De twee jongens op de foto hierboven zijn vermoord door de Israeli Occupation Forces. Ik zal de Israëlische troepen niet langer IDF (Israeli Defense Forces) noemen. De Israëlische troepen gedragen zich niet als een gedisciplineerd leger wanneer ze systematisch ongewapende burgers mishandelen en doodschieten. Ik erken dat er in een oorlog momenten kunnen zijn waarop een soldaat een fout maakt en in het heetst van de strijd onbedoeld een burger doodt. Dat is hier niet aan de hand. Ik plaats dit videobewijs als indirect bewijs dat dit geen geïsoleerde incidenten zijn. Het is een verwerpelijk beleid en het levert visueel bewijs van crimineel gedrag van Israëlische soldaten, schrijft Larry Johnson.

We beginnen met een geweldloze maar walgelijke video. Israël haalt een jongetje bij zijn moeder weg en brengt hem naar de gevangenis. Niets rechtvaardigt dit soort gedrag. Leg me alsjeblieft uit wat het verschil is tussen SS-soldaten in Auschwitz die een zoon uit de armen van zijn moeder rukken en dit?

En daar houdt het niet op. De IOF drongen een ziekenhuis in Gaza binnen en dwongen de medische staf om pasgeboren baby’s in de steek te laten. Herinner je je al die krokodillentranen in het Amerikaanse Congres toen de Irakese strijdkrachten vals beschuldigd werden van het gooien van baby’s uit couveuses? Nou, dit is niet in scène gezet.

Nu wordt het nog duisterder. Herinner je je de video die op 7 oktober opdook van Hamasstrijders die het lichaam van een Israëlische soldaat ontheiligden door op zijn levenloze gezicht te stampen? Dat was een oorlogsmisdaad en toonde een gebrek aan adequaat bevel en controle in die specifieke Hamas-eenheid. Walgelijk. Maar hier is een video van Israëlische soldaten die hetzelfde doen met een levende dove Palestijn. In plaats van een gehandicapte man te beschermen, kozen deze Israëliërs ervoor om hem te mishandelen. In Duitsland was er in de jaren ’40 van de vorige eeuw een schoft, een monster met een snor, die voorstander was van het uitroeien van gehandicapten. En toch hebben we hier een groep Joodse soldaten die zich met soortgelijk gedrag bezighouden.

  Israëlische wetgever: Gaza-oorlog is laatste oplossing door zionistisch Israël om Palestijnen uit te roeien, en westerse staten zijn medeplichtig

Ik heb het ergste voor het laatst bewaard. Israëlische soldaten die ongewapende tieners neerschieten. Dit is onvergeeflijk. Israël heeft niet-dodelijke munitie, zoals bonenzakjes, die in deze situatie gebruikt kunnen worden. Maar dat is niet wat we zien. De jongeren zwaaien niet met wapens en dreigen niet op de Israëli’s te schieten. Ik ben een gecertificeerd vuurwapeninstructeur. Ik train burgers in zelfverdediging en verborgen wapen dragen. Je trekt je wapen alleen en schiet er alleen mee als je leven of dat van iemand anders in direct gevaar is voor de dood of ernstig lichamelijk letsel. Niets van wat je in de volgende video’s ziet, voldoet aan die norm.

Je zult in de volgende video zien dat het slachtoffer iets in zijn hand had. Het is geen pistool. Het kan een soort vuurwerk zijn (het ziet er niet uit als een granaat). In ieder geval wordt hij neergeschoten terwijl hij het aansteekt. Hij valt achterover en we zien het voorwerp niet ontploffen. Dit is geen oorlog. Dit is moord.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israel verliest strijd om harten en geesten terwijl het de aanvallen in Gaza voortzetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnderschat Iran op eigen risico
Volgend artikel“Botsing der beschavingen” dreigt bij EU-verkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Dit mag allemaal, ben benieuwd wanneer Netanyahu naar ons parlement komt zodat de ministers weer kunnen klappen!!!! Net als bij die etnisch Russen moordenaar Zelensky!!

 2. Niks nieuws. Het koloniale bezettingsleger van Israël is al in de derde generatie actief bij de totale willekeur, onderdrukking en deportaties van de Palestijnen, het onrechtmatige nederzettingenbeleid, het doorkruisen en afgrendelen van Palestijns grondgebied d.m.v. ‘Berlijnse Muren’ en ‘check points’, het tot bloedens toe isoleren en knevelen van de Gaza-bevolking en het uitsluiten van Israëlische burgers met een Arabische ‘identiteit’.

  Zelfs de ‘kwaliteits’ MSM erkennen schoorvoetend wat allang zonneklaar was: VS/Israël WISTEN van de voorbereiding door Hamas van 7 oktober. Ze hebben het laten gebeuren, zelfs uitgelokt, om eindelijk definitief af te rekenen met alle ’terroristen’ en ‘schurkenstaten’ in de regio.
  De valse honden in Jeruzalem en Washington zijn verantwoordelijk voor de gevolgen, maar hebben in elke betekenis compleet schijt aan de ‘Kribbe van Bethlehem’.

 3. Het zielige Calimero joden, met hun politieke “MEDELIJDEN BELEID”.
  Ik ken joden die me zeggen, die Holocaust is voor ons een geschenk uit de hemel.
  Daarom mogen we van de hele wereld, doen en laten, wat God verboden heeft, zeiden ze.
  Totaal aantal slachtoffers WOII 68 miljoen.
  Aantal Chinese slachtoffers WOII 28miljoen.
  Aantal Russische slachtoffers WOII 22 miljoen.
  Aantal Duitse slachtoffers WOII 10 miljoen.
  Aantal overige Wereld slachtoffers WOII 2 miljoen.
  Aantal Joodse slachtoffers (holocaust) WOII 6 miljoen, = peanuts ter vergelijking met de anderen.
  Maar door die joodse politieke “MEDELIJDEN BELEID” hebben ze de halve wereld voor hun op de knieën gekregen.
  Wat vinden we die joden toch zielig, NOU IK NIET, geen jood heeft in die hele WOII mee gevochten tegen de NAZIES, geen 1 Jood heeft in de WOII in een leger gezeten.
  De joden hebben totaal niet gevochten voor hun vrijheid in de WO II, zij hebben dat de andere laten doen..!!
  En dan een andermans land inpikken, en dan leven in een gestolen land.
  Joden ik heb er niks mee, en wil er ook niks van hebben.
  Het is daarom dat ik al jaren, al hun producten boycot…!!!

 4. Dit komt niet goed, jongens.
  Heb een jaar of 10 geleden al 2x gelezen dat de ergste pogrom op joden nog moet komen.
  Ik denk dat dat heel spoedig zal zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in