Screenshots/YouTube.

Jong, fit en waarschijnlijk ook gevaccineerd tegen Covid-19, en dan valt ze plotseling om met pijn op de borst. Dit komt steeds vaker voor.

De Colombiaanse aanvalster van het vrouwenelftal Linda Caicedo zakte donderdag tijdens een training in Sydney, Australië, op het veld in elkaar, schrijft Jamie White.

Op een aangrijpende video is te zien hoe de 18-jarige Caicedo haar borst vastgrijpt met haar rechterhand voordat ze voorover buigt en op de grond valt, waardoor haar teamgenoten en medisch personeel haar te hulp schieten.

Coach Nelson Abadia zei zaterdag dat Caicedo in goede gezondheid verkeert en deed haar “voorval” af als een gevolg van “een beetje gestrest” zijn na haar wereldbekerzege eerder deze week.

“Het is gewoon een incident, ze was moe,” zei Abadia. “Ze was ook een beetje gestrest, want ze speelde in haar eerste Wereldbeker…(die) een grote relevantie heeft. En ze is 18 jaar oud. Ze is een meisje wat voetbal betreft. Maar ze heeft een groot vermogen en een geweldig karakter om dit allemaal te verwerken.”

“Daarom is ze een van de speelsters in de wereld van vandaag die een rijzende ster is. En het was maar een episode, het is afgelopen, het is voorbij. We zijn hier heel blij mee. Geen probleem.”

Een lid van de medische staf van de Colombiaanse FA sloot zich aan bij de opmerkingen van Abadia en zei: “Wat er gebeurde was gewoon een symptoom van alle stress en fysieke eisen. Ze maakt het goed en alles is weer normaal.”

Caicedo, die op 15-jarige leeftijd eierstokkanker overleefde, werd de jongste speelster die scoorde op de 2023 Women’s World Cup in de 2-0 overwinning van Colombia op Zuid-Korea op dinsdag.

  Voormalig lijnvluchtpiloot zegt dat luchtvaartalarmmeldingen met 12.400 procent zijn gestegen in het tijdperk van COVID vaccin en 5G invoering

Caicedo zal naar verwachting zondag spelen wanneer Las Cafeteras het in het Sydney Football Stadium opnemen tegen Duitsland.

Dit komt slechts enkele dagen nadat de 17-jarige zoon van basketbalster LeBron James, Bronny James, met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht nadat hij tijdens de training een hartstilstand had gekregen.

Blijkbaar is het heel normaal dat topsporters in 2023 naar hun hart grijpen en op het veld in elkaar storten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom vaccinbeschadigden bang zijn om zich uit te sprekenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe Oekraïense mislukking in Zaporizhzhia: Russen slaan aanvallen op Staromayorskoye en Rabotino af – in totaal 3.000 doden
Volgend artikelNoorse man gedwongen opgesloten in psychiatrische afdeling voor delen van Covid “samenzweringstheorieën” op Facebook
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. vroeger nooit van gehoord…nooit, voetbal 4 dagen training +match, 2x per week judo, 1x maal Jiu Jitsu..en werken vanaf mijn 14e..Nooit iets gehoord in die richting..nergens !!!..geen tv ook niet, relatief weinig verkeer..alles te voet of met de fiets, niemand klaagt want dit is een Normaal leven toen…toen ja, geen pitta, hamburger of energie drankjes..als je een dikkerd zag was het een zieke mens en toen kwam de tv..

  • Raphaël Vangestel juli 30, 2023 at 12:24

   Klopt als een zwerende vinger Raphaël, in mijn jeugd hoorde je bijna nooit iets over kanker, ja toen ik 18 jaar was overleed mijn oma van vaders kant aan keelkanker in retrospectief gezien misschien ook het gevolg dat mijn opa een keiharde fabrikant jaren lang vreemd ging en mijn oma besodemieterde en kort hield met alles, haar beledigde waar anderen getuige van waren, kortom jaren lang een gebroken hart door een zeer stressvolle thuis situatie, dat zich misschien zo manifesteerde in deze rot ziekte, het deed mijn erg zeer en nog als ik eraan denk.

   • bedankt Adriaan, het was verdorie een blauwdruk van mijn Belgische grootouders..mijn grootmoeder was opgebaard in onze eetkamer..het was nog in die tijd hé..ben van 1949..dat verklaart al wat hé..

   • Ben ik niet met je eens, ik ben een overjarige maar van moederskant is bijna iedereen aan kanker overleden. De 1e tante waar ik het bij meekreeg als 8 jarige ben ik me kapot geschrokken, verder werd het vroeger alleen als K uitgesproken, als kind kreeg je meestal het hele verhaal toen niet te horen.

  • Raphaël Vangestel juli 30, 2023 at 12:24
   En dat alles in nog geen 50 jaar tijd, meen ik? Het lijkt dus wel met straling te maken te hebben? De TV kwam geloof ik rond 1960 de huiskamers binnen. Dan de computer, en iedereen zit er tegenwoordig achter, en in de wifi. Eerder had iedereen carpal tunnel syndroom, nu hoor je daar niets meer over. Toen kwam restless leg syndroom, hoor je daar nog over? Nu is het kanker en hartaanvallen waar je over hoort. En wat heeft het allemaal in overeenkomst: straling en de gifspuit.

   (Wat Adriaan zegt over de geest-lichaam interactie, klopt. Mss wordt het verergerd door straling.)

   • ja je hebt daar ook groot gelijk in..ik heb daar nooit over nagedacht, voor mij zat alles bijeen in sport en gezondere voeding..ben geboren in 1949..maar zeer bewust in het leven…maar die stralingen daar heb ik nooit bij stilgestaan..ik schaam mij daar wel een beetje voor..bij mezelf hé..👍

  • Als je video’s of filmbeelden ziet van zangers in vorige eeuw dat valt op dat de meeste slank waren en de jeugd die daar danste rank waren Sporters waren altijd even fit en hartkwalen kwamen er nagenoeg zelden voor Maar vandaag de dag blijkt dat sporters vaker in elkaar zakken tijdens de sport De medici geven een rare verklaring af dat het wel stress zal zijn ondanks dat de sporters compleet in de watten worden gelegd In het begin van de tour waren de renners krachtsporters die een fles a. drank leegdronken als ze dorst hadden tijdens de zware etappes van wel 350 km per dag Maar niemand zakte in elkaar op de alpen of op de wegen of op de alp die geitenpaadjes waren waar ze met enkele tandwielen wisselingen omhoog gingen Tja vandaag de dag slapen ze in luxe hotels terwijl de renners van toen in een schapenstal sliepen Tja tijden veranderen maar de gezondheid van de mens wordt slechter

 2. Adidas, Alle Domme Idioten Doen Aan Sport, klopt echt want het is lekker slecht voor je lichaam, ja slecht ja je leest het!

  • spreek voor jezelf hé…ben 73 wandel dagelijks m’n 5 km..beetje buik en kerngezond…Sport legt de basis voor een gezond mens in het leven, bewust leven, gezond eten, nooit gerookt, wel eens goed gedronken ooit..kortom een stevige basis..blijf jij maar zitten…passie is iets voor gezonde mensen…iets wat jij Niet kent..ben ik zeker van behalve voor postzegels misschien..🤪🤔😅

   • Raphaël Vangestel juli 30, 2023 at 16:57

    Toch ben ik geneigd met Keert Wilder me te gaan. Wandelen is sowieso goed, met de hond in het bos de seizoenen zien veranderen. Maar ik zie ook wel eens dwazen lopen met het schuim op hun bek. Mijn huisarts notabene. Lopen zich helemaal kapot om een rondje een paar seconde sneller te doen. Die vent stond mij de vaxx te adviseren.

    Hij heeft ook wel goede dingen gedaan. Eigenlijk alleen maar codeinepilletjes voorschrijven bij een heftige griep, als ik er goed over nadenk.

   • Wat een ongelooflijke achterlijke reactie, Raphaël.
    Het gaat over sporten en niet over een wandelingetje mèt of zonder hond.

    “Sport legt de basis voor een gezond mens in het leven, bewust leven, gezond eten”

    Whaahaha het lijkt gdvrdgdvr wel een reklame en wáár haal jij die wijsheid vandaan? Heb jij daar overtuigend bewijs van? Je luistert teveel naar radio en tv.

    Zorg voor een gezonde geest en alles komt goed is mijn devies.

  • Yep, zo is het en niet anders. Vroegah marathons gelopen en mn lichaam is aardig naar de kloten.
   Zie je het al voor je dat bijv. leeuwen even lekker een stukje gaan rennen voor hun plezier. Het zijn ècht alleen mensen die zich gek laten maken. Sportrage is begonnen tijdens de opkomst van Nike dus………..
   Als je niet sport ben je ongezond, hoor je er niet bij en ga je dood. Wat doen de schapen? Snel naar de winkel flitsend pakje en sportschoenen kopen en naar sportschool.
   M. Dekker zei het al, je kan beter aan een waterkant gaan liggen dat is beter voor je lichaam.

 3. Voetbal bepaalt al langere tijd het niveau van politiek en de assimilatie tot een wereldbroederschap van vrouwen.
  Bereid je voor op nieuwe WK’s voor afzonderlijk L G B of T.
  De mensen blijven nog steeds zoeken in de tegenstellingen om te winnen.
  Ook Hollanders zijn zo in de laag-hartigheid terechtgekomen.
  Je ziet al hoe kinderen bij de kliek in het gevlei willen komen door hatelijke opmerkingen in het passeren, zo onzeker zijn ze. Al dan niet met een T-shirt, wandelende reclameborden, van bekende voetballers. Begrijpelijk, want de ouders zijn niet te vertrouwen. En ze komen er nooit van af.
  Het zwaard des onderscheids doet zijn werk. De een stijgt, en noodzakelijk daalt de massa tot het niveau van hun hart in de schoenen.
  Anders is dé manier een verkleedpartij voor welke mannen zich het best als vrouw verkleden. Vraag 500 euro om eretoeschouwer te zijn. Geld. Vat het niet op als satire op transgenders, want dan wordt het verboden.
  We onderschatten het effect van humor en flauwe grappen, want zo begon iedere verloedering. Want ze kunnen zich hun eigen grappen al snel niet goed herinneren.

  • Op uw eerste artikel chapeau, 👍 dit is zeer juist..uw 2e reactie is tekort door de bocht, maar daarom ook niet helemaal onjuist..!!!🤔😉

  • Als voetbal het niveau van de politie bepaalt ben ik erg benieuwd naar de voetbalkunsten van Fransje Timmermans ! Van Rutte is ’t intussen wel bekend : hij kon nog geen skippy-bal raken!
   En Befje Ollonkreng wist er de ballen van !

  • Als debielen voor de schapenhandel wat voetbal is tegenwoordig,,,,,, 1 miljard neerleggen voor een stuk stront dat een paar maal gescoord heeft bij en nog grotere corrupte bende van PSG naar rijke sjeik in het armste gedeelte van deze aardkloot dit idiote bedrag kan innen,,,,, Dan vraag ik mij af of voetbal nog wel een sport is of koehandel en moderne slavernij van figuren die zich ervoor lenen en geen schaamte gevoel meer hebben dat de meeste van hun landgenoten honger lijden ik hoop ook dat deze figuren snel op reserve bank aldaar belanden omdat ze geblesseerd zijn of niet dat opbrengen om en wedstrijd naar hun dure hand kunnen zetten
   De Europese of FIFA bonden zijn de grootste corrupte geldbende die er bestaat maar de rechter vind dat van niet want ook die hebben ze rijkelijk beloont met steekpenningen om dat te rechtvaardigen

 4. Je ziet toch met eigen ogen dat die donkere mensen uit primitieve culturen allemaal mensen zijn net als wij, omdat ze kunnen voetballen.

  • Zelfs Fransen die met hun kromme benen niet normaal kunnen voetballen, zijn geëmancipeerd door buitenlanders. De Fransen leven met een even groot superioriteitscomplex als de nazi’s, ze hadden alleen de zelfreflectie dat ze zich onmogelijk aan ons kunnen voorstellen als supermen. Ze zijn dus meer nationalistisch dan racistisch, ze zijn de norm met hun super(supra)nationalisme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in