Screenshot The Telegraph YT

De situatie in de VS lijkt steeds meer te escaleren. De oudste zoon van Trump, Donald Trump Jr., heeft een totale oorlog verklaard. Het zou “het beste voor de toekomst van Amerika” zijn als zijn vader “in een totale oorlog voor deze verkiezing ging”, zegt de 42-jarige. Hij raadt aan “iedereen deze strijd tot de dood te vechten”.

Woensdagochtend zag het er nog goed uit voor de nog zittende Amerikaanse president. Maar afgelopen dagen zijn de kansen om de verkiezingen te winnen steeds meer in het voordeel van de Democraten met Joe Biden en Kamala Harris, waarbij ook steeds meer onthullingen over verkiezingsfraude door de Democraten opdoemen.

De president moet “alle fraude en bedrog blootleggen”, zegt Trump’s oudste zoon Donald Trump Jr. Dit omvat ook de stemmen van kiezers die al dood zijn of niet meer in de deelstaat leven. Het is tijd om “op te ruimen en te stoppen met er als een bananenrepubliek uit te zien”. Het zou “het beste voor de toekomst van Amerika” zijn als zijn vader “in totale oorlog over deze verkiezing” zou gaan.

“Vecht tot de dood”

Later zei Trump Jr. in een publieke toespraak… Het belangrijkste wat zijn vader kon doen in deze verkiezing was “elk van deze gevechten tot de dood te strijden”.

Gecorrumpeerde software in Michigan stal duizenden stemmen van Trump – wordt gebruikt in alle kantelstaten 

  VS: meer gevallen van volledig gevaccineerde mensen die positief testen op Corona
Vorig artikelGecorrumpeerde software in Michigan stal duizenden stemmen van Trump – wordt gebruikt in alle kantelstaten 
Volgend artikelAan terrorisme gekoppelde moskee in Oostenrijk gesloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in