Een advocaat die samenwerkt met een EU-rechter heeft informatie uitgelekt over een geplande nieuwe EU-wet die de politie het recht geeft om migratie-kritische personen en journalisten te arresteren, te ondervragen en vervolgens over te dragen aan een psychiatrische evaluatie die kan leiden tot gesloten psychiatrische zorg.

Het nieuwsorgaan NewsVoice was het eerste Zweedse nieuwsmedium die verleden jaar december de informatie ontving van Michael Zazzio, die rechtstreeks contact heeft met de advocaat. Zazzio is redacteur van het tijdschrift Science of the 21st Century, gespecialiseerd in gezondheid en zorg. Slechts enkele geselecteerde alternatieve media hebben de gelegenheid gekregen om meer informatie over dit nieuws te ontvangen tijdens een persconferentie over Skype.

De advocaat heeft eerder informatie gelekt die correct bleek te zijn en ging toen over voorafgaande informatie over wat later bekend werd als nieuwe suppressie maatregelen tegen alternatieve zorg in Zweden, die werd vastgesteld in het kader van het zogenaamde KAM-onderzoek met Kjell Asplund als onderzoeker. Asplund werd door de overheid aangesteld. Voorheen was hij directeur-generaal van de Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn.

Angela Merkel is naar verluidt de drijvende kracht achter een nieuw wetsvoorstel dat dissidenten naar de psychiatrische zorg kan sturen. Hoewel het voorstel als extreem kan worden beschouwd, zijn er aanwijzingen dat dit soort wetsvoorstellen denkbaar zijn. Onlangs kondigde de Zweedse radio aan dat minister van Justitie Morgan Johansson heeft voorgesteld om Zweedse journalisten die onderzoek verrichten naar terroristen te kunnen classificeren als personen in verband met terrorisme. Het voorstel houdt in dat een veroordeelde journalist tot twee jaar gevangenisstraf kan krijgen.

  Orbán: "Geen geld ter wereld kan ons dwingen LGBTQ en massa-immigratie te accepteren"

Informatie over een aanstaande repressieve wet tegen particulieren en journalisten die kritiek hebben op het migratiebeleid van de EU is ook in lijn met eerdere maatregelen met betrekking tot de wet “haatzaaien tegen een bevolkingsgroep”. In Zweden zijn veel mensen in de Zweedse rechtbanken verhoord en veroordeeld voor het aanzetten tot “haatzaaien tegen een bevolkingsgroep”, alleen maar omdat ze sterke standpunten deelden die anderen op Facebook hebben geschreven in het kader van het door de regering gefinancierde particuliere project onder de naam ‘Näthatsgranskaren’ [‘Internethaatrecherche’].

Het is onduidelijk of en wanneer het nieuwe, aanzienlijk sterkere wetsvoorstel mogelijk zal worden ingediend. Michael Zazzio is van mening dat dit soort draconische wetten een aantal mensenrechten schendt. Helaas laat de hedendaagse geschiedenis echter zien dat regeringen bij verschillende gelegenheden niet aarzelen om een dergelijke wet in te voeren.

Zazzio vraagt ​​retorisch: Als dit soort wet erdoor wordt gedrukt, wat is dan de volgende stap?

De totale dictatuur: Merkelregime bedreigt Coronacritici met ontheffing van het ouderlijk gezag

Vorig artikelIn de trein: “Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet”
Volgend artikelTrump waarschuwt voor “nieuw, extreem links fascisme”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Tijd voor revolutie. Maar nederlanders zijn verworden to lulletjes Rozewater.

    Een ilitairejunta is een effectieve oplossing.

  2. We stevenen regelrecht op een communistische dictatuur af! Alle tekenen zijn er, lees Soljenitzin maar! Er moet nu echte opstand komen om die bolsjewisten te verdrijven!

  3. de wet is ondemocratischer aan het worden per casualiteit, laten we met zijn allen thuisblijven tot er enkel nog maar zwarte mis van overblijft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in