Artsen van de Virginia Commonwealth University zeggen dat een COVID-19-vaccin verantwoordelijk is voor de ernstige huiduitslag bij een 74-jarige man, die optrad vier dagen nadat hij de experimentele injectie had gekregen. De man uit Goochland County, Virginia, bracht eerder deze maand vijf dagen door in het VCU Medical Center nadat het ‘vaccin’ van Johnson & Johnson zijn huid had doen afschilferen.

“Het gebeurde allemaal zo snel. Mijn huid viel eraf”, vertelt Richard Terrell aan news.com.au. “Het komt er nog steeds af op mijn handen”.

“Ik voelde me een beetje ongemakkelijk in mijn oksel en een paar dagen later kreeg ik een jeukende uitslag. Daarna zwol ik op en werd mijn huid rood”, voegt hij eraan toe.

“Het prikte, brandde en jeukte. Telkens als ik mijn armen of benen boog, zoals de binnenkant van mijn knie, was het zeer pijnlijk als de huid gezwollen was en tegen zichzelf wreef”, beschrijft Terrell de pijn.

VCU dermatologie expert Dr Fnu Nutan zegt: “We sloten virale infectie uit en zelfs Covid-19, we zorgden ervoor dat zijn nieren en lever in orde waren en uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat het het vaccin was dat hij had gekregen, dat dat de oorzaak was”.

Ze waarschuwen dat Richard had kunnen sterven als hij geen medische behandeling had gekregen, en legte uit: “De huid is het grootste orgaan in het lichaam en als die ontstoken raakt zoals bij hem, kun je veel vocht en elektrolyten verliezen”.

Ondanks de verschrikkelijke bijwerkingen en het feit dat de ziekteverwekker SARS-CoV-2 geen overmatige sterfte veroorzaakt, beveelt Dr. Nutan de mensen aan zich te blijven blootstellen aan het grote gevaar van vaccinatie.

  Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) eist wereldwijde bewaking, meer gezag over landen en miljarden aan financiering

Er is geen reden waarom iemand deze experimentele injecties zou krijgen. Er zijn gewoon geen voordelen, maar wel veel risico’s. Tenminste 38 mensen in Florida zijn positief getest op Covid-19 enkele weken na hun tweede Pfizer of Moderna mRNA injecties. Het risico is zinloos.

Gezondheids”autoriteiten” verplaatsen voortdurend de doelpalen. Pfizer en Moderna zeggen nu dat een derde dosis nodig is om hun injecties te laten werken. Ondertussen geeft iedereen, van farmaceutische directeuren tot VS-staatsepidemioloog Anthony Fauci, toe dat deze injecties de verspreiding van Covid-19 niet stoppen. Het gaat niet over de volksgezondheid. Het gaat over je te laten injecteren met experimenteel, kunstmatig genetisch materiaal. Blijf waakzaam en blijf de waarheid verspreiden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?

Vorig artikelStudie: Corona-sterfte wereldwijd ongeveer 0,15 procent
Volgend artikel“Hoogstwaarschijnlijk” militair ontwikkeld COVID, gelekt uit lab
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Toen ik de eerste inenting kreeg ,Pfizer .
    na een paar dagen kreeg ik allemaal rode plekken op armen en benen rug en buik, en zelfs in mij oren ,rode ogen die gingen jeuken,we zijn nu 10 maanden verder en nog steeds nog meer rode vlekken ,dus het gaat niet weg maar wordt erger.
    Hoe kom ik er weer al ,heb ook al pillen van mijn Arts gekregen tegen Allergische reacties .
    maar dat werkt ook niet ,en moet die ook nog betalen.

  2. Eigen schuld voor mij had hij zijn benen nog mogen verliezen ik heb er geen medelijden met dat soort volk zij weten dat het een giftspuit was maar nee wat deed ons dom volk artsen profesoren virologen belachelijk maken maar wie het laats lacht ?????????……….

  3. SPUIT JE RIJK !!!!!!! SPIJTIG VOOR DEZEN DE HUN LATEN VANGEN HEBBEN ,MEER DODEN EN BIJWERKINGEN GELIJK WELKE VAN DIE MOORDSPUITEN , ZE WETEN ER GEEN RAAD MEE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in