Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De Russische opmars gaat verder na het begin van het grote algemene offensief op de as Kupiansk-Lyman-Savatovo met de Russen die een dubbel bruggenhoofd creëerden op de rivier de Zherebets en honderden tanks naar de overkant brachten! bericht Pronews.

#Kaarten ter illustratie van:
Russisch algemeen offensief op #Kupyansk-Liman-#Svatovo as en dubbel bruggenhoofd op #Zherebets rivier.

Ze breiden hun bruggenhoofden ten zuiden van Svatovo massaal uit en alles wijst erop dat de Oekraïners in ieder geval in het open veld niet voldoende strijdkrachten hebben om de Russische penetratie tegen te gaan.

#ukraine #kupyansk #karmazynivka RussArmy breidt bruggenhoofd over Zherebets rivier ten zuiden van Svatove massaal uit (NoelReports/FahrAltay). Aan het hoofd: 1e RussPanzerArmy. Honderden tanks schijnen de bruggen over te steken. RussOffensive rolt en rolt.

De Oekraïners hebben zich teruggetrokken uit de posities in de nederzettingen Liman Pervy/Sinkivka ten noorden van Kupiansk. Opgemerkt moet worden dat dit allemaal onmiddellijk begon na de inname van de strategisch belangrijke nederzetting Novoselovskoye.

Het valt nog te bezien of de Oekraïners in staat zullen zijn om de komende dagen serieus weerstand te bieden. Zoals we al zeiden in het open veld hebben ze een aanzienlijk nadeel ten opzichte van de Russen, als ze hen al af kunnen remmen, dan zal dat zijn wanneer ze serieuze stadsgevechten beginnen in steden als Koepiansk, die de Russen al aan het “insluiten” zijn vanuit zowel het noorden als het zuiden.

  De Duits-Amerikaanse Strategische Diepte Clown Show

Deze stad met 30.000 inwoners is vooral belangrijk omdat het een belangrijk spoorwegknooppunt is en de inname ervan zal de Russen de nodige logistiek geven om de volgende steden in te nemen, namelijk Lyman, Seversk, Kramatorsk en Slavyansk.

De einddoelen van de noordelijke campagne zijn natuurlijk Kharkov en Sumi zelf.

#ukraine #kupyansk #LimanPervy  UkraArmy trekt zich terug uit zijn posities bij LimanPervy/Sinkivka ten noorden van Kupyansk (AlonsoBravo/Rvoenkory). Het momentum van het Russische offensief is gewoon te overweldigend.

Het grootste offensief sinds het begin van de speciale militaire operatie in Oekraïne in februari 2022 werd gisteren door Rusland gelanceerd aan het oostfront in de richting van Kharkiv.

Novoselovskoye werd volledig bevrijd van de Russen en “We zullen een offensief beginnen op Kharkiv en Sumy…” zei de woordvoerder van de strijdkrachten van de oostelijke regio van het Oekraïense leger Sherhi Cherevati:

“Rusland heeft bijna hetzelfde aantal troepen verzameld als het eerder in Afghanistan had ingezet, meer dan 100.000 manschappen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

New York City begint bevolking voor te bereiden op een NUCLEAIRE AANVALVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKan iemand de alarmerende toename van arbeidsongeschiktheid in zowel de VS als het VK verklaren?
Volgend artikelVoor het eerst in haar leven spreekt Kamala Harris de waarheid! Om klimaatverandering tegen te gaan moeten regeringen “de bevolking verminderen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in