Brussel en 1 in … jawel STRAATSBURG !!!!!

   • Waarom denkt u dat het hoofdkwartier van NATO is gebouwd in SS tekens …. toeval of complottheorie … ja natuurlijk… mensen moeten eens wakker gaan worden en gaan beseffen wat echt gaande is en wat de elite met ons van plan is. Doodziek word ik van dat lamzakkig Nederlandse volk wat maar blijft slapen.

    • Ja ik ben ook al jaren kotsmisselijk van alle Hollanders die heilig geloven in alle leugens die iedere dag over ons uitgekotst worden.
     En het zijn er heel wat,er zijn maar enkele in mijn kringen die het zien.
     Ze zijn volgespoten,Putin is de slechterik, Zelenski een heilige en Co2 is gevaarlijk enz.
     Zum kotzen……

 2. Mensen zullen nooit wakker worden, moeten we ook niet op blijven wachten, we zullen zelf de wapens op moeten pakken.
  En niet hopen op dingen die nooit gaan gebeuren, als we nu niet gaan beginnen met de revolutie zijn we allemaal het haasje.

 3. Klein beetje off topic…
  England heeft gelijk gekregen van de rechter; zij mogen “refugees”onderbrengen in Ruanda, voor de periode dat hun asielaanvraag wordt behandeld.

  Zouden wij niet iets dergelijks kunnen open voor de Oekie vluchtelingen-en anderen- b.v. in Rusland of Siberie?

 4. De KGB functioneert kennelijk niet meer; bij deze aantallen zijn het gote transporten, per schip oftrein, die uit Polen misschien vrachtwagen of trein.

  Waarom niet de transporten aanvallen? Dan zijn ze buiten gevecht voor ze aankomen, en de Nato zou dan echies geen nieuwe meer sturen…

 5. Zopas een reclamefilm, promo gezien over nieuwe installaties van de Duitse wapenindustrie, die zwermen drones tegelijk uit de lucht kunnen schieten… Als ze deze aan Oekraïne gaan leveren zou het wel eens afgelopen kunnen zijn met het dronesverhaal ? Benieuwd of je het ook gezien hebt en wat je ervan denkt !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in