Majoor Kimberly Bender, Director Air Force Public Affairs , Joint Base San Antonio, Fort Sam Houston, ontvangt de eerste van twee COVID 19 vaccininjecties, Brooke Army Medical Center, Joint Base San Antonio, Fort Sam Houston, Texas, 29 jan 2021 © Joint Base San Antonio Public Affairs / Flickr (Public Domain)

Tucker Carlson waarschuwt Amerikanen om eerst de potentiële risico’s van Coronavirus (COVID-19) vaccins te kennen voordat ze een afspraak maken om zich te laten vaccineren, schrijft Nolan Barton.

“We weten veel over de positieve kanten van het vaccin. We zijn er helemaal voor dat kwetsbare mensen vaccins nemen”, zei Carlson woensdag 5 mei tijdens zijn uitzending op Fox News. “Maar weet je iets over de keerzijde?”

Duizenden sterfgevallen in verband gebracht met COVID-19 vaccin

Hij vroeg zijn kijkers of ze weten hoeveel Amerikanen zijn overleden na het nemen van het COVID-19 vaccin.

Het korte antwoord is 4.178. Dat is volgens de laatste gegevens geplaatst door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) van meldingen ontvangen door het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) tot maandag 3 mei.

Carlson merkte op dat VAERS, dat wordt beheerd door de CDC en de Food and Drug Administration (FDA), in de loop der jaren veel kritiek heeft gekregen omdat het de neiging heeft vaccinletsels te onderwaarderen. Hij vertelde dat in een verslag dat in 2010 bij het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) werd ingediend, werd geconcludeerd dat door het VAERS “minder dan één procent van de ongewenste voorvallen bij vaccins wordt gemeld”.

Dus het totale aantal sterfgevallen na het krijgen van het COVID-19 vaccin is waarschijnlijk hoger dan 4.178. “Misschien wel veel hoger”, zei Carlson.

De Fox News journalist vergeleek de gerapporteerde cijfers met de andere gerapporteerde cijfers van andere massale vaccinatiecampagnes in het land. Volgens Carlson krijgen elk griepseizoen meer dan 160 miljoen Amerikanen een griepvaccin. Hij merkte op dat “een relatief klein aantal mensen sterft na het krijgen van die injecties”.

Er werden 203 sterfgevallen in verband gebracht met het griepvaccin in 2019, 119 in 2018 en 85 in 2017. Die kunnen ook door VAERS te laag zijn geteld, maar het verschil met de sterfgevallen door COVID-19 vaccins is te groot om zomaar te negeren.

  13-jarig kind in Brazilië overlijdt na geïnjecteerd te zijn met Pfizer "Een mooi meisje sterft door dit ellendige vaccin"

“Het is duidelijk dat wat er nu gebeurt, om welke reden dan ook, niet eens in de buurt komt van normaal. Het komt niet eens in de buurt van wat we in voorgaande jaren hebben gezien met eerdere vaccins. De meeste vaccins worden er niet van beschuldigd grote aantallen mensen te doden”, zei Carlson.

Carlson gaf toe dat het moeilijk is om je niet te laten vaccineren in de VS.

“We praten voortdurend over vaccins, niet alleen in deze uitzending, maar in dit land. Joe Biden was gisteren op tv om over vaccins te praten. Hij wil dat je er een krijgt. Iedereen met gezag wil dat je er een krijgt”, zei hij.

Er is een enorme druk om je te laten vaccineren. Bedrijven eisen van hun werknemers dat ze zich laten vaccineren voordat ze weer aan het werk gaan. Hogescholen en universiteiten verplichten hun studenten zich te laten vaccineren als ze willen studeren.

“Als je je prik nog niet hebt gehad, sta je onder enorme druk om je prik te halen. Je begrijpt dat je binnenkort misschien niet meer met commerciële vliegtuigen kunt vliegen of op kantoor naar je werk kunt gaan of je kinderen naar school kunt sturen als je de prik niet hebt”.

Maar niet iedereen heeft een COVID-19-vaccin nodig, volgens Carlson.

“Niet alle Amerikanen lopen een even groot risico om aan COVID-19 te overlijden. Sommigen lopen een relatief hoog risico: de ouderen en de zieken. Zij willen zich misschien laten vaccineren, en de meesten doen dat ook. Sommigen lopen een zeer laag risico om te sterven: de jongeren en de gezonden. Anderen lijken vrijwel geen risico te lopen: iedereen die COVID heeft gehad en hersteld is. Vrijwel al deze mensen zijn immuun”, legde Carlson uit.

  Flashback: Trudeau beweerde dat Covid-prikken 'veilig en effectief' waren voor Canadezen - erkent nu vaccinverwondingen!

“Die laatste twee categorieën – de jonge en gezonde mensen en de mensen die eerder geïnfecteerd zijn geraakt – kunnen samen oplopen tot honderden miljoenen mensen in dit land”.

Volgens Carlson erkennen het Witte Huis en de officiële beleidsmakers die de uitrol van het vaccin vormgeven, niet eens dat die categorieën bestaan. Daarom wil president Joe Biden dat 70 procent van alle Amerikaanse volwassenen – ongeacht leeftijd, gezondheidstoestand en reeds bestaande antilichamen – tegen 4 juli het COVID-19 vaccin heeft genomen.

Biden kondigde dat doel op dinsdag 4 mei aan, zelfs nu het tempo van de dagelijkse vaccinaties afneemt – tot een gemiddelde van 2,3 miljoen gerapporteerde vaccinaties per dag op 3 mei, van een hoogtepunt van 3,4 miljoen op 13 april. Het nieuwe vaccinatiedoel kwam precies twee maanden voor Independence Day, een datum waarvan het Witte Huis hoopt dat hij een keerpunt in de pandemie zal betekenen.

Om in de komende maanden nog eens tientallen miljoenen vaccins toe te dienen, zal Biden duizenden plaatselijke apotheken de opdracht geven inloopvaccinaties te verstrekken aan mensen zonder afspraak. Het Federal Emergency Management Agency (FEMA) zal ook tijdelijke en mobiele klinieken ondersteunen.

Het Witte Huis bereidt zich ook voor om onmiddellijk te mobiliseren als de FDA toestemming voor noodgebruik geeft voor het COVID-19-vaccin van Pfizer voor jonge mensen van 12 tot 15.

“Dit zou aanvaardbaar kunnen zijn als we onomstotelijk konden aantonen dat COVID-19 vaccins geen risico’s met zich meebrengen, en als we de langetermijneffecten van die vaccins echt zouden begrijpen. Maar geen van beide dingen is waar”, zei Carlson.

  Vaccinzeloot Bob Saget boosterdood: Komediant en televisieacteur dood na inenting met booster

Carlson ging verder met het noemen van enkele van de bijwerkingen in verband met COVID-19 vaccins.

Naast de gerapporteerde sterfgevallen, “schijnen vele duizenden andere mensen verwond te zijn geraakt na het krijgen van het vaccin”, zei Carlson.

Hij merkte op dat VAERS bijna 900 niet-fatale hartaanvallen had geregistreerd bij mensen die net het vaccin hadden gekregen, terwijl ongeveer 2.700 mensen onverklaarbare pijn op de borst meldden. COVID-19 vaccins bleken volgens VAERS te hebben bijgedragen aan ten minste 8.000 ziekenhuisopnames.

Als Amerikaanse burgers gedwongen gaan worden om dit vaccin of een ander medicijn te nemen, hebben ze het absolute recht om te weten wat de effecten ervan kunnen zijn. En ze hebben het volste recht om die vraag te stellen – zonder monddood te worden gemaakt of te worden gecensureerd of bespot, zei Carlson.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

Vorig artikelModerna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”
Volgend artikelExplosie van 3.500 nieuwe SARS-CoV-2 varianten na massale vaccinatiecampagne in India
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in