Pixabay

Mocht de oorlog der oorlogen tussen Israël en Iran echt ontbranden, dan zal dat een apocalyptische hel ontketenen over de wereld en een Derde Wereldoorlog ontketenen, zo blijkt uit een nieuwe simulatie.

In een mediarapport wordt een oorlog tussen Israël en Iran beschreven als een oorlog die de wereld naar de “poorten van de hel” zou brengen. Een oorlog tussen Israël en Iran zou snel nucleair worden, wat zou leiden tot massale dood en vernietiging in een exponentieel tempo, schrijft Ethan Huff.

De simulatie laat zien dat de vernietiging van beide naties zeker is. En veel andere omringende naties, en uiteindelijk de rest van de wereld zouden ook de gevolgen voelen in een ongekende mate.

Het hele Midden-Oosten zou tot puin worden gereduceerd. Als het conflict zich van daaruit uitbreidt, zullen hele naties instorten.

Het zou beginnen met tit-for-tat raketaanvallen tussen de twee naties. Daarna zou Israël oorlog voeren tegen Iraanse proxies zoals Hezbollah en Hamas. Houthi’s zouden dan schepen in de Rode Zee beschieten, wat Israël zou aanzetten tot een nucleaire aanval. Iran zou dan op zijn beurt reageren en een volledige nucleaire oorlog ontketenen.

Israël vecht alleen tegen Iran

De simulatie is gemaakt door zowel militaire als veiligheidsexperts die zeggen te weten hoe het conflict zich zou ontvouwen. Het bevat een stapsgewijze uitsplitsing van wat er zou gebeuren en hoe snel de hele zaak zou escaleren.

Een opmerkelijk aspect van de oorlog is dat Israël geen hulp meer zou krijgen van de Verenigde Staten, die de natie al hebben leeggeroofd en voor dood hebben achtergelaten. Hierdoor staat Israël er alleen voor in de strijd tegen Iran.

  Israëls Litani ultimatum - Russische reactie is dat het bluf is

In een poging Iran tot overgave te bewegen, zou Israël een niet-fatale nucleaire ontploffing proberen. Als dat mislukt, lanceert Israël 50 kernwapens op Iran, dat reageert met een kernbom op een luchtmachtbasis vol Amerikaanse troepen.

Op dit punt eindigt de simulatie van het oorlogsspel, waarbij Syrië, Libanon en zelfs Jemen in een radioactieve ruïne worden achtergelaten.

In het geval dat Iran en Israël in een nucleaire patstelling terechtkomen, zal het Westen zich waarschijnlijk in het conflict mengen, tot haar eigen ondergang.

De Amerikaanse inlichtingendienst waarschuwt Israël al dat zo’n uitkomst mogelijk is nadat de zionistische staat verschillende Iraanse topcommandanten doodde bij een bomaanslag op een Iraanse ambassade in Syrië.

Als Iran zijn kernwapens op Israël zou loslaten als vergelding, zou Israël vervolgens Amerikaanse langeafstandsraketten afvuren op Iraanse nucleaire en raketlocaties. Hezbollah, Houthi en Hamas zouden dan een golf van verwoestende aanvallen op Israël uitvoeren.

Israël zou hierop reageren door proxy-haarden aan te vallen, wat Iran ertoe zou aanzetten om vervolgens Israëlische nucleaire en regeringsverdedigingssites in Tel Aviv, de hoofdstad van Israël, aan te vallen. Op dat moment zou Israël zich terugtrekken uit het Non-Proliferatieverdrag en officieel overschakelen van een conventionele naar een nucleaire oorlog.

Teheran heeft bevestigd dat het nu raketten in zijn arsenaal heeft die Israël kunnen treffen. Dit zijn onder andere de Sejjil, Khaibar, Emad, Shahab-3, Ghadr, Paveh, Fattah-2, Kheibar en Haj Qasem raketten.

“Israël wendt zich op dit punt tot de VS en vertelt hen dat conventionele aanvallen op Iraanse nucleaire sites weinig hebben gedaan om hun wapenopslagplaats te beschadigen,” legt The Sun uit over de volgende stappen in het hypothetische conflict.

  Israëlische bezetters hijsen "LGBTQ+" vlag in Gaza

“De VS keurt een gezamenlijke aanval op Iran niet goed en vertelt Israël om de gevechten terug te schroeven – uit angst voor nucleaire escalatie. De Israëlische premier, in de kou zonder hun grootste bondgenoot, besluit dat kernwapens de enige optie zijn.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Onderschat Iran op eigen risicoVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMinister van Verkeer dreigt Duitsers met een “rijverbod voor onbepaalde tijd in het weekend” om de verplichte emissiedoelstellingen te halen
Volgend artikelVoor de verdedigers van Israëls oorlog tegen Gaza, het spel is voorbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

   • De enige atoombom die eraan komt is AI die honderden miljoenen wereldwijd werkloos zal maken. Mooi! Als mensen niet meer zonder corruptie en machtsmisbruik kunnen werken dan moet AI het maar gaan doen.

   • Steek je hoofd nog wat verder in het zand Gijp.
    Hoe kan je twijfelen over het bestaan van kernwapens terwijl er legio films te bekijken zijn over de testen hiervan en notabene de terroristische aanval op Japan destijds.

    • O ja dat is waar ook, het is op televisie geweest. Weet je wat ook op televisie is geweest, jarenlang. Dat de vax veilig en effectief is. Dat geloofde jij zeker ook omdat het op televisie heb gezien.

     Misschien bestaan die wapens helemaal niet en is het geld ergens anders naartoe gegaan en lachen een paar mensen zich kapot over zoveel stupiditeit van het slavenvolk wat ze onder de duim houden met angst. Uitgezonden op hun tv. Vooral dat laatste.

 1. De krankzinnige waanzin die bankiersoorlog heet. En dan de klimaatidioten met hun CO2 gezeik. Net of al die tanks, vliegtuigen, voertuigen en de productie van al dat wapentuig geen energie kost en dus ook geen zgn CO2 gezeur in de lucht brengt.
  Hoe krom wil je het hebben? Zo krom dus.
  En dat gebeurt dus wereldwijd, want er zo eens een vijand komen. En dus moet je voorbereid zijn om terug te schieten. Laten al die egootjes in de smerige politiek eens de koppen bij elkaar steken. Gezellig op een cruiseschip en als er geen vrede overeengekomen wordt, dan langzaam de bodemafsluiters iets open draaien.

  Wereldwijd wordt de gewone burger in een CO2 harnas geperst om zogenaamd het klimaat te redden en een aantal van de politieke partijen, die zogenaamd zo voor het klimaat gaan, willen niks liever dan oorlogje voeren. Het is zo ontzettend hypocriet wat er gebeurt. Alleen maar om macht uit te oefenen op het gewone volk, te verarmen en 100% te controleren. Wat een waanzin.
  Ik weet het: I have a dream… Dat zei Martin Luther King ook en de beste man werd vermoord.

  • Netto nul co2 = netto nul leven.

   Mensen snappen de meest eenvoudige dingen niet meer. Dit is hele basale natuurkunde. Als er geen co2 is, sterven alle planten en bomen… als alle planten en bomen sterven, wordt er geen zuurstof meer gemaakt en dan sterven wij. Met netto nul co2 creëren ze een gigantische gaskamer. Hun hele agenda draait hierom. Alles wat ze aangaande het klimaat doen, draait om het hoofddoel van netto nul co2.

   Netto nul co2 = netto nul leven.

   Het hoofddoel waar alle klimaatdebielen aan werken is; netto nul leven op aarde. Wij zijn onszelf aan het uitroeien omdat iedereen knetter diep gehersenspoeld is.

 2. Andere landen en groeperingen hebben kunnen merken en hebben ook genoteerd dat de bezetter niet onaantastbaar blijkt. De opgelopen imagoschade van onoverwinnelijkheid is groot. Volgens internationale bronnen kostte dit vuurwerkgrapje de bezetter zomaar eventjes 2 miljard euro. Onderschat nooit de tegenstander. De ijsbergtheorie en de onderzeeërs theorie indachtig.
  Vraag : hoe gaat de bezetter nu zijn opgelopen frustraties uiten ?

 3. Wat een kletsverhaal, ik had echt beter verwacht van Ethan Huff.

  “De simulatie is gemaakt door zowel militaire als veiligheidsexperts die zeggen te weten hoe het conflict zich zou ontvouwen. Het bevat een stapsgewijze uitsplitsing van wat er zou gebeuren en hoe snel de hele zaak zou escaleren.”

  Dan hebben we het over dezelfde kliek ‘experts’ die er constant naast hebben gezeten zeker? Degenen die de strategie in Afghanistan bepaalden? Degenen die beweerden dat Ukraine van Rusland zou winnen? Die beweerden dat Rusland uitgeput is? Die experts? Sorry, daar heb ik geen enkel respect voor, noch verdienen die zogenaamde experts enige geloofwaardigheid.

  “Een opmerkelijk aspect van de oorlog is dat Israël geen hulp meer zou krijgen van de Verenigde Staten, die de natie al hebben leeggeroofd en voor dood hebben achtergelaten. Hierdoor staat Israël er alleen voor in de strijd tegen Iran.”

  Deze zin alleen al is absolute onzin. Het is Israel dat de VS leegzuigt, niet andersom. En nu ze de VS vrijwel volledig hebben leeggezogen is er gewoon niks meer over. De VS is/was de golem van Israel, alleen is die nu opgebruikt en niet meer in staat om te worden gebruikt door hun meester omdat het een volledig vervallen ding is.

 4. Op dit moment worden 18 stuks F-35I Adir gevechtsvliegtuigen geladen met bunkerbusters. IRAN zal minstens de komende 10 jaar niet meer in staat zijn om kernwapens te ontwikkelen. De droom om Iran legitiem te kunnen aanvallen is uitgekomen en aangebroken. Iran is in de val van Israël getrapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in