Nu is het mainstream om George Soros te bekritiseren

0
813

– Okay… So, it’s verboten? Links heeft lang geprobeerd om alle kritiek op hun belangrijkste financier, George Soros, te stoppen. Maar het linkse geweld en terrorisme in de straten van de Verenigde Staten hebben het nu onmogelijk gemaakt voor rechtse politici om blind te te zijn voor het probleem.

De bekendste Republikein in de Verenigde Staten, Newt Gingrich, bekritiseert nu openlijk George Soros en beschuldigt hem ervan het linkse geweld in de Verenigde Staten te financieren.

De politiek wordt vandaag de dag grotendeels bij proxy geregeerd en politici zitten samen in netwerken. Wanneer een politicus van het toneel verdwijnt, kan hij niet altijd worden vervangen, wat leidt tot een fundamentele verandering in de netwerkstructuur.

Dat is wat er in de Verenigde Staten gebeurde toen de oorlogshitser en IS-vriend John “Insane” McCain twee jaar geleden op mysterieuze wijze stierf. Na de dood van McCain is Newt Gingrich in veel opzichten een nieuw persoon geworden.

Eerder hadden zowel Bill O’Reilly als Glenn Beck kritiek op George Soros, wat ertoe leidde dat Beck werd ontslagen bij Fox News. Beck voorspelde onder andere dat de “Color revolutions” van Soros uiteindelijk ook de Verenigde Staten zouden treffen.

Nu Beck gelijk heeft gekregen, is de kritiek weer opgepakt, onder andere door het nieuwsanker Tucker Carlson. De hervatting van de kritiek is mogelijk gemaakt door de aanvallen van links en Soros op het rechtse Israël, wat de politieke alliantie tegen Soros en zijn linkse projecten heeft versterkt.

Alabama verbiedt vaccinpaspoort

Links in de westerse wereld, gefinancierd door George Soros, heeft lange tijd veel van zijn geloofwaardigheid op het spel gezet door de Soros-financiering te ontkennen en het een “samenzweringstheorie” te noemen. Het probleem voor links is dat de kennis van alle politieke beïnvloedingsoperaties van George Soros de façade van hoe democratieën werken, afbreekt en laat zien hoeveel westerse landen eerder oligarchieën zijn.

Journalist bekent: “We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here