© Author -JvL (CC BY 2.0 DEED)

Op 22 november mogen zo’n twaalf miljoen Nederlandse kiezers hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Het is verbazingwekkend dat het land nog steeds geen algemeen kiesrecht heeft en dat mensen onder de achttien niet mogen stemmen. Ze kunnen immers (vanaf zeer jonge leeftijd) beslissen of ze een jongen of een meisje willen zijn, en hebben recht op volledige officiële en medische ondersteuning als ze van hun geboortegeslacht willen veranderen, maar toch mogen ze nog steeds niet stemmen bij nationale verkiezingen, schrijft Hans Vogel.

Op het eerste gezicht is Nederland een belangrijk land, waardoor verkiezingen daar relevant zouden zijn voor de buitenwereld. De Nederlandse economie is met meer dan een biljoen dollar de zesde economie van de EU en is goed voor vijf procent van het bruto nationaal inkomen van de EU. Tegelijkertijd is de Nederlandse economie ongeveer een kwart van die van Duitsland, dat goed is voor meer dan een kwart van die van de EU. Op papier zien zulke details er indrukwekkend uit, zoals statistieken dat plegen te doen. De werkelijkheid is echter anders.

… Nederland is gewoon een ander deel van het Amerikaanse Imperium, een vazalstaat, met een regering die bevelen aanneemt van de VS …

Nederland mag dan wel tien van Fortune’s 500 grootste bedrijven ter wereld hebben, maar het zou naïef zijn om aan te nemen dat dit het land bijzonder machtig zou maken. Zelfs als drie van de honderd grootste banken ter wereld Nederlands zijn (ING, Rabobank, ABNAmro), vertaalt dit zich op geen enkele manier in meer macht voor Nederland.

Hoe zit het dan met Rotterdam, verreweg de grootste haven van Europa? Bedenk dat het inderdaad vier decennia lang de nummer één haven ter wereld was (van 1962 tot 2004), voordat het werd voorbijgestreefd door een aantal Chinese havens. Vandaag is het slechts nummer tien in de wereld.

  Black Lies Matter, deel 1

Alles bij elkaar genomen is Nederland gewoon een onderdeel van het Amerikaanse Imperium, een vazalstaat, met een regering die bevelen aanneemt van de VS, hetzij rechtstreeks, hetzij via de EU of internationale misdaadsyndicaten zoals het WEF en de WHO.

Desondanks mag geen enkel individu in het openbaar over dergelijke zaken reflecteren, zeker niet in verkiezingstijd. Er moet op worden gewezen dat de Nederlandse radio- en tv-omroepen onder strikte staatscontrole staan. Alle kranten en tijdschriften zijn eigendom van twee Belgische conglomeraten die nauw samenwerken met de Nederlandse autoriteiten om te controleren wat het Nederlandse publiek te lezen krijgt. Wat de social media betreft, is het geen geheim dat deze allemaal onder meedogenloze censuur staan, misschien met uitzondering van “X”, voorheen bekend als Twitter.

Afgezien van het feit dat Churchill een massamoordenaar was van Duitse vrouwen, kinderen en gepensioneerden, zoals in Dresden, staat hij erom bekend dat hij heeft opgemerkt dat “er is gezegd dat democratie de slechtste regeringsvorm is, behalve alle andere die zijn uitgeprobeerd”.

Als we de democratie zoals die al meer dan twee eeuwen functioneert eens goed onder de loep nemen, kunnen we alleen maar zeggen dat ze zeer effectief is omdat ze dient als een rookgordijn, waardoor de kiezers geloven dat ze daadwerkelijk invloed uitoefenen op de politiek. Eigenlijk is democratie een schijnvertoning. Eigenlijk is het allemaal rook en spiegels.

Elke keer dat een van de huidige politici, streng in de camera kijkend of devoot naar de hemel kijkend, verwijst naar “onze democratie”, dient dit als een bevestiging dat democratie een schijnvertoning is.

De overgrote meerderheid van de kiezers, ondanks hun geloof in “westerse” waarden, beseft niet dat hun stem volkomen zinloos is. Zoals de Italiaanse historicus Antonio Annino overtuigend heeft aangetoond, is stemmen eigenlijk niets meer dan een uitgebreide burgerlijke ceremonie met in het beste geval slechts een zeer marginale invloed op de besluitvorming op de hoogste politieke niveaus. In wezen dienen verkiezingen als een instrument om het saamhorigheidsgevoel onder de inwoners van een bepaald geografisch gebied te versterken.

  Censuurvrije social media Vriendenplek.nl

Politiek gezien zit Nederland in dezelfde hopeloze puinhoop als alle andere EU-lidstaten. Er is een liberale partij (in Europese zin), een links-liberale partij, een sociaal-democratische partij (onlangs samengevoegd met de Groenen tot een nieuwe “Bruine” partij), er zijn christendemocratische partijen en een paar “rechtse” partijen die routinematig worden verguisd door de media en de andere partijen. Ik hoef niemand lastig te vallen met namen en verdere details.

Het maakt niet echt uit wie de verkiezingen wint, want elke nieuwe regering zal, net als de vorige, elk bevel en elke richtlijn uit Brussel en Washington DC moeten opvolgen.

Er is echter één ding waarover de Nederlandse kiezers aanstaande woensdag zullen beslissen, namelijk wie de opvolger wordt van waarnemend premier Mark Rutte, die dertien jaar in functie is geweest, een record in Nederland. Rutte heeft aangekondigd zich terug te trekken uit de nationale politiek in de hoop de volgende secretaris-generaal van de NAVO te worden.

… het hele stemgebeuren, zowel in Nederland als overal elders, is niet meer dan politiek theater …

De kleine groep naam- en gezichtlozen die in Nederland de lakens uitdeelt, is al lang op zoek naar een geschikte opvolger. De eisen zijn indrukwekkend: iemand zonder persoonlijkheid (een “man zonder kwaliteiten”), zonder geweten en zonder ruggengraat, en met een huid van teflon.

De keuze zal gaan tussen de dikke, ambitieuze voormalige EU-commissaris Frans Timmermans, een sociaaldemocraat, de christendemocratische overloper Pieter Omtzigt, een meedogenloos ambitieuze en volstrekt incompetente Turkse vrouw genaamd Dilan Yesilgöz, en de jonge leider van de Groene Partij, Rob Jetten. De laatste lijkt aan alle eisen te voldoen en lijkt bovendien nauwelijks over functionerende hersenen te beschikken, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor de functie. Het belangrijkste is dat hij openlijk homo is.

  Nederlandse officiële cijfers: Doeltreffendheid van vaccins slaat negatief om tegen ernstige ziekte en dood

Uiteindelijk is het hele stemgebeuren, zowel in Nederland als overal elders, niet meer dan politiek theater waaraan het grootste deel van het publiek deelneemt door op gezette tijden naar behoren te stemmen, zonder ooit de vragen te stellen die ertoe doen.

Dat systeem heet democratie. Het werkt misschien op kleine schaal op lokaal niveau en onder bepaalde welwillende omstandigheden, maar het is een illusie om te denken dat het kan functioneren in een hoogontwikkelde, ingewikkelde en complexe politieke omgeving als Nederland. Meer dan een eeuw geleden toonde de Italiaanse socioloog Robert Michels aan dat organisaties, zoals politieke partijen, onverbiddelijk de neiging hebben om zich te ontwikkelen tot oligarchische systemen waarin een klein aantal individuen alle beslissingen neemt.

Er is echter misschien een beetje licht aan het einde van de lange donkere tunnel van de democratie waarin de meeste mensen in het “Westen” nog steeds verkeren. Als gevolg van de nederlaag van de NAVO in Oekraïne en de genocide op Palestijnen in Gaza door de Israëlische strijdkrachten die op televisie wordt uitgezonden, zullen er ernstige barsten ontstaan in de “Internationale Gemeenschap”, zoals de VS en haar vazallen het Amerikaanse Imperium graag noemen. Als dat gebeurt, zullen veel dingen beginnen te veranderen, sommige hopelijk ten goede.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NEDERLAND DOSSIER

Nederland begint met euthanasie van gehandicapten om ‘de planeet te redden’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVijftien dingen die je eigenlijk nooit tegen Israël zou hoeven te zeggen
Volgend artikelRusland schakelt over op gasverwarming op het platteland – Europa schakelt over op houthaarden in de stad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Het getal 22 staat voor “groot verlies, soms met de dood”. Toevallig die dag mag je stemmen. Je doet het voor opa!

  Hans Vogel heeft weer een treffer geschreven. Bedankt. NLalaland is inderdaad een vazal van Ziomerica. Kijk alleen maar naar het bedrijfsleven, banken en productie bedrijven en zo, allemaal Americaanse bedrijfstermen plus die verdomde acronymen, geen enkele inheemse term. Alsof nlse bedrijven te stom zijn om eigen bedrijfsvoering te doen dus imiteren ze hun Master maar. Je kent de kretologie vast wel : minimum viable product, Agile, Lean, sipoc, swot analysis, business analyst, information steward, ROI, computer, laptop, data warehousing, data profiling, dimensional model, downloaden, server, top down, transversal, business requirements, User stories, etc. Zoveel meer. Iaw, het hele nlse bedrijfsleven is gevestigd op het model van Ziomerica en heeft zijn eigen spirit niet.

  • Klopt!ik wist eerst ook niet wat yield was.opbrengst.Lekker belangrijk.
   Kijk fte,dat is nog eens een nederlandse afkorting.
   Fiscaal tarief eenheid.
   Sommige woorden zijn echt lang geleden geintroduceerd zoals dashboard.
   Maar de jonge studenten gooien er graag engelse termen doorheen.
   Geen ketting maar chain.Pfffffffffffff

  • Als je een beetje fatsoenlijk copieer machien heb
   dan scant tie alle biljetten zo in en
   sorteerd en telt die ook nog voor je

   Kind kan de was doen
   Makkelijk met controle ook nog:
   Sorteer mechaniek is open en kan van buiten af gevolgd worden voor controle en
   Gesorteerde stapel kan je wegen,
   gedeeld door gewicht van een (1) formulier en je weet opnieuw hoeveel het er zijn.
   Lekker snel ook, zodat je nog meer tijd overhoud voor andre controles.

 2. Hans Vogel lijkt wel Alexander Pechthold.
  Die wilde ook kiesrecht voor minderjarigen.
  Als volwassenen het niet snappen dan snappen minderjarigen het nog minder.
  Die kiesrecht geven en eerst in het onderwijs flink indoctrineren ?
  Tja, hoe makkelijk wil je het de gluiperds maken ?

  • Ik denk dat hij het sarcastisch bedoeld heeft , als minderjarigen wel ‘volwassen’ genoeg zijn om te mogen bepalen dat ze van ‘geslacht willen veranderen’ (een onmogelijkheid b t w) waarom zouden ze dan in de ogen van de lieden die dit toestaan niet mogen stemmen.

  • Ik heb soortgelijke reactie, de schrijver trapt lelijk in het regerings narratief: het is niet crimineel idioot dat minderjarigen (verstand nog niet volgroeid) mogen stemmen maar crimineel dat ze gehersenspoeld worden om hun gender te vernielen op een leeftijd dat ze net weten wat links en rechts is!! Bij de vroegere Doopsgezinden mocht je geen belijdenis doen voordat je 18 jaar was en dat was niet voor niets! Ervaring!
   Verder ben ik het wel globaal eens met het stuk, behalve dat dit weer een aansporing is om niet te stemmen. Stom, je moet ze (de staat) dwingen om te zwendelen , voordat je zwendel kan bewijzen!En zolang ze optellen m.b.v. computers telt: iedereen kan een fout maken, sommigen maken grote fouten, maar als je een echt grote zwendel wilt, neem een computer!

  • Geniaaal en zo waar. had baudet nog bij jensen gehoord. zit daar doodleuk te vertellen dat stemmen eerlijk geteld worden, omdat aantal biljetten overeen moet komen met totaal van uitgebrachte stemmen en dat je vrij bent mee te kijken bij de telling, dus 100% veilig, dat was het! nou dat meekijken heb ik eens geprobeerd, deur bleef dicht. ooit ben ik ook eens teller geweest, nou op bepaald zie je overal rode kruisjes! vindt wel dat fvd als volksbeweging goede dingen doet, maar zo naief (of bewust?) zinloos in politiek. mooi trouwens hoe jensen uit beleefdheid allen maar verbaasd keek naar baudet.

 3. https://ci6.googleusercontent.com/proxy/1jwgxqepHEsY2TavF7vHg6HMQf1mq4qSazH_buJp0ZHGS4MZi0nX0BpYK8Dy5sNXoBcHk4IglZAGmY9zlR4rwzqekPrScaYWjYzIZFSIBqQV=s0-d-e1-ft#https://vrijewereld.files.wordpress.com/2019/04/heilamalia.jpg

  Heeft u kritiek op het criminele regiem dan wordt u opgesloten in een psychiatrische inrichting
  Net zoals tijdens het regime van Stalin wordt in Nederland de psychiatrie gebruikt om mensen met een afwijkende mening te verwijderen uit de maatschappij.
  http://www.youtube.com/watch?v=qBG4Lls3HSQ
  U leeft in communistisch/fascistisch Nederland 2011-12 A.D..(meer hierover op http://erwinlensinkvrij.nl)

  Onlangs is op 9 december weer iemand opgesloten in een psychiatrische gevangenis vanwege uitlatingen jegens Beatrix von Amsberg.

  Zie: http://www.dossierdenhaag.nl/000791-Twitter-Beatrix-ontoerekeningsvatbaar.html#axzz1i7HxrS7K
  Opvallend is dat het hier om belediging zou gaan maar de Rechtbank acht de verdachte ontoerekeningsvatbaar en stopt hem meteen weg in een inrichting, zonder dat de ter laste gelegde feiten in een strafzaak behandeld worden. Het is niet mogelijk om majesteitsschennis te plegen tegen Beatrix van Amsberg zonder dat ze bewijst dat ze rechtmatig op de troon zit, is ze koningin van niemand.

  Vooralsnog is in Nederland vrijheid per wet verboden. De controleurs beseffen echter niet dat vrijheid een constante is, net als een soort natuur wet. Deze is niet door mensen te veranderen. Deze geldt altijd en overal. Deze wetten zijn het natuurrecht. Hoe zeer de Luciferanisten het ook proberen, ze kunnen dit natuurrecht niet omzeilen. Mijn vrijheid (of het ontbreken daarvan) is niet gecreëerd in een grondwet of door een parlement bepaald. Mijn vrijheid is door de schepping bepaald. Doordat ik met een vrije wil ben geboren, ben ik vrij, anders was ik wel zonder vrije wil geboren. Het is mijn doel als mens om vrij te zijn. Ik hoef niet te betalen en om op de planeet waar ik geboren ben te wonen. Ik ben geen eigendom van een heerser of landheer.

  Nederland ontwaakt uit een illusie
  De betrokkenheid bij luciferaanse geheime genootschappen, het hoogverraad door deelname aan de Bilderberg conferenties, omkoopschandalen, belangenverstrengeling etc. etc.

  Het Nederlandse criminele fascistische koningshuis is bang, bang dat de bevolking erachter komt wie ze werkelijk zijn. Elk jaar op Koninginnedag kijkt Beatrix steeds banger naar de massa’s van mensen. Trillend zwaait ze naar haar komende vijanden. “Wanneer zullen ze me lynchen, voor wat we gedaan hebben“, zou een gedachte kunnen zijn die in haar hoofd rondspookt. Wees niet bang Beatrix, wij zijn niet zoals u.

  Criminelen dienen uit de regering verwijderd te worden, zo ook Beatrix von Amsberg/Willem Alexander von Amsberg.
  God heeft haar niet benoemd! Misschien gelooft ze dat god haar benoemd heeft, maar dit kan nooit de ware schepper geweest zijn. Die doet niet aan benoemen van koningen (lijkt ons logisch).

  Ik heb geen koning, andere dan God!
  Ik ben een vrij mens.
  Ik ben geen onderdaan, ik ben niet onderdanig!
  Ik ben geen slaaf.
  Ik hoef niets af te dragen aan een feodale heer!
  Ik heb het inherente recht om mijn natuurrechten te verdedigen.

  Ik ben net zoals u…

  U heeft geen koning, andere dan God!
  U bent een vrij mens.
  U bent geen onderdaan, ik ben niet onderdanig!
  U bent geen slaaf.
  U hoeft niets af te dragen aan een feodale heer!
  U heeft het inherente recht om uw natuurrechten te verdedigen.

  Wordt wakker mensen, tijd om op te staan en de waarheid onder ogen te zien!

  Het “koninklijk” huis maakt zich mede schuldig aan de volgende misdaden:

  Hoogverraad tegen de Nederlandse volk
  Afpersing van de Nederlandse bevolking
  Mensenrechtenschennis en vervuiling door haar bedrijven wereldwijd
  Zich onrechtmatig voordoen als Nederlands staatshoofd/troon opvolger
  Diefstal
  Moord
  Bilderberg deelname
  Uitvoeren van de Roomse agenda
  Ritueel kindermisbruik
  Slavernij
  Drugshandel

  https://ci4.googleusercontent.com/proxy/4-o2YrAmvI_w5JjVDG8cVD2G_0RpD6NF7jIFIHPaYWRKxjBKAhxjQyqqjQAANr8LLH7PYgzsDOHI2Mz2giw_dfoPrEp2KAXYPbwVoQE=s0-d-e1-ft#https://vrijewereld.files.wordpress.com/2019/01/nlcoke.png

  Nou ik stop maar

  • In 2009 onderging het paleis op de Dam een bescheiden renovatie. Het toenmalige ongekozen staatshoofd, bilderberger & zelfbenoemd connaisseur Trix van A was niet tevreden met de nieuwe badkamer. Ergo: de badkamer moest opnieuw worden verbouwd met extra kosten tot gevolg (de belastingbetaler betaalt wel) en de Mockingbird press/ newspeak/ msm zweeg ook toen als het graf.
   Verder hebben de neporanjes een grote vastgoedportefeuille met kapitale panden in bezit in o.a. Manhattan (het voormalige Nieuw Amsterdam, anno 1609) waarover nooit iets naar buiten komt.

  • Kan beter linkjes eerst in notepad zetten ofzo

   En dan schoonvegen van je id: googleuser/etc

   Meeste linkjes lopen overigens dood

   Ja er zijn best veel dissidenten
   mischien een ide om een lijst te maken en
   ze te blijven volgen interviews afnemen etc
   als bescherming
   het is toch schandalig wat er met
   – bpoc2020 gebeurd is
   – Dan is er nog de dam schreeuwer
   – En de waxinelicht gooier
   – de fakkel interviewers
   – de beschoten vaxin demonstranten

   En zijn er vast nog veel meer
   vul gerust aan als je nog personen weet aub

 4. Is Karma

  ⤵️Psychopatische zielsverwanten
  Dit zijn mensen die totaal geen berouw hebben richting anderen. Ze zijn vaak op zichzelf en dan bedoel ik dat ze antisociaal zijn, zijn seksueel losbandig en verslaafd aan verdovende middelen.

  ⤵️Sociopatische zielsverwanten
  Dit is een persoon die ook erg opzichzelf kan zijn, de keuze ONBEWUST maakt om alleen te zijn zonder gezin of kinderen. Dit zijn mensen die goed kunnen manipuleren naar eigenbelang en alles naar hun eigen hand weten te zetten.

  ⤵️Empatische zielsverwanten
  Deze mensen staan heel erg open vanuit hun energieveld en absorberen alles van anderen en hun omgeving. Ze nemen voornamelijk de emoties van anderen aan als van hunzelf. Ze denken dus bv dat zij de narcist, borderliner of de sociopaat zijn. Ze worden letterlijk leeggezogen door alles wat negatief is. Empaten voelen eerst aan, nemen het over en later komt het begrip pas indalen dat dit niet van hunzelf is. Daarom verliezen empaten zichzelf in verbinding met anderen mensen en weten daardoor niet wie ze werkelijk zelf zijn. Ze dragen letterlijk andermans energie als een jas. Zij zijn vaak energetisch moe en uitgeput en moeten heel selectief zijn met wie ze omgaan, waar ze wonen, waar ze naar luisteren en kijken. Deze mensen nemen vaak afstand van anderen in hun bewustwordings proces en zijn ook het liefst BEWUST op zichzelf.

  ⤵️Soulmate zielsverwanten
  Een zielemaatje voor het leven. Dit is een verbinding waarbij je totaal geen negatief karma mee heb uit te werken maar juist in positieve verbinding met elkaar bent. Een zielemaatje kan elke soort verbinding betreffen, zoals een ouder, een kind, broer of zus, vriendschap enz.

  ⤵️Het versnelde bewustwordings proces om weer in verbinding te komen met jezelf en de juiste mensen en omgeving.

  Signs that our planet reaches “The Golden Age”
  https://youtu.be/4rZosJDmUSo?si=aUUVkaRJHfJ1wFau

  The Aquarian Age is an age of ideas and inspiration, in which our creativity will be born of the sensory system. The more we attune to the rhythms of nature, and the more we strengthen our social nervous system, the more we can collectively open to allow creative intelligence to flow through. Is the Age of Aquarius a rebirth? Age of Aquarius is a long term process that changes our frequency and faces us with the worst and best within ourselves. This is a shift of consciousness, a shift of the heart, a shift of personality, and a transformation of the world as we know it a magical solution or that nudge to ask for a raise may be on your mind and perhaps it comes with more responsibility or the pressure to prove yourself. We Many people are experiencing spiritual awakenings right now.

  If Things You Can Do to Awaken Kundalini. Focus on the following to learn how to awaken Kundalini naturally and safely. 1. Love yourself first. See everyone (and everything) as expressions of the Divine. 2. Serve others. 3. Keep a positive attitude. Be expansive and generous and avoid negativity of any kind.

  Breaking out of the matrix
  https://youtu.be/Hv72mW6D2ew?si=oWbgqAf4DJsRoIfS

  Signs that you have Reaching a higher consciousness level https://youtu.be/8pE4Lfy2h40?si=QgWvwd7eBFn4Jvmo

  What does it mean to be “The One” https://youtu.be/KDN0KP7EdbE?si=NzfPWEWpfFIH2glz

 5. Er is maar 1 manier om van deze zooi af te komen. Verbrand publiekelijk uw stembiljet, en inspireer anderen dit ook te doen. Openbaar of op social media.

  De ENIGE manier om van ze af te komen is massaal NIET stemmen. Als je stemt sluit je letterlijk “het pact met de satanisten”, keer op keer. Je stemt nl niet voor een partij, je stemt in net de satanistische poppenkast die willens en wetens Nederland slopen.

  Wil jij hun slopen?

  STEM NIET!!

  • En dan? Hoe minder mensen stemmen hoe makkelijker dat tuig aan de macht blijft. Als ‘midden’ en ‘rechts’ stoppen met stemmen en de linkse woke deugers blijven wel braaf opdraven, wat denk je dat er dan gaat veranderen? FvD zit dan zonder zetels en kan het grote publiek niet meer wakker krijgen middels hun verhalen en opsommingen van feiten en opsommingen in de kamer via tv en media en het enige verhaal dat nog naar buiten komt is dan klimaathysterie, boerenpesterijen, oorloghitserij, woke indoctrinatie etc etc. Dan zijn we dus helemaal verdoemd. Nee joh, doe je goed aan door niet te stemmen, echt, daar zal de wereld van opknappen. Lekker niks doen en dromen van een mooie wereld. Stemmen is wel het allerminste dat je kunt doen.

   • FVD zit dan zonder zetels schrijf je, maar dat zit de rest dan ook en dus is er dan nergens een mandaat voor!

    NIET STEMMEN IS HET BESTE WAT JE KAN DOEN EN STEMMEN IS JE EIGEN VRIJHEID WEGGOOIEN AAN EEN STEL CORRUPTELINGEN!

    Dit zzoitje wat er zit zit er dankzij stemmen en vervolgens gaan lopen leuren met wie ze het meest door 1 deur kunnen.

    En de kiezer heeft verder NIETS maar dan ook NIETS meer in te brengen!

    Doe mij een lol en ROTSTRAAL OP met dit gore LEUGENSPEL!

  • Dacht ik ook altijd. Maar zolang de meesten er geen behoefte hebben aan om het systeem te veranderen heb je eigenlijk geen andere keus. Vooropgesteld dat er niet wordt gefraudeerd met de verkiezingsuitslag. De meeste links “liberale” kiezers gaan namelijk wel naar de stembus, en dat maakt het zo wrang. Deze “geloven” dat democratie werkt en hun idee daarover maakt dat zij wel gaan stemmen. Dus… stemmen om eruit te komen, ik vind van wel, helaas.

  • Erwin november 19, 2023 Bij 08:52

   Erwin ik begrijp je boosheid.
   Maar deze voor van protetseren en niet meedoen gaat ons (wij) niet helpen.
   De hippies waren er in 1960/70 erachter:
   I you can’t beat them ,join them!
   Als lullige burger ben je het aanschouwen nog niet ward (sorry,niets persoonlijks)
   Maar als je niet in het systeem zit kun je het ook niet openbreken.
   Dus wat Baudet cs doet,is heel erg goed.
   Je hoeft het niet met hem eens te zijn maar hij toont wel lef en initiatief.

   • Heb je weer zon geen keus dooddoener.

    Door oa jou manier van denken zitten we met deze shit.

    Allemaal kwaaien, geen keus, dan maar stemmen op kwaaien.

    Kom op. Stemmen is bedacht door de corrupte gezetene, dat is hun vrijstelling om precies de juiste poppetjes op de plek te krijgen die er nu al 10 tallen jaren ons kapotmaken. Ook fvd zijn poppetjes op precies de juiste plek. Die niet serieus genomen word….terwijl ze wel waarschuwen. Precies volgens plan.

    Fvd viert notabene feest als ze verliezen, logisch, want dat is niet volgens plan..

    Politiek is acteerwerk, bestuurd word er al lang niet meer.

    Als je stemt, stem je in met het corrupte systeem. Dan accepteer je dat in de aanloop volop gelogen word en nadien weer een verkeerde ruk aan het stuur gegeven word.

    Kijk verder dan je neus lang is…

  • Erwin november 19, 2023 Bij 08:52

   Maak je stembiljet ongeldig of blanco, dan wordt de stem wel mee geteld in de opkomst net als niet-stemmen, heeft het geen invloed op de zetelverdeling.

   20% van de lager opgeleiden gaat niet stemmen en hebben voorgoed het vertrouwen in de politiek verloren, hoger opgeleiden daarentegen gaan allemaal stemmen wees een onderzoek deze afgelopen week uit.

   Het had geen zin om te proberen de intellectuelen te bekeren. Want intellectuelen zouden nooit bekeerd worden en zouden sowieso altijd toegeven aan de sterkeren, en dit zal altijd ‘de man in de straat’ zijn. Argumenten moeten daarom grof, duidelijk en krachtig zijn en een beroep doen op emoties en instincten, niet op het intellect. Waarheid was onbelangrijk en geheel ondergeschikt aan tactiek en psychologie.

   – Joseph Goebbels

   • Dat grove enzo, dat laat ik liever aan de politiek over. Zijn zij goed in.

    Ik hou het wel bij intellecte zaadjes planten. Ik strijd niet met dezelfde wapens als mijn aartsvijand.

  • Word lid van hun party en ga erheen

   Mee praten en tegen stemmen
   All die partijen hebben heel weinig leden en
   mogelijk ook nog met grote overlap
   Dus reaguurders op naar de zaaltjes
   Zo won rutte tenslotte ook zijn plek

 6. Op dat gebied zijn we in België verder geëvolueerd dan de Hollanders. Hier is stemmen – op straffe van een fikse boete – v e r p l i c h t! Trouwens politici hebben hier geen gezag. Dat komt door onze geschiedenis van steeds bezet volk. Nu bezet door de (r)overheid. De partij die waarschijnlijk volgend jaar de grootste wordt in Vlaanderen, heeft bovenaan in haar programma: dat ze n o o i t in een Belgische regering zal stappen. Daar kunnen de Hollanders niet aan.

  • Lepoudre Luc november 19, 2023 Bij 11:01

   Wees maar trots op de boete die staat om niet te gaan stemmen is wel het omgekeerde wat betreft burgerlijke vrijheden, die moeilijk tot stand zijn gekomen.

   *

   De Belgische Revolutie is het mooiste wat Nederland is overkomen.

 7. The more we attune to the rhythms of nature, and the more we strengthen our social nervous system, the more we can collectively open to allow creative intelligence to flow through.

  Is the Age of Aquarius a rebirth?

  Age of Aquarius is a long term process that changes our frequency and faces us with the worst and best within ourselves. This is a shift of consciousness, a shift of the heart, a shift of personality, and a transformation of the world as we know it a magical solution or that nudge to ask for a raise may be on your mind and perhaps it comes with more responsibility or the pressure to prove yourself. We Many people are experiencing spiritual awakenings right now. If Things You Can Do to Awaken Kundalini. Focus on the following to learn how to awaken Kundalini naturally and safely. 1. Love yourself first. See everyone (and everything) as expressions of the Divine. 2. Serve others. 3. Keep a positive attitude. Be expansive and generous and avoid negativity of any kind.

  Breaking out of the matrix https://youtu.be/Hv72mW6D2ew?si=oWbgqAf4DJsRoIfS Signs that you have Reaching a higher level of consciousness.

  Maak je eigen dromen en doelen voor 2024 waar en neem geen emoties van anderen over als deze je van je eigen doelen weghoudt……ze zijn immers niet van jouw…..

  Deze maand is perfect om bewust stil te staan bij waar je bent gekomen en waar je in 2024 naar toe wilt gaan. Maak je dromen en doelen waar met de populaire online Happinez training Manifesteren en leer:
  Bewust te worden van wat je graag wil
  Te onderzoeken wat je tegenhoudt
  Je open te stellen voor het nieuwe
  Los te laten en te vertrouwen op het universum
  Ontdek de training alléén deze maand met €10
  https://www.happinez.nl/online-training/training-manifesteren/?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=na_hap_algemeen_con_email_nieuwsbrief_pr_contentnb-week-46_niet-abo

 8. Het stemmen met je voeten (vertrekken uit NL) of met je EUro’s is het enige stemmen wat zin heeft. Stemmen op een politieke partij is aangeven dat je dit systeem prima is. Ik wou dat 0 mensen een stem uitbrachten om aan te geven dat dit systeem dood is.

  Groeten,
  Hugo

 9. Kijk wat voor kabinetten Nederland heeft ´bestuurd´ sinds 2004 en het is logisch dat het geleidelijk achteruit ging. Na 22 november zal het in een stroomversnelling raken. Ben mij aan het orienteren om een zaakje te beginnen. AOW en pensioen zal geleidelijk smelten als sneeuw voor de zon.

 10. Tsja…….ik kan hier wel een mening verkondigen, maar daar iedereen hier over elkaar heen rolt omwille van het grote gelijk……daar heeft dus niemand iets aan.

  Een paar jaar geleden riep zo’n huftertje uit de Vereniging Van Dikkoppen al om die Dominion-computers. Ik veronderstel dat die allang zijn ingevoerd, inclusief de ingebouwde methodes om de verkiezingen te steken……net zoals dat in Amerika gebeurd is.

  Die giftige verzameling lompe horken die in dit land voor partijleider moeten doorgaan, zullen alle vuile rotstreken uithalen die ze nodig achten.

  • Daar is ooit op gestemd he…

   Het betreft hier geen groter gelijk, enkel de keiharde waarheid. Dat wij zelf dit hebben laten gebeuren (ongekozen baancarrousel functies verschoven na het stemmen, je ben echt blind als je dat niet ziet) en dat we alleen kunnen laten zien dat massaal niet stemmen het volk in ene verbind omdat dan een unaniem consensus is gesloten en dat is dat alles in politiek den haag mag ophoepelen, en dat we met iets nieuws moeten beginnen. Met een landsbestuur dat schoon is en een wederopbouw volgens de wil van het volk opvolgt.

 11. Vraag je af of het zin heeft om te gaan stemmen. De uitslag staat toch al bij voorbaat vast.
  Mijn voorspelling: Groenlinks/PvdA heeft met een uiterst klein verschil van de VVD gewonnen, met de PVV als derde.
  Timmermans móet en zál premier worden. Laat hem daarna krijgen wat hij verdient.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in