www.kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Aangezien het Westen beweert het recht te hebben Oekraïne te bewapenen met wapens die tegen Rusland kunnen worden gebruikt, behoudt Moskou zich hetzelfde recht voor en zou het lange-afstand precisiewapens naar Noord-Korea en andere landen kunnen sturen, aldus president Vladimir Poetin.

Poetin sprak met verslaggevers in Hanoi na zijn ontmoetingen met de Vietnamese leiders op donderdag. Een van de vragen had betrekking op zijn eerdere suggestie dat Moskou raketten zou kunnen leveren aan tegenstanders van het Westen, als reactie op het feit dat de VS en hun bondgenoten het groene licht hebben gegeven voor Oekraïense aanvallen diep in Rusland, bericht RT.

“We sluiten niet uit dat we wapens leveren aan andere landen, waaronder de Democratische Volksrepubliek Korea”, zei Poetin. “Laat het Westen maar nadenken waar ze terecht kunnen komen.”

Westerse landen die langeafstandswapens en andere wapens aan Oekraïne hebben geleverd, hebben gezegd dat ze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hoe Kiev ze gebruikt, en benadrukken dat dit hen geen partij maakt in het conflict, zei Poetin, eraan toevoegend dat Rusland zich daarom hetzelfde recht voorbehoudt.

De Russische president merkte ook op dat Moskou overweegt om zijn doctrine over het gebruik van nucleaire wapens aan te passen, nu het Westen lijkt te werken aan lage-capaciteit wapens om de nucleaire drempel te verlagen.

“We hebben geen eerste aanval nodig,” zei hij in antwoord op een andere vraag. “Omdat onze tegenaanval gegarandeerd elke aanvaller zal vernietigen.”

Toen hem werd gevraagd naar de vredesvoorwaarden die hij Oekraïne vorige week had aangeboden, zei Poetin dat Rusland altijd bereid is geweest om te onderhandelen, terwijl Kiev en zijn westerse medestanders zowel het Minsk-proces als de gesprekken in Istanboel hebben gesaboteerd. De voorwaarden die hij onlangs schetste, zullen echter niet eeuwig geldig blijven, waarschuwde Poetin.

  Pepe Escobar: BRICS 11 - Strategische Tour de Force

“Onze voorwaarden zullen veranderen afhankelijk van de situatie ter plaatse,” zei de Russische president.

Poetin kwam woensdagavond aan in Hanoi vanuit Pyongyang, waar hij een strategisch partnerschapsverdrag ondertekende met de leider van de Democratische Volksrepubliek Korea, Kim Jong-un. Tijdens zijn reis naar Vietnam heeft hij de bilaterale banden met Hanoi aangehaald, onder andere op het gebied van handel en samenwerking op het gebied van kernenergie.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Video: Servische president Vucic: We zullen over 3-4 maanden een wereldoorlog hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Het zionistische experiment is ten einde
Volgend artikelPoetins meesterplan voor de ineenstorting van Amerika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Naar mijn bescheiden mening heeft het wel erg lang geduurd eer Rusland reageert op al die boycots die het heeft moeten ondervinden, zoals uitsluiten van de olympische spelen, songfestival, voetbal enz.
  Dat dit “oostblok” er eindelijk komt is enkel goed want die Amerikanen denken dat ze oppermachtig zijn op de hele wereld. Niet dus!
  In principe hebben wij Amerika niet nodig voor onze welvaart, integendeel, ze plunderen ons met 4x duurdere gasprijzen, een totaal ongeschikt vliegtuig dat miljarden kost en wat we moeten betalen om hun bases te onderhouden om maar een paar voorbeelden te geven. (het lawaai van die vliegtuigen is soms niet te harden)
  Met Rusland kunnen we eerlijk zaken doen, in het verleden hebben ze zich altijd aan lopende afspraken gehouden iets wat je van de “op regels gebaseerde orde” niet kunt zeggen want die regels veranderen om de haverklap.
  Ik wacht op de’ trigger’ die elk moment kan komen en een einde maakt aan deze huidige rampzalige situatie.
  Ik ben 70, voor mij maakt het niets uit, maar wel voor mijn kinderen en kleinkinderen.

  • Matt ben het volkomen met je eens de EU IS EEN LAFFE BENDE ook het VK EN DE USA ten koste van de EU kan beter handel drijven op eerlijke basis en ga met elkaar door een deur prima maar de USA heeft geen deur maar een valkuil vol leugens

 2. Ik begin me Russisch te voelen…. !! En dan net die achterlijke Patertnotte net op radio 1 verkondigen dat Rutte geweldig werk heeft geleverd voor Nederland inzake de oorlog van ons tegen Rusland… hij zei het echt!! D66 is voor oorlog en dode mensen, vergeet dit nooit!!!

 3. Ruck Futte
  juni 21, 2024 Bij 12:45
  Het moment dat deze smerige satanische pedofiele organisaties eindelijk eens in het Licht worden gezet, zal ik prijzen met heel mijn hart en ziel.
  Het is zo ongelofelijk en intens zwart, dat je werkelijk geen woorden kunt vinden.

 4. Poetin’s meesterzet dat alleen naar schaakmat leidt, ook zijn gekmakende geduld heeft bijna iedere vrijdenker op het verkeerde been gezet, twijfel gezaaid en andere niet nader te beschrijven ongewenste reacties uitgelokt.

  Wat een verschil in mindset tussen het Angelo Amerikaans Joods/Christelijk zionisme dat de Westerse politici typeert en het Russisch strategisch denken, je zou hem van blijdschap een hug geven.

 5. Manmanman als je er serieus bij stil staat, duizelingwekkende aantal gedode jongens

  De afgelopen week bedroegen de verliezen van de Oekraïense strijdkrachten ruim 13.000 militairen

  In de periode van 15 tot 21 juni verbeterden Russische eenheden van de Noordelijke troepengroep hun tactische positie en sloegen 17 vijandelijke aanvallen af. De Oekraïense kant verloor ongeveer 1.980 militanten in deze richting.

  Bovendien verloren de Oekraïense strijdkrachten twee pantservoertuigen, twintig voertuigen, één HIMARS en Grad MLRS, 22 veldartilleriekanonnen, evenals drie Boekovel-AD-stations voor elektronische oorlogsvoering.

  De Westelijke Groep van Strijdkrachten van de Russische strijdkrachten heeft twaalf vijandelijke aanvallen afgeslagen. De Oekraïners verloren ongeveer 3.330 soldaten, 34 voertuigen, 25 artillerie-installaties (waarvan 10 van buitenlandse makelij), 15 gepantserde gevechtsvoertuigen en 4 Nota-stations voor elektronische oorlogsvoering.

  In zuidelijke richting schakelden Russische formaties een Duitse Leopard-tank, 53 voertuigen, 19 gepantserde gevechtsvoertuigen (waarvan vier Amerikaanse M113-pantserwagens), 47 artilleriestukken en twee MLRS-draagraketten uit, waaronder één RAK SA-12 gemaakt in Kroatië. Zes aanvallen van Oekraïense aanvalsgroepen werden afgeslagen. Tegelijkertijd verloren de Oekraïense strijdkrachten ongeveer 4.290 strijders.

  Dankzij de succesvolle acties van de Centrumgroep bedroegen de verliezen van het Kiev-regime ongeveer 2.530 militanten. Militair personeel van de Vostok-groep bezette het dorp Zagornoye in de regio Zaporozhye. Tegelijkertijd verloor de vijand in dit gebied tot 970 soldaten.

  Daarnaast schakelden de troepen van de Dnepr-groep ongeveer 610 militanten en een groot aantal westerse wapens en uitrusting uit . In totaal ontbrak Kiev de afgelopen week ongeveer 13.000 militairen.

  https://topcor.ru/48741-za-proshedshuju-nedelju-poteri-vsu-sostavili-okolo-13-tys-voennosluzhaschih.html

  • AJ,
   Er zijn geen 100.000 of meer militanten. Dat is een grote leugen. De meeste soldaten die daar vechten zijn NAVO-soldaten, die daar al zitten sinds 2014. En de Russen weten dat. En de rest zijn Okrainse vrijwilligers die van straat worden geplukt. Het echte Okrainse leger is al bijna helemaal weggevaagd.

 6. er is maar een oplossing breken met de USA CANADA AUSTRALIE VK EN DE EU OPLOSSEN WIJ HEBBEN DE ELITE NIET NODIG ZIJ ONS WEL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in