Het “point of no return” zal op 30 september 2022 zijn, wanneer president Poetin een boodschap zal sturen naar de Federale Vergadering van de Russische Federatie naar aanleiding van de resultaten van de referenda in vier voormalige regio’s van Oekraïne, melden Russische media.

De Russen bevestigen wat eerder is geschreven: de Russische president zal Oekraïne een ultimatum stellen.

“Zeven maanden na de start van de speciale militaire operatie om Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren, zal het conflict tussen Moskou enerzijds en Kiev en zijn ‘westerse sponsors’ anderzijds naar een heel ander niveau gaan.

De Doema, het lagerhuis van het Russische parlement, zal waarschijnlijk op donderdag (29/9) wetsvoorstellen bespreken om de door Rusland bezette delen van Oekraïne bij Rusland in te lijven, meldde het staatspersbureau TASS op basis van een niet nader genoemde bron.”

Het persbureau Interfax citeerde een bron die zei dat het hogerhuis van het parlement het wetsvoorstel op dezelfde dag zou kunnen behandelen, en RIA Novosti, dat eveneens een niet nader genoemde bron citeerde, zei dat Poetin vrijdag een buitengewone gezamenlijke zitting van beide kamers zou toespreken.

Poetin zal op 30 september de oorlog aan Oekraïne verklaren…

Russische media merken verder het volgende op:

Vandaag, nu de loop der gebeurtenissen snel begint te versnellen en er zoveel belangrijke factoren meespelen, lijkt het maken van voorspellingen op lange termijn een volstrekt ondankbare taak. Het is echter mogelijk om enkele algemene trends vast te stellen, wat wij zullen proberen te doen.

Tijd voor ultimatums!

Het kenmerk van de moderne Russische diplomatie is de onwil om onherroepelijke beslissingen te nemen, om ruimte te reserveren voor politieke manoeuvres en wederopbouw, de wens om de kwestie op te lossen door middel van een compromis, zodat het “zowel voor ons volk als voor het uwe” aangenaam is. Deze aanpak, hoe tweeslachtig ook, werkt echter alleen als de tegenstanders bereid zijn een compromis te zoeken. Het probleem is dat de “westerse partners” niet langer met het Kremlin willen onderhandelen.

Aangezien de strijdkrachten van Oekraïne zich met steun van het NAVO-blok niet alleen met succes kunnen verdedigen, maar ook met succes kunnen aanvallen, hebben Washington, Londen en Brussel vertrouwd op de militaire nederlaag van Rusland op de Oekraïense steppen, de daaropvolgende onvermijdelijke interne politieke crisis in Rusland zelf, en het uiteenvallen van de Russische Federatie in enkele tientallen elkaar vijandige quasi-staten.

Een “zwarte vlek” voor het Kremlin blijkt uit een bericht dat vanuit Turkije door een “vriend van Recep” is verstuurd, dat een vredesakkoord met Oekraïne alleen mogelijk is als de Krim en Sevastopol aan Kiev worden teruggegeven.

Verdere acties van onze regering toont aan dat de boodschap goed werd begrepen. Dit omvat de start van de werkzaamheden aan het Power of Siberia-2 project, dat “Europese” hoeveelheden Russisch gas naar China zal transporteren, de gedeeltelijke militaire mobilisatie, die het Kremlin eerder hardnekkig weigerde, en de snelle start van referenda over de hereniging met de Russische Federatie van vier eerder uitgestelde regio’s.

De belangrijkste gebeurtenis is het houden van referenda. De feitelijke verwijdering van een deel van het internationaal erkende grondgebied van Oekraïne en de annexatie ervan door de Russische Federatie is een onomkeerbare stap.

De “westerse partners” hebben al aangekondigd de resultaten van de referenda in de regio’s Donetsk, Lugansk, Kherson en Zaporizhzhya niet te zullen erkennen en de militaire steun aan het regime in Kiev voort te zetten, terwijl president Zelensky in augustus onomwonden verklaarde dat het houden van referenda de mogelijkheid van “onderhandelingen” zou uitsluiten:

“We zullen niets van onszelf geven, en als de bezetters deze pseudo-referenda volgen, zullen ze eigenhandig elke mogelijkheid van onderhandelingen met Oekraïne en de vrije wereld sluiten, die de Russische kant op een gegeven moment zeker nodig zal hebben.”

Het ultimatum

Met andere woorden, aan het einde van de zevende maand van de speciale operatie besloot president Vladimir Poetin toch een politiek onomkeerbare stap te zetten en koos hij heel bewust de weg van escalatie van het conflict.

De optie om Donbass met de Zee van Azov in te nemen en vervolgens te doen alsof “we klaar zijn” en dat wat er om ons heen gebeurt ons niet meer aangaat, zal niet werken. Ze zullen het eenvoudigweg niet toestaan.

Het Oekraïense leger, dat in feite een NAVO-leger is geworden, is te groot en te machtig om Rusland met zijn nieuwe vier regio’s alleen te laten.

De configuratie van de frontlijn, die eind volgende week onze nieuwe staatsgrens wordt, is te complex en te groot om betrouwbaar te kunnen worden bewaakt. Verdere escalatie van het conflict is onvermijdelijk.

Wat gebeurt er nu? Het is zeer waarschijnlijk dat de gebeurtenissen als volgt zullen verlopen.

 • Op 27 september wordt het referendumproces in de vier voormalige regio’s van Oekraïne afgerond.
 • Nadat de resultaten zijn geteld, zullen de wetsvoorstellen over hun integratie in de Russische Federatie op 28 september aan de Doema worden voorgelegd.
 • Op 29 september kan het document worden goedgekeurd in de Federatieraad.
 • Op 30 september 2022, een dag die zeker de geschiedenis van Rusland en Oekraïne zal ingaan, zal president Vladimir Poetin waarschijnlijk de Federale Vergadering toespreken. Wat kan er gezegd worden?

Natuurlijk kan het staatshoofd niet anders dan de toetreding van vier nieuwe regio’s tot de Russische Federatie tegelijkertijd publiekelijk aankondigen.

Hij moet echter gewoon een ultimatum stellen aan Oekraïne, en misschien niet alleen aan Oekraïne. De essentie van het ultimatum aan het regime in Kiev moet de eis zijn dat de strijdkrachten van Oekraïne en de Nationale Garde zich onmiddellijk terugtrekken uit het grondgebied van Rusland, dat vanaf 30 september Donbass en de Zee van Azov zal zijn.

Zoals elk ultimatum moet het een dreigement bevatten voor het geval het niet wordt nageleefd. De logica schrijft voor dat dit een formele oorlogsverklaring aan Oekraïne moet zijn, dat wil zeggen een overgang van de vorm van een “speciale militaire operatie” naar een “staat van oorlog” met het regime in Kiev.

Deze hypothese wordt ondersteund door het feit dat de president een boodschap zal overbrengen aan de Federale Vergadering, die volgens art. 102 van de grondwet van de Russische Federatie, het recht heeft om een wijziging van de grenzen van de Russische Federatie goed te keuren, om presidentiële decreten over de invoering van de noodtoestand en de staat van beleg goed te keuren en ook om te beslissen over de mogelijkheid om de bewapening van de strijdkrachten van de Russische Federatie in het buitenland te gebruiken.

Dat de staat van beleg moet worden ingevoerd in Donbass, in de Azov-regio en in de Russische regio’s die aan Oekraïne grenzen, staat buiten kijf. Dit had al lang geleden moeten gebeuren, maar beter laat dan nooit.

Het tweede ultimatum moet worden gericht aan de “westerse partners”. In geval van een oorlogsverklaring in Oekraïne moet de opperbevelhebber eisen dat de donoren van het regime in Kiev onmiddellijk alle leveringen van wapens voor tweeërlei gebruik en wapensystemen voor de behoeften van de Oekraïense strijdkrachten stopzetten.

Anders zal directe militaire steun worden beschouwd als de deelname van een specifiek land dat Kiev voorziet van wapens, munitie, brandstof en middelen aan de oorlog tegen de Russische Federatie aan de zijde van Oekraïne. Dit is een sterke en logische zet, maar zal het ook gebeuren?”

We zullen zien. In ieder geval zal het gewapende conflict in Oekraïne eind september 2022 naar een fundamenteel ander niveau gaan, concluderen de Russen…

  Racistische linksen richten zich nu tegen mensen van Russische afkomst wegens geprogrammeerde haat tegen Poetin

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een Zweed die de Russische aanval op een NAVO-trainingskamp overleefde, spreekt zich uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelColonne Nederlandse YPR-765 pantserwagens van de Oekraïense strijdkrachten door Russische luchtmacht vernietigd (VIDEO)
Volgend artikelBreaking: Meloni’s rechtse alliantie wint duidelijke meerderheid bij Italiaanse verkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. “dat een vredesakkoord met Oekraïne alleen mogelijk is als de Krim en Sevastopol aan Kiev worden teruggegeven”

  Gezien de Krim en Sevastopol nooit eigendom van het huidige Oekraïne zijn geweest valt er ook niets terug te geven…
  En gezien de Krim en Sevastopol strategisch van cruciaal belang zijn voor de verdediging van Rusland gaat elke poging deze alsnog met geweld in te nemen met zekerheid in een derde wereldoorlog eindigen.
  De Russen laten zich het mes niet op de keel zetten, en gelijk hebben ze…

 2. Hmmm spannend! En met het internet hebben we een front row seat vanuit ons huisje. Laten we hopen dat de 300.000 troepen niet hoeven te vechten. Zou echt een win-win zijn. Ik betwijfel of Rusland zoveel materieel heeft. Anders zou hij er beter gelijk 600.000 inzetten. Wals meteen Kiev plat. Tijd dat ze die Zelenski clow uit het circus verwijderen. Ik hoop dat Putin het kan afmaken. De wereld zal niet meer hetzelfde zijn en hopelijk verandert NL ook eens ten goede.

  • Gelukkig maar dat jij niet tot de generale staf van de Russische Federatie behoort. Dan had Rusland gelijk verloren. Don’t worry, Magere Hein. Die 300.000 troepen maken maar 1,5 % deel van wat President Putin tot zijn beschikking heeft staan aan reservisten. En indien de nood echt aan de man zou komen zullen de 150 miljoen Russen allemaal vechten. Zij hebben niets te verliezen. WO2 hebben zij onze voorouders vergeven. Vergeten zijn ze hem niet.
   Wat betreft mogelijke verandering. Er gaat gewoon gedaan worden wat President Putin heeft gezegd. Denazificeren. Iets dat tijdens de Jalta conferentie in februari 1945 door Roosevelt en Churchill was toegezegd/beloofd aan Stallin echter wat het Westen niet alleen vergeten is uit te voeren, nee, het westen heeft kopstukken uit Hitler ’s gebruikt om tegen de USSR in te zetten en daarmee de Koude Oorlog aan te vangen. Over verraad gesproken.
   En wat betreft Nederland, daar zit genoeg van dat soort gajes. Als dat weg is is er ruimte voor verandering. Makkelijk zal het niet worden en snel zal het niet gaan. Minimaal 2 generaties.

   • Jij hebt het goed gezien. En Putin houd het netjes en gaat zelf pas over de schreef als anderen respectloos over zijn rode lijn lopen . Laten we deze komende dagen afwachten en kijken wat het brengt.

    • Dag Greet,

     Zelf denk dat de volgende landen uit de NATO, door middel van een “false flag”, Rusland zullen aanvallen: UK, Nl, DU, BE, PO, ZW, NO, EE, LT, LI, en SL.

     De rest haakt af en kiezen eieren voor hun geld.

     De bovenstaande landen die nucleaire wapens op hun grond gebied hebben staan zullen worden uitgeschakeld dmv een EMP attack op het moment dat ze hun jagers (F15, Eurofighter en de F35) aan klikken op de B-61.

     Dan is het game over. Daar zitten we dan in de kou zonder elektriciteit. Kan zomaar is twee jaar duren voor dat het allemaal weer een beetje werkt.

     Kan je je voorstellen al die onze gezellige medelanders zonder elektriciteit. Kan je poen hebben maar die gezellige smart phone van je staat op Zwart.

     En Rusland kan dit makkelijk aan de rest van wereld bevolking verkopen aangezien het alternatief, de Tsjar Bomb, daadwerkelijk rampzalige gevolgen heeft. Een EMP dood niemand direct, wel indirect (80%).

     President Putin zei het zo duidelijk, heeft zoveel geduld met ons krankzinnige gehad: “er is geen wereld denkbaar zonder Rusland”.

     Prettige avond, RS

      • Beste Verafstoot,

       Geen Frankrijk, denk ik.

       Tijdens WO2 had Frankrijk de “Gaulle”. Deze man beseft het dubbele spelletje dat het “westen” speelde. De politiek van De Gaulle om Frankrijk buiten de NATO te houden heeft tot 2008 stand gehouden. Nicolas Sarkozy heeft dat als president van Frankrijk de nek om gedraaid.

       Daarnaast hebben de “gele hesje”, een grootte groep burgers, tot 2020 heel dapper hun stem laten horen.

       Daarnaast heeft Macron bij de laatste verkiezingen een forse nederlaag geleden. Zelf denk ik dat mevrouw Le Pen met haar partij al tig keer is belazert maar uiteindelijk goede kansen heeft om uiteindelijk Frankrijk te leiden.

       Ik denk dat dit alles niet aan Rusland is ontgaan.

       Groet, RS

     • ” Kan je je voorstellen al die onze gezellige medelanders zonder elektriciteit. Kan je poen hebben maar die gezellige smart phone van je staat op Zwart.”

      Ik kan me twee dingen voorstellen: dat er een hoop plunderende bendes zullen rondlopen/ rijden en dat moord, verkrachting en beroving op iedere plek zullen plaats vinden. Dat is wat er gebeurd als de stroom eruit ligt en niet meer terug komt.
      De mobiele masten zullen nog doorwerken op accu maar dat is beperkt. Voor ons een geluk als het mobiele netwerk uitvalt, want laat die mobieltjes nu net cruciaal zijn voor het verzamelen en coördineren van onze nieuwe vrienden hun acties….dat maakt dat groepen niet te groot worden en dat ze dus bevechtbaar zijn.

      Maar dat chaos en anarchie en de achterlichten van de politie auto’s straks gemeengoed zijn is heel goed mogelijk. Om in zulk een situatie te komen moet je beschikken over leiders die letterlijk zo stom zijn als het achtereind van een varken. En daar maken ze dan inktvis ringen van bij de Lidl…

      Wat er gaat gebeuren is gissen, maar de EU is bezig alles kapot te maken om die Great Reset erdoor te duwen. eerst geld drukken uit het niets en alles opkopen, de eigen positie indekken met schuilkelders en grote voorraden, en dan alles kapot gaan maken.

      een beetje de inbreker of moordenaar die na de misdaad het huis in brand steekt…

    • Nou Greet,
     Zoals ik wel eindeloos blijf herhalen, de dood aan die Azov Oekri’s en hun Navovrinden, het is een herhaling lijkt het wel toen de Geallieerden hoopten,dachten dat Nazi Duitsland de Russen in de pan zouden hakken en letter achterover leunden en lang wachten om in actie te komen, Rusland zal denk ik in grote actie komen na de 30e september indien men doof/blind blijft voor de woorden van de Russen, we wachten met spanning af natuurlijk van achter onze laptopjes,mobieltjes en pc tjes, wie niet horen veel moet maar voelen zegt het spreekwoord toch !

 3. Dit zijn alleen maar formaliteiten.
  Eerst hadden ze alleen een beperkt ingrijpen; na een oorlogsverklaring kunnen ze ieder doel in het land aanvallen.
  Met 900 gevechtsvliegtuigjes, heleboel artillerie kunnen ze dat doen zonder al te veel risico te nemen voor hun eigen mensen.

  Om bevrijde gebieden zeker te stellen, hebben ze veel manschappen nodig.
  Vandaar die gedeeltelijke mobilisatie denk ik.
  Daarnaast: in het veld heel veel observatie posten….

  • Dag Pierre H.M van de Kletersteeg,

   Ten eerste, wat een fantastische naam heb je. Niet sarcastisch bedoeld. Ik lees je commentaren graag, al een tijdje en in vele kan ik mij goed vinden. Ook wat betreft het bovenstaande commentaar. Echter denk dat het allang niet meer alleen om de Oekraïne gaat. De Baltische Staten, Polen en Slowakije zijn, volgens mij, door Rusland al de oorlog verklaart (niet officieel). Iets wat ook te begrijpen is na hun krankzinnige gedrag van de afgelopen jaren maar vooral sinds het begin van SMO. Het stelt ook niks voor. De Baltische Staten walsen ze in 48 uurtjes door heen. Lunch, thee en koffie pauze zijn daar bij inbegrepen. Het zelfde geldt voor Slowakije. Polen staat onder schot vanuit Kaliningrad.

   Verder vaart de Russische Federatie nieuwe aanwinst bij de Marine, de Belgorod, rust zijn rondjes. En niemand die weet waar deze boef uithangt. Good Luck.

   Hierbij wat muziek van mij voor jou, ter kennis making: https://www.youtube.com/watch?v=4vVVgKDR9kM
   De Russische Federatie zijn hun Vrinden uit het Westen nog niet vergeten. Grappenmaker.

   Het gaat je goed, en vriendelijke groet, Ralph

  • Ik denk met mijn boerenlullenverstand, Rusland had toch direct vol in de aanval kunnen gaan in heel Oekraïne.
   Ja, als je dan binnenvalt doe het gelijk met een knockout.
   Soort van Blitzkrieg.

   Had een hoop ellende gescheeld.

   • Rusland heeft zich zowel aan de internationale als aan de eigen wetten gehouden, wat hen beperkte tot de speciale militaire operatie zoals we die tot nog toe gezien hebben.
    De huidige referenda dienen dan ook voornamelijk om deze wettelijke beperkingen op te heffen, daarom interesseert het de Russen ook geen bal wat men in het westen van die referenda vind.
    Als de bevolking van de vier oblasten waar het hier om gaat voor aansluiting bij Rusland kiezen dan gaat die aansluiting zeer rap geregeld wezen, en dan gaan ze er daarna in Washington en Brussel achter komen wat oorlog tegen Rusland werkelijk inhoud…

   • nog steeds trapt eenieder in het verhaal van de “Blitzkrieg”.
    Er waren maar een paar volledig gemechaniseerde legers bij de nazi’s. De rest: paard en wagen. Er waren 1,8 millioen peerden in het Duitse leger.
    De meeste moffen gingen ten dele met trein, en de rest lopend naar Moscou…..maar dat mocht niet gefilmd worden….

    • Beste Pierre H.M van de Kletersteeg,
     De hele WO2 is, volgens mij, in juni 1941 begonnen en in november 1941 verloren. Echter nooit geëindigd. De hele WO2 is opgezet, precies zoals vandaag, opgezet om Rusland te vernietigen. Toen mislukt, nu mislukt.

     Het probleem is volgens mij niet een van het Westen tegen het Oosten, maar een van de Katholieke Kerk tegen het Orthodoxe geloof (iets wat sinds 1056 speelt)

     Wat betreft “Blitzkrieg” ben ik het helemaal met je eens.
     Vriendelijke groet, RS

  • The border is too long. It will have to be moved west of Kiev. The west side of Zhitomir and Vinnitsa. A nice, short border and let Europe suffer the remaining rump “Ukraine”.

   • As soon as the Russian army is settled: electronic guarding of the border. (The border between east and west Germany was also long; yet not many came across.)
    a few posts with reaction forces and it is done.

    First: kick the nazi’s out.
    ——————————
    The true–and difficult mission of Putin is: de-nazification, and tracking down the criminals.

    But at the moment the Russians are in power, the population will speak out.
    I hope that the Russians are very hard for the murderers and at least send them for a long, long time to Siberia. better to the wall.

   • Inderdaad! de Kortste lijn van noord Moldavië/Roemenië naar Wit-Rusland, dus Kiev ook Rusland. Laat ze maar Oekies blijven spelen in Galicië met als hoofdstad Lvi… Lemberg. 😉 Daar kunnen ze vast nog wel een met zijn lul piano spelende stand-up komediant gebruiken.

 4. En wie mag er weer lijden? De gewone bevolking…
  Waarom geen militaire operatie tegen de elite die deze oorlog veroorzaken.
  Zoveel mensen hier in europa die het met Putin eens zijn.

  • De gewone bevolking heeft gestemd…

   Ëlite”betekent: de betere, de besten. Ik neem aan dat je de rijken bedoelt.

   Laten we eens kijken wie er verkeerd stemt;
   –de christenen–die stemmen nog steeds–stom als ze zijn–op christelijke partijen–voorstanders van sancties and in kabinet
   –van ouds her: degenen die wat gestudeerd hebben, misleid zijn, en de wereld willen verbeteren door haar te vernietigen, en het volk haten. Zij zijn heel sterk ge-infiltreerd in rechtspraak en in de onderwijs wereld, waar zij kinderen verpesten met homo technieken, uitgeoefend met negers.
   –dan kleinbedrijven en midden en hogere inkomens; die het gewone volk waardeloos vinden, en denken dat zij ze kunnen commanderen als een kudde kippen; die stemmen VVD.

   Dezen steunen ook de sancties; zijn blind voor realiteit; zijn de NSB-ers van nu.

   Personelijk ben ik van mening, dat deze partijen verboden zouden moeten worden, wegens de schade die zij onze samenleving sociaal en economisch toebrachten.

   Maar wie ben ik?
   Goede vraag.

  • Beste Luus,
   De gewone bevolking heeft echt wel zijn steentje bijdrage. Zonder de gewone bevolking had het nooit zo ver kunnen komen. Sterker nog dan was de EURO er niet gekomen, waren de Neocons al lang voor een tribunaal gebracht. Een totalitair systeem, wat wij al minimaal 25 jaar hebben, kan alleen maar als de gewone bevolking de steentjes er voor plaats.

   Met zijn alle zijn wij massaal ingestapt op de krediet boot. Iets kopen waarvoor je op dat moment het geld niet hebt. En we kunnen lullen wat we willen maar er is geen instelling geweest die jou of mijn handtekening heeft af gedwongen met een pistool op ons hoofd. Nee, dat hebben wij zelf in alle “vrijheid” gedaan.

   Hypotheekje oversluiten (een lange termijn contract afsluiten en dan bij het eerste zuchtje wind het contract breken) en als klant denken dat je er ook nog goedkoper mee uit bent. Op lange termijn. Oh, oh, oh.
   Elk jaar het nieuwste model Smart Phone van 500 tot 1200 Euries (zo een machine die je in hand kan houden, maar waar wel alles wat je hebt (vrienden, document, financiën, communicatie, noemt het maar op) door gegaan is en opgeslagen is) op krediet aanschaffen. Auto’s op krediet, opleiding op krediet, inboedel op krediet. Het kon allemaal niet op. En iedereen die er niet aan deed was een dief uit zijn eigen portemonnee. Dat werd je dan wel door de gewone man tijdens je werk bij de koffie machine uitgelegd.

   Dat voor het gewone volk.

   Wat betreft “Waarom geen militaire operatie tegen de elite die deze oorlog veroorzaken” dat zou mooi zijn maar daarmee heb je de problemen van “de gewone man” nog niet opgelost. Wat gaan we met ons zelf doen?

   Groet Ralph

 5. P.s.: Voor de leden van dit kabinet: van mij mag je ze in een “glory hole”zetten, in een marokkanen wijk; dan leren ze het gevoel van “genaaid”te worden beter!

 6. Het zou een prachtige demonstratie van ultieme macht zijn, om een minuut na het verstrijken van ultimatum all hell te geven.
  Eerst artillerie, en raket vuur, en kruisraketten–eindelijk ook eens scheepsgeschut mee laten doen–die hebben een wraak tegoed- en daarna de straaljagers, die als een groep horzels de militaire infrastructuur vernietigen.

  Dan pas de infanterie voor het uitschonen.

  Wel de grenzen dicht voor de hordes vluchtende nazi’s …..

  • Beste Pierre,
   zijn die hordes vluchtelingen al die Russische mannen die nu zo snel mogelijk op de vlucht slaan om niet als agressor de Oekraïne aan te vallen ?
   Verdere vergelijking met WO 2 ??
   De agressor heeft verloren!! gelukkig.
   De uitkomst nu dat wordt gissen,wie het weet mag het zeggen .
   Maar voor al die Putin lovers hier ,jullie zullen de eerste zijn die een enkeltje Siberië krijgen als hij Barcelona als Russisch grond gebied verklaart. Maar deze Oorlog kan hij niet meer Winnen, voornamelijk omdat het Russische volk niet achter deze shit staat die hij toch echt zelf is begonnen.
   Langzamerhand ben ik dat superieure gelul over het Russische leger beetje zat. dan had hij onderhand Parijs wel ingenomen en zat die niet vast in de Oekraïense modder.
   Weet wel dat hij al zijn soldaten uit arme gebieden rekruteert en niet uit het mondaine Moskou.
   Dit voor een ieder die hier roept dat hij hier orde op zaken komt scheppen. Think again als je denkt dat het dan volk er op voor uit zal gaan!
   Het Aantal Russische Miljardairs is nog nooit zo groot geweest ,terwijl het volk nauwelijks iets gemerkt heeft van de verkregen welvaart,veel verder dan een hamburgertje van Mac Donalds is het voor hun niet geworden . Maar ze mogen nu wel hun kids de Oorlog insturen ,terwijl die van de zogenaamde elite ingeschreven staat op een voor het volk onbetaalbare Universiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in