Premier Trudeau had de grootste moeite om aan het woord te komen toen de oppositie hem meerdere keren overstemde toen hij probeerde meer mandaten te promoten, maar hij slaagde er toch in om te suggereren dat de huidige mandaten er zijn om te vermijden dat er meer beperkingen zouden worden ingevoerd, zo werd vandaag gemeld, bericht Dailyexpose.uk.

De Canadezen hebben, net als vele andere landen, te lijden gehad onder de beperkingen van hun leven die werden opgelegd door de te ver doorgedreven regering en werden gedwongen te voldoen aan lockdowns, maskermandaten en zelfs vaccinpassen.

Het lijkt er nu op dat de Canadezen zeggen dat het genoeg is geweest, en dat geldt ook voor de Canadese ministers, wat vandaag te zien was in het Canadese Lagerhuis, toen het uitbarstte in oproepen om een einde te maken aan de COVID 19-hysterie die is aangewakkerd door premier Trudeau (bron).

Leider van de oppositie Candice Bergen.

Anthony Rota, de voorzitter van het Lagerhuis, overzag een debat over de COVID-19 agenda toen de leider van de oppositie, de conservatieve Candice Bergen opstond en zei “de voorzitter van de Quebec Liberal Caucus heeft gezegd dat het tijd was om te stoppen met de verdeeldheid, en de politisering en een einde te maken aan de mandaten.”

“Wij conservatieven zijn het daar roerend mee eens”, zei Bergen, en voegde eraan toe: “Dit mag geen traag en langdurig proces worden, alleen vanwege het ego, de trots of de ontkenning van de premier, de Canadezen zijn het moe, de Canadezen hebben hoop nodig.

“Dus zal de premier de wetenschap volgen, het bewijs volgen, de beperkingen beëindigen, de mandaten beëindigen.”

VS-staten met de hoogste vaccinatie- en mondkapjescijfers hebben het zwaarst te lijden onder nieuwe gevallen van ziekenhuisopname

Trudeau zei dat de regering zich heeft geconcentreerd op het volgen van de beste wetenschap, het volgen van het beste advies voor de volksgezondheid om zoveel mogelijk mensen veilig te houden. Eerlijk gezegd, het heeft gewerkt. En ik kan frustraties over mandaten begrijpen. Maar mandaten zijn de manier om verdere beperkingen te vermijden.”

Hier is een video waarop te zien is hoe de Canadese premier Trudeau zich ongemakkelijk voelt terwijl hij blijft proberen aan een dood paard te trekken. De Canadezen zijn duidelijk niet meer van plan om het te tolereren. Geniet ervan!

Bonus:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Liberale stafleden onthullen Trudeau “in paniek, bezorgd, aangeslagen” & Trudeau’s broer onthult: “Het beleid dat hij aanstuurt, komt van hogerhand, van groepen zoals het Wereld Economisch Forum”Volg Frontnieuws op Telegram

13 REACTIES

 1. Hoogste tijd om deze Klaus Schwab pupil van het schild af te trekken. Tiran Trudeau zal nooit de vrijheid aan de Canadezen teruggeven.

  • Then he simply needs to be eliminated?
   And on his way to hell
   I’ll ring his Bell
   and pay the devil twice as much to keep his soul

 2. the sacrifices we had to make?

  hoorde dat ie in prive jets vloog en meglomane prive buitenverbijven liet bouwen van gestolen belasting geld.

  hun zien waarheid als virus.
  het virus zijn zij.

 3. laatste stukje geschreven doet me aan de tocht richting kruis denken waar JC met een te zware last/kruis na half dood gemarteld te zijn door de romeinse soldaten geslagen word terwijl hij zn kruis niet meer kan dragen . en de dronken romeinen als enige oplossing zien , harder slaan is.

  een spreekwoordelijk paard met vier gebroken poten harder slaan omdat het de last niet meer kan dragen.

  dit zijn geen mensen!!
  dit zijn of robots of klonen of wat dan ook.
  maar het zijn geen mensen.

  mensen zijn vredelievend en vergeefachtig in natuur , man-kind = mens-aardig.

  Hu-man is monster-mens.
  human kind is oorlogszuchtig
  the beast.

 4. Wat ik niet begrijp,is dat de Canadezen het aftreden niet eisen, van deze extreeme zeer gevaarlijke Dictator, Die speciaal is aangesteld door Claus Swaab, ook in Argentinië Frankrijk Duitsland en nog meer landen. En vergeet Rutte niet. Al deze Dictators zijn bewust op deze plekken neer gezet. Dat zijn zelfs de woorden van Claus Swaab. Ze hebben alles onder controle de gehele Media Kranten Journalisten echt Alles, anders zou het beslist niet zo kunnen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here