Ik heb de toespraak van Poetin op 7 juli helemaal gemist toen ik het Russische MIL-rapport aan het ontleden was. Ik heb ze nu pas gezien op Telegram en ze zit boordevol waardevolle informatie over de speciale militaire operatie en over de wereldwijde oorlog tegen de deep state. De woorden van Poetin zijn uiterst veelzeggend en wij gaan het meest sappige brok van zijn toespraak afbreken, schrijft Clandestine.

Luister eerst hier naar:

“Hier is eerst wat ik zou willen benadrukken: het Westen had vanaf het begin van onze speciale militaire operatie in Oekraïne moeten beseffen dat zij verloren hebben. Want het begin ervan betekende ook het begin van een fundamentele afbraak van de Amerikaanse wereldorde.”

Poetin zegt dat dit al voorbij was voordat het begonnen was. Insinueert dat Rusland alles veiliggesteld en gereed had voordat zij de invasie in Oekraïne begonnen. En dat de gevolgen van deze operatie een wereldwijde “Amerikaanse wereldorde” aan het licht zullen brengen. Ook bekend als de Deep State.

Oekraïne is de sleutelsteen. Bolwerk voor operaties van de Deep State.

“Dit is het begin van een overgang van het liberaal-globalistische Amerikaanse egocentrisme naar een werkelijk multipolaire wereld. Een wereld die niet gebaseerd is op egoïstische regels om geen andere reden dan het nastreven van hegemonie. Noch op hypocriete dubbele maatstaven, maar op basis van het internationale recht en de echte soevereiniteit van volkeren en beschavingen.”

Merk op hoe Poetin en Rusland uiterst duidelijk en consequent zijn geweest in hun beschuldigingen tegen “LIBERAAL-GLOBALISTISCH AMERIKA”, en niet tegen Amerika in zijn geheel. Poetin en Rusland hebben herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat zij weten dat het niet Trump is, dat het niet Amerika is, dat het niet het conservatisme is. Het is een buitenlandse wereldwijde entiteit die in Amerika geïnfiltreerd is in de vorm van het liberalisme.

Als Poetin zwak lijkt voor het Westen in nieuwe video waarop hij mank zou lopen, stel je dan eens voor hoe zwak Biden lijkt voor Rusland

Het volgende interessante stukje gaat over het meten met twee maten op de “basis van het internationaal recht” en hoe de liberaal-globalistische VS een bedreiging zijn voor de echte soevereiniteit van alle “mensen en beschavingen”. Poetin refereert aan de biowapen-laboratoria, en de bedreiging die het biologische netwerk van de Deep State vormt voor ieder mens op aarde. Rusland draait er niet omheen en zij willen gerechtigheid voor de misdaden tegen de mensheid die de heersende families van de DNC begaan hebben, volgens de beschuldigingen van de Russische MIL.

“Op hun wil om hun historische bestemming te beleven, met hun waarden en tradities, en samenwerking op te bouwen op basis van democratie, rechtvaardigheid en gelijkheid.”

Sprekend over de redding van de vrije volkeren van de wereld die vrij van de globalisten leven met onze familiewaarden en niet met die globalistische linkse bullshit die ons nu al tientallen jaren gevoed wordt. Ieder mens verdient een kans op leven, en niet gemanipuleerd te worden door mensen zoals de gepolitiseerde biologische oorlogsvoering…

“En men moet begrijpen dat dit proces reeds niet meer te stoppen is.”

… Zei Poetin zojuist “NIEMAND KAN STOPPEN WAT ER KOMT”? Zo klonk het zeker voor mij.

Poetin klinkt nu consequent als Trump. Letterlijk de liberale deep state globalisten uitkafferen telkens als hij voor een microfoon staat en ervoor pleiten dat ze berecht worden voor misdaden tegen de mensheid via schending van het Biologische Wapens Verdrag.

Jongens, dit is geen hyperbool. Dit is niet theoretisch. Dit is zo echt als het maar kan. Poetin maakt geen grapje. Dit is oorlog tegen de Deep State. En Poetin toont geen enkele intentie om terug te krabbelen.

Russische inlichtingendienst FSB heeft de CIA misleid over de staatsgreep van Prigozjin

Dit is het laatste verzet van de wereld tegen het globalisme. U ziet het zich voor uw ogen ontvouwen. Het is voor velen misschien moeilijk te geloven, maar Poetin zal op een dag beschouwd worden als een van de grote helden van de mensheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Iedereen heeft het over Poetin. Wat hij werkelijk zegt, mag niemand weten. Hier is zijn toespraak in het NederlandsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelROOD ALERT: NYC biedt inwoners suïcidaal “advies” over atoomaanval, terwijl de VS Poetin pusht tot een first strike nucleaire aanval op meerdere steden om Amerika te vernietigen
Volgend artikelHij legde zijn hoofd op de tafel en stierf
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

  • Net als in Hongarije (en Servie) is alleen reclame voor deviant sexueel gedrag verboden.

   Zij hebben het linkse licht nog niet gezien, zoals in NL:
   –masturbatie lessen aan kleuters;
   –lessen in homo sexuele technieken met plaatjes en foto’s, waarbij altijd een partner een neger is.
   –zelfde voor heterofiele technieken
   –promoten van sex operaties.

   Zij zien niet in dat linksen zoveel koters met deviant gedrag produceren, dat die door linkse onderwijzeressen moeten worden voorbereid.

   Voor de minder snuggere lezers: bekend met sarcasme?

 1. Een kanttekening bij dit artikel: Putin als redder van de mensheid? Te veel optimisme, als hij de wereldmacht kan grijpen om de wereld te hervormen naar zijn idee, dan is dat communnisme en wie de geschiedenis van Rusland, China en Noord-Korea kent, wordt daar ook niet echt vrolijk van.
  Overigens heb ik een ander artikel overgenomen met bronvermelding en dank:
  https://tora-yeshua.nl/2022/07/ww3-laatste-nieuws-rusland-min-v-defensie/
  Bizar dat we een dergelijk geluid nergens horen, al zeker niet in onze MSM, bedankt, ik blijf het op de voet volgen.
  Genoemd artikel heb ik er onder van een commentaar voorzien met verwijzing naar de echte Mashiach: Yeshua.
  Bij Hem valt Putin in het niet, letterlijk.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  • Kunt u mij uitleggen waarom israel in 2019 een contract aangaat met khazastan en oekraine om ieder minimaal 5 miljoen joden op te nemen. Beetje raar en vervolgens breekt er oorlog uit in oekraine en moeten er 5 miljoen mensen vluchten uit oekraine en moeten wij die ook nog eens met open armen ontvangen en moeten onze boeren hun grond gedwongen afstaan om 1 miljoen huizen te bouwen. Waarom moeten oekrainers voor jullie op de vlucht. Wat is er aan de hand in jullie wereld waar jullie ons niet van op de hoogte houden. Bang dat iran israel plat gooit en alles terug aan de palestijntjes geeft en moeten wij dan ruimen ? Maakt mij boos om zulke contracten te zien van israel met oekraine en khazastan, we vallen in herhaling eerst deden jullie dit met palestina in de eerste wereld oorlog en daarna een tweede wereld oorlog afdwingen met een gek om het land volledig in beslag te nemen en nu gebeurd het onder onze neus weer🤨.
   Wij zijn niet gek hoor, maar wel wakker.
   Rusland kwam ertussen in khazastan toen dar de regering viel, en wiens werk was dat weer de CIA en waar bestaat die uit, juist uit joodse aansturing. Net als reuters joods is .
   En geef rusland de schuld niet van het feit dat zij hun land willen beschermen. Van mij mogen ze alles plat walsen, we leven in een in en in zieke ritte wereld die gedomineerd word door maar 1 type mens….

  • By the way karl marx was jood en communist, als hij zijn zin had gehad waren wij blank volk naar de goelag geleid ,iets wat de jood heeft uitgevonden. Ik vind datu nogal durfts tellen over putin , stop eerst uw hand maar eens in uw eigen hemd voordat u met de vinger wijst. De bolsjewieken oorlog vergeten zeker waar joden in het leger zaten en er meer dan 40 miljoen russen en 10 miljoien oekrainiers vermoord zijn. Oei datis verboden terrein, 40 miljoen dode russen is geoorloofd zeker, 🤨
   Weet je wat karma is a bitch… nu krijgt iedereen tereug wat die de russen en oekrainers hebben aangedaan tussen 1910 en 1975.💪putin heeft lang en hard genoeg geroepen dat er alleen joden worden herdacht wereldwijd in mei maar aan de russen denken how maar.

 2. Ik vertrouw er op dat Putin de deelstate op hun knieën krijgt.
  Zoals we nu leven kan ook niet. Iedere x een nieuw biologisch wapen tevoorschijn toveren uit zo’n biolab.
  Ik vond de laatste twee jaar van mijn leven nou niet echt super leuk en dat is nog zwak uitgedrukt.

 3. Tot nu toe voert Putin een conventionele oorlog, op Russische stijl.
  Een stad of streek eerst plat schieten, dan erin trekken. Spaart infantrie.

  Komt ie in het nauw, bv, doordat Nato teveel zware wapens levert, of, doordaat Litouwen als provocator optreed, heeft hij zijn Satantjes 2 om even snel een duidelijk punt te maken.

  Daarom kan hij niet verliezen, wat de Nato ook doet.
  En DAT zit de NATO niet lekker, daarom moet EU de kolen uit het vuur halen….

  En die zijn stom genoeg om dat te doen; DAAR zit het echte risico.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in