Sinds de introductie van de COVID-vaccins sterven baby’s, peuters, tieners en jonge volwassenen tot 24 jaar 45% meer dan in het verleden, zo blijkt uit gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), bericht Jamie White.

Gegevens verzameld door de CDC onthullen een scherpe stijging van 44,8% in het sterftecijfer in de leeftijdsgroep van 0-24 jaar vanaf begin 2021, toen de experimentele COVID mRNA-vaccins onder de bevolking werden verspreid.

Als rekening wordt gehouden met het feit dat 39% van deze jonge leeftijdsgroep daadwerkelijk de COVID-injectie kreeg, dan extrapoleren de cijfers naar 115% sterfte door alle oorzaken onder alleen de gevaccineerden, volgens Twitter-gebruiker Ethical Skeptic.

De verontrustende gegevens bevestigen beweringen van verzekeringsactuarissen, die sinds 2021 alarmerende stijgende trends hebben waargenomen in de sterfte door alle oorzaken in alle leeftijdsgroepen.

Topanalist Josh Stirling op het gebied van verzekeringsonderzoek zei in februari met behulp van CDC-gegevens een totale sterftetoename van 7% te hebben ontdekt voor elke dosis COVID-vaccin die werd toegediend.

Sommige experts geloven zelfs dat verzekeringsmaatschappijen op het punt staan om vaccinfabrikanten aan te klagen om uitbetalingen voor “vroege onverwachte sterfteclaims” te dekken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Engeland: Oversterfte treft vooral jongerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Met 'Ziekte X' het 'dekmantelverhaal' voor de komende massale sterfgevallen als gevolg van de vrijlating van de nieuwe biowapens van de globalisten, zal hun 'bloedlust' niet ophouden voordat ze worden gestopt

Lees meer over:

Vorig artikelSchoon versus vuil: Een manier om alles te begrijpen
Volgend artikelDe Bidens kwestie blijft leveren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. “Sterfte door alle oorzaken gestegen met maar liefst 45% in leeftijdsgroep van 0-24 jaar sinds de uitrol van COVID-vaccins, tonen CDC-gegevens aan”

  Degene die aan dit ‘project’ van bio terrorisme hebben meegewerkt de onvolprezen wetenschappers die het nazi hoofdstuk Aktion T4 hebben gelezen en zelf de ideologie van de de-populatie agenda eigen hebben gemaakt opgedrongen of niet zijn de ware schuldigen zonder enige vorm van moraal en schuldgevoel, deze mensen bestaan geen twijfel over mogelijk, sommigen weten precies waar deze ‘onaardse’ kennis/wetenschap vandaan komt.

 2. En ondertussen worden de zwangeren naar de slachtbank gebracht, dus laat die cijfers maar weer flink oplopen komende maanden … Lees artikel eens goed : door onderzoek uit andere landen (dus geen cijfers uit Nederland zelf) blijkt dat meer zwangere vrouwen dan niet zwangeren griep krijgen. Levensgevaarlijk voor ongeboren kind dus hup de spuit erin… maar wat zijn de cijfers? 11.000 vrouwen per jaar griep (naar schatting…), waarvan 45 ziekenhuisopname waarvan 1 op IC. Maar 45?!?! En dat is zowel zwanger als niet zwanger. Waar hebben we t over?!?! Das nix! En dan zou t kind hoog risico lopen?! BS!! https://www.telegraaf.nl/financieel/1762139535/zwangere-vrouwen-kunnen-gratis-griepprik-halen-op-consultatiebureau

 3. ‘Gevaccineerden’ worden getroffen door Bijbelse ziekte

  vrijdag, 11 augustus 2023 12:00

  lepra na vaccinatie Melaatsheid is een eeuwenoude ziekte die vaak in de Bijbel genoemd wordt en nog altijd veel levens teistert. De bekendste vorm van melaatsheid in Bijbelse zin is lepra.

  Deze ziekte steekt in onze streken de kop op en komt bijna uitsluitend voor bij mensen die zich hebben laten ‘vaccineren’ tegen corona.

  Ziektes die de meeste mensen alleen kennen uit de Bijbel of uit Afrikaanse landen, duiken nu ook bij ons op.

  Er wordt een toenemend aantal gevallen van lepra (melaatsheid) gemeld, dit nadat men zich heeft laten ‘vaccineren’ tegen corona. Bij deze gevallen zijn er ook twee in Engeland, waarvan onderzoekers zeggen dat deze veroorzaakt kunnen zijn door de ‘vaccins’.

  Men heeft onderzoek gedaan in de bestanden van de Lepra Kliniek voor Tropische Ziekten in Londen. Daar ontdekten ze dat van de 52 mensen die in 2021 naar deze kliniek kwamen er minimaal 49 waren ‘gevaccineerd’ tegen corona. >>>

  https://niburu.co/gezondheid/18822-gevaccineerden-worden-getroffen-door-bijbelse-ziekte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in