De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, gaf woensdag in haar State of the Union-toespraak een opsomming van wat de Europese Unie onder haar leiding heeft bereikt, waaronder deze parel (verwoord in het karakteristieke onidiomatische Engels van de Europese ambtenarij): “We hebben de bouwstenen gelegd voor een gezondheidsunie en geholpen een heel continent – en grote delen van de wereld – immuun te maken.” (Een video van de toespraak vindt u hier, de tekst hier), schrijft Robert Kogon.

Er wordt geen melding gemaakt van het feit dat de EU het Europese continent grotendeels heeft gevaccineerd met een vaccin – dat van het Duitse bedrijf BioNTech en zijn Amerikaanse partner Pfizer – waarvan de veiligheid en werkzaamheid onbekend waren volgens de voorwaarden van het contract dat de Commissie namens alle EU-lidstaten met de bedrijven heeft gesloten, zoals hieronder te zien is.

Hier ziet u, ter herinnering, hoe dezelfde passage eruit ziet in de bewerkte versie van het contract dat door de Commissie is vrijgegeven.

(De ongewijzigde versie, zoals besproken in mijn artikel hier, werd meer dan twee jaar geleden gepubliceerd door de Italiaanse openbare omroep RAI, maar is grotendeels genegeerd, ongetwijfeld niet in de laatste plaats door onderdrukking op social media).

Er wordt ook geen melding gemaakt van het feit dat in de gepubliceerde resultaten van het klinische onderzoek dat de basis vormde voor de noodvergunning voor het medicijn, expliciet wordt erkend dat het onbekend blijft of het zogenaamde vaccin overdracht van het virus voorkomt.

Dit ondermijnt natuurlijk de bestaansreden van het “vaccineren van een heel continent”, waaronder grote groepen mensen die zelf vrijwel geen risico liepen op de normaal gesproken milde ziekte, maar wel op de zogenaamd onbekende (destijds) bijwerkingen van het medicijn.

  Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

Tot slot werd er geen melding gemaakt van het feit dat, zelfs als er geen logica voor de volksgezondheid was om “een heel continent te vaccineren”, er wel degelijk een commerciële logica was voor ten minste één EU-lidstaat: namelijk Duitsland. Zoals ik hier in mijn korte geschiedenis van het BioNTech-Pfizer partnerschap heb verteld, steunde de Duitse regering BioNTech niet alleen vanaf het begin, maar sponsorde ze zelfs de oprichting ervan.

Ursula von der Leyen was zelf lid van de Duitse regering die de oprichting van BioNTech in 2008 heeft gesponsord. Ze was ook lid van de Duitse regering die, na haar overstap naar de Europese Commissie eind 2019, nog eens €375 miljoen aan subsidies zou steken in de ondersteuning van BioNTech’s COVID-19 kandidaat-vaccin.

Terwijl de rest van de Europese economie leed onder de massale vaccinatie van het Europese continent (“en grote delen van de wereld”) in 2021-2022, ging BioNTech van nul naar €31 miljard winst met een winstmarge van bijna 80% en werd zo de echte motor van de Duitse economische groei (Deze cijfers kunt u hier vinden).

In misschien niet ongerelateerd nieuws kondigde de Europese Commissie op 1 september, 10 dagen voordat de Amerikaanse FDA een soortgelijke aankondiging deed, aan dat zij het “[XBB.1.5-]aangepaste COVID-19-vaccin van BioNTech-Pfizer goedkeurde voor de herfstvaccinatiecampagnes van de lidstaten”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

  OPNIEUW: Voetballer Ousmane Coulibaly krijgt hartaanval tijdens wedstrijd, situatie KRITIEK

Lees meer over:

Vorig artikelJens herhaalt verlangen naar “eindeloze oorlog” tenzij Rusland zich onvoorwaardelijk overgeeft
Volgend artikelZuckerbergs Threads App blokkeert zoekresultaten voor ‘COVID’ en ‘Vaccins’, terwijl het aantal gebruikers blijft dalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Ze gaan het nooit en te nimmer toegeven. Misschien over 50 jaar komt dit ter sprake, als er miljoenen inmiddels zijn overleden dankzij “de prikken”. Dan nog zullen ze de schuld geven aan een “virus” dat nooit heeft bestaan.

 2. Moet toegeven, het is een goede toneelspeelster, zuster ursula van toneelvereniging EC. En ze gaat over lijken, letterlijk en figuurlijk. Maar de schaapjes willen het niet zien. De geloven eerder de onuitputtelijke woordendiarree van dit corrupte duivelse wijf dan de zorgen en waarschuwingen van gecancelde integere artsen. Uiteindelijk zal ursula verliezen. Alles.

 3. Iets bereikt??? Ja, armoede voor het klootjesvolk. Genocide door de rotprik voor het klootjesvolk. Werkloosheid door de meest krankzinnige sancties tegen Rusland, waardoor de deindustralisatie van Europa begonnen is. Het schoothondje van de usa, die Europa naar de donder wil hebben om daarmee een concurrent uit te schakelen, waarbij de bende in Brussel de usa orders uitvoert.
  Europa overspoelt met zgn vluchtelingen om maar het Coudenhoven Kalergi plan uit te kunnen voeren in opdracht van de WEF bende. De nationaliteiten om zeep helpen om een zgn verenigd Europa in stand te houden. Een pleuro, die geen donder meer waard is tov de gulden en de Duitse Mark. De orders van de WEF bende uitvoeren; in 2930 you Will OWN nothing and you Will be happy.
  Nog meer?? Droom maar lekker verder samen met de overige volksverraders die daar in Brussel zitten, die het volk verarmen, knechten met de cbdc en over leveren aan de big bende.
  Nog meer? Nexit NU!!

 4. Immuniseren… hahaha… we worden gegijzeld door gestoorde kwakzalvers die alles aan elkaar liegen om hun misdrijf te plegen.
  Criminelen draaien altijd alles om, zo werkt criminaliteit. En de psychopatische criminelen die nu overal de baas zijn, gebruiken geld om sociopatische egoïsten als corrupte slaven te laten graaien en zo mee te werken aan hun gestoorde agenda’s. NSB’ers zijn meelopers, zijn verraders, zijn egoïsten. Gewetenloze egoïsten zijn psychopaten, meelopers zijn egoïstische sociopaten. Dit zijn de vijanden van de mensheid. Psychopathie is ongeneeslijk, sociopaten waaien met de wind mee tot er consequenties zijn die ze niet bevallen. De vijand is een groep duivels die hun hele imperium op leugens en verraad heeft gebouwd. Er bestaat geen eer onder dieven, dus dat imperium gaat zichzelf verwoesten.

  We moeten egoïsme (corruptie) en gaan benoemen. Wie geld verdient aan de ellende van anderen of door voordeel en corruptie in deze duivelse wereld, is een duivelse meeloper die zich zou moeten schamen. Velen zijn trots op hun graantjes (geld) en hun spullen, terwijl dat in een tijdperk van een universeel misdrijf tegen alle medemensen eigenlijk alles zegt over welke kant je steunt.

  It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. As we are, the world is. There is hope in people, not in society, not in systems, but in you an me.

  In een wereld waar mensen elkaar allemaal dienen, is geen leiderschap nodig omdat iedereen zichzelf regeert en elkaar bedient.

  • Gisteren nog met een oudere dame gesproken die zei dat geloofde in covid spuiten en was daar stellig van overtuigd Toen ik zei er is na die spuiten een oversterfte in de EU en worden steeds minder kinderen worden geboren zei ze maar in het dorp waar ik woon zijn diverse kinderen de laatste tijd geboren Dus dat was onzin dat jonge mannen onvruchtbaar zijn geworden na de spuiten Ook daar had ze gelijk in Maar ze wist niet dat er een oversterfte was en had er nooit van gehoord Zij zei dat ze nergens last had gehad van spuiten nawerkingen en ze zou waarschijnlijk weer gaan Ook daar had ze gelijk in want iedereen moet zelf weten wat ze doen met hun lichaam maar dwang om die spuiten te halen of anders nergens meer welkom zijn ging har te ver Kuiper heeft dat goed begrepen en deed van de een op de andere dag de QR code afschaffen omdat genoeg schapen die spuit toch gaan halen…. ook nu nog!!!!!!!!!!!!!!!

 5. U vd L heeft zoveel spuitjes ingekocht dat er per persoon in de EU 8 (ACHT!) spuitjes beschikbaar zijn.
  Nu komt die zogenaamde booster en zelfs een zogenaamd nieuw ontwikkeld ‘vaccin’ op de markt maar het zou me niks verwonderen als ze de eerder niet gebruikte rommel ertussen stoppen, zogenaamd als ‘nieuw’ “vaccin”. Als het maar gen rotzooi is.
  En het zou me niks verwonderen dat landen die tot nu toe batches hebben gekregen waarbij de bijwerkingen op langere termijn pas zichtbaar worden die nu de meer giftige spuitjes zullen krijgen zodat ze kunnen aantonen dat waar het mis ging men kan zeggen dat het door covid kwam en waar het straks fout loopt zijn de niet- gevaxten de schuldigen als er ineens weer grote oversterfte aankomt.

 6. Zal WiFi gevaccineerde mensen in zombies veranderen?

  Todd Callender: Ze willen mensen bang maken in quarantainecentra terwijl zombies worden geactiveerd via frequentiepulsatie!!

  https://www.ournewearthnews.com/todd-callender-they-want-to-scare-people-into-quarantine-centers-as-zombie-are-activated/

  Wanneer het Marburg-virus de bloed-hersenbarrière begint te overschrijden, zal het zombies creëren. Tal van onderzoeken bij ONE News:

  —-
  Reader–“Uitstekende informatie. Het luisteren waard.”

  Nieuwe Dr. Jane Ruby: Marburg-koorts al verklaard – 18 GHZ (666) activeert de prik – hier komt het! — met advocaat Todd Callender |

  Advocaat Todd Callender van TruthHub, Disabled Rights Advocates legt de regeringsverklaringen en voorbereidingen voor de hemorragische koorts van Marburg in de VS bloot, wijzigingen aan de PREP Act, en de psyop-details, ambtseed en de kwetsbaarheid van de LNP’s (Lipid Nano-Particles).

  https://beforeitsnews.com/prophecy/2023/09/new-dr-jane-ruby-marburg-fever-already-declared-18-ghz-666-activates-the-jabbed-here-it-comes-w-advocaat-todd-callender-2545016.html

  Eerder deze week hebben Franse toezichthouders een verbod op de verkoop van de iPhone 12 bevolen nadat een Specific Absorption Rate (SAR)-test (de hoeveelheid radiofrequentie die door een apparaat in een lichaam wordt geabsorbeerd) de Europese limieten voor blootstelling aan straling overschreed.

  https://www.zerohedge.com/technology/apple-tells-support-staff-remain-silent-iphone-radiation-concern

  Australian Class Action – legt de leugens bloot die zijn verteld door de Australische regering en haar experts – zal bij succes alle compensatie doorgeven aan de slachtoffers van de actie – donaties zijn vereist om door te gaan!

  https://peterhalligan.substack.com/p/australian-class-action-exposes-the?

 7. “Ursula von der Leyen: “We hebben een continent gevaccineerd!”….correctie: Gezwel von der Leyen: “We hebben een continent kanker gegeven!”

  Uit de ervaringen van de eerste golfoorlog was al bekend dat zogenaamde “inentingen” de weerstand van een immuunsysteem doen dalen en ruimte geven aan latent aanwezige ziekten die normaal onderdrukt worden door een immuunsysteem, als er dan ook nog met ongeteste troep word gespoten krijgen die ziekten een kans om te ontwikkelen. Om die reden worden “inentingen” eerst langdurig getest….en niet binnen maanden na ontwikkeling ingespoten met een zooi lichaamsvreemde troep erbij.

  Kanker is dus de meest in het oog springende ziekte die door de inspuitingen kans kreeg massaal en supersnel te ontwikkelen, en ze wisten het of ze hebben het opzettelijk genegeerd. Wisten ze het niet dan zouden ze nooit leiding hebben mogen geven. De politiek zal het afschuiven op de “Experts” en die zullen weer zeggen dat de politiek ze onschendbaar heeft gemaakt….

  vervloeking der huichelaars en dwingelanden;

  onschendbaar is relatief,
  een honkbalknuppel in het schemer frontaal is effectief…..
  we zijn nu nog lief…..
  je blijft geen hoge pief,
  voor altijd ben je,
  een vuile gluiperige levens dief.

  We gaan het zien.

  Het inspuiten met dwang door mensen te bedreigen, uit te sluiten en hun vrijheid te beperken is een daad van chantage, de term “nudging” zoals Rutte die gebruikte was in de praktijk niets anders dan ordinaire dwang door chantage…..je hebt uiteindelijk geen keus, als vee naar de slachtbank….was moord en zo moeten de politici worden berecht, als moordenaars. Niks handen wassen in onschuld, niks vergeven maar wegvegen. Nooit meer terug , nooit meer zeggenschap over anderen.

  ….en als wensdroom een gedoseerd volume atoomnummer 82 op hoge snelheid geïnjecteerd…

  balans moet er in de wereld zijn, slecht moet worden opgeheven door slecht te verwijderen.

  • Vroeger werden volks verradende regeringen op het markplein op gehangen maar Rutte en de zijnen gaan vrijuit omdat het schapenvolk niet meer naar het marktplein gaan Rutte is niet gevallen maar gestruikeld en stond weer op!!!!!

 8. Er wordt nog steeds over ziektes, besmettingen en over immuniteit gepraat. Maar deze zijn enkel aannames meer niet. De mens als zoogdier worden massaal vergiftigd, door de voeding, door de luchtverontreiniging, door ons drinkwater, door bewust onnatuurlijke chemische verbindingen in de maatschappij te verspreiden zoals plastics, door aan veel te hoge elektromagnetische frequenties bloot gesteld, door extremisme in sporten, werken met een opgelegde onnatuurlijk leef patroon. Wat we nu gezondheidszorg noemen is in werkelijkheid de kunst om ons bewust te vergiftigen. We worden op alle mogelijke manieren belaagd met vergiftigingen, omdat daar het meest aan verdient kan worden door de industrie. Geld maakt alles kapot, door hun hebzucht. De andere niets gunnen.

  Het is niet zo zeer de schuld van onze zogenaamde leiders, maar de hoofd oorzaak ligt bij de bevolkingen zelf want die laten het vrijwillig toe. Door hun gemakzucht, luiheid en onverschilligheid. Mede door hun diepe indoctrinatie op scholen, want hoe hoger iemand is opgeleid, hoe dieper hij/zij geïndoctrineerd is om altijd de vermeende autoriteiten blindelings te gehoorzamen. Alle geïnjecteerde met dat zogenaamde experimentele vaccin, waren naïef, te goedgelovig en te gehoorzaam. Hun eigen verstand en hun eigen verantwoording hebben zij al overgedragen aan de vermeende autoriteiten. Maar geen van hen heeft het zelf iets in die trend onderzocht of er informatie erover gezocht op diverse info kanalen. Alle waarschuwingen van hun bezorgde medemens hebben ze in de wind geslagen.

  Deze groep bleek groter te zijn, dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden. Deze groep verpest het altijd voor andere, dat gebeurt al eeuwen zo. De aanstichters die dit ons aandoen zijn niets anders dan de nuttige idioten, die in opdracht het uitvoeren en daarvoor worden zij rijkelijk voor beloont. Deze nuttige idioten zijn er in de miljoenen om ons heen, alle zogenaamde spontane massale protesten worden opgevoerd door deze nuttige idioten. Die er allemaal voor betaald krijgen. (Niets gebeurt spontaan vanuit een grote groep, als daar geen voordelen uit te behalen valt.) Moet er voor zorgen, dat de vermeende autoriteiten zo hun wetten erop aanpassen, om de verplichtingen op te kunnen leggen of belastingen te kunnen verhogen in naam van het vermeende gevaar. Zolang het door de massa vrijwillig constant geaccepteerd wordt, zullen de vermeende autoriteiten steeds verder gaan tot in het extreme aan toe. Op dat punt zijn we al belandt en toch blijven de nuttige idioten volharden in hun acteursrol, omdat het hun broodwinning is geworden. De ergste vijand van de mensheid is dus jouw eigen medemens. Niemand is meer te vertrouwen als het erop aan komt om te kunnen overleven en zelf wil bepalen hoe jij leeft. Zonder de andere lastig te vallen met jouw leefwijze.

  • We doen wel mee aan internet commentaar op deze site Afschaffen en uitschakelen kan niet meer want dan heb je geen recht meer om te leven volgens de natuur wetten dei schromelijk zijn overschreden door de mens dwingelandij van de bedrijven en overheden overal ter wereld Alleen de oerwoudbewoners die nog niet ontdekt zijn zijn werkelijk vrij!!!!!!!!!!!!!

 9. De ergste vijand van de mensheid is dus jouw eigen medemens. Niemand is meer te vertrouwen als het erop aan komt om te kunnen overleven en zelf wil bepalen hoe jij leeft. Zonder de andere lastig te vallen met jouw leefwijze.

  Klopt helemaal.

 10. Immuun voor wat?? Ze hebben al toegegeven dat het niet werkte en ze hebben al weer een nieuwe boehoe variant en ze zeggen er eerlijk bij dat de eerdere vaccins (ook) hiertegen totaal niet werken. Dus wat nou immuun. 🤬 Dit corrupte varken moet voor de camera gekielhaald worden en ik wil het met eigen ogen zien gebeuren om zeker te weten dat het voltooid is.

 11. https://www.globalresearch.ca/video-pfizers-secret-report-on-the-covid-vaccine-beyond-manslaughter-the-evidence-is-overwhelming-the-vaccine-should-be-immediately-withdrawn-worldwide/5780561?s=08

  Pfizer received all these reports by the end of February 2021, and the company itself confirmed that its jabs are responsible for “manslaughter.” Based on this evidence, Pfizer had a responsibility at that time under the law to immediately withdraw the injection, but it did no such thing.

  M.a.w. sinds eind februari 2021 geen doodslag meer maar MOORD met voorbedachte rade.

  Kijk naar het circus van Prinsjesdag en vraag je af hoelang onze roverheid nog door mag gaan van onze radeloze bevolking met het uitmelken en uitroeien daarvan ? Over mevrouw Albrecht/Aldi-Nord Von der Leyen hoeven wij het niet te hebben. Deze ongekozen Moffin kan rechtstreeks > Neurenberg2 om haar doodvonnis aan te horen. Publiekelijk executeren aub !

 12. Een heel continent IMMUUN maken tegen liefde, zelfdenken, ontwikkelen en vrijheidslievendheid.
  Het is hun uiterste grens waar zij worden gestopt en onze uiterste grens van ons laten onderdrukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in