De socialistische regering van Pedro Sanchez heeft haar “2050”-plan voor Spanje gepresenteerd, dat gebaseerd is op de eisen van tycoon Bill Gates en de “geboden” van de Agenda van Davos en de Great Reset die door de voorzitter van het Economisch Wereldforum, Klaus Schwab, in het leven is geroepen.

Het 700 pagina’s tellende document is een bijbel met langetermijndoelen, waaronder het verhogen van de overheidsuitgaven, het verhogen van belastingen en het creëren van nieuwe groene belastingen onder het mom van zorg voor de menselijke gezondheid. Onder de tientallen maatregelen die worden voorgesteld als “veerkrachtig en duurzaam”, is er een om de vleesconsumptie tegen 2050 te verminderen.

Bill Gates had in februari jongstleden de rijke landen opgeroepen om via nieuwe wetten in te grijpen in de vleesmarkt.

“Veehouderijen produceren methaangassen en hebben een schadelijke invloed op de klimaatverandering”, aldus de Microsoft-oprichter.

Achter deze wetenschappelijk weerlegde theorie gaan echter de economische belangen schuil van de miljardair en zijn vele collega’s van techbedrijven, die enorme investeringen hebben gedaan in de productie van nepvlees. En aangezien er geen vraag is naar hun product, hebben zij geen andere keuze dan het aan het publiek op te dringen met de hulp van hun regeringen, die dan regels zullen uitvaardigen ten gunste van de tech-groene lobby. Hoe? Door consumptie te bestraffen met belastingen en nog meer belastingen, totdat de veeteeltsector erdoor verstikt.

Het Spaanse Plan 2050 probeert dan ook te doen voorkomen dat het opgeven van vlees een goed idee is – uiteraard omwille van de gezondheid:

“Deze vermindering van bepaalde consumptiegoederen zal niet leiden tot een verslechtering van de levensomstandigheden of het welzijn van de burgers. In feite, zal het ze waarschijnlijk helpen verbeteren. Uit tal van studies blijkt dat de vleesconsumptie van de Spaanse bevolking twee tot vijf keer hoger ligt dan aanbevolen, dat 55% zijn gsm vervangt wanneer de vorige nog werkte en dat het energieverbruik veel hoger ligt dan nodig is”, luidt een van de paragrafen van het Plan 2050.

  Het brein is het slagveld van de toekomst. Het verklaarde doel van het WEF is "het veranderen van het menselijk wezen"

Het punt is dat het eten van een kunstmatig broodje biefstuk niet langer een optie zal zijn, maar een verplichting vanuit Brussel. De regulering van de vleesmarkt zal nefaste gevolgen hebben: entrecote bijvoorbeeld zal exponentieel in prijs stijgen en een delicatesse worden die alleen nog is weggelegd voor de elites van Davos en de rijkere klassen.

Dit plan is echter in overeenstemming met de “nieuwe maatregelen op het gebied van milieu en duurzame voeding” die door de Europese Commissie (EC) zijn goedgekeurd. Er zij aan herinnerd dat de EU op 5 mei vorig jaar gedroogde meelwormen als nieuw voedingsmiddel heeft erkend en het in de handel brengen ervan in de Europese Unie heeft goedgekeurd. Volgens de eurobureaucraten zijn de wormen een belangrijke bron van eiwitten en zullen zij dienen om “de overgang naar een duurzamer voedselsysteem te ondersteunen”.

Great Reset: Insecten eten en rioolwater drinken is de toekomst, verkondigt het Wereld Economisch Forum

Vorig artikelArts bij Tucker Carlson Today: “Er is iets vreselijk mis in de wereld”
Volgend artikelCovid-‘vaccin’ ontmaskerd als enorm risico: Laat je niet vertrappen door de lemmingen op weg naar de afgrond
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. En hoe gaat Spanje dat allemaal bekostigen. Door nog meer geld van andere landen via Brussel binnen te harken. Dit alles omdat ze in de pas lopen van een aantal idioten. Moge ze snel sterven aan enge pijnlijke ziekten. Stelletje seniele fossielen.

 2. Hallo Nederland kunnen we nog wat tientallen miljarden krijgen om de doelstellingen te halen die Gates en Schwab eisen dat ik als goed socialistisch man mijn land per decreet ga opleggen. Dank je vriend Rutte.

 3. bozeoudeman, onvriendelijker had je het gratis boek van jou niet kunnen maken en aanbieden.
  Ik had er nog een account, dus even ingelogd.
  Vervolgens krijg je mail dat je een gratis boek gekocht heb.
  Daarna moet je verder je aanmelden om het ook te lezen met een amazon app.die ze op je telefoon willen plaatsen.
  En je dan daarna opnieuw bij amazon in te loggen om het ook te kunnen lezen.

  Ik heb mij nooit verdiept in hoe je een gratis boek bekend moet maken.
  Maar hier zou ik toch proberen om hier wat anders voor te bedenken.

  • ja dat zie ik nu ook, dat wist ik niet, daar heb ik als schrijver dus ook niets aan maar ja, wie geeft het anders uit? Ik heb indertijd De Blauwe Tijger benaderd toen ik er net mee bezig was vijf jaar geleden maar die heeft nooit een antwoord gegeven.

   • Je hebt het hele verhaal ergens ingevoerd, en waar waarschijnlijk een PDF van gemaakt is.
    Verspreid dat PDF bestand op internet sites, zo als Bron, Frontnieuws en andere die jij kan bedenken.
    Zodat iedereen het kan opslaan als PDF in een pc.

     • Nee dat kan ik niet zo simpel omdat ik bij Amazon met het op hun pagina zetten ervan me akkoord verklaard heb dat enkel Amazon het mag uitgeven, ik moet het dan eerst daar zien weg te halen maar daar zal waarschijnlijk een termijn aan gekoppeld zijn, doe ik anders dan krijg ik vanwege contractbreuk een advocaat op mijn dank

      • correctie
       Nee dat kan ik niet zo simpel omdat ik bij Amazon met het op hun pagina zetten ervan me akkoord verklaard heb dat enkel Amazon het mag uitgeven, ik moet het dan eerst daar zien weg te halen maar daar zal waarschijnlijk een termijn aan gekoppeld zijn, doe ik anders dan krijg ik vanwege contractbreuk een advocaat op mijn dak

       • Zoek dat dan eerst even uit hoe ze daar precies werken bij amazon en rechten op een uitgave van een boek.
        En waar jou contract nou eigenlijk precies uit bestaat en waar je mee akkoord bent gegaan.

        • Maak een 2de verbeterde versie van hetzelfde boek waarin je hetzelfde verteld.
         Dan is het een andere uitgave en zijn er meer opties om het te verspreiden.

 4. Nepvlees (sojabonen voor het volk). Echte vlees gaat uit Argentinie komen nadat o.a. in Europa de veehouderijen zijn weggevaagd. De grootgrondbezitters daar hebben kuddes runderen die heel veel geld gaan opleveren. Echt vlees wordt een gecreeerd schaars product. De CO2 uitstoot wordt gewoon verplaatst. Wijlen prins Bernhard was kind aan huis bij de Pannewitzen (grootgrondbezitters in Argentinie) die hier al voor 1940 schathemeltjerijk aan zijn geworden. Grote stukken grond daar zijn al in bezit van Europese adel, die nu moeite hebben om hun landgoederen met kastelen te onderhouden en nu nog hun hand ophouden voor europese subsidie. Samenwerking met ministers van Landbouw in diverse landen is van cruciaal belang om de gewenste rijkdom te bereiken.

 5. NIET SPANJE gehoorzaamt , hun corrupte lijders , zijn al lang geleden omgekocht , hoe durf je op de foto te staan met b gates , die in vele landen veroordeeld is voor GENOCIDE , EN TERECHT

 6. Over de gehele wereld is de burger bevolking vredelievend , hun bazen willen oorlog , en uw kinderen worden gestuurd , om tegen elkaar te vechten , terwijl het voorheen uw vredelievende buur was ,,, en is , we hoeven alleen diegene die ons keer op keer op oorlogspad sturen ,,,, op non actief te zetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in