World Economic Forum / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Soros heeft de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) opgedragen “oorlog te voeren tegen samenzweringstheoretici” door domeinen in beslag te nemen van websites die “niet-mainstream content” online publiceren, schrijft Thepeoplesvoice.

Het EU DisinfoLab, een door de Open Society Foundations gefinancierde non-profit organisatie, zegt dat ICANN zijn controle over domeinregistratiebeperkingen moet uitbreiden met zogenaamde “desinformatie”-politie naast phishing en malware. Dit zou betekenen dat ICANN de bevoegdheid krijgt om te controleren wie websites mag registreren op basis van hun aanhangers van officiële verhaallijnen.

Naturalnews.com meldt:

Een non-profitorganisatie met veel invloed onder beleidsmakers in de Europese Unie (EU) dringt erop aan dat de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) een “oorlog tegen desinformatie” gaat voeren.

De non-profit, die beweert onafhankelijk te zijn, staat bekend als het EU DisinfoLab en zegt dat ICANN zijn controle over domeinregistratiebeperkingen moet uitbreiden om naast phishing en malware ook toezicht te houden op “desinformatie”. Met andere woorden, de groep wil dat ICANN controleert wie websites mag registreren op basis van hun aanhangers van officiële verhaallijnen.

Het is onoprecht dat het EU DisinfoLab beweert onafhankelijk te zijn als een groot percentage van de financiering afkomstig is van niemand minder dan de Open Society Foundations, een project van miljardair George Soros.

De Open Society Foundations zijn al bezig met het testen van de wateren met betrekking tot het “herbestemmen” van ICANN om een hulpmiddel te worden voor het aanpakken van “desinformatie sites”. Natural News, vermoedelijk, zou worden opgenomen in die herbestemde targeting, net als vele andere onafhankelijke media sites.

  Waarom Rusland de "Nieuwe Wereldorde" bestrijden moet

“Een poging om ICANN direct in te schakelen zou op zijn zachtst gezegd zeer controversieel zijn, tenminste in dit stadium,” schrijft Didi Rankovic voor Reclaim the Net over het nieuws.

“Gezien het belang van ICANN in de internetinfrastructuur – ICANN beheert domeinnamen wereldwijd – en het feit dat contentcontrole niet tot haar taken behoort (DisinfoLab zegt dat ICANN ‘weigert’ dit te doen), zou dit een enorme afwijking betekenen van de rol van de organisatie zoals we die vandaag de dag begrijpen.”

Internet 2.0 censuurnachtmerrie

Gebruikmakend van “de structuur die al is gecreëerd door ICANN”, dringt het EU DisinfoLab er bij ICANN op aan om in feite het hele internet te controleren op zoek naar alles wat de machthebbers (TPTB) beschouwen als “desinformatie”. De groep stelt dat hiervoor een “minimale hoeveelheid ijver en medewerking” van registries nodig is.

Het doel van dit alles zou zijn om ICANN te laten bepalen welke websites onaanvaardbaar zijn, wat zou betekenen dat hun domeinnamen worden ingetrokken. Het hele wereldwijde internet zou door zo’n verandering worden beïnvloed.

Het verhaal dat TPTB gebruiken om zo’n drastische verandering te rechtvaardigen is dat “desinformatie doppelganger” sites, dat zijn sites die “betrouwbare nieuwssites” proberen na te bootsen met vergelijkbare namen of opmaak, te veel uit de hand lopen en gestopt moeten worden.

Aangezien ICANN de hoogste autoriteit is voor zowel website-domeinnamen als DNS-registratie, zou de groep onder de nieuwe regeling hele websites die geacht worden een soort van “desinformatie” te verspreiden, kunnen intrekken.

Om eerlijk te zijn deed ICANN al iets soortgelijks tijdens de “pandemie” van het Wuhan coronavirus (COVID-19). Domeinnamen die het woord “covid” bevatten, samen met andere verwante termen, werden onderzocht om te zien of ze probeerden zulke sleutelwoorden te gebruiken om phishing of malware proliferatie operaties te maskeren. Met andere woorden, het ging nog niet om het “modereren” van inhoud gerelateerd aan COVID.

  De proclamatie van de ultra-globalist: "Mens en machine moeten samensmelten"

Wat nu daarentegen wordt voorgesteld, is een soort moderatieformaat waarbij ICANN de bevoegdheid zou hebben om hele website-domeinen te schrappen die schuldig worden bevonden aan het verspreiden van desinformatie.

Het EU DisinfoLab wil dat ICANN een systeem met de naam DNSTICR gebruikt om “echte open-en-sluit (desinformatie) gevallen” te rapporteren aan registrars voor verwijdering. De vraag is: wie bepaalt wat een “open-en-sluit-disinformatiegeval” eigenlijk is?

Een mogelijkheid is dat registers of registrars “de status van vertrouwde kennisgever” toekennen aan media-handelsverenigingen, hoewel ook dit willekeurig zou zijn omdat er geen vast kader is om te beslissen wie de status van “vertrouwde kennisgever” krijgt.

Waar dit allemaal op neerkomt is alles waar George Orwell de wereld tientallen jaren geleden al voor waarschuwde: een ministerie van waarheidscontrole dat zich over de hele wereld uitstrekt en alles reguleert wat mensen zeggen en doen – in dit geval online.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Alex Soros zweert conservatieven uit te roeien van het internet: “Ik ben 100 keer erger dan mijn vader”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIraanse droneaanval ontkracht een aantal mythes en zet de Israëlisch-Amerikaanse betrekkingen onder druk
Volgend artikelLaten we het over de maan hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Het kwaad is allang geschiedt. De meesten vertrouwen de msm niet meer en je moet al het msm nieuws 180 graden draaien.

  Ook zonder msm nieuws kun je juiste beslissingen nemen zolang je maar bij je eigen gevoel blijft.

 2. moet je eens naar zijn ogen kijken de duivel zit erin.

  wanneer gaan die lui de pijp uit want dan kunnen we weer een feestje bouwen.

 3. Als het Hier verdwijnt, komt het Daar weer op..water komt sijpelt tot het stroomt weer opnieuw op zijn plaats terecht..zo ook de WAARHEID ❗❗ ✊

 4. Off topic; maar toch niet helemaal

  Reddingslijn uitgeschakeld: EU verbiedt vrachtwagens met verbrandingsmotoren

  Het EU-Parlement heeft besloten om vrachtwagens met verbrandingsmotoren effectief uit te faseren. Waterstof- en elektrische vrachtwagens spelen momenteel geen enkele rol op de markt. De Europese Unie dreigt Europa in chaos te storten.

  van Jonas Aston

  In 2023 zal 96 procent van alle vrachtwagens die in de EU worden verkocht, op diesel rijden. De sector wordt de komende jaren echter geconfronteerd met ongekende onrust. Zonder veel ophef werd woensdag in het EU-Parlement het de facto einde van vrachtwagens met verbrandingsmotor besloten. Een overeenkomstige wet werd aangenomen met 341 stemmen voor, 268 tegen en 14 onthoudingen. De wet wordt voornamelijk gesteund door de Groene, Sociaal-Democratische en Liberale facties. De ministers van de EU-landen moeten het project, waarover in januari werd onderhandeld, nog formeel goedkeuren.

  Bron: https://www.anonymousnews.org/international/lebensader-abgedreht-eu-verbietet-verbrenner-lkws/

  • ‘Electrisch’ rijden is:

   – niet energie-rendabel genoeg (tov verbrandingsmotoren)
   – niet genoeg capaciteit om lange ritten te maken
   – natuurvernietigend om de grondstoffen boven te halen
   – niet milieuvriendelijk zoals wordt voorgelogen want in kolencentrales opgewekt
   – enorme verspilling en vervuiling door de afgedankte accu’s die na 10 jaar niks meer doen.
   – enz, enz…

   Het hele project “klimaat-redden” is daarom ÉÉN GROTE LEUGEN. Maar wel heel erg lucratief, voor dezelfde misdadigers die ons de globale CV-19 genocide hebben opgelegd, of ons naar de derde WO proberen te manipuleren. Uiteindelijk kom je altijd bij dezelfde criminele organisaties terecht; de bovengrondse Khazaarse Maffia en hun propaganda legioen van de desinfotainment media, ‘onderbouwd’ met “The $cience” leugens.

   • @Gerard
    Wat je zegt klopt maar voor een deel. Elektrisch vervoer kan wel degelijk een oplossing zijn voor problemen die je met verbrandingsmotoren nu eenmaal hebt: lokale uitstoot van verbrandingsgassen, ingewikkeld onderhoud met vele bewegende onderdelen en allerlei vloeistoffen die vervangen dan wel bijgevuld moeten worden, een minder efficiënte transmissie, noodzaak van een koppeling en ga zo door. Zorgt wel voor werkgelegenheid, dat wel.
    Een elektrische motor en alles wat er nodig is is veel energie-zuiniger. Mijn EV rijdt omgerekend 1 op 80, dat lukt niet met een brandstofauto (experimentele auto’s daargelaten). Dat je er minder ver mee komt is een feit en dat probeert men met grote accupakketten en voortschrijdende ontwikkeling te counteren. De huidige grote accupakketten zijn i.m.o. niet eens zo nodig en zorgen inderdaad voor een enorme natuurvernietiging momenteel, door het mijnen van allerlei benodigde grondstoffen. Echter, je wil niet weten hoeveel schade de oliewinning met zich meebrengt. En weinigen weten dat er voor het raffinageproces cobalt nodig is…
    Je vergist je ook dat accupakketten maar 10 jaar meegaan, mijn auto is meer dan 10 jaar oud en ervaar maar een klein beetje verlies aan bereik, waar ik prima mee kan leven.
    Het probleem met EV’s ligt hem niet zozeer in de technologie, al heeft de verbrandingsmotor er 100 jaar ontwikkeling op zitten en EV’s misschien 15 jaar. Het probleem is dat de technologie gekaapt is om stiekeme agenda’s te faciliteren. Maar dezelfde technologie kan je ook bevrijden van de greep van oliemaatschappijen door je eigen stroom op te wekken en in je auto te stoppen.

  • Paard moet eten, wat er niet is, komt er aan de andere kant uit wat niet mag. Dat wordt dus zelf de kar trekken, als we dat dan nog mogen. Maar de hele wereld 🌏 rond vliegen door die etterbakken is wel toegestaan.

 5. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is dit niet de originele George Soros, maar een kloon en/of acteur met masker, want de echte Soros is na een terdoodveroordeling door een militaire rechtbank geëxecuteerd. Aangezien deze info het grote publiek zou doen schrikken wordt dit nog niet bekendgemaakt.
  Voordat ik verder ga, is gangsterliefje & aanpasser van haar eigen wikipedialemma op een computer in paleis huis ten bosch Mabel van O. nog bij Soros in dienst?
  Ingewijde George Orwell (vrijmetselaar & lid Fabian Society) wist ruim een halve eeuw geleden wat de komst van de dystopische New World Order voor de mensheid zou betekenen en hij heeft zijn waarschuwing omfloerst beschreven in ‘Animal Farm’ (1946) en ‘1984’ (1949).
  Dit voorstel om censuur toe te passen is eigenlijk uitstekend nieuws, omdat een respondent op deze site al schreef ‘de waarheid de hoaxes en leugens onherroepelijk aan het inhalen is’ en daarom vechten verschillende facties van de Deep State elkaar in groten getale de tent uit.

   • Op 11.04 gaven ‘Lex, Máx & Trix maar ook de MP’ acte de précence bij de uitreiking in de Abdijkerk in Middelburg van de door president & metselaar F.D. Roosevelt (1882 – 1945) tijdens WOII genoemde vier vrijheden, de four freedom awards.
    Op za 27.04 zijn de Van Amsbergs + Von Vollenhovens live te aanschouwen in Emmen. Een dezer dagen zullen de jongste populariteitscijfers van de monarchie worden gepubliceerd.

    • De gemeente Den Haag en een aantal ministeries willen prinsjesdag (17.09.2024) nieuw leven inblazen, omdat de publieke belangstelling de laatste jaren flink is gedaald.
     Men denkt o.a. aan openstelling van de paleizen Noordeinde en Kneuterdijk (raad van state is daar gehuisvest) en de koninklijke stallen.

   • ’t Is sìmpel éígentlijk, zoals met dàt stereotype ” OO7 ” – narratief ! :
    ’t Rugnummer (c.q. ‘naam’ (‘pseudo’) blijft ’t zèlfde,
    maar de ‘sosies faciaux & vocaux’, = ‘d2bbelgàngSTers’ verànderen, switchen;
    va-et-vient …….

    Ene Nelson ‘M.’ was immers ook àl máánden !!! overleden, vooraléér
    z’ in Suyd Afrikiyie’ de ‘stammenneuzen-,’ en ’tepels’ in dezèlfde richting
    gemodereerd gekregen hebben, de stoom van de casarollas’ en de VolksStammen
    c.q. ’tribuchefs’ gesensibiliseerd en fine-tuned vooraleer tot zijn geüpdate (maandenlatere) ‘officiële’ ‘af-clockdatum’ – O5 XII 2O13- c.q. effectieve ‘begrafnis’ te konden overgaan ….,
    en zijn ‘UnoSono’-opvolger te promoten …..; de stammen druk éérst dus van de ketelS ! (mv.)

    ’t Zou me eigenlijk niet VER-wOndren dàt ‘r ‘ – hypothetisch gezien – ‘
    met Geörgy Schwartzie en consortio dus ook iéts dèrgelijks genarreerd
    mocht kunnen worden …..

    1, – one -, neva’ knoszz ! 😎

    Maar peut importe, ‘stands in’ en ‘verGvAnGsters’ met hopen …
    ( “bij bOsjes” kkk), ’t zgn. ” double yOOu 7 ” narratief en (COM)plot
    verandert niX ! Tenzij ’t Volk, de Mensen, Burgers, Stammen, tot Inzicht
    komen, de violen gelijkstellen …. en werk maken van al die ‘verGvAnGsters’ !

    Laat ’t mij hopen !

    “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” 16 IV 2O24 17:O2

 6. De zoon van George Soros die luistert naar de naam Alex Soros is al net zo een duivel als zijn vader en heeft afgelopen jaren het Witte Huis platgelopen. Het overgrote deel van het Amerikaanse rechtssysteem staat nu onder controle van Soros. Exemplarisch zijn al die kangoeroerechtbanken zonder jury’s of dat je niet in de mogelijkheid wordt gesteld om je onschuld te bewijzen en criminelen die de meest gruwelijke misdaden begaan en volgende dag alweer op straat staan.

 7. Gaan we toch lekker over op Anonimiteit en privacytools: Het gebruik van anonimiteit en privacytools zoals Virtual Private Networks (VPN’s) en het Tor-netwerk kan helpen om de identiteit van de website-eigenaar te beschermen en de censuur te omzeilen door de locatie van de server te verbergen.

 8. George Soros? lol, die demente idioot is al lang ‘vervangen’ door zijn kids e.d. op de achtergrond, hij is nog de pispaal voor de vrije media als wij hier, zodat zijn kids en anderen niet opvallen, en die doen het juist!

  George is bewijze van spreken al 2-3 jaar ‘dood’ ja hij leeft nog, maar heb je hem gezien in de latere video’s? hahhah, gewoon dood, die regelt nog maar weinig, ja hij kan nog lichamelijk/mondelijk wat lijken te dirigeren, maar qua uitvoering en echt doen zit het bij zijn kids en anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in