© European Parliament, Ursula Von der Leyen – April 2022, (CC BY 2.0)

Kijk eens wie er een nieuwe onderscheiding heeft gewonnen – en uitgereikt – die bescheiden vergeleken wordt met de Nobelprijs voor de Vrede.

Als u nog nooit van de non-profitorganisatie World Law Foundation hebt gehoord, is het u vergeven. Maar ondanks het feit dat ze pas sinds 2019 bestaat, heeft ze al een prijs in het leven geroepen die door de Westerse pers wordt omschreven als niets minder dan het “gerechtelijke equivalent” van ’s werelds hoogste onderscheiding voor het bevorderen van vrede, schrijft Rachel Marsden.

Ik vraag me af waar ze dat idee vandaan hebben, als het niet van de organisatie zelf komt. Kan iemand zomaar een denktank oprichten en deze belasten met een prijs die wordt aangeduid als de nieuwste versie van de Nobelprijs voor de Vrede? Veel succes daarmee – tenzij het bestuur natuurlijk vol zit met establishment zwaargewichten – in dat geval vertellen mensen zichzelf gewoon dat het legitiem moet zijn omdat al deze VIP’s er anders niet bij betrokken zouden zijn.

Dus een paar dagen geleden kwamen de bescheiden mensen van de World Law Foundation bijeen bij de Verenigde Naties in New York voor het World Law Congress. Een van de belangrijkste agendapunten was het uitreiken van de World Peace and Liberty Award van dit jaar aan niemand minder dan de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, de ongekozen feitelijke koningin van Europa, die de prijs namens de commissie in ontvangst nam.

Wow, die zag ik niet aankomen. Vooral omdat een voormalig EU-commissaris de vicevoorzitter is van het bestuur van de groep, waarin ook voormalige Poolse en Franse premiers, voormalige Sloveense en Letse presidenten, een voormalig vicevoorzitter van de EU en verschillende Westerse prominenten uit het bedrijfsleven, academici en juristen zitten.

  Poetin noemt de EU en haar lidstaten "kolonies" van de VS

Je zou denken dat diezelfde EU-commissie onder leiding van Von der Leyen een controversiële kandidaat voor een vredesprijs zou zijn, gezien het feit dat zij voortdurend de kant van Washington’s militaire interventionisme heeft gekozen of op zijn minst weinig tot niets heeft gedaan om het te stoppen, en zelfs de weg heeft geleid in het geval van de Libische regimewisseling. Onlangs nog had de EU de kans om het conflict in Oekraïne te stoppen nog voor het begonnen was, door van Kiev naleving van de Minsk-akkoorden te eisen en de bewapening en training van anti-Russische strijders aan de grens met Rusland door het Westen af te wijzen.

“Voor de allereerste keer zal de Europese Unie de aankoop en levering van wapens en andere uitrusting financieren aan een land dat wordt aangevallen,” zei von der Leyen vorig jaar en noemde het “een keerpunt”. Weet u wat nog meer een keerpunt is? Een vredesprijs geven aan iemand wiens reflexmatige reactie op een gewapend conflict was om het gebied met nog meer wapens te overspoelen. Maar misschien is de Nobelprijs voor de Vrede wel de juiste vergelijking, aangezien deze voortijdig werd toegekend aan de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, nog voordat hij opdracht kon geven voor meer bombardementen in Afrika en het Midden-Oosten.

Von der Leyen belichaamt blijkbaar ook het toppunt van vrijheid. Of in ieder geval het beste dat deze groep kon vinden. Tegen wie nam ze het eigenlijk op? Heeft het landgoed van Genghis Khan de prijs afgewezen of zo?

“We presenteren deze maand een wetsvoorstel voor een Digitale Groene Pas,” tweette ze in maart 2021. “De Digitale Groene Pas moet het leven van Europeanen vergemakkelijken. Het doel is om hen geleidelijk in staat te stellen om zich veilig in de Europese Unie of in het buitenland te verplaatsen – voor werk of toerisme.” Ze liet gemakshalve het deel weg over Europeanen die het basisrecht wordt ontzegd om toegang te krijgen tot alledaagse ontmoetingsplaatsen, te reizen, te werken en samen te komen – en dat allemaal omdat u ervoor koos om geen prik te nemen die overdracht noch verwerving van een overweldigend te overleven virus verhinderde. We hebben het over hetzelfde Big Pharma-vaccin waarover Von der Leyen zelfs aan een onderzoekscommissie van de EU zelf nog persoonlijke communicatie met de CEO van Pfizer moet overhandigen in de periode dat de EU een deal met het bedrijf sloot.

  EU verdrinkt in nutteloze vaccindoses: Pfizer wil nu betaling voor vaccins die nooit gemaakt zullen worden

Von der Leyen is ongeveer net zo open en vrij geweest in deze zaak als zij en de EU-Commissie met mediaplatforms en verhalen die het gevestigde dogma in twijfel dreigen te trekken, door van bovenaf verboden en wetgeving uit te vaardigen die elk behoorlijk proces op het niveau van de natiestaat terzijde schuiven.

Dus nadat ze zichzelf hadden afgevraagd wie een waardige ontvanger van deze wereldwijde vrijheids- en vredesprijs zou zijn, en met een ongekozen EU-bureaucraat op de proppen waren gekomen die Europa en de wereld dieper in gewapende conflicten sleept en Europeanen in armoede door inflatie en intellectuele duisternis door censuur, richtten ze zich op de vraag van de presentator. Deze mensen van Wereldvrede en Vrijheid hadden blijkbaar zoiets van: “Wie kunnen we vragen om dit te presenteren die vrijheid en vrede belichaamt? Hé, wat dacht je van die kerel in Canada die het Freedom Convoy konvooi onderdrukte en wiens land de neonazi’s van Azov hielp opleiden om oorlog te voeren tegen Rusland en dat vervolgens probeerde te verbergen voor de pers om niet in verlegenheid te worden gebracht?”

De Canadese premier Justin Trudeau. Niets straalt vrijheid uit als een staat van beleg-achtig optreden tegen een groep toeterende truckers die protesteren tegen de tweedeling van de samenleving die wordt bevorderd door Trudeau’s autoritaire Covid-mandaten – en vervolgens hun bankrekeningen blokkeren als ontmoedigingstechniek.

“Door Brexit vroegen velen zich af of de unie sterk zou blijven. Het euroscepticisme nam toe. En protectionisme en autoritarisme kwamen steeds meer voor,” zei Trudeau, vermoedelijk als een pas benoemde autoriteit op het gebied van autoritarisme, omdat hij er onlangs zelf aan had meegedaan.

  Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”

“Terwijl koren als ‘America First’ luider werden, hielden zowel Canada als Europa vast aan onze overtuiging dat groei niet voortkomt uit het optrekken van muren en het naar binnen keren,” voegde de Canadese premier eraan toe. Eigenlijk heeft niemand harder meegezongen met het America First refrein dan Canada en Europa, die blindelings de agenda volgen die in Washington wordt bepaald over alles van Oekraïne tot klimaat, zelfs als dit ten koste gaat van de belangen van hun eigen burgers.

Als beide – of één van beide – westerse entiteiten zich ondubbelzinnig tegen Washington hadden gekeerd in recente belangrijke kwesties van mondiaal belang, dan zou de wereld er veel beter aan toe zijn, in de eerste plaats hun eigen burgers. En dan hoefden ze niet op hun eigen hoorn te blazen en een grote zaak te maken van een paaiende gevestigde entiteit die hen ook een klap op het wereldtoneel geeft.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Nazi wortels van EU Führer Ursula von der LeyenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeprikt, hersenletsel en gemeden door mijn man
Volgend artikelWaarom is het “nieuwe offensief” van Oekraïne gedoemd te mislukken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Mooi dat FN ook deze aan de kaak heeft gesteld.
  Het werkt hetzelfde als bij kanker. Een metastase is en blijft kanker.

  • Ik heb mij zojuist zelf een onderscheiding gegeven en ben nu ridder in naam van de wappies en dat is een eer voor mij dat ik deze titel mag dragen maar let op niet in de naam van de koning maar in naam van het volk en dat is vele malen meer waard als die onzin van die van der leyden ik heb geen mensen vermoord maar zij wel.

 2. Al die zogenaamde borstklopperij, net als in de film en muziek industrie met al hun awards.
  Vind het lachwekkend en triest tegelijk

  • Ze doen dit enkel en alleen voor de slapende mensen die er nog in geloven. Ze moeten wel, want dit is hoe ze die groep besturen… het wordt elke week krankzinniger omdat de meerderheid niet eens meer kijkt en de rest is wakker en doorziet alles… en een heel heel heel heel klein groepje volgt dit en gelooft dit… en die zijn allemaal politicus of WEF deelnemer. Hun wereld is stervende, hun circus is een circus voor en door de clowns, niemand komt nog in hun circus, maar ze blijven gewoon zweren dat de hele mensheid in hun circus en naar hun show kijkt en alles gelooft.

   Het is als een oplichter die wordt ontmaskerd, maar hij heeft geen andere strategie dan blijven liegen en oplichten… en om het kracht bij te zetten, rijkt de oplichter zichzelf een prijs uit dat hij/zij is benoemd tot de eerlijkste mens op aarde.

   Hahahahaha… deze clowns zijn clowns voor de clowns. Haha… ze gaan tenonder en ze weten het, en ze kunnen niks beters verzinnen dan zichzelf tot demi-goden te kronen… zo doen ze het al duizenden jaren. Ze zijn zo dom… zij hebben niks geleerd, ze doen al duizenden jaren hetzelfde, want hun leugens werkten prima. En nu ineens niet meer… maar ze hebben nooit nagedacht over verliezen, dus ze hebben helemaal geen plan wat nu te doen. Hahahaha… als er hier intelligentsia meelezen… jullie team van verraders gaat verliezen… red je ziel nu het nog kan.

  • Het is een soort van zelf overschatting een mens dat in een hele andere wereld leeft dan de onze maar wij wappies blijven haar een moordenaar vinden zonder respect naar de mensheid en dat is zeer gevaarlijk want dat had Hitler ook en uiteindelijk plegen ze zelfmoord.

 3. Lachwekkend en boosheid heb ik eigenlijk nu wel gelijktijdig, maar aan het einde zal toch een nwe alliantie hopelijk een grotere rol spelen in de internationale politiek, ik moet geduld hebben daarvoor maar geduld is niet mijn sterkste kant dat weet ik!

  • Beste flardinga,
   Mijn geduld is al jaren op.
   Helaas, dat is onze uitdaging.
   Maar aan de zelfverheerlijking van deze satanische pedofiele criminelen, stoor ik me niet.
   Vind ik tijdverspilling, en omdat ik ongeduldig van aard ben, heb ik geen tijd om mij hieraan te storen.
   Wij roepen onze eigen prijs voor ‘ bevordering van vrijheid van het individu’ uit.
   En voor mij gaat deze prijs naar; FRONTNIEUWS 🔥🪓💪👍 🎈 🥳

 4. Al dit theater is puur voor henzelf zodat ze zelf erin kunnen blijven geloven, want de realiteit hamert te hard op hun eigen bubbel genaamd illusie.

  • Juist… deze debielen denken dat alles werkt obv zelf affirmatie. Dat klopt voor een deel, maar alleen onzekere en bange mensen hebben constant affirmatie nodig. Ze zijn doodsbang… ze willen de realiteit/de waarheid knechten, maar ze praten voor lege zalen en bluffen en liegen zich overal naar hun doelen toe. Het spel is bijna op… de wakkere groep gaat afhaken en dan is hun circustent helemaal leeg… want de slapers hebben hun kop in het zand en horen of zien niks en de wakkeren lopen weg van hun circus… ze eindigen binnenkort helemaal alleen… zoals nutteloze eters horen te eindigen. They will own nothing, they will be lonely and they will be unhappy.

   Tijd om ze te zien voor wat ze zijn… clowns in een leeg circus die ALLES doen om te faken dat ze voor 8miljard mensen onmisbaar zijn. Hahaha… ik kan niet wachten tot ze elkaar gaan naaien en aanvallen, want dat doen verraders als hun misdaadsyndicaat instort. Er is geen eer onder dieven en ze gaan elkaar verwoesten als duidelijk wordt dat ze niet kunnen winnen. Nog even volhouden wakkere lieverds… het licht dat hen allen ontmaskerd is op volle snelheid onderweg.

   • Wanneer stop deze Muppet onzin wanner worden de schaapjes eindelijk eens wakker maar ja die geloven in sprookjes en haar nieuw boek zal dan ook heten , De hoer van het WEF de hoer van de EU zou Frans Timmermans ook al over haar heen gekropen zijn?.

 5. Sum kotsen, zichzelf op een voetstuk plaatsen, oorlogje spelen, alles afpakken, ons in een crisis storten en ons vastplakken ter controle aan digitale pas, wie heeft jou niet verslagen? Er zin maar een paar stinkerds die deze foundations oprichten dus geen tegenstand, net als de Gates foundations, wef leden, allemaal maar een handje vol tegen de rest van de 8 miljard mensen, maak jezelf maar belachelijk. Wie was je tegenstander????

 6. Ergens kan ik erin komen dat Ursula Von Der Liar de prijs van de vrede krijgt toebedeeld, aangezien het westen oorlogen propageert als zijnde vrede op aarde voor iedereen. Wil je vrede, bereid U dan voor op oorlog is in zekere zin juist, maar het westen ontbreekt het aan voorbereiding en passen ze gewoon oorlog toe als afkorting naar hun vrede op aarde. En de vrijheid, ja, die mag ze ook krijgen want als ze hun doelstelling halen zijn ze vrij te doen wat ze willen omdat niemand ze op de vingers kan tikken.

  In het perspectief van het westen is UVDL zeker één van de geschikste personen om de de prijs in ontvangst te nemen.

 7. Telkens ik die huichelachtige corrupte rotkut haar degoutante kop zie zwellen mijn sternocleidomastoide spieren buiten proportie op van pure razernij !

 8. Dat is hetzelfde als een prijs krijgen voor het opruimen van de staat terwijl je net uit het stemhokje loopt…

  Net zo fake als alles wat deze lui uithalen en geen aandacht waard, die is dan verloren en levert niets op. We weten ondertussen toch wel tegen wie wij het op moeten nemen? En de simpelste oplossing is alles negeren en nergens aan mee doen. Dat ontneemt ze alle macht die ze naar zich toe hebben getrokken.

  De mens erkent deze macht door te luisteren, stop met conformeren, dat is de enige oplossing. Al het andere klinkt leuk maar gaat nooit gebeuren.

 9. Een van de veren op haar hoed is ook het akkoord met Tunesië om vluchtelingen “tegen te houden” zodat ze niet naar Europa kunnen gaan. De ngo’s reageren hierop (zoals gebruikelijk) met een schokkende foto van een moeder en een kind, dood achtergelaten in de woestijn. Die is bedoeld om bij de gewone mens emoties los te weken. Van de hulporganisaties is dit ook een halfslachtige aanpak, want ze weten drommels goed dat niet Tunesië de oorzaak is, maar het leegzuigen van de Afrikaanse landen door Europese en andere supranationale ondernemingen. Ik vergeet nooit dat een Tunesische jongeman zichzelf in brand stak omdat hij gediplomeerd was en geen baan vond, waarna hij maar met een kraampje de baan optrok en werd weggestuurd door de politie. Het was het begin van de Arabische lente. Ik kan me dan ook goed indenken dat de Tunesische president niet vergeet wat zijn voorganger is te beurt gevallen en daarom populistisch reageert. Bijna al die landen zitten op een tijdbom, met jonge, afgestudeerde mensen die geen toekomst hebben. China brengt ook geen zoden aan de dijk. Ze bouwen wel wegen en rusten havens uit, maar met eigen werkkrachten, en bedoeld om bodemschatten weg te slepen. Een duurzame oplossing hoef je van ngo’s of de Europese vredesprinses niet te verwachten. Trouwens, wat hebben die hulporganisaties in de talloze jaren dat ze bezig zijn al opgelost? Hier en daar ingrijpen, als de cijfers erg genoeg zijn, meer niet. Een van de grofste uitspraken die ik zopas heb gehoord is dat slavernij ook positieve kanten had, want ze bracht de slaven vaardigheden bij. Jazeker, vaardigheden die je een vroegtijdige dood in ruil voor een hut en wat voedselafval bezorgde. Ga daar maar eens aan staan.

  • de rekeningen worden (nu al) betaald..in kwartjes het begin van een gigantische Pay-Back..geef ze eens ongelijk..de vaardigheden zullen kwistig gebruikt worden…

  • De vrijwilligers en andere goedwillende mensen niet te na gesproken, maar wat hebben de hulporganisaties dan echt gedaan? Ja veel dure zendtijd gekocht om zielige kinderen tentoon te spreiden om geld in te zamelen. En directeuren van die clubs te voorzien van een riant salaris. Maar wat is er echt beschikbaar voor de broodnodige hulpverlening? Slachtoffers van oorlogen en droogtes die veroorzaakt zijn door de “hulpverleners” op de achtergrond. Die aan hun zogenaamde investeringen flink verdienen. Je ziet nooit een vervolg van wat er met die kinderen is gebeurd. En tegenwoordig vraag ik me sowieso af wat er met die kinderen gebeurt.

 10. Het is een kwestie van geduld…………de E.U. zal spoedig uit elkaar vallen. Hup Rusland Hup!!!!!
  Het is betreurenswaardig om te zien dat hier in de E.U. de soevereiniteit voor eigen huis en haard en land, waarden en normen en respect totaal verdwenen zijn. Lekker WOKE bezig zijn is nu erg in, maar vergeet niet……….everything woke will get broke and turn into shit!!!!

 11. Deze satanische fascisten geven zichzelf heel graag prijzen om hun ‘aanzien’ in de wereld van de schaapjes te vergroten en hun dictatuur te ‘legitimeren’.

  Misschien kan Mvr. EU-Dominatrix zelfs toetreden tot het rijk der Black Nobility. Om haar sneeuwwitje imgao te bedoezelen met wat meer kleurrijk bloed… en tegelijkertijd van de Adrenochrome te ‘genieten’!

 12. Is voor deze smerige trut nog een raam vrij in Amsterdam op de wallen dan dient zij nog ergens voor maar ik vrees dat zelfs zwervers er nog niet willen op kruipen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in