Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De Oekraïense zijde heeft aanzienlijke slachtoffers geleden door de zware beschietingen die ’s avonds door Russische troepen over het hele Oekraïense grondgebied werden uitgevoerd, terwijl in Nikolajev de commandant van de Oekraïense zelfverdedigingseenheden, Vladimir Oleynik, in de buurt van zijn huis werd gedood, bericht Pronews.

In totaal stegen 25 bommenwerpers op en voerden 11 schepen en twee onderzeeërs uit om de avondraketaanvallen uit te voeren.

Er werden explosies geregistreerd in Kiev, Dnipro, Nikolajev, Kherson en de Oekraïense luchtverdediging probeerde zoveel mogelijk raketten neer te schieten.

En we schrijven “zoveel mogelijk” omdat er meldingen zijn van Russische raketten die ongestoord Oekraïense doelen raken, wat betekent dat de Oekraïners met ernstige problemen kampen door tekorten aan a/a-systemen.

Zoals we al hebben gemeld, is dit een Russische operatie om het Oekraïense verdedigingssysteem te ontregelen om de Oekraïense tegenaanval te verpletteren voordat deze zelfs maar kan plaatsvinden.

Daarom werd Pavlograd, met grote brandstof- en munitiedepots, meedogenloos getroffen.

In Kherson probeerde een Oekraïense groep de Dnjepr over te steken en werd door Russisch vuur weggevaagd.

Tegelijkertijd is de situatie in Bakmuth ondraaglijk geworden voor de overgebleven Oekraïners, die slechts 5% van de stad in handen hebben, maar in twee delen zijn gesplitst.

  Het Oostfront van de Oekraïners is ingestort: Kiev evacueert 53 nederzettingen in Kharkiv - Oekraïense AFU: Russen hebben een "Schokvuist" gemaakt

Zoals op de kaart is aangegeven, blijven er twee kleine en omsingelde enclaves over.

De Oekraïners ontkennen dit, net zoals ze ontkennen dat 95% van de stad in handen is van de Russen.

Maar het audiovisuele materiaal uit Bakhmut bevestigt meestal het standpunt van de Russen.

Aan het front in Kherson is er veel onrust nu de Russen hun vestingwerken langs de hele kust van de rivier de Dnjepr versterken, terwijl ze naar verluidt de Oekraïners toestaan ​​een klein bruggenhoofd te bouwen op de oostelijke oever op de plaats van de vernietigde Antonovsky-brug.

Een Oekraïense drone doodde een Oekraïense visser omdat de strijdkrachten van Kiev hem aanzagen voor een Russisch commando!

De visser gebaarde met zijn handen dat hij geen vijand was, maar zijn lot stond vast.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hier is de voornaamste reden waarom Rusland Oekraïne volledig moet neutraliseren!



Volg Frontnieuws op Telegram

  Situatieverslag: Operatie Z - 6 verschillende buitenlandse nationaliteiten huurlingen vastgepind in Mariupol schreeuwen om hulp

Lees meer over:

Vorig artikelOngekende golf van Russische raketaanvallen in heel Oekraïne vanuit tientallen bommenwerpers en oppervlakteschepen (Video’s)
Volgend artikelTop 5 waarheden over Covid “vaccins” die Pharma NOOIT zal vermelden tot ze gedwongen worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  • Beste Hola,
   Het kan een manier zijn voor hem om zijn snor te drukken en het zinkende schip te verlaten.
   Zou mij niets verbazen als hij, en straks vele anderen hoge pieffen in de VS een onderkomen krijgen net als met veel nazi’s gebeurden na WW2
   Nieuwe identiteit en verder behulpzaam zijn aan de VS.

  • Veel wapens gevonden door de Russen.
   Handig voor hun bevolking. Voor wie daar geschikt voor is.
   Als je op het platteland woont een must to have in deze tijd. Met wat boven je hoofd hangt

 1. ” … terwijl ze naar verluidt de Oekraïners toestaan ​​een klein bruggenhoofd te bouwen op de oostelijke oever op de plaats van de vernietigde Antonovsky-brug. …” Wat is dat voor onzin? Misschien willen ze een illegale RAVE houden zoals in België dit weekend?

 2. Maar wie wint er nu? Op andere nieuws sites lees je heel andere dingen, maar bij frontnieuws worden de Oekies elke dag gruwelijk in de pan gehakt.

  • Leuk toch? Het lijkt wel gamen. Je kan kiezen, ofwel kijk je naar onze regimezender; dan vechten de Oekies heldhaftig en dapper spijts te weinig middelen van ons. Vervolgens tik je op internet, en daar worden de laatste weerstandnesten van de Oekies opgerold. (Ik kies voor het laatste alvorens slapen te gaan.)

 3. Prigozhin zei dat hij een miljoen mensen kon bewapenen

  Ik kan een miljoen mensen bewapenen: Prigozhin toonde de schatten van de Soledar-kerkers, geërfd door Wagner PMC.

  Op een diepte van 150 meter zijn overgebleven Sovjet-pakhuizen met verschillende munitie: 5 km lang, 28 galerijen met munitie en wapens, een autonome reparatiebasis.

  https://t.me/RVvoenkor/43957

  Russische lente

 4. dit alles gaat ni goed eindigen. biologische oorlog gaat beginnen en france engeland us willen in vn geen onderzoeks raden. uiteindelijk blijft er voor de russen maar 1 ding over. das atoomwapens wederzijdse vernietiging. die biden is gek en niemand houd hem tegen. is iedereen gek aan het worden ? probleem is ook 95 procent bevolking heeft geen interesse in al dit nieuws enlel hun tv en hun vakanties interesseren hen we leven in crazy tijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in