MDGovpics CC BY 2.0

In de farmaceutische wereld worden medicijnen en vaccins links en rechts goedgekeurd, zonder veel aandacht voor de veiligheid en gezondheid van de onwetende mensen die deel uitmaken van de experimentele proeven. Vaak blijkt uit de klinische proeven op dieren dat de behandelingen heel gevaarlijk zijn, maar de FDA stuurt ze toch door naar mensen. Dan, na enkele jaren van verschrikkelijke bijwerkingen en sterfgevallen, beginnen de rechtszaken zich op te stapelen, en als een paar slachtoffers een klein fortuin winnen in de rechtbank, kan de FDA het medicijn of vaccin terugroepen. Te weinig, te laat is dat terugkerende verhaal, schrijft S.D. Wells.

De Covid “stolsel”-injecties zijn nog steeds niet teruggeroepen, hoewel miljoenen slachtoffers van vaccins over de hele wereld zijn gestorven, hebben geleden en nog steeds lijden onder de nawerkingen van het spike-eiwitsyndroom. Dit zou voor ieder levend mens een grote zorg moeten zijn.

Pharma speelt “catch and release” wanneer het nieuws over de dodelijke klonterprikken te populair wordt

Nadat miljoenen mensen zich gehaast hadden om hun eerste (en tweede) Covid-stolselspuiten te krijgen, kregen velen van hen vrijwel onmiddellijk te maken met repercussies. Niemand wist dat de spike-eiwitten NIET op de plaats van injectie bleven, en de nasleep was als iets uit een zombiefilm, waar volkomen gezonde mensen als vliegen neervielen door plotselinge myocarditis, pericarditis en bloedstolsels. De massamedia en Big Pharma hadden wat schadebeperking nodig, in het nieuws, om het probleem enigszins toe te geven, maar om dom te spelen en te doen alsof het slechts in “zeldzame” gevallen gebeurde. Dat was een enorme leugen.

  Nieuw bewijs voor kindermoord bij het creëren van de foetale cellijn die is gebruikt voor het testen van het COVID-vaccin

Het blijkt dat als je “de wetenschap volgt”, zoals fraudeur Fauci altijd zegt te doen, dat spike-eiwitten het cardiovasculaire systeem SCHADEN en de bloed-hersenbarrière kunnen passeren, en hersenbeschadiging kunnen veroorzaken. Wie wist dat? Nou, de wetenschappers die het mRNA hebben gemaakt wisten dit al, van de dierproeven, maar ze wilden het niet bekendmaken, uit angst dat de klonterprikken nooit op de markt zouden komen. Daarom moest de FDA het “Emergency Use Authorization”-protocol gebruiken om ze in omloop te brengen, ook al kwamen de stolselprikken nog steeds niet in aanmerking voor EUA.

Een groep Canadese wetenschappers onthulde dat de spike-eiwitten inderdaad van de injectieplaats migreren en zich ophopen in weefsels en organen, waaronder de lever, milt, bijnieren, beenmerg en in “vrij hoge concentraties” in de eierstokken. Over bevolkingscontrole gesproken. Hier is een citaat van een van die onderzoekers:

“We hebben een grote fout gemaakt. We beseften het pas nu,” … “We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelantigeen was, we wisten niet dat het spike-eiwit zelf een toxine was en een pathogeen eiwit. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld in met een toxine.”

Top 5 gevalideerde, wetenschappelijke zorgen over Covid “vaccins” die Pharma nooit zal vermelden tot ze gedwongen worden

#1. De spike-eiwitten verlaten de injectieplaats en verspreiden zich door het hele vaatstelsel, migreren naar vitale organen en veroorzaken verschrikkelijke gezondheidsnachtmerries.

#2. Covid stolsel-prikken kunnen hersenbeschadiging veroorzaken, omdat de spike-eiwitten de bloed-hersenbarrière kunnen passeren.

#3. Covid-19 griepinjecties kunnen spike-eiwitten afzetten in de eierstokken, wat spontane abortus, miskramen en onvruchtbaarheid kan veroorzaken.

  Israëlische premier Netanyahu zegt nu dat burgers elke zes maanden gevaccineerd moeten worden

#4. Wuhan Virus gentherapie injecties kunnen kanker verergeren, waardoor tumoren snel groeien, ook bekend als “turbokanker“.

#5. Spike-eiwitprionen kunnen zich hechten aan bloedplaatjes en cellen die de bloedvaten bekleden, waardoor klontering, stolling en bloedingen ontstaan (ook wel VITT genoemd – vaccins-geïnduceerde trombocytopenie).

Een kinderreumatoloog, Dr. J. Patrick Whelan, waarschuwde de FDA letterlijk dat mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna in feite microvasculaire schade aan de lever, nieren, hart en hersenen kunnen veroorzaken. Hij zei dat de stolselinjecties “het potentieel hadden om microvasculaire schade (ontsteking en kleine bloedstolsels, microtrombi genaamd) te veroorzaken in de hersenen, het hart, de lever en de nieren op manieren die niet werden beoordeeld in de veiligheidstests.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCommandant van de Oekraïense zelfverdedigingstroepen in Nikolajev werd gedood – Twee kleine omsingelde enclaves blijven over in Bakhmut
Volgend artikel“Groene duurzame energie” is een eufemisme voor ontvolking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het FDA is dusdanig geïnfiltreerd door big pharma dat vrijwel al haar produkten goedgekeurd worden en uiterst zelden van de markt gehaald worden. Het diep corrupte FDA en big pharma zijn 2 handen op een buik.

 2. “Unexplained rise in life-threatening brain infections in children worries pediatricians
  A New York hospital said it has seen an above-average number of brain abscesses in children this year, while doctors in Clark County, Nevada saw cases spike last year”.
  https://edition.cnn.com/2023/04/28/health/brain-abscess-cluster-nevada/index.html
  https://www.nbcnews.com/health/health-news/unexplained-rise-life-threatening-brain-infections-children-worries-pe-rcna81763

 3. We hebben gewoon te maken met een wereldwijde maffia, zij dekken elkaar zo dat niets naar buiten komt. Het 1 grote bende corruptie overal. Landen zijn alle commerciële coöperaties die hun inwoners als los lopende geldkoeien zien. Die constant uitgemolken moet worden volgens hen. Alles van het land is illegaal toe geëigend van het land van de bewoners. Niets maar dan ook helemaal niets klopt er meer van het officiële rechtstatelijkheid. Grondwetten zijn in elke commerciële coöperatie terzijde geschoven en heerst er enkel zelfbedachte bedrijfsvoorschriften met betaalde privileges. Zoals in dit grondgebied wat we Nederland noemen, bestaat al sinds 1940 officieel niet meer, toen zijn we toegevoegd aan Duitsland. Sinds 1945 is heel west Europa bezet Amerikaans grondgebied samen met Rusland. De EU is net zo een verzonnen entiteit, die geen enkele officiële rechtsstatelijkheid kan zijn, daar missen alle voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen. Vele internationale bedrijven zijn inmiddels groter en machtiger geworden dan landen/coöperaties. Die nu in de pas lopen van die internationale bedrijven. Deze bedrijven zien weer de geldkoeien als betaalde proefkonijnen voor hun rotzooi producten. Echt alles in de wereld is verrot, bewust vervuild en vergiftigd door deze internationale bedrijven, die alles zien om maximale winsten te kunnen genereren voor hun aandeelhouders. Al hun kosten worden afgeschoven op de los lopende geldkoeien, maar alle winsten zijn voor de aandeelhouders.

  Eerst mochten de geldkoeien alleen in hun afgebakende weiland grazen wat we landen noemden. Toen mochten de geldkoeien in de grotere weide wat we de EU noemde, om zo de internationale bedrijven zo meer macht en invloed te geven en zo meer marktdeel konden bereiken. Nu ze dat nu immers hebben, wordt de weide steeds verder weer verkleind tot een paar vierkante Km of permanent op stal gezet te worden, zodat ze elke geldkoe maximaal kunnen uitmelken tot het bot. Wat we de grote reset noemen. En waarom? Gewoon om dat het kan en omdat de hebzucht van de aandeelhouders onverzadigbaar zijn om hun verwachte winsten te kunnen binnen harken.

  Maar mensen zijn niet op de wereld gezet om hun levenslang als geldkoe te dienen voor een stel parasieten.

  • De zelfbenoemde overheidsdeskundigen wellicht?

   Mooi woord in vergelijking met desinformatie, desinteresse of desillusie.

   • nope, de politici en de politiek zijn maar symptomen, …de ONTZETTEND ZWARE APATHY bij het overgrote gedeelte van de bevolking, de achterlijken die steeds weer keer op keer op keer op die politici stemmen goed wetende dat die hen iedere keer weer een kloot aftrekken, DAAR ligt de basis van het probleem hem…..
    aan de BASIS (het stemgedrag van de schapenkudde)

   • nope, de politici en de politiek zijn maar symptomen, …de ONTZETTEND ZWARE APATHY bij het overgrote gedeelte van de bevolking, de achterlijken die steeds weer keer op keer op keer op die politici stemmen goed wetende dat die hen iedere keer weer een kloot aftrekken, DAAR ligt de basis van het probleem hem…..
    aan de BASIS (het stemgedrag van de schapenkudde)

 4. in het artikel worden de woordjes ‘kan’en ‘kunnen’ te vaak gebruikt en dat geeft aan dat men blijkbaar niet zeker is van de resultaten.
  Men kan beter schrijven “de ‘vaccins zijn de oorzaak van kanker en andere ziektes die men voor de injectie niet had”.
  En “de vaccins veroorzaken (dus niet kunnen maar echt veroorzaken) hersenbeschadigingen omdat ze de bloedbarriere doorbreken”
  Dit zijn allemaal feiten die ondertussen ruim voldoende bewezen zijn.
  Schrijf dat dan ook op die manier zonder een eventuele andere uitslag onder de arm te houden.
  Met “misschien”en “wellicht” en “zou kunnen” komen we geen stap verder en kunnen de moordenaars gebruiken om hun “onschuld” aan te tonen. Feiten en bewijzen en ze hangen.

 5. Parasieten onder de mensen. Parasieten vreten door tot ze de gastheer hebben vermoord om zo zelf ook om te komen. Hoe kom je van parasieten af…

  • @ Immortal mei 1, 2023 at 23:57,
   ” Hoe kom je van parasieten af… ” Theoretisch is het simpeler dan je denkt. Maar in de praktijk is er een groot probleem voor velen. Want als je het uitlegt welke paar stappen jij zelf moet doen om van die parasieten af te komen, zal 99,999999% je voor gek verklaren. Zij zitten nog zo diep in hun aangeleerde indoctrinatie, daar is geen doorkomen aan. Voor de individu wakkere is het mogelijk. Er behoeft maar 10% van de bevolking het te doen, om het tij keren. Dan ontstaat er een olievlek/ lawine effect die niemand meer kan tegen houden, ook de parasieten niet.

   Stap 1) Als je eigen aangeleerde indoctrinatie van angst en schuld verwijten van de overheid kunt overwinnen voor je zelf en dit consequent toe blijft passen. Stap 2) Weet hoe je met een onderliggende UCC moet omgaan. Ben je al een heel eind. Dat kan jouw al gauw een paar duizend euro per jaar besparen.

   Je moet met hun eigen opgezette constructie het zo ombuigen in jouw voordeel in plaats van hun voordeel. Want zij kunnen alleen regeren over ons, door ons constant angst en schuld aan te praten en door onze onwetendheid van hoe hun constructie in elkaar zit.

  • Het zijn écht de parasieten in de darmen die mensen ziek maken want: geen immunsysteem .
   Dáárom mocht iver mectine niet!
   Pas op dus met wst je eet en spuit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in