Screensot video 𝕏

Ondertussen in het democratische hellegat New York City…

Op een schokkende video op X is te zien hoe een man een riem om de nek van een vrouw wikkelt, haar lichaam over de straat sleurt en haar verkracht.

Volgens de NYPD werd de 45-jarige vrouw aangevallen en seksueel misbruikt in de buurt van 152nd Street en 3rd Avenue in de Bronx op 1 mei rond 3 uur ’s nachts, bericht Cristina Laila.

De aanvaller bedekte zijn gezicht met een witte handdoek toen hij de vrouw aanviel. Er zijn geen arrestaties verricht.

PIX11 bericht:

Een man sloeg een riem om de nek van een vrouw en sleepte haar bewusteloze lichaam tussen twee geparkeerde auto’s door voordat hij haar verkrachtte in een straat in de Bronx, volgens de politie en een virale video.

De 45-jarige vrouw werd aangevallen in de buurt van 152nd Street en Third Avenue rond 3 uur ’s nachts op 1 mei, volgens de NYPD. De vrouw liep over straat toen een verdachte van achteren kwam en de riem om haar nek sloeg, zo blijkt uit de virale video.

De man, die zijn gezicht had bedekt met een witte handdoek, gebruikte vervolgens de riem om de bewusteloze vrouw een paar meter over het trottoir naar de straat tussen twee geparkeerde auto’s te trekken, zo blijkt uit de video. De politie zei dat de verdachte haar vervolgens verkrachtte.

De video die op sociale media is gedeeld laat niet de hele aanval zien. Er zijn geen arrestaties verricht en het onderzoek loopt nog.

Op de video die op X is geplaatst is niet de hele aanranding te zien.

  Peking Joe komt terug op zijn Corona verkiezingsbelofte: Biden-regering heeft geen vermogen om invloed uit te oefenen op de Coronapandemie 

De politie roept iedereen met informatie over deze gruwelijke aanranding op om Crime Stoppers te bellen op 1-800-577-TIPS (8477).

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het niveau van waanzin in onze samenleving heeft ongekende hoogten bereiktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelElke Europeaan zou dit moeten lezen van de hoofddiplomaat van de EU, omdat het laat zien hoezeer Europa de huidige geopolitieke situatie echt verkeerd begrijpt
Volgend artikelDe Covid “vaccin” waarheid komt naar buiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. “Defund the Police” was ook weer zo’n magistraal briljant idee van de Woke Lib-Lefturds, die daarna eisten dat de illegalen en criminelen vrij het land moeten kunnen binnen stromen…

  De wereld gaat niet ten onder aan de corruptie of ellende van de psychopaten, maar door de domheid van het schaapjesvolk die het laten gebeuren.

 2. Normaal maken wat niet normaal is. Een klopjacht houden tegen ongevaccineerden, maar dit soort monsters mogen verdwijnen omdat ze helaas zijn onherkenbaar. We zijn in sneltreinvaart onderweg naar onze ondergang, geheel volgens de planning en iedereen loopt met gebogen hoofd mee, de gehersenspoelden juichen zelfs voor hun einde alsof het een feest is. Eigen leiderschap obv het hart bestaat amper nog, IEDEREEN heeft een idool en ze juichen voor hun idolen om ons te redden ipv onszelf te redden. Velen hopen dat één van de politieke poppetjes ons gaan redden, daardoor blijven we allemaal passief.

  POLITIEK IS ALLEMAAL FAKE, STOP MET HOPEN!!!

  Er komen tijden dat we echt offers moeten gaan maken, maar de meeste mensen willen gewoon aan het druppel infuus met hopium blijven hangen. NIEMAND in deze shitshow gaat ons redden!!!

  • Waarom LUISTERT er inderdaad niemand naar roependen in de woestijn?
   Het is INDERDAAD allemaal FAKE wat we denken te zien. FAKE – NEP – ONWAAR. (En het is niet wijs om er niks aan te doen. Om je te bevrijden van de leugens die je wijs gemaakt zijn.)

   De werkelijke aristocraten lachen zich een deuk om zoveel verdeeldheid. Zelf zijn ze tot in de puntjes geörganiseerd en wij? Laat me niet lachen! De meeste mensen zijn tégen boodschappers die een ander verhaal brengen dan ze zelf al denken te weten. Het is alsof de mensen spoken zijn; volkomen in beslag genomen door het theater dat hen voorgehouden wordt. Maar ja. Het is ook wel lastig om te ZIEN.

   Maar ja, Theme, we doen er niks aan. Pas als de mensen aan het einde zijn, dan gaan zullen ze misschien eindelijk eens buiten de bekende kaders denken en inzien dat hun leven een leugen was. Pas als het te laat is. En dan nog zullen ze misschien tegen waarschuwende mensen zeggen dat ze tóch niet zo moeten zeuren, want dat helpt niks. Het is de omgedraaide wereld. Onnozelheid regeert.

   Het zal wel met hersens te maken hebben. De één gebruikt ze wel en de ander laat ze versloffen. De meeste mensen zijn een beetje onnozel wat dat aangaat. Begrijpelijk, ware het niet zo droevig. De machten maken misbruik van de hersenen van de mensen. Die zijn totaal beïnvloed door onware en vaak onnodige kennis. Met als doel af te leiden van waar het werkelijk om gaat: WIE manipuleren de boel en HOE sturen we die zaak een beetje bij.

   De meeste mensen zien niet wie anderen in wezen ECHT zijn. Die kunnen door dat scherm nu niet zien wie ze voor zich hebben. Logisch. Maar het is wel triest. Nu hebben we tegenwoordig met dat internet, de middelen en nu maken we er nóg geen gebruik van dan dat iedereen zijn keutel (ook hier) doet en weer doorloopt alsof er niks aan de hand is. ‘Gezellig’ kleppen en verder niks. En de ‘volgelingen’ van het boek zijn nog wel de genen die het verst heen zijn. Gevangen in het web van woorden en beelden.

   Maar INDERDAAD, er is geen redder anders dan wijzelf. Maar dan moet je wel weten dat er gered moet worden. Das het punt. Men is vaak blind en onwetend, gevangen in het onware ego. Het ego dat de vijand van de mens is geworden sinds die verkracht is door de schooltjes en de rest. Tis hopeloos.

   Erg hè?

   • Ik lees Theme en jou en moest lachen. In dit stadium zit ik namelijk. Lach de pleuris maar weg. Maar het is inderdaad heel erg. De wal zal het schip wel keren. Maar tot die tijd, lach er maar om.

    Hou je vast aan de Jonge, deur voor deur, arm voor arm. Is ze niet gelukt. Maar hoever ze ervan af zaten om de ongevaccineerde tot zondebok te maken zullen wel nooit weten. Blijf weerstand bieden, saboteer het het systeem. Meer kan je op dit moment niet doen.

 3. Off topic: gisteren bezocht de bij zijn familie in ongenade gevallen Harry of – hidden hand – Wales (1984) een dienst in de St Paul’s Cathedral om het tienjarig bestaan van zijn kindje, de Invictus Games te vieren. Zijn oom graaf Charles Spencer (een halfbroer van zijn moeder Diana, 1964) en tante lady Jane Fellows (1957) waren wel aanwezig.
  Charles – champagne Charlie – Spencer heeft gelijktijdig gestudeerd met o.a. Boris – Bojo – Johnson (1964) en David Cameron (1966) aan Oxford University. Dit illustere trio was lid van het geheime genootschap Bullingdon Club (1788). Wat ze leuk vonden was het verbranden van papiergeld in het aangezicht van zwervers.
  Charles Spencer heeft Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James met een bezoek vereerd, net als zijn ex-zwager Charles en diens broer Andrew. De Mockingbird press/ newspeak/ msm is uiteraard op de hoogte van dit schokkende nieuws maar houdt de kaken stijf op elkaar. De Britse msm inclusief de BBC heeft ook decennia weggekeken bij de ronduit verderfelijke strapatsen van Charles’ vrind Jimmy Savile (1926 – 2011) en heb ik het over ritueel satanisch kindermisbruik en necrofilie.
  Kom ik nog even terug op Harry. Hij is in de periode 2007-2008 en 2012 twee maal twintig weken uitgezonden naar Afghanistan. In tegenstelling tot zijn ‘dienstkameraden’ genoot hij bescherming van elitetroepen uit Nepal, de Ghurka’s.
  De Invictus Games is een tweejaarlijkse sportmanifestatie voor ex-soldaten die tijdens hun uitzending gewond zijn geraakt en daaraan een blijvende handicap hebben overgehouden. Dit gewezen kanonnenvlees moet de gevolgen hun leven lang dragen, maar de duistere dienaren van het kwaad lachen hun ballen uit hun broek omdat zij de opdrachtgevers zijn en altijd buiten schot blijven.

 4. Hopium is een geweldig woord… het zegt eigenlijk alles…we moeten niet meer voor anderen zorgen, Zorg voor Uzelf dan zorg je voor een goede….maar dan zie je dat je toch wat gaan doen omdat we niet anders kunnen, ons Rechtvaardigheidsgevoel dwingt te handelen….knap vervelend want de meeste verdienen het niet…

 5. Ergens ook wel oer erotisch, onbeschaafd holbewoner style. Duidelijk signaal van afbrokkelende beschaving in Amerika.

  Deze is Amerika wordt in de toekomst herdacht net als de Romeinen en de Grieken en Egyptenaren erc.. ooit grote beschavingen die onder hun eigen gewicht bezwijken en ten onder gaan. We maken live het einde mee van dit decadente emperium.

 6. Wat we zien is verschrikkelijk, maar welk hersenloos lowlife heeft dit zitten filmen en, zo te horen, rustig van commentaar voorzien, zonder ook maar iets te ondernemen zoals b.v. de politie bellen…..? 🙄

  • Ingmur, je kijkt naar een heropname van een geregiseerde video die schijnbaar om 3 uur snachts is gemaakt met achteraf commentaar. De onnadenkenden zullen snel verontwaardigd zijn over de scène. Dat is dus ook de bedoeling. Twitter erbij en de ongerustheid onder de bevolking neemt verder toe. Doel:maak je eigen lockdown in de stad.

 7. De nacht van 30 april op 1 mei is het een bijzondere nacht voor satanisten.
  Mogelijk houdt het hiermee verband /
  Of wil men die indruk wekken – Hollywood-

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Modern-satanisme.nl ; -pakt het niet-
  Kan ook zoeken op Wikipedia church of satan

  Oprichting ; 1 mei 1966 in New York .

  kenmerken ,
  mooie praatjes ‘op papier‘
  Die ik niet kan rijmen.

  • Elke religie is o p g e s h r e v e n , waardoor het manipuleerbaar is/ bruikbaar. (geworden). mi bewerkt ‘ voor ieder wat wils ‘
   Mogelijk dat hier hetzelfde speelt .
   gebruik – omzetten- naar misbruik
   Verleiding omzetten naar misleiding
   Satanisme inzetten/ gebruiken als/ voor cover up- The great reset.

   Deze is honderden jaar+++ geleden gestart .

   • Ik hou het op demonen, demonische krachtvelden in de basis voor wat er gebeurd (e) in de wereld.
    De kerk is in 1966 opgericht, toen lag het plan klaar voor de great reset.

    • religieus
     Tempel bouwen, door wie ‘ netanyahu ‘
     Is OOK afleiding.
     Degene die tot het kwaad aanzet , ‘zou’ gered worden omdat hij jood/zionist
     (politieke stroming) is .
     Mi religie gebruiken / misbruiken om de mensen VOOR jouw belangen te laten werken. De Total controle.

     • De kraan openzetten wereldwijd / haarp ; zondvloed’, jezelf in veiligheid stellen kun je ook zien als
      ‘ uitverkoren ‘

 8. Dit gaat weer heel veel foute gekken op ideëen brengen. Jammer dat ze dit op internet verspreiden. Overigens walgelijk om te zien. De vrouw zal door het dichtknijpen van de aderen in de nek naar de hersenen vrij snel bewusteloor zijn geworden wat ook te zien is. 10 seconden kan al genoeg zijn, zo snel gaat dat.

  • Klopt, het is gepland. Ze willen Rutte ook demissionair houden. Misschien gaat hij helemaal niet naar de NATO maar is hij tegen die tijd Stadhouder. Hoe kan een formatie over details zo lang duren terwijl het land in puin draait en ga er ook maar vanuit dat de dienstplicht voor Oekraïne echt wordt ingevoerd. Het plan is zo groot dat je het niet voor kan stellen. Maar ik wel omdat ik gek ben, een wappie!

 9. Ik vond dit filmpje bij 2 mannen die ik volg, Anti WOKE James Woods en Daniel Scavino , beide op X Mét het blauwe vinkje, zag het en vond het om te kotsen , thnx Frontnieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in