Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Eind mei of begin juni 2024 zullen de Russen naar verwachting een grootscheeps tegenoffensief beginnen met een totale troepenmacht van 650.000 man op verschillende punten aan het Oekraïense front om strategische overwinningen te behalen die Oekraïne tot capitulatie kunnen drijven, bericht Pronews.

De inschatting van een offensief in juni werd gemaakt door de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn staf.

Natuurlijk zullen de Russen, in tegenstelling tot de Oekraïners, nooit adverteren of aankondigen wanneer ze hun eigen aanval zullen lanceren.

Het lijkt er alleen op dat juni de juiste maand zal zijn, op voorwaarde dat de Oekraïense strijdkrachten zonder munitie, wapensystemen en elektriciteit komen te zitten.

Voor de start van het offensief zullen de Russen hun aanvallen op de Oekraïense energie-infrastructuur en op militaire installaties en vliegvelden systematisch en methodisch voortzetten.

De ineenstorting van de Oekraïense strijdkrachten tegen de zomer van 2024 wordt voorspeld door een rapport in de Britse krant The Standard, die beweert dat de Russen krachtige aanvallen uitvoeren op een moment dat de Oekraïense soldaten uitgeput, schaars en door hun munitie heen zijn.

“Westerse bondgenoten realiseren zich steeds meer dat Oekraïne aan het verliezen is in het gewapende conflict met Rusland en dat het tegen de zomer wel eens volledig verslagen zou kunnen zijn.

Het Russische leger voert zware aanvallen uit op de Oekraïense strijdkrachten aan het front en de Oekraïense strijdkrachten zelf zijn uitgeput,” benadrukt de krant, die zegt dat het Westen minder bereid is geworden om Oekraïne te steunen en dat sommige landen het conflict nu via onderhandelingen willen beëindigen.

  Niet in staat overwinningen te behalen aan frontlinie, vallen Oekraïense nazi's burgers aan in Donetsk (18+)

“Helaas suggereren de tekenen die we zien in Oekraïne dat het al te laat is,” aldus The Standard.

De Oekraïense plaatsvervangend opperbevelhebber van de Strijdkrachten van Oekraïne Alexander Shirsky heeft gelogen over de Oekraïense successen aan het front, zegt Joerij Butoesov, hoofdredacteur van de website “Censor.net” en voormalig adviseur van de Oekraïense minister van Defensie.

“De woorden dat het aantal gewonnen gebieden groter is dan het aantal verloren gebieden komen niet overeen met de werkelijkheid. De zin dat de vijand niet in staat is geweest om significante vooruitgang te boeken in strategische richtingen, komt helaas ook niet overeen met de werkelijkheid.”

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin heeft spijt dat hij niet eerder heeft ingegrepen in Oekraïne… Sorry dat ik het zeg, maar ik zei het toch VladVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTop 7 MYTHEN over mRNA COVID-19 “vaccins” gepropageerd door Big Pharma en het CDC
Volgend artikel‘Dit is onvergeeflijk’: Israëlische luchtaanval doodt 7 World Central Kitchen werknemers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Welnee, gaat toch goed zo, nergens voor nodig zo’n groot offfensief.
  Ze slopen nu alle electriciteit en dan gaat het steeds sneller en dan hebben ze een bezettings macht nodig in het begin. Vandaar die aantallen, en uiteraard om eventueel de NAVO af te slachten. Want de Russen houden er wel rekening mee.

 2. Ik heb niet de indruk dat Hollywood van plan is om ooit een film te maken over deze oorlog. Daarvoor gaat het veel te slecht voor het westen.

 3. “Natuurlijk zullen de Russen, in tegenstelling tot de Oekraïners, nooit adverteren of aankondigen wanneer ze hun eigen aanval zullen lanceren.”

  Dat staat als een paal boven water, de Russische militaire strategen houden de kaarten tegen de borst en maken niet hun militaire operaties kenbaar aan het krankzinnig geworden westen, deze krijgen straks ongenadig een pak ram van de Russen, de vraag is niet wanneer de Russen hun lente offensief beginnen, de vraag zou moeten luiden hoe reageert het westen op deze storm.

 4. “De inschatting van een offensief in juni werd gemaakt door de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn staf.” en “”Oekraïne kan tegen de zomer een complete nederlaag lijden,” zeggen de Britten.”
  Dan zal ’t zeker niet zo zijn.
  ’t Zal vroeger gebeuren, misschien al deze maand.
  Een staatsgreep in Oekraïne, gevolgd door een totale capitulatie is ook een mogelijkheid.

  • Misschien wel niet. Dit is de laatste waarschuwing en anders is Oekraïne van ons. Tot aan de grenzen van de NATO En EU. Dan draaien ze de zaak om.

   Kom dan, kom dan, kom dan …….

   Effe een paar grote bekken dichtslaan. Maar ja, wij hebben natuurlijk wel een topper, Willem en ollongren. Ik vind het niet gek dat de Russen zo lang getwijfeld hebben. Je moet maar durven tegen die 2.

   • Gijp,
    Ja, heerlijk commentaar hoor, hahaha, ik denk dat de Russen volle bak zullen gaan, ik heb een Servische collega en we zitten helemaal op dezelfde lijn he, hun haat tegen de VS en de Navo is zo groot vanwege die bombardementen en de Kosovo ingreep van die fucking VS, zij als Serven konden de dingen niet tegenhouden maar Rusland wel en de remmen gaan bijna los, fasten your seat belt!!!

    • De Russen gaan ‘volle bak’? Naar het steeds meer lijkt op de verkeerde plek, Oekraïne, ’the middle of nowhere’, terwijl het Midden-Oosten zich steeds meer ontpopt als het échte explosief.
     Niets op het wereldtoneel gebeurt los van de ontwerptafels van CIA/Pentagon, zoals we bijv. van Assange zouden moeten weten.
     Dus mag je je afvragen of Poetin 2 jaar geleden in hun ‘berenklem’ is gestapt?

 5. Nog even geduld ,straks met kluns rutte aan het hoofd van het sterf huis genaamd NAVO op naar de ondergang van dit misdadige clubje.

  • @Rene, ik denk dat Rutte vies op z’n neus gaat kijken, de nato stelt niet zo veel voor qua manschappen en materieel.
   Mijn vermoeden is dat binnen afzienbare tijd Erdogan er uit stapt en uit het niets zijn leger activeert, het leger wat zich binnen de grenzen van de west Europese landen bevind bedoel ik. Daar zal de nato dan eerder zijn handen aan vol hebben als dat überhaupt nog mogelijk is.

   En dan gaat Hiér de elektriciteit uit en liggen de data centers plat evenals het openbare leven.
   En Gijp, pas dan gaat je portemonnee ECHT pijn doen!

 6. Elektrische leidingen plat..is eigenlijk een voorafje voor de Grootste aanval in enkele dagen/uren..💭…♥️🇷🇺🌹

 7. Er zijn vandaag aan 17 jarigen in Nederland brieven uitgedeeld voor een dienstplichtuitnodiging.
  Ze hoeven niet in dienst, alleen kunnen ze opgeroepen worden in geval van oorlog.
  Serieus ?
  Kom ze maar eens halen, kun je lachen.

 8. “het offensief” is verouderd denken (WO II-stijl). Nu is het een krachtmeting om ertoe te komen dat de Westerse touwtrekkers de zaak opgeven. Dat is ook voor Rusland de goedkoopste manier – duurt lang, maar is ook minst risicovol. De Amerikanen hebben ingezien dat het beoogde hoofddoel; verzwakken en regimewissel niet gehaal zal worden – mede door de ruggensteun van China – en haken af. Moet Europa die oorlog dan alleen dragen met hun economie gebaseerd op schaliegas? Het neveneffect is een katalysator voor het smeden en versterken van een China-Ruslandblok. Deze oorlog kan dus niet voort gezet worden en met het verdwijnen van Biden van het toneel moet een ander decor opgebouwd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in