Tijdens een toespraak op 12 juli kondigde de Franse president Emmanuel Macron de invoering aan van verplichte vaccinatie voor gezondheidswerkers in ziekenhuizen en een aantal andere instellingen. De nieuwe maatregelen zijn controversieel en zullen naar verwachting ongeveer 700.000 mensen treffen, bericht zerohedge.com.

Deze stap maakt deel uit van een nieuwe fase in het Franse plan om de pandemie in te dammen, gezien de verspreiding van de naar verluidt zeer besmettelijke Deltavariant.

Zoals Niall McCarthy van Statista opmerkt, heeft Frankrijk zich dus aangesloten bij een lijst van zo’n 15 landen die hebben besloten tot op zekere hoogte verplichte vaccinatie op te leggen.

Zoals deze kaart laat zien, hebben tot nu toe slechts drie landen het verplicht gesteld voor de hele bevolking: Tadzjikistan, Turkmenistan en Vaticaanstad. Andere landen hebben vaccinatie verplicht gesteld voor gezondheidswerkers of voor bepaalde beroepen die veel menselijk contact vereisen, waaronder het VK, Italië en Griekenland.

Meer infografieken vindt u op Statista

In Rusland bijvoorbeeld is vaccinatie van werknemers in de dienstensector verplicht in sommige steden zoals Moskou en Sint-Petersburg, terwijl in de VS San Francisco onlangs heeft aangekondigd vaccinatie verplicht te stellen voor alle 35.000 gemeentelijke werknemers.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van “gevaccineerde” werknemers die binnen drie jaar zouden stervenVolg Frontnieuws op Telegram

  38-jarige Canadese vrouw krijgt bloedstolsels, stuiptrekkingen na één Pfizer mRNA-injectie, sluit zich aan bij #FreedomConvoy om anderen te waarschuwen
Vorig artikelDr. David Martin geeft explosief interview: “Dit is een geplande volkerenmoord”
Volgend artikelSteeds meer sterfgevallen: bijwerkingen van COVID-19 vaccins [VigiAccess gegevensanalyse]
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. injecties 2x (1x) volgens:

  https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

  NL 46% (22%)
  Ecuador 11% (26%)

  * * *

  “Binnenkort vertrek ik weer naar Ecuador. Misschien wel verstandig als ik de huidige situatie in Europa vergelijk met wat er zeventig jaar geleden in Duitsland is gebeurd.”

  https://www.dlmplus.nl/2021/07/13/gesprek-met-robin-de-ruiter-dit-is-mijn-laatste-interview/

  “De coronacrisis is slechts de aanloop naar de komende werelddictatuur. Dit zal gepaard gaan met hard militair ingrijpen en geweld. Iets dat resoluut orde op zaken stelt. Tegenstanders zullen tijdens een ´speciale lockdown´ worden opgepakt en weggewerkt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in