De Europese Commissie zal Twitter in de hele EU verbieden als het bedrijf onder de nieuwe eigenaar Elon Musk vrije meningsuiting op het platform gaat toestaan. 6% van de omzet aan boetes en, als zij volharden, een verbod om in Europa actief te zijn, aldus de verantwoordelijke commissaris, Thierry Breton.

Volgens de commissaris moet Musk zich houden aan nieuwe regels tegen de vrije meningsuiting die de Europese Commissie invoert na een akkoord met het Europees Parlement vorige week.

“Hij is vertrouwd met de EU-wetgeving op het gebied van de automobielsector, dus hij zal zich de wet op de digitale diensten snel eigen maken,” aldus Breton.

Breton doelt op de komende DCA-wet van de EU, die Twitter en andere IT-giganten zal dwingen kritiek op de machthebbers, kritiek op het immigratiebeleid en kritiek op de corona-beperkingen van de EU-landen van het internet te halen, waarover Frontnieuws vorige week berichtte.

In een interview met de Financial Times noemde Thierry Breton Musk bij zijn voornaam, terwijl hij neerbuigend declameerde, alsof hij tegen een kind sprak:

“Wij weten wat wij tegen hem moeten zeggen: “Elon, er zijn regels. Je bent welkom, maar dit zijn onze regels. Het zijn niet jouw regels die hier gelden,” zei Breton tegen de Financial Times.

Via Friatider.se.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Nieuwe EU-wet moet alternatieve media op internet smorenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Soros wil dat de EU de financiering voor Hongarije stopt om van dit land dreigvoorbeeld te maken
Vorig artikelGonzalo Lira – Rusland zal een deel van Oekraïne annexeren, de Oekraïense deelstaat zal arm achterblijven, verwoest en vergeten
Volgend artikelVrouw “leeft een nachtmerrie” na Moderna-prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Het lijkt er wel op; naast de villa van Adolfina en Botox Hobbit; vlak bij het optrekje van Rutte, die zijn toelatings examen deed na referendum over de euro, en examen door de MH17 neer te laten halen.

   Vreemd niet; in alle grondwetten staat vrijheid van meningsuiting en dan maakt EU zo’n idiote wet?
   Stalin al opgegraven?

   Werkelijk, als we nog in de spiegel willen kijken om wat zelfrespect te zien, moeten weas de donder uit EU en uit de euro.
   Ze worden met de dag fascistischer.

   Note: het is de tak van EU om ervoor te zorgen gat vrijheid van meningsuiting GEGARANDEERD wordt op podia.

 1. Dat is toch echt om kotsziek van de worden. Hopelijk vind elon musk hier een oplossing voor.
  Dat je gvd beboet word voor vrije meningsuiting en vuile liegenbakkens gaan dat voor ons bepalen.
  Word tijd om eens actie te ondernemen. Daarbij verbieden ze twitter nooit omdat ze die nodig hebben voor hun leugens in stand te houden. Zwaard snijd hier aan twee kanten. Maar goed word tijd dat die psychopaten is aangepakt gaan worden. Ben het schijtzat aan het worden.🤬ik hoop dat hin eigen arogantie hen een keertje terug in de bek kotst. Om het maar is heel cru te stellen.😡

 2. Wat denken die EU lichtgewichten dat ze zijn? Tijd om deze bende oude zakken eens een ferm lesje te leren, dat stel oplichters!

 3. Waar zijn bang voor? de waarheid kunnen die gladiolen niet tegen wordt tijd dat ze allemaal coviod krijgen oftewel afgevoerd worden.(●’◡’●)(❁´◡`❁)😖😵😡🤬

 4. Waar zijn ze bang voor? de waarheid kunnen die gladiolen niet tegen wordt tijd dat ze allemaal covid krijgen oftewel afgevoerd worden.(●’◡’●)(❁´◡`❁)😖😵😡🤬

 5. De grondwettelijke vrijheid van meningsuiting geldt eveneens voor de cyberwereld.
  Er is geen enkele beperking in de grondwet dat deze vrijheid van meningsuiting niet zou gelden voor meningen geuit in de nieuwe cyberwereld.
  De ‘EUSSR’ zorgt ervoor dat het eens vrije Westen nog maar een schim van zichzelf is. De politici die de burgers (beweren te) vertegenwoordigen, willen ons monddood maken en onze vrijheid zoveel mogelijk aan banden leggen. De overgrote meerderheid van de bevolking is echter te dom om dat te beseffen.

 6. Elon kan het beste al deze niet gekozen drammers gelijk van Twitter flikkeren. Wie denken deze gedrochten dat ze zijn, even heel ddd er wereld de wet voorschrijven?
  Of soms bang voor de waarheid?

 7. Helaas zoals de Chinezen thans de onderzoeksjournalisten gecriminaliseerd hebben is het duidelijk waar de EUCCP ons heen wil hebben , resultaat meer politieke vluchtelingen naar de vrije wereld, laat de Afrikanen en Middenoosten vluchtelingen EU maar overnemen.

  • Ja dat klopt dat is een privat vereniging die zichzelf daar neergezet hebben en door NIEMAND MAAR DAN OOK DOOR HELEMAAL NIEMAND GEKOZEN WORDEN ZIJN .
   Die hebben ons helemaal niks te bepalen of te beperken!!!

 8. Maar het zijn al zeker niet de Regels waar wij voor stemmen of die WIJ willen hebben .Het zijn alleen een arrogante politicus die God spelen en denken dat ze de wereld bezitten !!!
  Ik zal ze nooit als zulke accepteren!!!

 9. Dus we mogen alleen maar horen wat de westerse pers ons oplegt? Ik laat me niet bestralen door een bende prutsers en wil het nieuws horen uit alle windstreken en bepaal zelf wel wat juist is en niet juist is. Waar is RT.com op de kabel? Juist verboden! Dictatuur..

 10. Marxistische Zelf Bedachte Nepwetten en Regels die gaan wij niet opvolgen.
  Nederlandse en Westerse Grondwetten horen bij ons.
  Alle Marxistische DS Infiltranten en Verraders die Westerse Wetten proberen te Omzeilen zijn onze Vijand die we moeten Elimineren op welke manier dan ook, die Revolutie komt steeds dichterbij.

 11. Mosterd na de maaltijd, Elon Musk de rijkste man ter wereld wordt er geopperd, zoals ik mensen heb leren kennen gaat hij door zijn crew een app maken om er nog meer poen mee te verdien, dit soort gasten hebben nooit genoeg, zelf ben ik ook kostbeu van van al censureerde moderators van Twitter.

  Gelukkig zijn de Twitter moderators veelal Engelssprekende figuren dus veel foute Nederlandse Tweets worden niet zó snel opgemerkt door hen, het zijn meestal linkse imbecielen die een fout Tweet rapporteren, o ja Musk wil in de nabije toekomst de E-auto’s van hem laten besturen door de gedachten van de chauffeur.

  Eerste proeftoepassing van @neuralink bij een mens tegen het einde van het jaar?
  3:23 p.m. · 24 apr. 2022 vanuit Orinda, CA
  https://twitter.com/elonmusk/status/1518218193843728385?s=20&t=1KnCKOlh5Pkb5ojbbdbh2g

  Misschien het verlengde van Klaus Schwab’s transhumanisme?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in