Foto Credit: Halturnerradioshow.com

Op 17 mei  lanceerde Rusland wat volgens het Amerikaanse Ministerie van Defensie een ander antisatellietwapen in een lage baan om de aarde. Video hieronder

De nieuwe Russische “satelliet” volgt momenteel verschillende Amerikaanse militaire satellieten, bericht Hal Turner.

Dit volgt op andere lanceringen door de Russische strijdkrachten in 2019 en 2022, waarvan werd aangenomen dat ze soortgelijke wapens hadden ingezet die zouden kunnen worden gebruikt tegen Amerikaanse of NAVO-inlichtingensatellieten als er een oorlog zou uitbreken.

Een duidelijke aanwijzing dat de lancering eigenlijk een wapensysteem was, was de gigantische “Z” op de top van de raket, duidelijk zichtbaar in de video hieronder.  Die letter/symbool wordt momenteel gebruikt door Russische legertroepen die vechten in Oekraïne.

Video van de Russische Ruimtevaartorganisatie:

Amb. Robert Wood, plaatsvervangend vertegenwoordiger van de VS voor speciale politieke zaken bij de Verenigde Naties, uitte de beschuldiging tijdens een debat op 20 mei in de VN-Veiligheidsraad over een Russische resolutie waarin een verbod werd voorgesteld op het plaatsen van wapens van welke aard dan ook in de ruimte.

“Vorige week nog, op 16 mei, lanceerde Rusland een satelliet in een lage baan om de aarde die volgens de Verenigde Staten waarschijnlijk een conterspace wapen is, vermoedelijk in staat om andere satellieten in een lage baan om de aarde aan te vallen,” zei hij. “Rusland bracht dit nieuwe wapen in dezelfde baan als een Amerikaanse overheidssatelliet.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zegt u dat u een revolutie wilt?Volg Frontnieuws op Telegram

  Update (volledige video): Huiveringwekkende beelden van lijf-aan-lijf vuurgevecht in Oekraïne (Video's, foto's 21+)

Lees meer over:

Vorig artikelRusland en China voeren nu 90% van de financiële transacties uit in nationale valuta – zodra de nieuwe BRICS-valuta arriveert, is het GAME OVER voor de Amerikaanse dollar.
Volgend artikelEuropa creëert een nieuwe totale afhankelijkheid van Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Do you really believe that the Yanks don’t have this kind of weapons in space?
   Ever heard of Direct Energy Weapons (DEW)?
   Do you believe that it still is the US versus the RF (Russian Federation)? It is not. It is the globalists versus humanity.
   Do you believe that Putin is fighting the Globalists? Really? I thought that for a while, until I started thinking.
   Do you believe that 9/11 really was a terrorist attack? Well, Putin does! Think about that…
   Purpose of war is to make money and to de-populate. What is happening in Ukraine? What targets are getting priority? Coal and gas fired power plants, and hydro. Hydro in America is being shut down. To save the planet? It IS environmentally friendly power, still they shut it down. Why?
   All I see is the Globalist Agenda being fulfilled and executed.

 1. “Bij de Verenigde Naties een beschuldiging uitspreken over een Russische resolutie waarin een verbod werd voorgesteld op het plaatsen van wapens van welke aard dan ook in de ruimte.”
  Deze criminele organisatie moet niet nog zotter worden 🤣🤪
  Alle rode lijnen waar Rusland bij deze club voor heeft gewaarschuwd, zijn weggehoond door dezelfde VN.
  Ieder land dat wordt bedreigd in haar bestaansrecht, mag zichzelf verdedigen, punt uit.

  • Volkomen gelijk. En Amerika heeft wel zelf diverse militaire satelieten in lage banen rond de aarde om Rusland, China en eventueel nog andere landen aan te vallen. Dat is allemaal okee zolang ze de baas kunnen zijn. Dat land en die zionistische regeringsleiders zijn zo hypocriet en zelfzuchtig ais maar kan zijn. Vroeger wat respect gehad voor Amerika en Trump omdat hij opkwam voor zijn volk. Maar sinds hij zelf die gifspuiten en mondmaskers promootte en nu ook nog die zionistische massamoordenaar Nethanyahu zijn genocide goed praat en moordwapens wilt sturen, wens ik niets liever dan dat dat land en ook de EU in Brussel en World Evil Forum in Davos eens een flinke pandoerie krijgen van Poetin.

 2. Tja, de amis mogen alles doen en andere landen mogen niets. Hoog tijd dat de tijden veranderen en dat de amis wat minder praat gaan krijgen.

 3. Gniffel, gniffel. Die Russen zijn goed bezig. Productief volkje, die hebben geen mega kantoren met miljoenen mensen die regeltjes verzinnen en vervolgens afdwingen,

 4. De Russen hebben gelijk, US satelieten geven real live beelden van slagveld door aan Oekraïne (starlink) dus worden gebruikt voor het doden van Russen dus een wapen wat de Russen bedreigd.

 5. De eerste groep technici die waren opgeleid in het opereren van F-16 gevechtsvliegtuigen keerde vanuit Nederland terug naar Oekraïne.

 6. Gezien de geniepige inzet van ruimtewapens die het weer kunnen manipuleren om tegenstanders van het in wezen imperialistisch beleid van de op regels gebaseerde diefstalbende is deze zet van de RF niet meer dan logisch. En omdat ze lid zijn van de SCO zal er meer expertise en middelen in worden geïnvesteerd zodat een balans wordt gecreëerd.

 7. De Russische strijdkrachten in de richting van Kharkov begonnen zware vlammenwerpersystemen “Solntsepek” en zware 240 mm mortieren 2S4 “Tulip” te gebruiken. Er wordt gemeld dat het Russische leger al een “vurige hel” heeft gecreëerd voor de Oekraïense strijdkrachten in Volchansk.

  Bovendien werd het commando van de Russische strijdkrachten gedwongen deze wapens te gebruiken, omdat het Oekraïense leger posities innam in gebouwen met meerdere verdiepingen in het stadscentrum.

  “Het heeft geen zin om deze gebouwen frontaal te bestormen, en het gebruik van kanonartillerie is niet effectief,”
  meldt het Telegram-kanaal “Russische Lente”.
  Blijkbaar gaat de groep troepen “Noord” door naar de hoofdfase van het opruimen van Volchansk van de Oekraïense strijdkrachten. Het is vermeldenswaard dat de Russische strijdkrachten thermobarische glijbommen, kamikaze-drones en conventionele artillerie blijven gebruiken in deze sector van het front

 8. Gezien de Russische humor zouden ze in staat zijn om voor de grap een grote Z op die raket te schilderen.
  Gewoon om de VS te stangen.

  Als je nadenkt zijn de Russen niet zo dom om de VS te laten zien d.m.v. een grote Z dat ze een anti satelietwapen in de ruimte brengen.

   • Rod From God is fake, leuk concept maar onuitvoerbaar. Niet mee te mikken, je raakt alles maar niet wat je wil raken.

  • Wat maakt het uit of ze het de Amerikanen laten zien, het is niet alsof die er wat aan kunnen doen.
   Het is gewoon weer een boodschap aan het westen. Of een waarschuwing. Niet dat westerse politici over het vermogen lijken te beschikken ergens over na te denken, maar de Russen proberen in ieder geval hun boodschap over te brengen

 9. Algemene Vergadering van de VN over een resolutie over de gebeurtenissen in Srebrenica

  Wanneer een beeld meer zegt dan duizend woorden. Bekijk wat er in de wereld gebeurt vanuit een meer visueel perspectief met Sputnik’s fotogalerijen, infographics en andere multimedia-inhoud.
  Bulava-raket: Ruslands nieuwste toevoeging aan het strategische nucleaire arsenaal

  Bulava is ontworpen om te worden vervoerd door kernonderzeeërs van de Borei-klasse en kan tot 1.150 kilogram aan nuttige lading vervoeren, bestaande uit verschillende meervoudige onafhankelijke terugkeervoertuigen (MIRV’s), die het kan vervoeren tot een afstand van maximaal 1.000 kilometer.
  Elk van de kernkoppen heeft een opbrengst tussen de 100 en 150 kiloton en is moeilijk te onderscheppen vanwege het vermogen om tijdens de vlucht te manoeuvreren.
  Wapens als Bulava, en de mensen die ze bedienen, zorgen ervoor dat geen enkele aanval die het voortbestaan ​​van Rusland in gevaar zou kunnen brengen, ongestraft blijft.

  https://cdn1.img.sputnikglobe.com/images/07e8/05/14/1118549911.png

 10. Puur voor bangmakerij van de Amerikanen. De Chinezen hebben meer dan 10 jaar geleden al bewezen dat ze satelieten vanaf de aarde kunnen neerschieten. De S-500 van de Russen kan dat ook. Ze hoeven echt niet zo moeilijk te doen om zelf wat te lanceren om die dingen af te knallen.

  Groeten,
  Hugo

  • Inderdaad meer dan 10 jaar geleden schoten de Chinezen een van hun eigen satekieten uit de lucht eene die niet goed meer werkte of zijn werk had gedaan ; Het westen vooral de USA was verwonderd dat de Chinezen dat konden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in