De huidige populatie Amish in Amerika nadert snel de 400.000, met de grootste concentraties van 90.000 in Pennsylvania en 82.000 in Ohio. Amish hebben zich in 32 Amerikaanse staten gevestigd en hebben gemiddeld 7 kinderen per gezin, dus de bevolking groeit snel. In een gloednieuw, uitgebreid onderzoek (vanaf juni 2023), gepresenteerd door Steve Kirsch aan de Senaat van de staat Pennsylvania, werd berekend dat voor Amish kinderen, die strikt 100 procent niet gevaccineerd zijn (volledig ongevaccineerd), typische chronische aandoeningen nauwelijks of helemaal niet voorkomen, schrijft Tapnewswire.

Deze chronische aandoeningen, ook wel vermijdbare ziekten en aandoeningen genoemd, waar bijna alle gevaccineerde kinderen en delen van de Amerikanen aan lijden, zijn onder andere auto-immuunziekten, hartaandoeningen, diabetes, astma, ADHD, artritis, kanker en natuurlijk… wacht voor het… autisme (denk aan ASS en het Syndroom van Asperger).

Panelleden van deskundigen getuigden hoe gezond Amish kinderen zijn in vergelijking met gevaccineerde Amerikaanse kinderen

Misschien is het wel goed om mensen af te schrikken van vaccins, voor al die pro-vaccin-fanatici die denken dat elke voorstander van natuurlijke gezondheid een “samenzweringstheoreticus” is die ziekte en wanorde verspreidt door te praten over vuile vaccins, vaccinatieletsels en door vaccins veroorzaakte sterfgevallen. Tijdens de getuigenis vertelden deskundige gezondheidsadvocaten waarom er nooit rapporten zijn gepubliceerd over de gezondheid van Amish kinderen in het algemeen, en zeiden: “Na tientallen jaren de Amish bestudeerd te hebben, is er geen rapport omdat het rapport vernietigend zou zijn voor het narratief. Het zou aantonen dat het CDC het publiek al tientallen jaren schade berokkent door niets te zeggen en alle gegevens te begraven.”

  Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van "plotseling" overleden of ernstig zieke sporters

Dr. Peter McCullough, een top cardioloog in Amerika, met bergen peer-reviewde, gepubliceerd werk, getuigde voor de Amerikaanse Senaat en voor wetgevende instanties in de hele V.S., over de gevaren van vaccins, waaronder de COVID-19 genmuterende injecties. Over de pandemie gesproken, de Amish gingen NIET in lockdown, ze zetten GEEN maskers op die bacteriën voortbrengen en ze “vaccineerden” zeker NIET voor de Wuhan Lab Griep. Ze negeerden elk mandaat en protocol van de CDC en Fauci-propaganda, inclusief de dodelijke stolselinjecties (omdat ze beter wisten dan zich te laten injecteren met miljoenen giftige, kleverige spike-eiwitten en grafiet nanodeeltjes).

Raad eens wat er gebeurde? De Amish hadden een 90 keer hoger overlevingspercentage van COVID dan de rest van Amerika (Frontnieuws: Amish gemeenschappen die CDC Covid richtlijnen trotseren hadden ’90x lager sterftecijfer’ dan de rest van de VS). Niemand wil hierover praten, behalve voorstanders van natuurlijke gezondheid. Als je er iets over post op social media, word je onmiddellijk verbannen, op een zwarte lijst gezet en bestempeld als “verkeerde informatie” of “desinformatie”.

Waarom is het zo belangrijk om vaccins te mijden als de pest? Kijk eens naar al die krankzinnige ingrediënten die in vaccins worden gebruikt, zoals conserveringsmiddelen, emulgatoren, hulpstoffen, genetisch gemodificeerde bacteriën, gemuteerde virussen en steriliteitsveroorzakende chemicaliën. Dit staat allemaal open en bloot opgesomd. Geen enkel mens zou ooit iets hiervan in zijn bloed en spierweefsel geïnjecteerd mogen krijgen, waarbij de normale afweerschilden van het lichaam, waaronder de huid, longen en het spijsverteringskanaal, omzeild worden.

Deze giftige, soms dodelijke ingrediënten bevatten kwik (hoge doses in de griepprik met meerdere doses), menselijk bloed (albumine van abortussen), dodelijke varkensvirussen genaamd circovirus (in Rotateq Rotavirus jabs), adelaarsbloed, hondenbloed, geïnfecteerde groene apenniercellen, sucralose, mononatriumglutamaat (MSG), koeienbloed, kippenbloed, eieren, zuivel, antibiotica, pindaolie (ja, er blijven resten achter, vandaar alle dodelijke pinda-allergieën), latex (van de stoppen op de naalden en flacons waar de naalden doorheen gaan), aluminium en nog veel meer.

  DNA-verontreiniging in COVID-prikken kan toename van kanker, stolsels en auto-immuunziekten verklaren

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De perfecte controlegroep: De ongevaccineerde Amish verbrijzelen het Corona- en vaccin-narratiefVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCIA’s running Oekraïne ontkracht Biden’s gebazel over geen Amerikaanse laarzen op de grond
Volgend artikelOpen brief aan Zijne Excellentie Volodymyr Zelensky, President van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Ten eerste onbespoten voedsel van eigen land, melk producten van gezond vee, maar belanrijkste denk ik dat deze Amish kinderen niet gevaccineerd zijn óók niet tegen kinderziektes ect, gezondere mensen zijn er niet op veel plaatsen dan in het Westen van Pennsyvania.

  Ook werd het dorp waar meisjes seks hebben gehad voor het huwelijk op een strontkar door het dorp gereden om als een duivelse waarschuwing te dienen, de naam van het dorp ben ik even vergeten en nu te lui om het op te zoeken óók daar in het dorp waren ze fel tegen de mRNA “vaccins”.

  Urkers zijn ook lekker bij de tijd daar kan de rest van Nederland een voorbeeld aannemen n.m.m.

  • Geen vaccinaties vind ik slim, ik heb m’n kinderen ook niet gevaccineerd. Maar wat is er positief aan bemoeien met het seksleven van meisjes?

   • Dat de meisjes hun eergevoel houden, geen sletjes worden die denken dat hun zelfwaarde bestaat uit hun uiterlijke aantrekkelijkheid en hoe ze jongens kunnen manipuleren.

    Dit geldt voor jongens trouwens net zo. Alleen die worden niet zwanger. Hoeven geen foetusmoord te plegen om ‘vrij’ te blijven.

    Ik snap je vraag heel goed, maar er zit wel heel veel suggestie in. En heel veel vijandigheid.

  • Als je wel eens op Urk komt en met ze praat weet je ook dat ze met goede reden christen zijn. Kijk ook even naar het monument van verdronken vissers. De echte urkers geloven niet, ze weten uit ervaring dat God bestaat. En daarom is hun handelen ook anders dan in hedonistisch seculier Holland.

   Niet dat Urk perfect is of zo maar je merkt wel dat je in een christelijk dorp bent. En anders dan op de veluwe waar het vaak ’traditie’ is in plaats van noodzaak.

   Mensen die religieus zijn uit traditie zijn erg dogmatisch en zijn vaak strontvervelend eigenwijs en autoritair. Maar ook erg plichtsgetrouw en hardwerkend.

   Mijn laatste gesprek (met een ‘afvallige’) was dan ook niet erg tevredenstellend, “als je maar gezond bent is het allerbelangrijkste”.

   Maar wat heb je aan gezondheid als je een rotleven hebt waarin je niks mag? Waar je niet vrij bent en constant voorgelogen en gemanipuleerd word? Waarin je je alsmaar schuldig voelt, steeds verteld wordt dat je slecht bent en dat je boete moet doen?

   Er zijn vele vormen van religie. Het omgekeerde kan ook. Alles mag, doe wat je wilt (waar ken ik dat van: “do as thou wilt shall be the whole of the law”?). En is nog veel gevaarlijker, zoals blijkt uit dit verhaal. De Amish kennen nog de voldoening van werken op het land en het geluk van een stabiel gezinsleven en gemeente. De eenvoudige geneugten, simple pleasures.

   Satan houd van beide. Diabolos houd van dialectiek. Van uiterst religieus om de vrijbuiters af te schrikken en lekker los te laten slaan.

   Zo zijn beide kampen blind voor wie de Schepper werkelijk is. Een liefdevolle Vader die een relatie wil en geen nep offers, geprevel, herhaling van mantra’s, zweepslagen en pijn. Alleen waarheid, rechtvaardigheid en liefde. Hij heeft de deur open gezet om binnen te komen. Alleen er is maar 1 toegang. Yeshua zei: Ik ben de deur. Ik Ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door mij.

   Relatie betekent samenzijn. Samen praten, eten, doen.

 2. En het achterlijke deel van de natie wilde mij ook zover krijgen om die zooi te nemen. Desnoods dwingend. Dat hadden ze eens moeten proberen.

 3. Was dat niet Staphorst Adriaan, zo werden die dingen opgelost. En dan was het ook klaar. Ik geloof dat er op Ameland ook nog van die rituelen zijn.

 4. Ohio…..was dat niet de plek waar die gif-trein ontspoorde?

  Ook een manier om de wakkere bevolking uit te roeien. Gewoon de complete leefomgeving van dat volk vergiftigen……en je handen te wassen in onschuld.

 5. … over 5G nog geen woord gesproken….het is allemaal helder en duidelijk, enkel de omslag maken naar ene gezond leven en uit de klauwen van de daders is moeilijk….

  • Klopt Duchesne, mijn vrouw heeft ook een nieuwe telefoon, ouwe was kapot en daar zag ik ook 5G staan. Zie dat ding maar eens uit haar handen te rukken. Dan weet ik zeker dat ze geen dingetjes meer doet waar ik dan weer belang aan hecht.

  • Ook Edwin van der Sar is ‘gevaccineerd’ tegen corona en had een uitgesproken mening over mensen die ervoor kozen om zich niet te laten inspuiten met de experimentele gentherapie.

   Het volgende is uit december 2021:

   Marco van Basten vermoedt dat in landen als Engeland, Italië en Spanje meer druk wordt uitgeoefend vanuit de voetballerij. Van der Sar hoopt ook op meer medewerking vanuit de bevolking. “Je zult met je allen de schouders eronder moeten zetten. Als je ziet dat een beperkt aantal mensen niet gevaccineerd is of daar erg tegen is, en het 2G-beleid daardoor wordt tegengehouden, is dat wel frustrerend. Ik denk dat een hoop mensen willen doorgaan met hun leven en naar restaurants, musea en bioscopen willen.”

   “En als ze zich niet willen laten vaccineren, kan de keuze worden gemaakt dat ze een aantal dingen niet kunnen doen”, aldus Van der Sar. Mulder vindt dat de voetballerij ook een rol kan spelen bij het promoten van vaccinaties. Hij wijst naar zijn oude club Schalke 04, die de eigen slogan heeft aangepast van Wir leben Dich naar Impf Dich, ofwel: laat je vaccineren. Volgens Mulder mogen clubs wel wat meer ‘reclame’ maken voor het vaccin. “Dat zou kunnen”, reageer Van der Sar. “Ik ga het oppakken vanaf maandag.”

   Van der Sar behoorde bij de mensen die wel alles gewoon konden doen. Van der Sar mocht naar een restaurant en Van der Sar mocht reizen met een vliegtuig.

   Wij mochten dat niet. Wij mochten toekijken hoe anderen naar binnen gingen en ons uitmaakten voor gestoorde wappies.

   Bron niburo.nl

 6. Nu nog; Zelensky, Rutte, von der leiyen, gates, Fauci, Nuland en nog vele vele anderen.
  Maar dat gun ik ze van harte.

 7. “Voormalig doelman en Ajax-topman Edwin van der Sar ligt vrijdag op vakantie na een hersenbloeding in Kroatië op de intensive care”

  Hij moet heel veel ballen gekopt hebben in zijn carrière, dat kan ook een rol spelen.

 8. De Amich staan nog niet onder curatele van de farmaceuten, die ons van onze geboorte vergiftigen om permanent patiënt bij hen te blijven. Tevens eten de Amich nog alles biologisch in tegenstelling wat wij naar binnen werken wat enkel nog maagvulling is. Zo ook geen geraffineerd suiker, wat de hoofdoorzaak van kankers zijn. Daar de Amich geen elektriciteit gebruiken, zodat hun lichaam niet constant verstoort worden met die kunstmatige elektromagnetische frequenties. De amich leven nog met de seizoenen mee.

  In tegenstelling van ons dat we als werkslaven ongeacht het jaargetijde of weersomstandigheden constant op de zelfde tijd moeten beginnen met onze vrijwillige dwangarbeid. Of in ploegen de klok rond werken, wat funest is voor je bioritme. Terwijl we ondanks we alles wat natuurlijk is bijna hebben afgezworen we toch blijven volhouden dat we welvarend zijn. Omdat we het kunstmatige geld creatie allemaal najagen en daarvan altijd een te kort aan hebben op 1 of andere manier. Waardoor we ons steeds meer laten misbruiken om meer van dat kunstmatige geld creatie spul te bemachtigen. We zijn alles in geld/waarde gaan uitdrukken, maar dan stimuleer je enkel je ego. Je ego wil steeds meer en meer aanzien tegenover andere.

 9. Meneer van der sar. Ik zie m nog op de foto staan met zn kapje op zn bakkes en duimpje omhoog. I got my first vaccination……. dan heb je zoveel gesport en gezond geleefd.en dan ga je gif nemen . Het lijkt wel of 70 pr van de wereld gewoon dom is .en niet meer zelf nadenkt..

 10. Goed artikel!

  Het antwoord is simpel. Zij deden NIET mee met de zgn Codex Alimentarius……

  Al ons voedsel is inmiddels genetisch gemodificeerd, waarbij vitanines, mineralen, bouwstoffen etc. UIT ons eten is gehaald, plaatsgemaakt voor chemische sh*t….. Zie hierover dr. Rima Laibow en wordt wakker. Destijds werd roken als oorzaak voor de vele kankers etc aangewezen, dit als rookgordijn en dekmantel….. Alle vlees zit vol gespoten met hormonen, antibiotica en wordt na de slacht dikwijls ook nog eens bestraald….
  Er is geen oorspronkelijk zaad meer te verkrijgen. Even een voorbeeldje. Je moet 10 sinaasappels eten tegen slechts 1 Jaffa sinaasappel uit Israël, om dezelfde vitanines etc binnen te krijgen.

  Om het nog even uitdrukjelijjer neer te zetten: ik was COPD patiënt en zat al in fase 4 (eindfase).
  Na ontgiften en het slikken van aditieven (chlorella, vitamines etc.) was ik binnen 2 maand volledig medicatievrij… En nu al jaren! Ik heb weer volop lucht. Ik ben niet meer buiten adem, of bebauwd en kan alles weer doen. Inmiddels ken ik al een aantal mede geluksvogels , die net als ik genezen zijn, terwijl dit medisch gezien niet kan.
  Doe je huiswerk en doe onderzoek, zodat je er voordeel mee kunt doen. Op uw gezondheid!

 11. Ofschoon een kleine groep… Th Hopewood Children vertellen hetzelfde verhaal… ongevaccineerd en gezond eten, en gezonder dan alle leeftijdgenoten. Al zijn ze inmiddels veel ouder.

 12. In veel landen zijn er ook geen homo’s!
  Als je d’r eentje bent gooien ze je van het zevende verdiep.
  Ja,geen homo’s…

 13. Waarom ligt Edwin nu op zijn sterfbed en Willem dus niet ? Wie van deze twee heeft zich achteloos laten inprikken ? daar is je antwoord !

 14. Electricity is the main cause of many ”modern” sicknesses. (NOT diseases.)
  So as the Amish live without it, except for battery pocket lights, that’s the main cause removed.
  There’s a book called, ”The Invisible Rainbow” written by a doctor, who followed the historical emergence of many modern sicknesses, including many cancers, that coincided precisely. from town to town. with the introduction of electricity.
  Flu’ or influenza, was so called because it was a sickness caused by an ”influence” (hence the name) and was not a transmittable disease. ALL the major outbreaks of influenza have coincided with each new form of mass EMP. (Electro-Magnetic Pollution.) Comets cause disruptions in the Earths’ EM field, which in turn can cause sickness and maladies, which is why they were viewed with foreboding in ancient times.
  People who suffer from ”Chronic Fatigue Syndrome,” are probably victims of it as well. (I speak from personal misery!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in