Prime Minister's Office / Wikimedia / (Open Government Licence v3.0)

De Canadese regering heeft plannen aangekondigd om te beginnen met het euthanaseren van “drugsverslaafden” en burgers met een reeks geestesziekten.

De regering van premier Justin Trudeau is van plan om de huidige wetten voor “hulp bij zelfdoding” te versoepelen, zodat meer Canadezen die een last zijn geworden voor de door belastingbetalers gefinancierde gezondheidszorg, er gebruik van kunnen maken, bericht Hunter Fielding.

Critici vergelijken de stap echter met “moderne eugenetica”.

Wanneer Canada’s wet medisch geassisteerd sterven (MAID) in maart 2024 verandert, zullen patiënten in de geestelijke gezondheidszorg, inclusief patiënten met problemen met middelenmisbruik, zonder andere lichamelijke aandoeningen in aanmerking komen om legaal door de staat geëuthanaseerd te worden.

Een speciale parlementaire commissie zal de controversiële stap in de aanloop naar de invoering de komende maanden opnieuw onderzoeken, na protesten van tegenstanders van Trudeau in Canada.

Daily Mail meldt: In 2021 werden meer dan 10.000 Canadezen geëuthanaseerd, een vertienvoudiging ten opzichte van 2016 toen de praktijk gelegaliseerd werd.

In sommige gevallen hebben mensen die in armoede leven ermee ingestemd om te sterven.

Op dit moment komen mensen met psychische aandoeningen zoals depressie en persoonlijkheidsstoornissen zonder lichamelijke aandoeningen niet in aanmerking voor hulp bij zelfdoding.

Een raamwerk voor het beoordelen van mensen met stoornissen in middelengebruik voor MAID wordt deze week besproken op een jaarlijkse wetenschappelijke conferentie in Canada.

Op de agenda van de workshop staat onder andere om deelnemers en medische professionals te leren “het verschil te kennen tussen suïcidaliteit en een gemotiveerde wens om te sterven”.

Zoë Dodd, een voorvechtster van schadebeperking uit Toronto, vertelde VICE News dat de praktijk gelijk staat aan eugenetica.

  Occulte symboliek rond COVID-19

Ze zei: “Ik denk gewoon dat MAID, wanneer het het gebied van geestelijke gezondheid en middelengebruik is binnengedrongen, echt geworteld is in eugenetica.

“En er zijn mensen die echt worstelen met middelengebruik en mensen krijgen eigenlijk niet de steun en hulp die ze nodig hebben.”

Dr. David Martell, hoofdarts Verslavingsgeneeskunde bij Nova Scotia Health, die het raamwerk op de conferentie presenteert, vertelde aan VICE News:

“Ik denk niet dat het eerlijk is, en de regering denkt ook niet dat het eerlijk is, om mensen uit te sluiten van subsidiabiliteit omdat hun medische stoornis of hun lijden gerelateerd is aan een psychische aandoening.

“Als een ondergroep daarvan is het niet eerlijk om mensen uit te sluiten van subsidiëring enkel en alleen omdat hun geestelijke stoornis gedeeltelijk of volledig een stoornis in het gebruik van drugs kan zijn.

“Het heeft te maken met het gelijk behandelen van mensen.

Het proces voor een begeleide dood in Canada begint met het downloaden van een eenvoudig formulier online.

Dit houdt in dat de aanvrager een aantal vragen moet beantwoorden en de onderkant moet ondertekenen.

De aanvragers moeten dan de handtekeningen van getuigen krijgen.

Daarna volgt een telefoontje en een huisbezoek van een arts.

Als de aanvraag door twee verschillende artsen wordt goedgekeurd, moet de persoon 90 dagen wachten vanaf het moment van de aanvraag.

Een arts kan dan het dodelijke medicijn via een injectie toedienen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF-geïnfiltreerde Nederlandse regering begint met het euthanaseren van mensen met autisme, handicaps en alcoholismeVolg Frontnieuws op Telegram

  Communistische motieven domineren vaccinatiepropaganda

Lees meer over:

Vorig artikelDe PR-crisis van het Amerikaanse imperium in Gaza
Volgend artikelMijn antwoord aan de religieuze zionist met “tranen in zijn ogen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

  • Geen dwang en drang… zoals met cojona?

   Ze draaien aan alle knoppen en ze runnen de wereld alsof wij vee zijn. Eerst laten ze ons eindeloos fokken en dan gaan ze praatjes verspreiden dat er teveel mensen zijn en dan opperen ze ideeën dat er wat aan moet gebeuren. Ze creëren een maatschappij waar als mens met enig gevoel eigenlijk aan kapot gaat en vervolgens bieden ze over drank, drugs en verdovende middelen aan. Ze leiden dokters op die diagnoses stellen obv boeken ipv mensen en die pillen voorschrijven obv Pharma contracten. Ze leiden psychologen op die niks oplossen, maar juist alles verergeren door problemen niet te verhelpen, maar ze juist te vergroten. Ze zetten iedereen onder hoogspanning tot ze afbreken of doordraaien en wie niet afbreekt of doordraait wordt een zielloze grijze slaaf. En wie ondanks alles nog mens is gebleven, die wordt neergezet als wappie en geëxcommuniceerd. Ondertussen wordt alles wat we eten, drinken en inademen vergifigd en we worden geregeerd met papiertjes waar ze wetten en rechten op hebben geschreven. We zijn als varkens in een stal, die hun hele tussen 2 stalen buizen worden geleid waar zij ons willen hebben, ondertussen zien ee beeldschermen waarop wordt verteld dat we vrij zijn en dat we gelukkig zijn en dat de stal waar we in leven, de mooiste en fijnste stal ter wereld is.

   Nee… we worden door duivelse ultra kwaadaardige monsters als nutteloze zombies beheerd. We leven 24/7 onder nep omstandigheden. Kunstmatig weer, kunstmatig voer, kunstmatig drinken, kunstmatige medicijnen, kunstmatig licht… kunstmatige zelfsturende intelligentie, zodat de elites het niet eens meer zelf hoeven te doen… alles is kunstmatig.

   We zijn digitaal geoormerkt en als je gescand wordt, bepaald de computer of je nog productief bent of niet en of je dus nog mag leven of niet. Als varkens in een volautomatische stal die fantaseren dat ze zelf keuzes maken.

    • @Pas op…

     “Ze” hebben ons gehackt en “ze” besturen ons via ons geprogrammeerde brein, via ons ego.

     De meeste mensen denken zoals “ze” willen en doen daardoor wat “ze” willen. De meeste mensen zijn geprogrammeerde slaven. Je brein is als een computer, als je die niet zelf bestuurd, wordt je door “ze” bestuurd. “Ze” moeten niks verhinderen, WIJ moeten “ze” vernietigen om vrije mensen te worden ipv geprogrammeerde slaven.

   • Ja, klopt, dat is evolutie, eerst eindeloos laten fokken, en dan de domste en de zwakste lieden uitroeien, daarbij moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat er van ieder genotype en fenotype genoeg overblijven, dit is een van redenen waarom de katholieke kerk voorbehoedsmiddelen verbied, althans, dat vermoed ik.

  • Mensen zijn heel gemakkelijk om te praten tot iets ‘vrijwilligs’, dus dat is een stupide optie. Mensen zijn bijv ook massaal ‘vrijwillig’ gif-geinjecteerd tijdens de zgn corona epidemie.

  • Ze gaan er eerst voor zorgen dat je leven ondraaglijker wordt, zodat je er heel snel mee instemt, dat gebeurt dus met de dwang en drang.
   Als ze van je af willen, dan vinden ze wel iets om je geestelijk kapot te maken.
   Patrick domme dwaas, ik hoop dat ze met jou beginnen.

   • als je de necrology Canada opent, zie je dat er vrij regelmatig gehandicapte mensen op jonge leeftijd sterven. Ik vermoed dat dit al bezig is. er zijn ook enorm veel mensen die van kanker ‘zachtjes inslapen’. Zijn dat allemaal mensen die niet meer te genezen zijn, en vrijwillig de dood kiezen? Het wordt hoog tijd dat mensen met kanker verteld wordt, dat er alternatieven zijn – ik weet zelf minstens 5 therapieen die kanker kunnen genezen. En een vreselijke job opgeven, een huisje aan zee, en een hond, hebben jaren geleden een ten dode opgeschreven dame het leven gered. 10 jaar na datum leefde ze nog!

  • U gebrukt drugs ?
   U rookt ?
   Koffie ?, thee ?
   Wilt u het koekje erbij of de gifspuit ?

   Zelfde met de geesteszieken
   Wie is er geestesziek ?
   Onze leIders met hun pschopathiesche tendenzen ?
   Onze medeburgers met hun conformiteits waan en massa psychose ?
   Wat is geestesziek – de definities worden constant aangepast.
   1850 homosexueel –> Naar het gesticht
   1920 transsexueel –> Naar het gesticht
   2023 wappie, medicus of jurist en Duitser ? –> Naar het gesticht

 1. Beste Mensen

  Denk
  Wie hoort dan als eerst geprikt te worden ?
  Het goede voorbeeld te geven ?
  De grootste Zieke Gehandicapten van die dat land
  De leiders van die dat Land

  Dank U

   • inderdaad. Al degenen die vinden dat er te veel mensen zijn, mogen voorgaan. Zaak opgelost. Wij gewone mensen, vinden niet dat er te veel zijn. Ze mogen gerust kinderen en kleinkinderen meenemen. Oh wacht, dat is niet wat ze bedoelden? Ah ze bedoelen dat WIJ te veel zijn….

 2. Ondanks de wereldwijde veroordeling, van Hitlers moordpraktijken in psychische zorginstellingen en tegen minderheid bevolking groepen, zijn er dus nog steeds bewonderaars van zijn methodiek bij heel veel ( WEF ) politici in de wereld.
  Je ziet het over de gehele wereld plaats vinden, walgelijk.

 3. Justin Castro heeft met glans de georkestreerde Nazi-show overleefd…
  Geen CIDI, ADL gehoord, geen chocoladeletters in de krant geen bilboards met de tekst om Trudeau voor de rest van zijn leven te weren uit alle Schengen landen…..

  Trudeau gaat de wedstrijd “lief zijn voor Schwab” niet winnen van Mark Rutte

  • Laat die CASTRODEAU ‘ns ÉÉRST VOOR ZICHZELVEN SPREKEN , met zichzèlf beginnen, want los van ’t vleugje onheuglijk ONmenselijk geredeneer onder zijn hersendeksel, komt die eerlijk gezegd aardig in aanmerking om ’ten exemplare’ ZICHZELF eens onder psychiatrische analyse te onderwerpen …. en wordt hem allicht als prototype de eer en ’t genoegen gejeund om voor zijn èigen demonische programma’s, ( welke hij voor zijn medemensen in petto méént te mogen koesteren ) , in aanmerking te komen ! Zodoende SICHZELBST ZUM BEISPIEL en TOT NUT VAN ’t ALGEMEEN en ( volgens z’n èigen idealen !) TOT WELZIJN VAN HEEL DE GEMEENSCHAP als VRIJWILLIGER OP TE OFFEREN ……. EN ZIJN CONCLUSIES TE TREKKEN als ’n MAN ! .

   Had ‘DOLF LEIPZIG’ ( + Brasil 198O-ies ) dergelijke gevolgtrekking GLEICH SOFORT VOOR ZICHZELF MAAR GENOMEN, dan waren er miljoen slachtoffers, verbroken gebroken families, armoede, en dito persoonlijke pijn en leed mee gespaard en voorkomen geweest !

   “VERO NIHIL VERIUS” * ” NEMO ME IMPUNE LACESSIT”

 4. “Trudeau kondigt plannen aan om “drugsverslaafden” en “geesteszieken” te euthanaseren”

  En nog zien de meesten het beest niet, geleidelijk moet de massa er aan wennen om geëuthanaseerd te worden eerst de zgn. stoorzenders de verslaafden, en de oudjes die zich niet meer kunnen verdedigen, later worden bulldozers gebruikt om de storende die niet in het systeem passen op een nazi manier als ziek vee in de pas gegraven kuilen te schuiven, de geschiedenis herhaalt.

  • Hoevéél ongelukkigen ( en zùlks niét alléén maar joodse mensen ! ) in de NA.SS.I-kampen hadden ‘r bijvoorbeeld – in dàt héél specifieke geval – tijdig béét en inzicht, – ” … zie je wèl èchte zeep !! … ” – , dat ze niét naar de douches gepiloteerd, gelokt, gerànseld werden, tot de dodelijke ‘CzYCLOON-B-zeep’ uit de spuitgaten vernevelde ….. ??!!!

   {{ Zulks en spijts sommige lotgenoten* die alarmeerden, rebelleerden en waarschuwden; terwijl ’t ook voor hèn* zèlf niet mocht baten, overigens…. }}

   ZIJ*, de alarmeerders*van toén, zijn trouwens een typisch parrallel waarschuwend voorbeeld maar ook quasi identieke schrijnende situatie van hoe of de overgrote meerderheid der mensen argeloos naïef in hun lot en ongeluk getuind worden …. ”
   De sukkela(a)r(e)s(sen) Roulé(es) dans la farine ” om ’t met ’n subtiel frans spreekwoord te zeggen, “als vissen in de (bak)bloem gerold” ….

   De actuele ‘alarmeerders’, ‘klokkenluiders’ al éven pipo aanzien als de toenmaligen in de ‘douchesettings’ ……

   ‘Petite GRANDE NUANCE’ : 🎯 MENSEN ZIJN GÉÉN VISSEN noch VOORWERPEN ❗

   Gruwelijk demonisch wat daar in ’t bovenstaande essay over CASTR°DEAU ( en consorten, want hij doet dit onmógelijk alléén …) wordt toegelicht …. de argelozen tot-der-dood-toé euthanasmiëren …..; duvelse ‘projecten’ …. Die kreepy bananasmile on his féés …. zou miljoenen mensen moeten verONTrusten …..

   “VERO NIHIL VERIUS” 23 X 2O23 11:52

  • Hahaha..Wie is WE…de slappe smartphone generatie die niet gewend is om met echte tegenslagen om te gaan?Die alles hebben en kunnen krijgen…Die zijn verwend en niet bereid om te vechten voor hun vrijheid want dat moeten anderen voor ze doen!De AsjkeNazi Chazaar, Zionisten/Satanisten zijn het probleem ..die moeten verdwijnen maar wie gaat dat doen….

 5. Plannen dus van de Canadese regering om te beginnen met het euthaniseren van drugsverslaafden en burgers met een reeks geestesziekten;
  Nou dat wordt heel interessant want wie gaat bijvoorbeeld bepalen wat een geestesziekte is.
  Mensen met een andere mening dan de overheid zouden dus ook zomaar ineens als verward en geestesziek kunnen worden aangemerkt.
  Dus zou het zomaar legaal worden om je politieke tegenstanders op te ruimen en de intelligentsia in je samenleving.

 6. In het Gelreziekenhuis (en waarschijnlijk ook andere) “mogen” ouderen na een verplicht gesprek over hoe pijnlijk reanimeren kan zijn met gebroken ribben bla, bla horror op hun ziekste/zwakste moment voor NIET REANIMEREN tekenen.
  Dus tekenen ze ….

  HET ZIJN GEWETENLIZE WE F HOEREN, MOORDENAARS BIJ DAT GELREXIEKENHUIS IN UGCHELEN!!!!!!

 7. Ik ga als 65 plusser nooit meer naar een dokter. Ik vertrouw ze niet meer. En leef vrolijk verder met mijn kwaaltjes die meestal weer vanzelf over gaan

   • Beeste Mensen

    Sta sterk in Uw schoenen
    Laat U niks opleggen
    Kijk zelf beoordeel zelf handel zelf wandel zel loop zelf eet zelf drink zelf doe alle behoeften zelf m.a.w. doe alles zoveel mogelijk zelf
    Bij iets wat niet zelf kan worden gedaan Excuses en vergeving vragend te werk gaan aan hulpverlener als zijnde Het Alomtegenwoordige Zelf in belichaamde vorm welk hulp is komen aanbieden
    Zoals b.v. de Thuishulp zorgverlener
    Wees dankbaar & trots op hulp bieder
    Ookal zou die in dit geval Soros Georginie of Schwabberlapp Close it heten
    Weet altijd U bent de uiteindelijke oordeel veller
    De laatste beoordeler veroordeler
    Als iets niet aanstaat gewoon weigeren
    Is dus altijd in handen van persoon in kwestie verzeilde zelf

    Dank U

  • Dat klopt Theo, 95% gaat gewoon vanzelf over, misschien nog wel meer bij de juiste voeding.
   Tenzij je met een genetisch defect geboren bent.

 8. @Theo, met veel rust en goede voeding, is het lichaam in staat zichzelf te herstellen/genezen.

  Mits het niet te gehavend is van de vaccinaties die men als baby/kind heeft ontvangen.

  Niet ieder lichaam heeft dezelfde weerstand en het hangt ook af van de dosering van de vaccins.

 9. Ben ik nu zo dom? Eerst 50 miljoen afrikanen naar de EU transporteren die een huis, uitkering krijgen zonder dat zij daar voor hoeven te werken om vervolgens, want ontvolking, om te beginnen de autochtone bevolking te euthanaseren en dan…

  Ik zou zeggen begin met euthanaseren van de harde voorstanders van dat beleid, eerst Trudeau, voor Nederland Prutte en Klauss SSchwab natuurlijk.

 10. Kennelijk de volgende fase euthaniseren. Want tijdje geleden waren het de ouderen al die een beroep konden doen en ook de mensen die het leven niet meer zagen zitten. Begrafenis of crematie geregeld. Mankeert er maar aan dat je geen wachtgeld mee krijgt op je laatste reis….

  Overigens Let God etc (waarom kies je zo’n lange naam) ik vind dat je goed op een rijtje hebt gezet hoe we zijn belazerd in de afgelopen jaren. Maar of iedereen dat wil zien blijft de vraag.

 11. Zeer waarschijnlijk zullen de overheidsgetrouwe schaapjes ( geesteszieken), na de zesde spuit met een dodelijk goedje in hun donder geen euthanasie verklaring meer hoeven tekenen.
  De geschiedenis herhaalt zich.
  Een vergelijkbaar voorbeeld:
  Zo was en is er aan het einde van de herfst wel eens koeiengriep en met een paar dagen is dat weer over, net zoals bij mensengriep. Onze overheid bedacht in 1998 dat de veehouders al hun koeien maar moesten laten inspuiten want oh oh export enz. enz. en Bayer had daar wel een vaccin voor. Na enkele weken traden onverklaarbare verschijnselen op zoals hoge koorts, sterk vermageren, wegvallen van de melkproductie en verwerpen van het kalf. Een soort koeien aids.
  Uiteindelijk 7000 zwaar getroffen bedrijven hebben hun koeien mogen afvoeren.
  15 jaar collectief geprocedeerd zonder enig resultaat want ja, domme boeren, geen verstand van koeien, niet goed voeren enz. Jaren bleek dat het een vervuild vaccin was geweest wat geheim werd gehouden en in de doofpot is beland om zo geen schade te hoeven vergoeden.
  Uiteindelijk komt de waarheid toch een keer aan het licht:
  https://www.melkvee.nl/artikel/370597-geheim-rapport-biedt-goede-verklaring-voor-ibr-affaire-1998/

 12. Boer oktober 22, 2023 Bij 19:00

  Juist het waren geen vaccins maat ziekmakende gifstoffen, toen lagen de boeren reeds onder vuur van een onbetrouwbare satanische overheid, er is sindsdien niet verander, ze willen de boeren weg zodat wij het publiek verhongeren.

  Groet

 13. Ook narcisten dan, te beginnen met Trudeau zelf die overduidelijk Geestelijk gestoord is ,en om die reden in die functie zit, hij is goed bruikbaar want dat zo’n idee volkomen idioot en beestachtig gevoelloos is snapt hij niet, hij lacht er op los.geef een psychopaat wat macht dan krijg je dit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in