Image by Freepik

De heer Ritter werd onlangs geïnterviewd door Danny Haiphong. Frontnieuws deelt enkele van de significante uitspraken die Ritter in dit interview deed.

Ritter:

Israël bevindt zich op dit moment in een zeer moeilijke situatie. En de Israëli’s weten dat. Op dit moment is er paniek in Israël. Om de natie Israël te laten bestaan, moet het letterlijk een land van overvloed zijn, een land van comfort, een land van economisch succes. En om dat te bereiken moet Israël in vrede en harmonie leven met zijn buren en horizontaal en verticaal geïntegreerd zijn met zijn buren vanuit een economisch standpunt. Op 6 oktober had iedereen het over normalisering van de betrekkingen. Israël onderhandelde over normalisering van de betrekkingen met Saoedi-Arabië. Joe Biden was net naar de G20-top in India geweest, waar hij opschepte over wat hij de India-Midden-Oosten Economische Corridor noemde, die India zou verbinden met Dubai en Dubai met Saoedi-Arabië via het spoor door Jordanië naar Israël via Haifa naar Griekenland, zodat India en Europa nu verbonden zijn door deze Corridor. En dit is zo’n grote deal dat Benjamin Netanyahu dit zelf heeft verteld tijdens het debat van de Algemene Vergadering in september. In plaats van zijn cartoonfiguur van de Iraanse bom imhoog te houden, liet hij een kaart zien die de rol van Israël hierin liet zien. En dit is wat Israël nodig had om te overleven als natiestaat: vrede en welvaart.

Israël zal nooit meer vrede kennen. Ze gaan Hamas niet verslaan. Gaza is een permanente wond. Het zal niet worden opgelost in het voordeel van Israël. Israël heeft het over uitbreiding van het conflict naar Zuid-Libanon tegen Hezbollah. Israël kan dat conflict niet winnen. Ik denk dat een van de redenen waarom Israël die invasie nog niet heeft gelanceerd, is dat ze daaraan zijn herinnerd door Hezbollah, die met succes verschillende Iron Dome-sites in de buurt heeft uitgeschakeld, waardoor de Israëli’s weten dat ze alle Iron Dome-sites kunnen uitschakelen en dat Israël niet in staat zal zijn om zich te beschermen tegen tienduizenden raketten die dagelijks door Hezbollah op Israël zullen worden afgevuurd. En als je Israël maar lang genoeg met genoeg raketten bestookt, bestaat Israël niet meer.

  Israëliërs hebben toestemming om racistisch te zijn

En het andere is dat Hezbollah niet van plan is een gevecht te leveren waardoor Israël 50.000 troepen in Zuid-Libanon kan inzetten om Hezbollah terug te drijven naar de Litani-rivier. Hezbollah is ondergronds gegaan, net als Hamas in Gaza. En terwijl Israël daar graaft en tegen Hezbollah vecht, zal Hezbollah in de achterhoede van Israël opduiken en Galilea innemen. Hezbollah zal ervoor zorgen dat het volgende gevecht tussen Israël en Hezbollah niet zal worden uitgevochten in Zuid-Libanese dorpen, maar in de dorpen en steden van Noord-Israël. En Hezbollah zal dit gevecht winnen. Israël weet dit nu.

De Houthi’s hebben laten zien dat Israëls communicatielijnen over zee kwetsbaar zijn en met succes zijn onderschept. En Israël heeft daardoor miljarden dollars aan economische schade geleden. En dan die voortdurende aanvallen vanuit Gaza, vanuit Jemen, vanuit Hezbollah, vanuit Irak nu; de pro-Iraanse sjiitische milities vuren nu drones en kruisraketten af die Haifa, de stad Haifa, aanvallen.

Het komt erop neer dat Israël nooit vrede zal kennen zolang het deze huidige houding blijft aanhouden. De India-Midden-Oosten Economische Corridor is ten einde. Die wordt niet nieuw leven ingeblazen. Het concept van normalisering van de betrekkingen tussen Israël en zijn buren is belachelijk. Israël heeft de steun verloren die het genoot bij andere naties in de wereld. In feite zijn de Verenigde Staten de enige natie die Israël ongegeneerd steunt. Alle anderen keren Israël de rug toe. Israël heeft de wereld verloren. Wat betekent dat als dit niet wordt rechtgezet, en dat zal niet gebeuren, miljoenen Israëli’s zich zullen gaan afvragen: “Kunnen we in Israël blijven wonen? Is dit de levenskwaliteit die we verwachtten? Is dit een economie die gezond genoeg is? Wil ik mijn familie onderwerpen aan de economische druk en de psychologische druk van het leven in een belegerde Israëlische staat?” En het antwoord is “nee”. Miljoenen Israëli’s hebben een dubbele nationaliteit. Ze hebben een tweede paspoort. En we hebben al honderdduizenden van hen Israël zien ontvluchten, en als deze situatie verslechtert, zul je miljoenen meer zien. En naarmate Israël ontvolkt, wordt het steeds minder levensvatbaar als natiestaat, vooral in termen van de eenheidsstaat.

  Washington staat voor nederlaag in Rode Zee

Israël zit in grote problemen. Het enige wat Israël nu nog overeind houdt, is de steun van de Verenigde Staten. De Verenigde Staten hebben net een resolutie aangenomen die is goedgekeurd door de Veiligheidsraad. Als Israël dit negeert, zullen ze de Verenigde Staten verliezen. De Verenigde Staten zullen geen andere keuze hebben dan verder te gaan en Israël beperkingen op te leggen.

En we kunnen de volgende opmerking maken. In de hele moderne geschiedenis van Israël, vooral sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967, is geen enkele Israëlische premier in staat geweest om aan de macht te blijven zonder de steun van de Verenigde Staten. En geen enkele Amerikaanse president is in staat geweest om gekozen te worden zonder de steun van de staat Israël.

We hebben nu een situatie waarin Joe Biden waarschijnlijk gedwongen zal worden om resoluut op te treden tegen de staat Israël. En dit zal hem hier in de Verenigde Staten voor enorme politieke problemen stellen. En we hebben een probleem voor Benjamin Netanyahu, dat hij zal moeten handelen op een manier die hem vervreemdt van de Verenigde Staten op een moment dat zijn regering op instorten staat. En er is misschien de noodzaak voor herverkiezing. En dit gaat hem politiek schaden. Deze resolutie is dus van groot belang. Het brengt zowel de Verenigde Staten als Israël, zowel Biden als Bibi, in een hoop heet water.

En dan kom ik terug op het punt dat ik maakte. Niets van dit alles bevordert stabiliteit en vrede. Dit alles bevordert voortdurende chaos en anarchie. En dit zal ontwrichtend zijn voor de regio, ontwrichtend voor Israël en waarschijnlijk nog meer Israëli’s ertoe aanzetten om te vluchten. Ik zie Israël het decennium niet overleven. Ik zie Israël zoals het nu bestaat niet nog eens 10 jaar overleven. Dat kan het niet. De economie zal instorten. Het politieke isolement zal echt zijn.

  Washington "verknoeide het" en nu moet Kiev slechtere vredesvoorwaarden accepteren - gepensioneerde Amerikaanse kolonel

Een tweestatenoplossing werkt alleen als beide staten levensvatbaar zijn. Maar als Israël ontvolkt, vergeet dan niet dat als Israël gedwongen wordt om naar een tweestatenoplossing toe te werken, er grote problemen zullen ontstaan. Er zullen veel Israëli’s zijn die zeggen: “We willen niet leven in een tweestatenoplossing.” Ze zullen vertrekken.

Het andere is dat je een heleboel kolonisten op de Westelijke Jordaanoever hebt die land hebben gestolen en die zullen moeten worden uitgewezen. Dat is een andere gegarandeerde uitkomst. De kolonisten mogen niet blijven wonen in een constructie die Palestijns land is. Als de Israëli’s in actie komen tegen die kolonisten op de Westelijke Jordaanoever, a) zal er een vertrouwenscrisis ontstaan in Israël. Nogmaals, die kolonisten zullen niet zeggen: “Uh okay. We blijven gewoon in Israël.” Dit zijn Brooklyn Joden die de Verenigde Staten ontvluchtten wetende dat ze land gingen stelen en daar zouden blijven. Dit zijn mensen die niet geloven in hard werken; ze geloven niet in iets verdienen. Het zijn dieven; het zijn misdadigers; het zijn moordenaars; het zijn bandieten. En als ze hun nederzettingen kwijtraken, gaan ze terug naar waar ze vandaan komen: de Verenigde Staten of Australië of Canada of Europa. Ze blijven niet.

Israël zal ontvolken en zijn meest fervente zionistische elementen verliezen, wat betekent dat de Israëli’s die achterblijven die Israëli’s zullen zijn die geconditioneerd zijn om te begrijpen dat Israël vreedzaam moet samenleven met hun Palestijnse buren, wat betekent dat de zionistische entiteit, dit zionistische experiment, afgelopen is en dat wat hieruit voortkomt niet de staat Israël zal heten. Het zal de staat Palestina heten. En hopelijk zal er een aanzienlijke Joodse bevolking in wonen. Natuurlijk, een aanzienlijke moslimbevolking, een aanzienlijke christelijke bevolking. De huidige bevolking van Palestina zal samen moeten komen en leren om samen te leven.

***

Wat denkt u hoe het met Israël zal aflopen?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederland: WEF promoot autovrije wijk: “Er is niets te zien, het zijn maar samenzweringstheorieën!”
Volgend artikelRusland zou Noord-Korea kunnen bewapenen – Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Generaal Patton werd vermoord door zijn regering die hij diende

  “Er is een zeer duidelijke Semitische invloed in de pers. Ze proberen twee dingen te doen: ten eerste, het communisme implementeren, en ten tweede ervoor zorgen dat alle zakenlieden van Duitse afkomst en niet-joodse antecedenten uit hun baan worden gegooid. Ze hebben de Angelsaksische opvatting van rechtvaardigheid volkomen verloren en vinden dat een man eruit kan worden gegooid omdat iemand anders zegt dat hij een nazi is. Ze waren blijkbaar behoorlijk geschrokken toen ik hen vertelde dat ik niemand eruit zou schoppen zonder het succesvolle bewijs van schuld voor een rechtbank.”

  – George S. Patton

  “Wacht maar af. De zwakke en laffe bastaards in Washington zullen demobiliseren. Ze zullen zeggen dat ze de wereld weer veilig hebben gemaakt met democratie. De Russen zijn niet zulke stomme dwazen. Ze zullen herbewapenen; en met moderne wapens.”

  – George S. Patton

  • Verhelderend stukje tekst.

   Ik lees dat ze na WO2 een reden hadden om het sterke Duitse volk, de blanken, te labelen als vijand die je alleen maar hoeft aan te wijzen en hij verliest alles, van werk tot familie… als je een Duitser was, was je een nazi en een misdadiger voordat je wat kon zeggen.

   Ondertussen kregen de joden een vrijbrief om te doen wat ze maar wilden. Het maakte allemaal niet, uit de joden mochten zich als beesten gedragen, niemand mocht kritiek hebben.

   Ze hebben dit voor WO2 allemaal nauwkeurig bedacht. Voor ons niks nieuws, maar toch verhelderend dat deze verbanden onmiddellijk zie. Alle oorlogen zijn nooit zomaar gebeurt, de satanisten/zionisten zijn al heel heel heel lang op rooftocht en ze hebben alles in het westen verkankerd.

   • Theme juni 21, 2024 Bij 12:22

    Mooi Theme, precies zo ging het, de geschiedenis herhaalt.

    Wie de geschiedenis niet kent, is gedoemd deze te herhalen, hoor ze nog steeds op Hosanna toon juichen dit nooit meer rondom 4 en 5 mei.

 2. Een duidelijke opsomming van feiten.
  Maar dan komt de adder onder het gras uit.
  ISSraël is een atoommacht.
  Anders waren deze criminele pedofielen reeds vernietigd.
  Ik heb geen idee hoe je zo’n probleem kunt oplossen, zonder een nucleair risico.
  Maar voorlopig houden we het blijkbaar nog conventioneel.
  Gewoon lekker verder moorden.
  Ook de burgers van ISSraël hebben gedemonstreerd tegen de huidige machthebbers van hun land.
  En net als hier, zonder succes.

  • @Libera nos a malo…

   De westerse mens heeft de illusie dat we met demonstreren iets kunnen veranderen omdat de elites ons in 80jr democratie hebben laten geloven dat verkiezingen en demonstraties de manier zijn om verandering af te dwingen.

   We zijn helemaal vergeten dat je niet met het kwaad kan redeneren. De satanisten hebben ons in de illusie gelokt dat je met satanisten moet overleggen en dealtjes moet sluiten.

   Het satanisme dat het westen en daarmee de hele planeet met uitsterven bedreigt, kan ALLEEN worden gestopt door ze te vertrappen. Het heeft nog even tijd nodig voordat we beseffen wat je met rovende, moordende, verkrachtende pedofielen om moet gaan… want tot nu toe overleggen en praten we met het kwaad ipv het te beëindigen.

   De verandering die nodig is komt niet van verkiezingen of demonstreren… de satanisten moeten uit de macht worden verwijderd. Één dictator stapt niet uit zichzelf op, een hele overheid vol dictators ziet maar één oplossing… alle burgers moeten dood voordat die burgers beseffen wat er nodig is om ons uit de macht te verwijderen.

   Tijd om innerlijk de boel op orde te maken, want de duisternis is letterlijk overal. Vandaag weer een lekker herfstdagje en iedereen vindt het doodnormaal, mensen lullen ALLES recht wat krom is om maar niet te hoeven toegeven dat het heel heel heel erg mis gaat.

 3. Geen toekomst meer… het jarenlange moorden en nog eens moorden, met als lugubere én (voorheen) Ondenkbare moorden op burgers, met name Vrouwen en nog meer Kinderen… kan Nooit meer goedgemaakt worden… geen enkel verdrag zal verder reiken dan de volgende Vergelding…en opnieuw en opnieuw…ze hebben het zichzelf aangedaan…ze zullen opnieuw verspreid worden onder alle (WESTERSE) bevolkingen…

  • Nu zionistje Wilders aan de nepmacht is in WEFFIESTAN, zullen de doden verstoken blijven van het acht uur journaal, wel 2 Israëlische soldaten die omkwamen in een hinderlaag, arme jongens die zon lieve ouders hadden!! De overige 50.000 doden vrouwen en kinderen ach ja die noemen we gewoon niet!!!

   • Djennis juni 21, 2024 Bij 13:03

    Dennis je hebt gelijk in deze.
    IDF snipers die kleine kinderen op afstand door het hoofd schieten behoort tot de gruwelijke onverhoopte waarheid.

  • De gevluchte joden zijn altijd welkom in drie landen:
   Eerst in gestolen Israël.!
   Tweede in Amerika, waar de joden de politiek onder controle heeft.!
   Derde Nederland, zijn altijd welkom hier, sins dat Balkenende Nederland een joods christelijke samenleving heeft gemaakt, betekent dat joden vrij Nederland binnen kunnen komen, en blijven zolang ze willen, 90% van de Overheid is al joods.
   Nederlanders zijn weggespoeld door het afvoerputje…….!!!!!!

 4. Nav de zin” de steun van de Verenigde Staten “.
  Ik herinner me nog goed dat mijn moeder in de jaren zestig zei dat de Joden in de VS een grote politieke invloed hebben.
  Als klein jochie begreep ik daar toen niets van, maar intussen is me dat heel goed duidelijk geworden. Geld en macht, hebzucht en de dwang om andere volkeren onder de duim te houden. Is het niet goedschiks, dan wel kwaadschiks.
  Wat een wereld, maar ook de moordenaar Netanjahu krijgt zijn pakkie nog wel thuis.
  Het is toch pure genocide wat daar gebeurt. En het zgn democratische Westen kijkt de andere kant op en steunt deze moordpartij op het Palestijnse volk. Te walgelijk voor woorden.

 5. Ziomerica wordt geregeerd door Israehell. Niet andersom. Dit is al jaren zo, met die zgn ‘schaduwregering’ waar je wel eens van gehoord hebt. Wat wij in de VS al jaren wisten, maar waar niemand over durfde te praten (net zoals je hier de bek gesnoerd werd over het gespuis dat door Den Uyl het land werd binnengeharkt.) En waar Sen Daniel Inouye het destijds al over had:

  https://www.c-span.org/video/?c4910144/user-clip-secret-shadowy-government

  Ritter slaat de spijker op de kop:
  ” (…) sinds de Zesdaagse Oorlog in 1967, is geen enkele Israëlische premier in staat geweest om aan de macht te blijven zonder de steun van de Verenigde Staten. En geen enkele Amerikaanse president is in staat geweest om gekozen te worden zonder de steun van de staat Israël.”

  Maar hoe gaat dat straks uitpakken als Trump gekozen wordt. Trump de crypto-Jood, de Zio aanhanger, die jou gaat redden. Of gaat hij straks nieuwe Trump Towers neerzetten aan de kust van Gaza? En gaan ze de gasbel daar leegzuigen? Uiteindelijk is het platleggen van Gaza de bedoeling, hoe dan ook, en wat er daarna gebeurt is Business As Usual. Onder welke naam of vlag dan ook. En Ziomerica draagt dat vaandel weer.

  En Oekriestan gaat naar de Chabad Lubavitch? Oy veh.

  LOL.

  • Immortal juni 21, 2024 Bij 13:05

   Jouw reactie snijdt hout, precies zo zal het gaan verlopen ook n.m.m….Geld en de enorme graaiers drang doet de wereld draaien.

   Zelf hoop ik dat Poetin en zijn crew eerlijk en menselijk zijn, anders zijn wij allen in de aap gelogeerd.

   • AJ juni 21, 2024 Bij 13:50
    Adriaan, ik hoop het ook… maar ik zie het er van komen dat Ziomerica en hun graaiersdrang op dat doel afstevenen, al vanaf dag 1, met grote stap op 7 oktober vorig jaar. Rusland et al trekken hun eigen plan. En de rest van de wereld moet het maar bekijken uit welke ruif ze nog gevoerd willen worden. Dat gezegd, het valt me op dat de Aldi en de Lidl in bijv Hongarije behoorlijk goed voorzien zijn, met allerlei waanzinnig goede kwaliteit! Ik val om van verbazing wat daar niet ligt aan uitstekend voedsel: allerlei eetbare diersoorten, en vissen, en groentes en fruit, en soorten brood… fantastisch! En dan die open marktjes een paar keer per week met artisanale bakkers, en slagers, en kaasboeren, en gefermenteerde groente en pepers, en honing etc. Geen fabrieksvoer! Het zal wel weer een politiek gedoe zijn met AH en Jumbo hier, dat onze Aldi’s en Lidl’s lang zo goed niet voorzien zijn. En je weet van wie AH is? Juist, van Israhell. En daar ligt ook niet veel bijzonders. Nederland is toch maar een treurig landje, ook al ziet het er zo netjes en perfect uit.

    • Immortal juni 21, 2024 Bij 15:32

     Prima verwoord Immortal, van de week las ik op het meest gecensureerde blog wat er bestaat namelijk X dat Jumbo ook met het voedsel loopt te klooien, heb het niet verder gevolgd, je kon er eigenlijk op wachten zo gezegd. Ook de naambordjes van de vakkenvullers kunnen ze afdoen of de standaard tag van de super gebruiken overal die verdomde camera’s tegen de grote leugen dat ze zgn. blind gestolen worden, de selfscan kassa’s die irritatie oproepen, blijf verdorie met cash betalen dat is het credo dat elke GSM verslaafde zou moeten aannemen, maar deze zgn. veiligheidsmaatregelen zijn er straks om de klanten te surveilleren op hun sociale kredietsysteem niets anders.

 6. Nogmaals ik voel totaal geen sympathie voor terreurbewegingen zoals Hamas en Hesbollah, ik heb een pleuris hekel aan joden met hun verdomde Chutzpah op steroïden, Wikipedia geeft, hoe kan het ook anders, een andere betekenis aan de term Chutzpah, feitelijk betekent het schaamteloze brutaliteit, zelf ga ik een stap verder een aangeboren brutaliteit van die irritante joden

  Israëlische soldaten hebben een video gemaakt waarin hun bulldozers spelen met het lichaam van een Palestijn die werd gedood toen hij probeerde terug te keren naar Noord-Gaza. Ze voegden de muziek toe om hem te bespotten en het onderschrift:

  “Dat je je hele leven zo nagedragen wordt. Afschuwelijk”

  https://x.com/SuppressedNws/status/1804122146030919872

 7. Scott Ritter staat synoniem voor treurigheid
  Van een trol op retour. Mogelijk is hij/vrouw een (‘religieuze’) jood.

  Waar een trol voor staat;
  Het zionistische experiment is ten einde
  – om u op een dwaal- zijspoor te zetten om verder te slapen.
  • land van overvloed en comfort is niet meer ; daar WAREN de Arabieren voor die nu dood zijn . Genocide.
  Wat past in ‘the great reset’
  vrede en welvaart past niet . Zelfde als Oekraïne.
  • Israël nu in een zeer moeilijke situatie zit
  Daar zijn ze 80 jaar mee bezig geweest met hun killing fields.
  Zal ze niet/ nauwelijks boeien .
  • ze hebben vlg Hr Scott alleen de VS als bondgenoot ; huiliehuilie
  Nee, ze hebben ca 32 landen als bondgenoot
  De NAVO landen waaronder Europa. Niemand in Den Haag trok zijn muil open.
  Mogelijk nu in de laatste draadjes komen zio partijen in ‘ opstand’ om punten te scoren.
  Typisch gedrag van een zionist “ slachtoffer rol”
  • normalisering met Saoedi-Arabië
  Deze term is mi bedoeld als er strategisch iets te winnen valt , zoals new Suez.
  • hamas is gefaciliteerd door de VS bij oprichting . (oud filmmateriaal uit congres)
  In feite werden Palestijnse inwoners door 2 kanten bedreigd – natuurlijk zijn er onder strijders ook echte – infiltratie. Waarbij je echt van nep niet / nauwelijks kunt onderscheiden; zie covid en nsb .
  • de VS kan Israël beperkingen opleggen
  Het is ÉÉN ketel met 2 kranen.
  • Israël en Palestijnen
  De Palestijnen MOETEN leren SAMENLEVEN
  ‘ een ras zionist deze eikel’
  Na 80 jaar terreur , trauma generatie op generatie, opgesloten in KAMPEN moet de Palestijn leren samenleven na hun land is ingepikt , de bevolking geterroriseerd -, vernederd, structureel in aantal verminderd

  Palestijnen met deze genocide plegers/ dit volk ( uitzondering daargelaten uit Israël , een Europeaan zal anders in elkaar zitten) gaat nooit meer samen ! Logisch
  Is hetzelfde als je een moordenaar naast zijn slachtoffer laat wonen.

  Wat de toekomst brengt voor Israël
  Alles is script , Hollywood, 7 oktober ‘23
  Ik weet het scenario niet.

  • Als optie :
   90% van de opbrengsten uit nieuw suez
   Gas en olie winning gaat naar Palestijnen die roots hebben in Palestina

   De opdrachtgevers / vrienden van Scott die hem tot “journalist ” hebben ge upgrade
   Een overweging. ….

   • Denkt iemand nu dat ;

    een Palestijn vredig kan leven op de menselijke resten van familieleden die diep onder hun en hun gebombardeerde woningen liggen bedolven , door genocide plegers “nu hun “ nieuwe buurtjes” ?
    Alleen een psychopaat kan dit scenario bedenken , ‘ leren samenleven ‘ noemt men dit.

    Mi gaat Israël een ‘ escalatie ‘ / false flag teweeg brengen om hun positie wederom te versterken als
    “ slachtoffer “

     • Houthi’s , hezbollah
      Heeft natuurlijk ook recht op provisie uit de opbrengsten
      Mogelijk kan deze , de nota’s, uitvoer controleren tegen % salaris hieruit van de totale opbrengst
      De VN , of andere instantie is bijvoorbaat ongeschikt. Is gebleken.

      • Typische toevalligheid
       oprichting Israël 1948
       ‘ Wat natuurlijk ook script was’ .
       De typische ‘ Nazi’ mentaliteit die er vanaf het begin oprichting lijkt te heersen tot heden .
       De typische samenloop van omstandigheden met het “ einde “ van de 2e ww in Duitsland.

       • Ook typisch is dat men rechten claimt
        Door uiterlijk uitziende ‘ Europeanen ‘
        Die als ‘jood ‘ doorgaan .
        Jood is een religie , welke hatsefrats zaken je er ook bijneemt .
        Zoals de vrouw bepaalt of je ‘ jood ‘ bent of niet dmv. baren.
        Zijn de dochters van Biden nu “uitverkoren “ ze zijn Vrouw , niet gebaard volgens Joodse traditie, door met een ‘ jood’ getrouwd te zijn .
        Mi is het geheel een script , geschreven en bedacht door een groep ‘goddelozen’ die een cover nodig had.

        • ONDER de cover , is duidelijk wat er zit
         WEF , VN, NAVO, WHO , EU bolsjewistische goddeloosheid
         Van vrouwtjes mannetjes maken en Visé versa
         De mens in lock downs zetten , OPSLUITEN , muilkorven, letterlijk en figuurlijk, promotieteam EU prinsessen uit de ‘ adel ‘ tegenwoordig anders genoemd .
         De mens fabels vertellen over CO 2 waarbij ze zelf het milieu vernietigen met hun windmolens , privéjets
         De aangaan van oorlogen , om landje pik en grondstoffen te bewerkstelligen
         Prik acties organiseren , vertellen dat je het voor je oma moet doen door een frikandellen boer 👨‍🌾 in Nederland.

         DIT HEEFT NIETS MET JOOD TE MAKEN
         Dit heeft met georganiseerde misdaad te maken onder de deken van ‘ jood’
         Is aan gewerkt dit script , mbv schoolboeken huiliehuilie , museums
         De zigeuners waar zijn die gebleven ?
         De rest , of liggen die waar je ze niet verwacht?

    • Goeie punten, hoor, No name. Wat ik schreef, ik lees je opmerkingen altijd, dat je het weet ook al reageer ik er niet op. Altijd raak. Bedankt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in