Wel, dit is gênant. Een interview van Sky News met de eerste plaatsvervangende permanente vertegenwoordiger van Rusland bij de Verenigde Naties, Dmitry Polyanskiy, werd afgekapt nadat vermeld werd dat president Zelensky een foto van een soldaat met een SS-insigne had geplaatst, bericht Paul Watson.

Zelensky plaatste zijn verklaring over de Dag van de Overwinning samen met een verzameling foto’s van Oekraïense soldaten en burgers.

Nadat echter gebleken was dat een van de Oekraïense soldaten een symbool van de Totenkopf-divisie van de SS droeg, werd de post haastig verwijderd.

Tijdens het interview verwees Polyanskiy naar de controverse, maar werd snel afgebroken nadat hij het ter sprake had gebracht.

“Weet u wat dit is? Het is het embleem van een Duitse SS-divisie uit de Tweede Wereldoorlog,” zei hij. “Zo publiceerde hij op de Dag van de Overwinning een embleem van een [in Rusland verboden] strijder van de Rechtse Sector met dit embleem en zei dat dit een symbool is van de strijd tegen het nazisme zoals hij die ziet,” zei Polyanskiy.

“Dit werd na een half uur verwijderd, maar we hebben hier natuurlijk een kopie van … Het betekent dat het VK zich voor Oekraïense autoriteiten inzet, die nazi-symbolen vertonen tijdens de Dag van de Overwinning,” voegde hij eraan toe.

  Oekraïne heeft munitie tekort, en het Westen kan zijn beloften simpelweg niet nakomen

De presentator van de show leek erop gebrand te voorkomen dat Polyanskiy verder uitweidde.

“En daar heb je het, de beroemde vrijheid van meningsuiting in het Westen”, grapte Polyanskiy vervolgens op Telegram.

“Nu denken zij wel 100 keer na voordat zij Russische diplomaten uitnodigen voor een live-uitzending,” besloot hij.

Ja, het mogen dan nazi’s zijn, maar het zijn wel onze nazi’s!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens “Neo-Nazi Zomerkamp” – Militaire opleiding voor jonge kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerplichte vaccinatie bij KLM betekent veiligheidsrisico voor vliegend personeel en passagiers
Volgend artikelOekraïne sluit gas naar Europa af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. En dan is het allemaal wel goed……. tuurlijk… Ze meten weer voor de zoveelste keer met twee maten. Hypocrisie ten top!

 2. Rusland wanneer zetten jullie je Spetsnaz in om deze pop van het toneel te verwijderen?

  Dat deden de Yanks ook met Saddam en Osama. In Syrie hebben jullie Assad hiervoor behoed. Wij westerlingen weten heel goed wat hier gaan is ondanks de propaganda.

  Actie(s) graag met HD beelden vrijgeven, dan hebben we nog een beetje waar voor onze afgepakte centen.

  • Het zou het mooiste zijn geweest het gebouw waarin Peloski en Zelensky (zelfde soort) aanwezig waren te trakteren op een paar “Daisies”…..twee strontvliegen in EEN klap.
   Zou geen moord, maar gerechte executie.

 3. Het zou fijn zijn als men “Europa: the last battle” kijkt en mij dan duidelijk kan vertellen waar Duitsland precies mis ging in de WO2.

  Natuurlijk was WO2 heel erg en alle betrokken partijen kunnen zich niet in onschuld wassen. Maar vergelijk de propaganda van beide kanten van dit Oekraine conflict eens met WO2. Dan zijn er ongelooflijke paralellen te ontdekken.

  Het gaat er kennelijk niet om wat de waarheid is. Het gaat er om wat men denkt dat de waarheid is.

 4. WW2 klopt ook van geen kant, zijn we ook voorgelogen. De nazi’s zijn produkt van Khazaren en Cabal voor een gezamenlijke grote swipe van wereldpopulatie onder noemer NWO derde rijk. Hitler was gewoon een puppet. Waarom dacht je dat hij Nathaniel Rotshild heel luxe gevangen hield en dit maar heel even en daarna vrije doortocht gaf naar Nederland en VS?? Zogenaamd voor losgeld maar dit was gewoon financiering zoals nog velen financieringen zouden volgen later aan de nazi’s voor o.a. Mengele en zijn experimenten op gevangenen met spuitjes. En waarom liet Hitler alle gebouwen van Freemasons staan in Europa? Als hij ze echt zo haatte had hij Rotshild laten executeren en alle Freemason gebouwen met de grond gelijk gemaakt. Ook invasie Normandië is dubieus, zoveel onnodige slachtoffers de gewone Duitse Frits soldaat stond te kijken in zijn bunker, ze bleven maar komen het kanonnenvoer. Pure afslachting. Paar kilometer verderop hadden ze zo Spanje in kunnen lopen zonder tegenstand. Ja neutraal maar nood breekt wet en Spanje was toch fascistisch. Het hele verhaal klopt ook hier niet ,we zijn keihard voorgelogen. En na oorlog zit 75% ss/nazi’s ineens in luxe dorpen in Zuid-Amerika of is werkzaam bij Nato of Nasa…What a joke….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in