De strijd van de klimaatbeweging om mensen insecten te laten eten, beleeft nu een grote doorbraak. De Europese Voedselautoriteit heeft besloten dat meelwormen veilig zijn om te eten.

Gele meelworm koekjes, pasta en hamburgers zouden wel eens al snel in heel Europa in massa worden geproduceerd nadat het gele insect door het EU-voedselveiligheidsagentschap als eerste veilig werd bevonden voor menselijke consumptie.

De meelworm is de larve-stadium van de meeltor en is zowel een plaaginsect als een belangrijke bron van voedsel voor vogels en reptielen, normaliter wordt de meellarve op grote schaal als dierenvoedsel verkocht. Maar dus binnenkort ook in de larvenvitrine bij uw lokale supermarkt.

De conclusie van de wetenschappers van het EU-voedselveiligheidsagentschap, na een aanvraag van het Franse insect-voor-voedselproductiebedrijf Agronutris, zal naar verwachting binnen enkele maanden in de hele EU de gele meelworm goedkeuren als een product dat geschikt is voor de schappen van de supermarkten.

De handel in insecten als voedsel is nog niet goedgekeurd door de National Food Administration, maar de regelgeving verandert.

“Deze eerste EFSA-risicobeoordeling van een insectensoort als nieuw voedingsmiddel kan de weg vrijmaken voor de eerste EU-brede goedkeuring”, zegt Ermolaos Ververis van EFSA tegen The Guardian.

Globalistenplan: mensen moeten “onkruid eten”

De EU is het beu dat de lidstaten niet buigen voor de liberale agenda - worden geconfronteerd met sancties om afwijkende landen te bestraffen

10 REACTIES

 1. Worden ze wel eerst verdoofd voordat ze het vet ingaan?
  Ach, als iemand het wil eten. Wie ben ik om dat vreemd te vinden.
  Heeft iemand wel eens goed naar een ongepelde garnaal gekeken.
  Ziet er ook vreemd uit om in je mond te stoppen.
  Zolang ze het niet ergens mee mengen,vind ik het best.

  • @ BertG. Een garnaal moet toch eerst gepeld worden voordat je ‘m eet ? Wie eet er nou een ongepelde garnaal ? Gatver. de gatver. !!!

   • Ik schrijf niet dat je ze ongepeld moet eten.
    Maar wie heeft er nou bedacht, we trekken eerst ze kop er af en daarna persen we het uit ze lijf om ze daarna op te vreten

 2. Ja, heerlijk. Een genetisch gemodificeerde blubber voorzien van chemicalien die ons onvruchtbaar en lekker kneedbaar maken voor onze heersers: nom nom.
  Ik blijf biologische biefstuk eten. Net als onze heersers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here