Meloni spreekt op de Conservative Political Action Conference in 2022 © Vox España / Wikimedia (Public Domain)

2nd Smartest Guy in the World stelt dat de nieuwe premier van Italië, Meloni, in plaats van tegen de Nieuwe Wereldorde te zijn, de globalistische agenda bevordert door middel van verraad en bedrog.

In een recent substack-artikel werd Italië’s nieuwe premier Giorgia Meloni voorgesteld als een antiglobalistische kruisvaarder die een fervent voorstander is van familiewaarden en nationale soevereiniteit: Italy’s New Anti-One World Government Prime Minister Is Being Branded A “Fascist”.

Maar wat als Meloni gewoon de zoveelste marionet “infiltrant” van het WEF is die omgekeerde psychologie gebruikt om de harten en geesten van haar natie te winnen, terwijl ze in werkelijkheid aan de macht is gebracht om heimelijk de agenda van de Grote Reset te bevorderen? schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Wat als Meloni gewoon een andere Rockefeller aanwinst is, en lid van hun Aspen Instituut?

Het is vermeldenswaard dat het Aspen Institute contracten heeft gekregen van George Soros’ Open Societies Foundation en de Bill & Melinda Gates Foundation.

Wat als Meloni sinds haar tienerjaren een bonafide socialist was?

Wat als Meloni een aanhanger is van de Eén Wereldregering homoseksuele komiek die zich voordoet als een hetero getrouwde man die werd geïnstalleerd na een CIA coup door de CIA en functioneert als een gewapend geld witwassend knooppunt dat niets meer is dan een marionet die ervoor zorgt dat de PSYOP-OEKRAÏNE-oorlog zo lang mogelijk blijft aanslepen terwijl het alle andere verschillende cult psyops verergert?

Wat als Meloni de Eén Wereldregering WEF/UN/CRF apparatsjik analoog is aan Pierre Poilievre, Canada’s nieuwe leider van de Conservatieve Partij? CANADA – Pierre Poilievre Now Leader Of The Conservative Party, 68% Of Votes For The Man Who The Establishment Tried To Silence

  De status van de globalistische agenda is geëscaleerd van "verward" naar "chaotisch"

Wat als de nieuwe premier van Italië net als Pierre Poilievre de draconische PSYOP-19 mandaten steunde en voorstander was van de COVID-19 paspoorten en het bijbehorende digitale groene paspoort, dat niets anders is dan de volwaardige voorloper van de sociale kredietscore?

In dit verband is het belangrijk op te merken dat Italië in het najaar van 2021 aankondigde dat elke werknemer in de openbare of particuliere sector een Digitaal Groen Certificaat moest hebben met een QR-code die het bewijs bevat van ofwel volledige vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve test binnen 48 uur. Meloni stond volledig achter deze zwendel.

In een inmiddels verwijderde tweet schreef Meloni:

Met betrekking tot vaccins moeten we de nederigheid hebben om de wetenschappelijke gemeenschap te vertrouwen. Ik denk dat teruggaan een vergissing zou zijn. Het is een onderwerp dat niet op ideologisch niveau moet worden behandeld: laat degenen die competent zijn beslissen welke vaccins noodzakelijk en verplicht zijn.

Wat als een psychotische sektelid als Hillary Clinton een “fascist” als Meloni zou steunen?

Wat als Meloni allesbehalve een rechtse conservatief is?

  Het plan om het Westen kapot te maken

Wat als zij niets anders is dan een trojaans paard van het WEF en de VN?

In de wereld van vandaag is niets zeker wat het lijkt.

Nu zoveel mensen over de hele wereld de Eén Wereldregering en hun VN en het WEF doorhebben, zou het heel logisch zijn om een nieuwe generatie infiltranten op te leiden die de juiste dingen zeggen in oppositie tegen hun handlangers, terwijl zij de Grote Reset blijven bevorderen.

Wees op uw hoede.

Controleer.

Geef NIET toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Implanteerbare nano-hydrogel biosensor als mogelijk bestanddeel van toekomstige vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe VS en Europa hebben bijna geen wapens meer voor Oekraïne
Volgend artikelStervende pasgeborene met “witte longen” van gevaccineerde moeder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Sheeple! Hou op met jezelf wat wijs te maken.
  Deze dame is niet meer of minder een deel van het systeem. Een Trojaans paard. Volg haar en je komt uit waar je behoort te zijn.

 2. Wat als Melony, net als een zekere DJ Trump, zich volledig schaarde achter de zo spoedig mogelijke uitrol van ‘vaccins’, in de VS ‘Operation Wharpspeed’ genoemd? Wat als Melony op dezelfde manier aan de winst gekomen is, als een zekere DJ Trump om onduidelijke redenen even van het toneel is weggehaald, voor een comeback op het juiste moment, als Globale vredestichter, die iedereen, waaronder een zekere Putin, de hand kan schudden?

  Meer over DJ Trump:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/misleiding

  En voor wie van ‘predictive programming’ houdt (kijk vanaf ca 3:45)
  https://www.youtube.com/watch?v=gSxC4sn-08U&t=392s

 3. Wat als de schrijver van het stukje een 5de colonne figuur is…. Wat als de schrijver van het stukje de positie van Meloni wil ondergraven…. Wat als????

  Zoals als altijd moet je oordelen naar aanleiding van wat ze doen en niet naar wat ze zeggen. Dus in de gaten blijven houden en kritisch blijven nadenken!!

 4. Giorgia Meloni zou zomaar de zoveelste duivelse heks kunnen zijn, in dienst van de duivel Klaus schwab.
  Als het zo is, heeft ze het Italiaanse volk verraden.

 5. Zij is gewoon een wisseling van de WEF wacht. Zij moet zand in de ogen strooien en tijd winnen.
  De WEF misdaden zullen gewoon doorgaan.

  Hetzelfde gaan wij in maart zien bij de provinciale Staten verkiezingen. Dan stemt het oer domme Nederlandse volk op PvdA, GroenLinks, VOLT EN BBB en gaan de WEF pionnen gewoon verder met het vernietigen van het Nederlandse volk.

  Een volk krijgt wat je verdient….. ben je shit dan krijg je shit.

  • Zo is het maar net. Laatst hier nog als een trol uitgemaakt nadat ik had aangegeven dat deze mevrouw niet deugt. Gewoon weer een poppetje uit de hoge hoed gehaalt om mensen met haar mee te trekken. De geschiedenis herhaalt zich telekens weer en mensen(schapen) trappen er weer in en de hele boel kan weer opnieuw beginnen. Mensen doe zelf eens onderzoek. Met dit soort mensen kan je de oorlog niet winnen.
   Mensen van goede wil lijden onder deze makke volgelingen en daarom zijnvelen ook lek geprikt met een goedje waar zelfs Big Pharma niet eens zelf weet wat er in zit. In ieder flesje zit iets anders. Ik heb van Michael Yeadon gehoord hoe alles in zijn werk gegaan is. Het kost inderdaad heel veel tijd om echt onderzoek te doen maar dan weet je ook veel en kan je zaken met elkaar verbinden.

   • Het zou een eer moeten zijn om op zo’n kakel-site als deze voor trol uitgemaakt te worden. Dus wees er trots op om door deze KAKELENDE KIPPEN een trol genoemd te worden.

 6. Iedereen die een Ukraine-vlaggetje draagt is of een onvoorstelbaar domme toeschouwer óf een aktieve global-reset speler: Meloni is het laatste. Helaas.

 7. Luister naar de toon waarop ze spreekt. Kijk naar haar gezichtsuitdrukkingen ook vooral. Die liegen nooit. Van tevoren kon je zien wat voor eentje het is. Haar praatje tegen Zelensky bevestigde mijn vermoedens.

 8. Wat als..
  Wat als mn tante een l..l had gehad,dan was het nu m,n oom geweest.
  Bullshit artikel.
  Eerst afwachten,dan oordelen.

  • Goeie Trueblood,

   Your are my man, bedankt voor deze reactie. Die is puur. Net zo als jij.

   En voor alle reactie plaatsers die Premier Meloni in haar eerste week dat zij premier van Italië is al beginnen met haar te demoniseren (en dit is niet het eerste artikel deze week) heb ik een opdracht voor U:

   Ga naar Uw spiegel, kijk naar U zelf en vraagt U zelf het volgende af:

   Iets wat U alle veel dichter bij huis kan zoeken dan dat verre Italië en wel hier, in Nederland.

   Hoe is het mogelijke dat wij hier in Nederland al 12 jaar een premier het stokje van de macht vast laten houden, een premier die al van vroege leeftijd een voorstander is van draagmoederschap en het verlagen van de leeftijd van seks met kinderen naar 12 jaar (pedofilie), dit was tijdens Mark Rutte zijn JOVD periode.

   Een psychopaat, dat is onze meneer Ruttekutte. Hierbij een link van debat dat Mark Rutte voerde met Paul Dekkers van het CDJA. https://www.youtube.com/watch?v=x6IJmfjf29c

   Uiteraard zal U eerste reactie zijn “Ja, maar IK STEM NIET OP MARK OF DE VVD DUS HET IS NIET MIJN FOUT” .

   Tuurlijk niet, het is Uw buurman, U neef, U kapper, U hond, U keeper van U voetbal team, U Man of Vrouw. Met andere woorden, heel veel mensen om U heen.

   Nu is het mijn vraag:
   Heeft U het contact met deze pro-Ruttekutte mensen verbroken?
   Heeft U deze mensen geconfronteerd met Rutte zijn krankzinnige beleid.
   Heeft U deze mensen uitgescholden, beter gezegd verrot gescholden.

   Of zegt U maar, ach, ieder heeft toch recht op zijn eigen mening!

   Ja zo ken ik er nog een paar.

   Om als alles helemaal naar de tering is te zeggen: Ja, maar ich habe das nicht gewusst (sorry dat is Duits) of bevel is bevel. Kent U die nog.

   Ruggengraat van 0.

   Prettige avond voor deze reageerders (maar niet heus)

   Groet, Ralph

   Ps. om als de wind draait voorop te staan en te doen alsof je neus bloed. En natuurlijk te roeptoeteren:
   Ja, Ik wist het wel.
   Kotsmisselijk maken deze mensen mij

  • …maar pas toen ze verloren hadden….. zelfde als roemenie; die wilden plotseling voorde geallieerden vechten…

 9. Hoera! Nu de Duitse gaskraan weg is, wordt er met de Italiaanse gaskraan gespeeld. Wat als het geen toeval is dat er nu Italiaanse geruchten de wereld ingestuurd worden?

  • @Alessio,

   Het is allemaal een grote poppenkast, dat hele politieke circus. Verdient goed hoor! 💶💶💶

   Macht, aanzien en een zeer riant salaris door constante manipulatie van de massa, kijk ze lachen…

  • Precies zij speelt het spel net zoals Putin gedurft maar geraffineerd.
   De Italianen zijn geen NLers die zich naar de afgrond laten leiden.

 10. Och, de tijd zal het uitwijzen, ge kunt zo alles wantrouwen…
  Wat weten we wel? Ze is een politieker, dus een compromismadam. Ze moet doen wat ze belooft en gezegd heeft, zoniet vliegt ze buiten.
  p.s. compromis is bedrog en corruptie.

 11. Ze sprak al met gespleten tong meteen na haar overwinning dus zegt genoeg. Nu haar roots bloot liggen helemaal klip en klaar en zeer helder..Het is afleiding om de italianen ff rustig te houden en valse hoop te geven zodat ze de boel niet molesteren..

 12. In een inmiddels verwijderde tweet schreef Meloni dus blikbaar:
  ‘Met betrekking tot vaccins moeten we de nederigheid hebben om de wetenschappelijke gemeenschap te vertrouwen. Ik denk dat teruggaan een vergissing zou zijn. Het is een onderwerp dat niet op ideologisch niveau moet worden behandeld: laat degenen die competent zijn beslissen welke vaccins noodzakelijk en verplicht zijn.’
  Dit geeft voor mij de doorslag (naast de andere referenties). Tenzij ze zich alsnog mordicus tégen de hele vaccin- en vaccinatiewaanzin en de groene-pas-kwatsch verklaart is ze niet eens een Trojaans paard, maar regelrecht overduidelijk zichtbare duivelse Tegenstander van alwat nog recht en goed en eerlijk en gezond vestand is, een incompetente kwakende idioot….de zoveelste…Enige positieve misschien de immigratiestop, als ze dat meent…

 13. Alles draait altijd om angst perceptie en is weten dat deze speelt. Is Saturnus onze angst planeet? We lezen veel over angst; we hebben angst voor de toekomst, bindingsangst en verlatingsangst. Dat kan ons leven enorm beïnvloeden. Astroloog Irma van der Wijk legt uit wat Saturnus met ons doet en welke planeten ons kunnen helpen om juist niet in onze angst te zitten. https://www.inspirerendleven.nl/weekhoroscoop-1-tot-8-oktober-2022-de-invloed-van-saturnus/
  Looking for a master https://medium.com/@createyourownworld/looking-for-a-master-95c76d4a7374

 14. Er bestaan meer netwerken zoals dat van de globalisten. Een heel groot netwerk is die van de puristische christenen uit de VS. Een netwerk die actief werk maakt van de eindtijd. Deze vrouw zou zo maar eens op het paard zijn getild door deze groep. Ik heb er een gemengd gevoel bij.

 15. We weten allemaal dat Ukraine de gratis hoer is van de WEF ! En nu gaat Meloni daar ineens steun voor uitroepen. Dat is geen al te beste beurt dan ! Begint al fout. Of ze snapt het niet , of ze snapt het wel. In beide gevallen even erg.

 16. Nog even ook als reactie op Tetris : Je kunt natuurlijk ook gewoon zeggen dat je het met Nannie eens bent zonder meteen zelf ook gif te gaan spugen, haha !! Weet dat het soms moeilijk is, weet er zelf alles van (zie boven) daar niet van….

 17. Bijna twee maanden later – en hoe denkt men nu over Meloni? Ook al was het toch al zo duidelijk als het maar kan, gebaseerd op haar pedigree. Gewoon weer een Trut die door kerels ingefluisterd wordt, een zgn ‘girlboss’ die denkt dat ze zelfstandig denkt. Ze was in haar jeugd al een zelf-overschattend meelopertje. Nu een zelf-overschattende ras WEF-hoer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in