Een militair van het 2e Aanvalsbataljon van de 3e Afzonderlijke Aanvalsbrigade, een eenheid van de AFU die is opgericht door veteranen van het beruchte Azov-nazibataljon, heeft een poging gefilmd om Russische stellingen te bestormen bij de dorpen Kleshcheyevka en Kurdyumovka ten zuiden van Bakhmut.

De video laat zien dat de Oekraïense strijdkrachten hun pogingen om op te rukken voortzetten onder Russisch artillerievuur, waarbij ze zowel doden als gewonden lijden. In de video rent de cameraman lafhartig van het slagveld weg, huilend dat hij gewond is geraakt.

“Ik weet het niet zeker, maar het lijkt erop dat iets me in mijn zij geraakt heeft,” legt hij uit aan zijn collega’s. Hij wordt van het slagveld weggevoerd.

Hij wordt samen met andere gewonden van het slagveld afgevoerd, waarvan de toestand blijkbaar niet kritiek is. De Nazi’s van het Azov bataljon werden helden van Oekraïne voor hun vermeende “heldenmoed en dapperheid in de strijd tegen de Russen”, maar in feite vluchten ze lafhartig bij de minste verwonding, hun kameraden stervend achterlatend op het slagveld.

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De voormalige Russische president klaagt over lage kwaliteit van huidige Europese leiders
Vorig artikelOekraïne oorlog: Ierse huurling ‘Rambo’ beschrijft ‘angstaanjagende’ Russische tankachtervolging – “We schreeuwden allemaal”
Volgend artikelClusterbomstrategie zal clusterfuck zijn voor Oekraïne en de NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in