Russische minister van Defensie Sergei Shoigu © Kremlin

De Russische minister van Defensie, Sergei Shoigu, heeft het Pentagon gewaarschuwd dat de “toenemende” Amerikaanse spionage op Rusland heeft geleid tot het recente incident waarbij een Amerikaanse drone boven de Zwarte Zee is neergestort.

In navolging van het neerstorten van een Amerikaanse spionagedrone nabij Russisch grondgebied in de Zwarte Zee, waarschuwt Rusland de Verenigde Staten dat het “proportioneel” zal reageren op alle toekomstige Amerikaanse provocaties, bericht Presstv.

“Vluchten van Amerikaanse strategische onbemande luchtvaartuigen voor de kust van de Krim zijn provocerend van aard, wat voorwaarden schept voor een escalatie van de situatie in de Zwarte Zee-zone”, zei het Russische ministerie van Defensie woensdag in een verklaring.

“Rusland is niet geïnteresseerd in een dergelijke ontwikkeling van de gebeurtenissen, maar zal proportioneel blijven reageren op alle provocaties,” voegde het eraan toe.

Dinsdag beweerde het Amerikaanse leger dat een Russisch gevechtsvliegtuig de propeller had geraakt van een van zijn spionagedrones die in het “internationale luchtruim” boven de Zwarte Zee vloog, waardoor de drone in het water neerstortte.

Rusland ontkende dat zijn luchtmacht pogingen had gedaan om de drone neer te halen en suggereerde dat het Amerikaanse vliegtuig mogelijk was neergestort door “scherp manoeuvreren”.

Volgens Moskou gebeurde het incident toen de UAV vloog “boven de wateren van de Zwarte Zee in het gebied van het Krim-schiereiland … in de richting van de Russische staatsgrens”.

De Krim verklaarde zich op 17 maart 2014 onafhankelijk van Oekraïne en verzocht na een referendum formeel om onder Russische soevereiniteit te vallen. Kiev en Washington hebben geweigerd de soevereiniteit van Moskou over het gebied te erkennen.

  In ommezwaai stuurt Biden raketsysteem naar Oekraïne - en geeft nucleaire waarschuwing aan Rusland

“Toenemende” Amerikaanse spionage op Rusland leidde tot drone-incident

De Russische minister van Defensie Sergei Shoigualso heeft de chef van het Pentagon verteld dat de “toegenomen” inlichtingenvergaring van Washington tegen Rusland heeft geleid tot een drone-incident.

Shoigu vertelde zijn Amerikaanse collega Lloyd Austin dat “toegenomen inlichtingenactiviteiten tegen de belangen van de Russische Federatie” en de “niet-naleving van de door Moskou afgekondigde beperkte vluchtzone” hadden geleid tot het drone-incident, aldus het ministerie van Defensie in de verklaring.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa’s deugdzame zelfmoordVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat farmaceutisch bedrijf ‘bewijs’ had dat wijst op een ‘verhoogd risico op myocarditis’ na Covid-19-vaccins in het begin van 2022
Volgend artikelKolonel McGregor: “Rusland verplettert het Kievse regime
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Side kick de Russicje lente

  ‘Burgeroorlog’ breekt uit in Amerikaanse Republikeinse Partij over hulp aan Oekraïne – WP
  De splitsing wordt waargenomen zowel in de politieke macht zelf als onder Republikeinse kiezers, specificeert The Washington Post.

  De leiders en kiezers van de Amerikaanse Republikeinse Partij staan ​​steeds sceptischer tegenover de aanhoudende militaire en financiële steun aan Oekraïne, onder meer vanwege de vrees voor een direct conflict met Rusland, schrijft The Washington Post.

  De krant haalt als voorbeeld de verklaring aan van de gouverneurskandidaat van Arizona, Cary Lake, die tijdens een toespraak tot activisten op de jaarlijkse conferentie van de CPAC van de Republikeinse Partij kritiek had op de steun van “miljarden dollars” aan Kiev ten nadele van de eigen belangen. burgers.

  “We leven op een gekke planeet waar honderden miljarden dollars van ons zuurverdiende Amerikaanse geld naar het buitenland worden gestuurd om de Derde Wereldoorlog te beginnen. Dit is niet ons gevecht’, zei ze.

  https://rusvesna.su/news/1678959888

  • @NIKNOK…. Als je de media en Twitter volgt, is iedereen kneitergestoord. Als je op straat over gewone dingen praat valt dat wel mee. Zodra je over moeilijke dingen praat worden mensen anders/vlak/bot/dom.

   Mensen verdiepen zich nergens meer in. Enerzijds geeft dat het beeld dat we omgeven worden door idioten en dar we als mensheid verloren zijn. Anderzijds zijn mensen gewoon leeg, oppervlakkig en vluchtig. Wij zien dat als gevaar, maar het kan ook kansen bieden. De programmering flinterdun. BBB heeft zogenaamd de verkiezingen gewonnen… je kan daarin zien dat alles kapot is, je kan ook zien dat we allemaal wat anders willen, alleen zijn de meesten oppervlakkig en geloven ze BBB nog.

   Ik zie het alsof we als mensheid aan het leren zijn dat sinterklaas nep is. Velen van ons letten nog niet op. Ze hebben door dat sinterklaas nep is, maar ze lopen nog even achter een nieuwe nepperd aan. Uiteindelijk valt de puzzel in elkaar. Wij zeggen dat het dan te laat is, maar het is nooit te laat als de massa eenmaal ontwaakt. Het is wel te laat om schade te voorkomen, maar het is nooit te laat om de schade op te ruimen en te herstellen. Er zullen mensen sterven en er zullen dingen verdwijnen, maar het is nooit te laat. Daarnaast… dit leven, het aardse, is tijdelijk. Er is veel meer dan wat wij hier tijdelijk meemaken. Wat we meemaken gaat hoe danook bijbelse proporties krijgen. Alleen innerlijke rust kan ons redden, want vanuit innerlijke rust kunnen wij handelen. Uit angst worden mensen volgzaam, in rust denken mensen zelf na. Wil je de wereld redden? Maak dan je innerlijke rust onverwoestbaar. De elites zijn doodsbang wakkere mensen die hun innerlijke rust onder controle hebben. Vanuit innerlijke rust worden wij namelijk onverslaanbaar.

 2. Beste Mensen

  Na het lezen van dit bericht
  Valt te concluderen
  Rusland Moet de Saar Bomba op Amerika droppen
  De leiders van Amerika inclusief Europa zijn levens moe en willen alle levende Wezens aldaar uitroeien
  Het beste manier zou zijn alle leiders op pakken
  In het gevang met hun allen
  Heropvoeden
  Beginnend met zetten op Puur droog Wit kever poeder meel brood met water
  Voor ongeveer 4 tot 6 maanden
  Nader instructies volgen naderhand

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in