Foto ter illustratie: Chinese apotheker / Cordyceps paddenstoelen door Andreas Kunze, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=16244069

In de hooglanden van Tibet worden Cordyceps paddenstoelen al meer dan 1500 jaar medicinaal gebruikt. Er wordt gezegd dat het verlichting biedt bij long- en nierziekten. De Chinese geneeskunde gaat ervan uit dat het het immuunsysteem versterkt en een goede werking heeft tegen hoestklachten. Het zou ook chronische vermoeidheid tegengaan. Als dit waar is, kan er misschien ook een positief effect verwacht worden bij Covid-19 ziekten. Andere toepassingsgebieden zijn kankerziekten en het bevorderen van de mannelijke potentie, bericht Report24.

In haar boek “Vitale paddenstoelen voor een gezond leven: Immuunversterkend, metabolisme-stimulerend, ontgiftend”, beschrijft Prof. Dr. Michaela Döll, een biologe die gespecialiseerd is in voedingsgeneeskunde, de rupszwam die endemisch is in de hooglanden van Tibet:

“Deze paddenstoel is niet gewild vanwege zijn smaak, maar vanwege zijn bekende vitaliserende en energetiserende werking. In de traditionele Chinese geneeskunde en in de Tibetaanse volksgeneeskunde wordt de rupszwam al eeuwenlang gebruikt als ‘geneeskrachtige essence’ voor verschillende medische aandoeningen, zoals longaandoeningen, bloedarmoede, gewrichtsklachten, depressie en vermoeidheidstoestanden.” – Döll, 2012: Vitale paddenstoelen voor een gezond leven

De bekende effecten worden samengevat als het bevorderen van prestatieverbetering en vitaliteit, het verbeteren van de bloedsomloop en hartfunctie, het versterken van de luchtwegen, het ondersteunen van de lever, het stimuleren van het immuunsysteem en het hebben van een positieve invloed op de stemming.

In TCM: Sterk effect op gezondheid en welzijn

CORDIS (Community Research and Development Information Service) vertelt dat de rupsschimmel kankercellen op verschillende manieren aanvalt:

“Bij lage doses remt het de celgroei en celdeling; bij hoge doses voorkomt het dat cellen zich aan elkaar hechten, wat ook een groeiremmend effect heeft.” – Schimmelbestanddelen in gebruik tegen kanker

  44.348 doden en 4.279.200 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen terwijl steeds meer Pfizer-fraude aan het licht komt

Het ingrediënt cordycepin is en blijft een belangrijk onderwerp van onderzoek. Een systematisch overzicht van de biologische effecten suggereert talrijke therapeutische effecten: vermindering van tumorgroei, remming van pijn en ontsteking, bescherming van de hersenfunctie, verbetering van ademhalings- en hartaandoeningen en verbetering van stofwisselingsstoornissen. De auteurs, die meer dan 1200 publicaties bekeken, concluderen dat cordycepine een uitstekend potentieel heeft als aanwijzing voor de productie van geneesmiddelen.

Lees ook:

Cordycepin for Health and Wellbeing: A Potent Bioactive Metabolite of an Entomopathogenetic Medical Fungus Cordyceps with Its Nutraceutical and Therapeutical Potential

Het product Cordyceps CS-4 is ook verkrijgbaar in biologische kwaliteit bij onze advertentiepartner Heilnatura. Met de kortingscode NATURA15 krijgt u momenteel 15 procent korting! Klik hier – link naar de aanbieding.

Opmerking: Onze artikelen zijn niet bedoeld als medisch advies. Neem in geval van medische problemen of vragen contact op met een arts, apotheker, gekwalificeerde alternatieve behandelaar of andere geautoriseerde informatiecentra.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Wat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe verbranding van Lahaina is dodelijke weer-oorlogsvoering – Dane Wigington
Volgend artikelAmerikaanse beleidsmakers zitten na het mislukte tegenoffensief gevangen in een dilemma dat ze zelf hebben gecreëerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Let’s focus;

  Aug 17, 2023
  Russia says US is PLOTTING to create ‘new pandemic’ using virus mutations as a bioweapon, poses ‘global threat’… ;

  https://www.youtube.com/watch?v=wKtFbsOacJY

  —————-
  Jul 14, 2023
  Evolution of boston dynamics… ;

  https://www.youtube.com/watch?v=qLF4CPKhDY4

  “Boston Dynamics heeft de verbeelding van het grote publiek aangewakkerd met zijn virale YouTube-video’s, maar het bedrijf hoopt nu de aandacht te trekken van betalende klanten. Aanvankelijk ontving Boston Dynamics veel van zijn financiering van het Amerikaanse leger en DARPA. Later werd het gefinancierd door grote eigenaren, waaronder Google, SoftBank en meest recentelijk Hyundai. Al deze bedrijven hebben geprobeerd de robotmaker op de weg naar commercialisering te sturen, en Boston Dynamics komt daar eindelijk aan. CNBC kreeg een zeldzaam kijkje in het kantoor van Boston Dynamics in Massachusetts, waar het team twee van de robots liet zien die ze aan het commercialiseren zijn: Spot en Stretch.

  In juni 2020 begon Boston Dynamics met de verkoop van zijn eerste commerciële robot: Spot.

  Het was een belangrijk moment voor het bedrijf. Het grootste deel van zijn 30-jarige bestaan ​​heeft Boston Dynamics zich gericht op onderzoek en ontwikkeling. Aanvankelijk ontving Boston Dynamics veel van zijn financiering van het Amerikaanse leger en DARPA. Later werd het gefinancierd door grote eigenaren, waaronder Google, SoftBank en meest recentelijk Hyundai. Al deze bedrijven hebben geprobeerd de robotmaker op de weg naar commercialisering te sturen, en Boston Dynamics komt daar eindelijk aan.

  “Ik verwacht dat we een serieproducent zullen worden van nieuwe robots met geavanceerde mogelijkheden. Ik denk dat we elke drie tot vijf jaar een nieuwe robot gaan bouwen die gericht is op een nieuwe industrie”, zegt Robert Playter, CEO van Boston Dynamics.

  de inspectie- en magazijnindustrie met zijn robots Spot en Stretch.

  “De volgende grote industrie voor Spot is echt in deze markt die we industriële detectie of dynamische detectie noemen, waar we robots hebben die rondlopen op plaatsen zoals fabrieken, chemische fabrieken, nutsbedrijven, installaties en de robots gebruiken om te verzamelen gegevens op een geautomatiseerde manier over wat er in deze faciliteiten gebeurt”, zegt Zack Jackowski, hoofdingenieur van het Spot-product. “En dit is echt interessant, want zodra je deze zeer herhaalbare gegevens van hoge kwaliteit begint te krijgen, kun je deze faciliteiten en de efficiëntie ervan op nieuwe manieren gaan begrijpen.”

  Tot nu toe is Spot gebruikt om inspecties uit te voeren op bouwplaatsen, booreilanden, kerncentrales, om de vitale functies van Covid-19-patiënten in ziekenhuizen te controleren en zelfs mensen eraan te herinneren om tijdens de pandemie sociale afstand te bewaren. Boston Dynamics zei dat het tot nu toe enkele honderden Spot-robots heeft verkocht, waarbij de instaprobot ongeveer $ 75.000 kost.

  De andere commerciële robot van het bedrijf, Stretch, richt zich op de magazijnmarkt”..
  —————-

 2. Ik gebruik al enige jaren een tonic met kruiden waaronder cordyceps, voor de luchtwegen, Telkens ik wat voel opkomen neem ik het enkele dagen in een glas water. Heb al die tijd niks gehad, geen kou, griep, of wat dan ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in