© Ninian Reid / Flickr (CC BY 2.0)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in verschillende Amerikaanse deelstaten rechtszaken aangespannen over vermoedelijke verkiezingsfraude. Tegelijkertijd eist hij dat Joe Biden niet tot president wordt uitgeroepen voordat deze gerechtelijke procedures zijn afgerond.

Afgelopen vrijdag verschenen er berichten in de mainstream media dat Joe Biden tot president van de Verenigde Staten was uitgeroepen.

Maar Donald Trump verzet zich tegen al deze pogingen en heeft in verschillende deelstaten een rechtszaak aangespannen.

“Joe Biden moet niet ten onrechte het presidentschap opeisen. Ik zou die claim ook kunnen maken. De gerechtelijke procedures zijn net begonnen!”, schrijft Trump op Twitter.

Onder meer de stemmen van Georgië ontbreken, stelt hij.

De zittende president ziet het nog steeds als een “mirakel” dat hij plotseling de leiding verloor in verschillende deelstaten waar hij een zeer grote voorsprong had.

“Ik had zulke grote voorsprongen in al deze staten laat op de verkiezingsnacht, om deze  voorsprongen op miraculeuze wijze te zien verdwijnen naarmate de dagen verstreken. Misschien komen die voorsprongen terug als onze rechtszaken doorgaan”, zegt hij.

Tegelijkertijd schrijft zijn zoon Eric Trump op Twitter: “Wacht maar tot je ziet wat we ontdekt hebben”.

Trump’s zoon roept op tot “totale oorlog over deze verkiezing tot de dood”

Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?
Vorig artikelAan terrorisme gekoppelde moskee in Oostenrijk gesloten
Volgend artikel“Trump kan winnen via het Hooggerechtshof, zoals George Bush in 2000 de overwinning behaalde op Al Gore” 
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in