© freedomnaruk / Freepik

Oekraïne stopt een derde van de Russische gastransporten naar Europa, onder verwijzing naar de acties van “Russische bezetters”, meldt Interfax-Oekraïne.

De Oekraïense exploitant GTSOU heeft aangekondigd dat de gastoevoer via Luhansk morgenochtend (woensdag) zal worden verminderd.

Volgens Oekraïne heeft het geen andere keus dan zich te beroepen op “force majeure” en de Russische bezetting van het gebied.

Het geblokkeerde gasnet van Sokhranivka is goed voor een derde van de Russische gasleveringen aan Europa – tot 32,6 miljoen kubieke meter per dag.

Oekraïne zegt dat de bevoorrading kan worden verlegd naar een andere hub Sudzha, die zich op door Oekraïne gecontroleerd grondgebied bevindt. De Russische gasgigant Gazprom beweert echter dat het “technisch onmogelijk” is om de activiteiten daarheen over te brengen.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat gebeurt er als Rusland de gaskraan naar Europa dichtdraait?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Exclusief: Oekraïne verloor 75% van zijn drones tijdens de eerste zes maanden van de oorlog
Vorig artikelSky News interview afgebroken na vermelding van Zelensky die soldaat met SS-insigne postte
Volgend artikelEU-economie zal dit jaar instorten – “Vanaf oktober zal het Westen niets meer krijgen. Niets!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dat is mooi zo zet je eigen steunploegen in de kou. Goede zet van Oekraïne en Amerika lacht want daar komt het vandaan natuurlijk.

 2. Ik mis de logica…. met zoals het Europese politieke beleid met Oekraïne, milieu, covid, vluchtelingen e.d.

 3. Sluit lekker af, kijk fijn. Stop met die achterlijke spelletjes, psychopatenvolk. Rutte en z’n vriendjes moeten worden opgepakt en in de aller allerdiepste kerker worden gedonderd. Oorlogje spelen over de rug van ons, normale mensen. Sneue psychopaatjes. En sneue mensjes die zo graag militairtje willen spelen voor deze psychopaten. Die mensen in hun groene pakjes zijn echt de aller aller allerdomste mensen op aarde!

 4. Oekraïne doet dit gewoon om Europa onder druk te zetten en dom dom Europa heeft niets door dat ze gebruikt worden door de Oekraïense nazie’s !!!

 5. Dit is weer koren op de molen voor het kabinet dat ons allemaal aan de warmtepomp wilt hebben.

  Laatst een documentaire gezien dat, mensen helemaal niet zo blij zijn met zoon warmte pomp dat deze onvoldoende warmte geven, radiatoren worden nauwelijks warm louw, Om het huis warm te krijgen schakelde het systeem een elektrische verwarmingselement in voor de bijverwarming.

  Gevolg het huis werd verwarmd met een 2000 watt verwarmingselement.

  Mensen schrokken zich een beroerte toen ze bij moesten gaan betalen voor de jaarlijkse energie verrekening.

  Deze mensen waren woedend.

 6. Houtkachels.
  Ik ben 200 euro voor het hele jaar; verwarming plus warmwater.

  Ik lever houtgestookte boiler; compleet met beveiliging en al.
  Het mag, want bio centrales mogen ook, en vervuilen niet.
  Volgens Brusselse lichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in