In een totaal gecontroleerde technocratische samenleving die zich voordoet als een “democratie”, waar gekozen politici slechts boegbeelden en stromannen zijn, mogen dergelijke politici de waarheid niet spreken. En als ze dat per ongeluk doen, moet het “opgeschoond” worden door hun ongekozen handlangers en lakeien van de bedrijfsmedia, schrijft Leo Hohmann.

We hebben dit fenomeen onlangs in Washington in actie gezien.

Fox News meldde dat de “week vol blunders van vicepresident Kamala Harris vrijdag nog een beetje erger werd toen ze per ongeluk leek op te roepen tot bevolkingsvermindering om voor schonere lucht en drinkwater te zorgen.”

“Als we investeren in schone energie en elektrische voertuigen en de bevolking verminderen, kunnen meer van onze kinderen schone lucht inademen en schoon water drinken,” zei Harris tegen een menigte aan de Coppin State University in Baltimore, Maryland, in een toespraak over de Inflation Reduction Act.

Kijk hieronder.

Het Witte Huis ging onmiddellijk over tot schoonmaak. Ze hadden een grote stapel Kamala poep te behandelen en gingen meteen aan de slag. Ze hadden hazmatpakken nodig voor deze extra stinkende klus.

En als de brave schoothondjes die ze zijn, stond Fox News klaar om te helpen, met opgestroopte mouwen en dweilen in de hand.

Fox News vertelt ons dat Harris bedoelde dat “vervuiling” moet worden verminderd, niet bevolking. De hemel verhoede dat een ambtenaar ons de waarheid zou vertellen.

Het officiële transcript van het evenement geeft aan dat Harris bedoelde te zeggen dat elektrische voertuigen en schone energie de vervuiling zouden verminderen, verzekert Fox News ons.

Oké, dus laten we hen het voordeel van de twijfel geven en omwille van het argument zeggen dat het originele transcript inderdaad “vervuiling” zei, wat meer dan waarschijnlijk waar is omdat politici nooit de waarheid toegeven over waarom ze het beleid pushen dat ze pushen. Politici spreken voor de kleinste gemene deler van de samenleving. Het kan ze niet schelen dat we met een klein beetje onderzoek online talloze gevallen kunnen vinden waarin elites openlijk bespreken dat de klimaatverandering bestreden moet worden door de wereldbevolking te verminderen. Ze weten dat 99 procent van de mensen dat onderzoek nooit zal doen.

  Voormalig FEMA agente zegt: "Je zult in principe gedood worden"

Bill Gates kwam er recht voor uit en zei het stille gedeelte hardop tijdens een TED Talk in 2010 met de titel “Innovating to Zero”, die helemaal ging over hoe we klimaatverandering kunnen bestrijden. Gates zei: “Eerst hebben we de bevolking. De wereld heeft vandaag 6,8 miljard mensen. Dat worden er ongeveer 9 miljard. Als we nu echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien 10 tot 15 procent verminderen.” Kijk hieronder en spoel door naar de 4:30.

Gates sprak in de context van wat? Klimaatverandering en hoe die te bestrijden! Precies hetzelfde onderwerp waar Kamala Harris vrijdag over sprak toen ze haar “blunder” maakte.

Waarom is het een “blunder” als Harris het in 2023 zegt, maar zijn het wijze woorden als Gates het in 2010 zegt?

Als u de hele TED Talk van Gates uit 2010 in zijn volledige context beluistert, kunt u zien dat hij oproept tot bevolkingsvermindering als een van de vier sleutelfactoren om tot een “netto-nul” CO2-uitstoot te komen en dus “de planeet te redden”.

Op 3:57 minuten in de bovenstaande video somt Gates “vier factoren” op die cruciaal zijn voor het bereiken van zijn mythische “netto-nul” koolstofwereld, en nummer één bovenaan zijn lijst is “het aantal mensen”.

Dus zelfs als Harris afwijkt van het script dat haar begeleiders voor haar geschreven hebben, is het zeer waarschijnlijk dat ze een zogenaamde Freudiaanse verspreking maakte, wat betekent dat ze per ongeluk de waarheid sprak in plaats van wat er in haar voorbereide verklaring stond.

Het is geen groot geheim dat de klimaatalarmisten een veel kleinere wereldbevolking willen. Ze zeggen het openlijk en schrijven het in hun witboeken.

Bill Gates is niet de enige rijke globalistische elitist die openlijk heeft gepleit voor een kleinere wereldbevolking.

Dennis Meadows, een sleutelfiguur in de milieubeweging met banden met de Club van Rome, was in 1972 co-auteur van een zeer invloedrijk boek getiteld The Limits to Growth, waarin hij pleitte voor een drastisch verminderde wereldbevolking. In recentere jaren gaf Meadows een interview waarin hij openlijk verklaarde dat de ideale wereldbevolking “één of twee miljard mensen” zou zijn, ongeveer 80 procent minder mensen dan de 7,5 miljard die nu op aarde leven.

  Kijk: Milieulobbyist vertelt Britten "Er is een moreel probleem" met kinderen krijgen

Volgens het Internet Archive gaat The Limits to Growth “over de computermodellering van exponentiële economische en bevolkingsgroei met eindige hulpbronnen. Gefinancierd door de Volkswagen Foundation en in opdracht van de Club van Rome werd het voor het eerst gepresenteerd op het St. Gallen Symposium. De auteurs waren Donella H. Meadows, Dennis L. Meadows, Jørgen Randers en William W. Behrens III. Het boek gebruikte het World3-model om de gevolgen van interacties tussen de systemen van de aarde en de mens te simuleren.

“In het oorspronkelijke model werden vijf variabelen onderzocht. Deze variabelen zijn: wereldbevolking, industrialisatie, vervuiling, voedselproductie en uitputting van grondstoffen.”

Henry Kissinger schreef in 1974 een document dat “het Kissinger Rapport” werd genoemd, waarin hij opriep tot een drastische vermindering van de bevolking in de Derde Wereld, zodat het Westen door kon gaan met het leegroven van hun hulpbronnen. Dit document, dat topgeheim was toen het in 1974 werd opgesteld, maar later in december 1980 werd vrijgegeven, bevatte zelfs beleidsaanbevelingen over hoe de Amerikaanse regering en haar bondgenoten “voorwaarden konden scheppen voor vruchtbaarheidsdaling” in de minder welvarende naties van Afrika en Azië.

Klaus Schwab, Yuval Harari en de rest van de kliek van het World Economic Forum pleiten tegenwoordig allemaal voor een kleinere wereldbevolking. Harari heeft verklaard dat het probleem niet alleen is dat we te veel mensen op de planeet hebben, maar ook “te veel nutteloze mensen“.

Deze informatie is dus voor iedereen te zien en te horen.

Maar als Kamala Harris het zegt, oh nee, dat is niet echt wat ze bedoelde. Dat was een “blunder”. Dat was een “vergissing.”

We weten dat de regering Biden aan boord zit van de hele ontvolkingsagenda van de Verenigde Naties, het WEF, die oproept om “klimaatverandering tegen te gaan” door het aantal stuks vee en mensen op de planeet drastisch te verminderen. Ze noemen het de groene economie en “build back better” in het kader van de “Grote Reset”, precies de slogans die het WEF, de V.N. en Koning Charles hen hebben aangereikt.

  Het vreemde, nieuwe patroon dat opduikt na het COVID-vaccin

Dus waarom zouden we Kamala Harris niet serieus nemen als ze ten onrechte de praatjes napraat die ze achter gesloten deuren ad nauseam van haar superieuren hoort? Alleen een dwaas zou het negeren. Maar is dat niet al die tijd de rol van Fox News geweest, om de dwaas te spelen? De gecontroleerde oppositie? Degenen met de white hats die net genoeg terugduwen om het te laten lijken alsof er iemand in de media is die voor ons, de goeden, vecht, om op het beslissende moment de bal te laten vallen terwijl wij, het volk, achterover in onze luie stoelen zitten?

Het is allemaal een schertsvertoning. Het is allemaal theater. Fox News is eigendom van globalisten en wordt bemand door verraders die werken voor hun salaris. Tucker Carlson had een geweten en kon zich niet aan zijn deel van de afspraak houden. Hij zei te veel. Hij werd ontslagen.

Maar ze kunnen ons niet ontslaan. We moeten onszelf en onze gezinnen blijven voorbereiden op moeilijke tijden, op tijden waarin we gedwongen zullen worden om moeilijke beslissingen te nemen: Meewerken met het beestensysteem en de slaaf ervan worden, of ons ervan losmaken en onze menselijke waardigheid behouden als Gods volk dat naar Zijn heilige beeld geschapen is, met een ziel en een vrije wil. Er wordt gezegd dat geen enkele natie of groep mensen zich ooit door gehoorzaamheid aan tirannie heeft ontworsteld. En dat zullen ze ook nooit doen. Vreedzame ongehoorzaamheid en burgerlijke ongehoorzaamheid zijn de enige antwoorden, terwijl we bidden om goddelijke bescherming te midden van de komende storm.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ONTVOLKING DOSSIER

De mensheid onder de 500.000.000 houden? – Anonieme Stonehenge-achtige “Georgia Guidestones” verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van “behoud”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische opmars aan het Kharkiv-front: Ze creëerden een dubbel bruggenhoofd aan de rivier de Zherebets
Volgend artikelDe stompzinnige waanzin van de “klimaatverandering”/C02-hoax: Dood de koeien om de aarde te redden!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Kamala harris was het pijpsletje van willie brown (a brown willy…🤣)
  Iets anders schijnt ze dan ook niet te kunnen, los van half of geheel bezopen domme dingen roeptoeteren.
  Dit zijn nu de hulpjes van de duivel die naar voren zijn geschoven voor ‘the great reset’.
  Je herkent ze aan de absolute leegheid van hun woorden, theatraal gedrag en het volledig ontbreken van enig verstand en geweten. Precies zoals kaag, rutte en de rest van het geteisem dus.

 2. Er is geen enkele correlatie tussen de grootte van de bevolking en klimaatopwarming/afkoeling, sorry, -verandering.
  Totaal geen wetenschappelijk bewijs voor.
  Ook daarin liegt ze dus, net als de rest.

 3. Ze roepen steeds dat de wereld bevolking verminderd moet worden
  Nou laten we beginnen met diegene die dit rond toeteren, of maken zij geen deel uit van de wereldbevolking.? En waarom denken ze dat ze buiten schot blijven.?

  • Ik heb heel wat gebeden voor de val van dit schwabinet. Maar de ‘val’ blijkt nu toch wel wat anders in elkaar te steken… Maar de wegen van De Heer zijn natuurlijk ondoorgrondelijk, dus afwachten maar…

 4. Nee hoor we moeten juist veel meer bevolken. Dat wordt duidelijk als je met het vliegtuig boven Europa hangt Allemaal leegtes en weinig steden in de meeste landen. Mensen die over ontvolking spreken, hebben een rare kronkel in hun hoofd. Lopen wat Malthus-achtige dingetjes te papegaaien, wat ze vroegr op school hebben geleerd (een van de eerste woke dingetjes die het schoolsysteem binnensijpelde). Het beste kun je dat soort mensen meewarig aanstaren en lief naar glimlachen. Dat helpt niets, maar je voelt jezelf wat beter.
  Het is ook altijd zo tegenstrijdig. Aan de ene kant zegt de regering dat het goed is kansparels uit het rifgebied toe te laten voor de economie en aan de andere kant moeten we ontvolken??? Dat valt toch niet met elkaar te rijmen.

  • de wereld wordt dramatisch ontbost voor, uiteraard de houtproductie, maar vooral om landbouwgronden te creeeren… Europa bijv was vroeger één groot bos, kijk nu maar ns goed als je ‘boven Europa hangt ‘ ….Heb je al ns door een bos gewandeld op n snikhete dag ? Het verschil gemerkt ? DAT is dan ook dé reden waarom de klimaatopwarming zodanig te keer gaat; ontbossing om 8 000 000 000 menselijke roofdieren ter bedienen in hun streven naar het ultieme luxeleven…. Maar ik zou zeggen laat ons gaan voor de 12 000 000 000 , wir shaffen dass !

 5. in 1 zin: deze lui en hun lakeien opruimen en daarmee het milieu redden,. want dit zijn de oorlogsmakers, de lui die hun fortuin uit de industrie halen en die de wereld een heel stuk onveiliger maken. Dit is het soort tuig dat extra onder je schoen stinkt op een warme dag…

  …maar ze hebben een punt: teveel volk op deze wereld, en als het blijft doorfokken wacht ons ook een ramp.
  De vraag is waar ze het gore lef vandaan halen om te bepalen wie er wel en niet mag leven….

  ik denk dat er al op maat gemaakte biologische wapens zijn die per ras en subgroep kunnen doden, dus loslaten op een dicht bevolkt gebied maakt dat er een selectie plaatsvind bij de uitgekozen subgroep om dood te gaan….het slachtoffer in spe kan alle kleuren hebben, ligt eraan wie de ziekte uitkiest…wie er aan het roer zit…en dat is totale macht.

 6. stap dan als eerste af om de opwarming tegen te gaan ! warom moeten wij als eerste gaan dan ooo en neem ook die vriendjes van jouw mee die ook zo graag willen dat wij in hun ogen MINDER bevolking als eerst zouden moeten gaan terwille van VULE SPUITEN !

 7. Ze hebben het stilletjes weggehaald. Onderwijs je nakomelingen aub hierin. Er was/is een enorme vraag bij de spermabank. Ik denk dat ze dit hebben gedaan om zaad op te slaan omdat ze weten dat mannen steeds minder vruchtbaar worden en middels de klonterprik mogelijk helemaal hun zaakje af kunnen schrijven.

 8. Harari heeft verklaard dat het probleem niet alleen is dat we te veel mensen op de planeet hebben, maar ook “te veel nutteloze mensen“.

  Ik ben het helemaal met hem eens. Ik stel voor om het ruimen te beginnen met de elites die in hun privejet naar de klimaatconferenties gaan en al het klapvee wat o.a. te horen was bij de Coppin State University in Baltimore toen Kamala er haar uitspraak deed. Ik ben er ook van overtuigd dat we dan een veel mooiere wereld gaan krijgen.

 9. Harari heeft verklaard dat het probleem niet alleen is dat we te veel mensen op de planeet hebben, maar ook “te veel nutteloze mensen“.

  Ik ben het helemaal met hem eens. Ik stel voor om het ruimen te beginnen met de elites die in hun privejet naar de klimaatconferenties gaan en al het klapvee wat o.a. te horen was bij de Coppin State University in Baltimore toen Kamala er haar uitspraak deed. Ik ben er ook van overtuigd dat we dan een veel mooiere wereld gaan krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in