Artsen van de Virginia Commonwealth University zeggen dat een COVID-19-vaccin verantwoordelijk is voor de ernstige huiduitslag bij een 74-jarige man, die optrad vier dagen nadat hij de experimentele injectie had gekregen. De man uit Goochland County, Virginia, bracht eerder deze maand vijf dagen door in het VCU Medical Center nadat het ‘vaccin’ van Johnson & Johnson zijn huid had doen afschilferen.

“Het gebeurde allemaal zo snel. Mijn huid viel eraf”, vertelt Richard Terrell aan news.com.au. “Het komt er nog steeds af op mijn handen”.

“Ik voelde me een beetje ongemakkelijk in mijn oksel en een paar dagen later kreeg ik een jeukende uitslag. Daarna zwol ik op en werd mijn huid rood”, voegt hij eraan toe.

“Het prikte, brandde en jeukte. Telkens als ik mijn armen of benen boog, zoals de binnenkant van mijn knie, was het zeer pijnlijk als de huid gezwollen was en tegen zichzelf wreef”, beschrijft Terrell de pijn.

VCU dermatologie expert Dr Fnu Nutan zegt: “We sloten virale infectie uit en zelfs Covid-19, we zorgden ervoor dat zijn nieren en lever in orde waren en uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat het het vaccin was dat hij had gekregen, dat dat de oorzaak was”.

Ze waarschuwen dat Richard had kunnen sterven als hij geen medische behandeling had gekregen, en legte uit: “De huid is het grootste orgaan in het lichaam en als die ontstoken raakt zoals bij hem, kun je veel vocht en elektrolyten verliezen”.

Ondanks de verschrikkelijke bijwerkingen en het feit dat de ziekteverwekker SARS-CoV-2 geen overmatige sterfte veroorzaakt, beveelt Dr. Nutan de mensen aan zich te blijven blootstellen aan het grote gevaar van vaccinatie.

Drastische zet van de Franse regering: gebruik van het openbaar vervoer alleen met inenting

Er is geen reden waarom iemand deze experimentele injecties zou krijgen. Er zijn gewoon geen voordelen, maar wel veel risico’s. Tenminste 38 mensen in Florida zijn positief getest op Covid-19 enkele weken na hun tweede Pfizer of Moderna mRNA injecties. Het risico is zinloos.

Gezondheids”autoriteiten” verplaatsen voortdurend de doelpalen. Pfizer en Moderna zeggen nu dat een derde dosis nodig is om hun injecties te laten werken. Ondertussen geeft iedereen, van farmaceutische directeuren tot VS-staatsepidemioloog Anthony Fauci, toe dat deze injecties de verspreiding van Covid-19 niet stoppen. Het gaat niet over de volksgezondheid. Het gaat over je te laten injecteren met experimenteel, kunstmatig genetisch materiaal. Blijf waakzaam en blijf de waarheid verspreiden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here